THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Hát jó volna már valami fix dátumot látni, de továbbra is a ködös március szerepel a Sevenm honlapján. Na mindegy, majd csak lesz valami biztató jel...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bigfoot
na vmi újabb hírmorzsa?

3P
Újabb info morzsa a Seven-m oldalán, igaz nem friss a hír, de beírom:

"Tervezett megjelenések
Silver Style
Március: The Fall"

Azaz már márciusra tólták át a megjelenést. Na mindegy, kezdem enyhe fásult közönnyel tudomásul venni a megjelnés körüli hoza-vonát. A lényeg, hogy végre megjelenjen, s játszhassunk vele. 😊

bigfoot
Jó nem felejtem el!de már jó lenne ha februárban megjelenne

3P
Ááá! Azt azért ne tedd! A Sevenm honlapján közben 2006 február szerepel megjelenésként. Ha kijön tényleg 1-1,5 hónapon belül, akkor azért az már kivárható. 😊
Csak jó lenne egy belsõ infó...

bigfoot
huh tényleg!már lassan el is felejtettem...😞

3P
Valami új fejlemény a magyar változattal kapcsolatban?

Az angolról mi hír van?

3P
Hát meg is értem a SevenM-et...
Én inkább csak attól tartok, hogy ráunnak és dobják a teljes projektet. Ennek nagyon nem örülnék. <#szomoru1>

hát, mikor kijött az amerikai verzióról az infó, akkor megkérdeztem õket, hogy ez mennyiben befolyásolja a magyar megjelenést (mert õk most már szerintem az angl hangra várnak), de nem válaszoltak
egyébként szerintem teli lehet a hócipõjük a TF fejlesztõivel, belefeccölnek egy csomó pénzt a magyarításba, aztán csak állnak, mert a partner szop@tja õket <#ejnye1>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

3P
Valami új infó esetleg a magyar megjelenésrõl? A SevenM-nél még mindig ezt írják: "Tervezett megjelenés: 2005. november". Na mindegy, csak már nagyon unom a folymatos csúszást. Véleményem szerint ebbõl már legjobb esetben is csak 2006 Q1 lehet...

bigfoot
na végre!!!
vmi öröm hír!úgy is szar volt ez a napom

3P
Ott a pont! <#worship>

vagy nem egyszerûbb megnézni a hivatalos oldalt magyarul? <#vigyor3>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Calver
nem egyszerûbb megnézni a hivatalos oldalt?
amúgy dexterity... hasznos stat, ha tolvaj vagy, vagy legalábbis nem nehézfegyvereket használsz. ha de, akkor akár minimumra is leveheted - és fõkarinak ha bölcs vagy valami ilyet csinálsz imho.

"The trees move. Do you not see it?"

IN-telligence
CH-arisma
CO-nstitution
ST-rength
AG-ility
DE-?

Ha a Falloutos S.P.E.C.I.A.L.-t vették alapul akkor a Perception-nek kéne ott lennie <#fejvakaras>

Detection? <#idiota>

Dexterity?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

A karakterlapon az elsõdleges statisztikák között a DE minek a rövidítése? <#fejvakaras>

nah bazz, fény az alagút végén?
a következõ, hogy megkérdem, vajh a magyar melyik engine-nel lesz?

Lilithn
9990 Ft legjobb tudomásom szerint.

I can eat death like nobody\'s business.

3P
Remélem meg is jelenik még idén magyar felirattal. Lgealább meg lesz télre a játékom... 😉
Tnyleg és mennyiért jön? Bár már ezt kérdezték.

bigfoot
mennyi pénzért??

Nem voltak kannibálok. Fegyverekkel és vadállatokkal mentek gyíkúni. Telepátia, agybuzerálás uton tudták a vadakat irányítani, befolyásolni.

Lilithn
A CDGalaxis karácsonyi katalógusában is benne van már, heh!

Lilithn
A Mutant city az valami más tészta, a folytatás, nem? A kieg az amolyan gold változata a Fallnak, Extended version...yeah?<#vigyor2> Amit mi kapunk...remélem.
Angol hang, magyar felirat, király.

