1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • bigfoot
    Én is a téma miatt várom nagyon!
    remélem megfog jelenni mind2 game!
    tudok várni... :)
  • 3P
    Látom szereted a reménytelen megjelenésű játékokat... :)
    Bocs csak egy pici ironia akart lenni. Azért reméljük, hogy mindkjettő a közeli jővőben meg fog érkezni.
    Egyébként én abszolút nem vagyok FPS fan, de a Stalker azon nagyon-nagyon ritka FPS-ek közé tartozik, ami kifejezetten érdekel engem is. Talán a témaválasztás ami megfogott benne. ;)
  • bigfoot
    nálam STALKER és ez:)
  • 3P
    Mostanában semmi új hír nincs a magyar megjelenést illetően... :(
    Szerintetek lehet ok az aggodalomra? Én már egyre szkepitkusabb vagyok, pedig a Heroes of Might & Magic V után ez áll a legjobban várt játékok saját toplistámon.
  • bigfoot
    jó persze,és thx hogy átküldted
    de nekem úgy is kéne hogy nincsenek benne
  • Csoder
    Ja igaz, tényleg
    Bár sztem úgy is jó, sőt.
  • bigfoot
    tudom!de te úgy küldted át hogy benne vannak a lövéshangok!!
  • Csoder
    bigfoot,
    mintha én egyszer átküldtem volna azt a Darkseed számot. :))
    emule, ed2k, p2pről annyit, hogy emberek osztanak meg a kliensel fájlokat, és ha elkezded tölteni pl a Darkseed számot, akkor azt a többiektől darabokban kezdi el szedni, majd ha átjött, akkor a darabokat összeállítja. (Már a megosztásnál feldarabolja a kliens a megosztott fileket.)
    Wintűzfalat kapcsold ki, mert az bezavar, és légy türelemmellll
  • Calver
    türelem, lejön az egyszer. nincs tárhelyem és bocs, de perpill lusta vagyok regelni...
  • bigfoot
    na sajna nem jön a zene:(
    nincs vmi weboldalad ahová feltudnád tölteni?
  • Calver
    sajnos marad 1.5, 1.7/1.8hoz patchet, semmi eredmény sajnos...
  • bigfoot
    ok,thx,még nem szedi,várakozik
    egyebként sztem nagyon jó ez a zene
  • Calver
    felnyomod, elindítod, csatlakozol vmelyik kiszolgálóhoz (lehetőleg olyanhoz ahol minél több felhasználó van), benyomod linket a progi meg leszedi szépen a többi felhasználótól... nem nagy cucc lévén magyarul van...
  • bigfoot
    akkor csak felrakom a progit bele a linket és meg is lesz a zene?
    mert nem vágom milyen progi ez a p2p
  • Calver
    eMule
    P2P progi, gyakorlatilag itt lehet megtalálni a The Fall-t csak. zenét is eMule-al simán lekaphatod, ezt a linket használva...
  • bigfoot
    ez mi ez az emuleon?
    fizetős vagy mi?
    egyebként a zenét nem tennéd fel vhova?
  • Calver
    ööö... 1.8as patch az kis bővítés a gémhez... az apróbbik az 232 MB, a nagyobb amiben beszédhangok is vannak az 1,1 GB. na jó. egyenlőre megnézem 1.7el h müxik...
  • Lilithn
    Calver, milyenek a questek? Engem az érdekelne leginkább. Bár gondolom, ha nem tudsz németül (én se nagyon) akkor ez hülye kérdés, igaz? A Cdgalaxisban mostani hónapra mondják a megjelenést...na vajon. Meg a sevenm is kiigazította októberi megjelenésről novemberre így hónap közepén.. ;-) Tud erről valaki valamit? Csak ne magyarul legyen, borzasztóan hangulatrontó magyar fordításokat csinálnak.
    Lopás: miért? A Falloutban egy 30 kilós, 2 méter hosszú fegyvert (Bozar, ha jól emlékszem) el tudtál lopni a három csókától NCR-ben a bazaar előtt! A legcoolabb fegyver! Kivéve talán a M72 Gauss Rifle-t.
  • KH
    1.5-tel senki se játszon, mert az 1.8-ig iszonyatosan sok volt a panasz, nagyon (használhatatlanul) bugos a game állítólag azon a szinten
  • Calver
    ja amugy a gém tiszta móka, csak a német nyelv érthetetlennek számít még mindig számomra. a skilleket már fejből tudom, a statokat nem volt nehéz kitalálni (főleg a hivatalos oldal angol részét használva) csak pl a zsebtolvajlás érdekes egy kicsit nekem - hogy tud egy karakter valakitől egy uzit lazán ellopni? és ha a háta mögé áll mi a fenéért megy át az illetőn és próbál szemből lopni? csöppet kiegyensúlyozatlannak és bugosnak tünik, bár lehet csak azért mert 1.5ös verzióm van még csak... ja meg h 3. szinten nekem 44 hpm van, még a többieknek 22 ill akörül... ami mókás h a harc sebessége változtatható, ami nekem nagyon bejön - meg persze pause is van - így vannak ilyen vicces dolgok h amikor a karakter géppisztollyal lő, az ellenfél a 3. bekapott golyó után kicsit megfekszik, szép, lassított felvételben, és eldönti h innentől kezdve ő talán alulról szagolja a... homokot. a kereskedelem sincs tulbonyolítva, a karizma+speech skill levon az alapárból, alapból a legnagyobb karizmával rendelkező karakter megy oda a boltoshoz, de bárki invertoryjából lehet eladni. szóval látszik az egészen h a készítők rengeteg hasonló gémet nyomtak, és figyeltek arra mi idegesíti fel a jóembert - és megcsinálták szépen, jól, könnyen kezelhetőn. véleményem szerint ha valaki egy kicsit is tud németül, megéri nekiesni - igaz, nekem a 2. cd-t 3 óra (dc++), a elsőt pedig 1 hét volt leszedni, dehát...
  • Calver
    öööö... én eMuleon szedtem le a gémmel mellett a zenét is, és határozottan "Darkseed - The Fall (The Fall-Last Days of Gaia Edition).mp3" a fájl neve... valamint ez meg ez határozottan azt mutatja h az bizony Darkseed...
  • KH
    akár innen is tudhattátok volna
  • Csoder
    Őőő zenei ismeretségem nem terjed ki erre a témára.. most aztán jól összevok zavarodva
  • bigfoot
    igen az!!
    és az tényleg blackseed mert már vki írta lentebb
    egyebként honnan tudjátok hogy blackseed???
  • Csoder
    Jajj, én meg úgy tudtam hogy "Blackseed"
  • Calver
    ha adsz egy linket trailerhez megnézem de ha vmi ilyesmi a szövege, h "Fall, fall, it's your fall, last days of gaia..." (alias Darkseed - The Fall c. szám) akkor a főmenű zenéje...
  • bigfoot
    és a trailerben lévő zene benne van a gameben??
  • Calver
    meg kell állapítanom, tiszta móka a gém. karaktergenerálás nem nagy cucc (válassz pofát) utána kezd mokás lenni, de sajnos németül hiába tanulok - és hiába tanulok 3 éve németül - egy katonás jegyekkel átengedés és egy félévi bukás után -, alig tudok, viszont így is nagyjából érthető, szóval móka. na még kicsit szórakozom, aztán holnap beszerzek szótárat is...
  • Calver
    15 mega van még belőle hátra, utána megmondom csak értsem is a gémet...
  • bigfoot
    vki játszott itt a német verzióval?
    mert kíváncsi vagyok hogy abban benne volt e a trailerben lévő zene
  • bigfoot
    mind1 az a lényeg hogy kiadják
  • haxoror
    Ez a Carsten nem normális a ruszki meg a lengyel az első?! Az angol meg az utolsó?!
    Gratula!

Ezaz bazmeg először ott adjuk ki ahol a gémerek 99% warezol és csak aztán adjuk ki világnyelven hátha addig nem megyünk csődbe és profit is lesz
  • 3P
    Most olvastam az RPGVAULT-on a következőt:
    "A The Fall Hivatalos Fórumán Carsten hosszú szünet után megnyilatkozott, mégpedig a következők szerint: Az orosz megjelenés a jövő héten lesz, a lengyel novemberben. Ezeket követi a cseh és a magyar jövőre. Épp úgy, mint az US, UK, ausztrál megjelenés."

Hát az egyik szemem sír a másik nevet. Sír mert már nagyon játszanék vele, nevet mert legalább játszhatok vele, s bízom benne, hogy a magyar megjelenésben már benne lesz az új mision disc, valamint erősen bug mentes lesz...
  • bigfoot
    hát remélem lesz!
  • 3P
    Sajnos azt kell, hogy mondjam, ha lesz?!
  • KH
    az meg a magyar és a cseh után lesz
  • haxoror
    Nem baj nekem úgy is az angol kell :P
  • KH
    Carsten azt írta be a fórumra, hogy a magyar és a cseh megjelenés jövőre várható.
  • KH
    az szól (KH = Kwisatz Haderach)
  • 3P
    Hát a próféta szóljon belőled! Őszintén remélem, hogy igazad lesz, csak a sok huza-vona engem szkeptikussá tett a Fallout 3 megjelenését illetően...