Lilithn
Ja, beastlords. De nem emlékszem, hogy azok kannibálok lettek volna. Inkább csak amolyan testfelszeletelgetõs, háziállatkákkal megetetõs. /me erõsen gondolkodik.
Legalább a Fall lehetne ez évben, ha már az Obliviont elcsúsztatták egy negyed évvel. Mivel ünneplem a karácsonyt? <#shakehead><#rinya><#rinya><#rinya>

Aha beastlords vagy ilyesmi 😊

3P
Hát nem nyugtattál meg...

eddig az angol verzióról is csak azt mondta Carsten, hogy bõvített lesz, de nem említette, hogy a Mutant City alapból benne lenne
sõt, mintha eddig a Mutant City-rõl inkább az hangzott volna el, hogy semmi köze sincs a TF-hoz, azonkívül, hogy ugyanabban a világban játszódik

én úgy tudom, hogy a SevenM csak az alapjáték honosításával foglalkozott, kérdezgettem még régen õket a patch-rõl is, de elég kitérõ választ adtak...

õõ, nem a Vadúrakra gondolsz?

3P
Ez egy nagyon jogos kérdés amit feszegetsz, mert ugye számos honosított progi késõbb lokalizált patch nélkül maradt. Szerencsésebbek azok, ahol a lokalizált változatra rátelepült az US/UK patch, max némi angolosodás mellett. Ellenben több játék volt, amire nem ment fel így már az US/UK patch, ami megölte a játékott, mert:
1. Benne maradtak a bosszantó bogarak
2. A verzió eltérés kapcsán lõttek a netes játéknak

Remélem a The Fall esetén lesz hozzá honosított patch (ez csak remény), vagy fel lehet rá tenni az US/UK patch-et, mégha ettõl itt-ott angolosodik a szöveg.

Lehet félreértettelek, szóval a kiegrõl tudsz valamit, hogy alapból benne lesz-e a magyar változatban?

Már nem emlékszem a nevükre de azok akik a deathclaw-kat tenyésztették, még a játék elején kellett ellenük nyomni a mutánsok elõtt.

hát, ezt kétlem... nekem pont ez a bajom a TF esetében a honosított verzióval
szerintetek mi az esélye, hogy olyan játékot kapunk, amit nem kell patchelni? és hogy patchelsz egy magyarított verziót?

BoS-ban kannibálok ? :S
Én nem emléxem.

Fallout BoS-ban voltak kannibálok asszem <#fejvakaras>

Calver
ööö ja asszem lehet belõlük kaját csinálni... embereknél pedig... karilapon van egy ilyen kis rublika h: "Halálom esetén a testem felhasználhatják-e étkezési célokra?"

A szarvasokat meg lehet enni?

(És a humánokat? <#ravasz1><#idiota>)

3P
Az angol/magyar felirat nem gáz, sõt szerintem jó úgy, ha a múvik is feliratozottak.
Ami fontosabb, hogy a magyar feliratos változat már úgy jön-e, hogy alapból benne lesz a kieg?

szóval, utaltak arra, hogy valószínûleg csúszik jövõre a magyar megjelenés, de esélyesebb az angol hang / magyar felirat megjelenés...

Calver
igen, pont h BoS szerû a csapatválasztás <#nyes> eddig humánokat lõttem seggbe, meg... szarvasokat <#nyes>

Lilithn
Azt hittem FT:BOS szerû lesz a csapatválasztás. Mindegy. Az egyik videón volt egy vicces kis rész, ahol az egyik csóka 3 különbözõ alkatrészbõl összerakott egy armor szerû ruhát. Csak humán ellenfelek voltak (eddig)?

Calver
de ez még nagyon az eleje... vmi bandákra kéne elején vadászni, Ratskulls, Desert Monks, Seekers, hasonló bölcs nevekkel... amugy móka, az elején össze kell rakni egy csapatot, na azt véletlenszerûen generálja vmilyen szinten, de vannak köztük mókás karik (fõleg egy Lin nevû tolvaj csajszi). de nekem akkor is az tetszett h azonnal loptam egy FAMAS-t (nehézfegyveres karit csináltam).

Lilithn
vajon miért nem úgy mûködik a

, ahogy kellene?

Lilithn

nem, csak még Calver is ismerkedik a gémmel

<#vigyor3>😊

a legtöbb küldi írtsdki-öldmeg típusú volt

<#sir>
Több német újság is 10-et adott a questekre, abban reménykedem, hogy értelmesebb questek lesznek benne az "öldmegírtsdki"-nél. Abban is reménykedem, hogy már a "kiegészítõ" részekkel együtt fogják kiadni. Ez mondjuk tuti nem? Ehh, a CDGalaxisban is novemberre van kiírva! Õk általában szokták tartani a szavukat, persze ez nem tõlük függ.

kerestem õket, csak még egy dolog nem tiszta, azért nem tettem ki hírbe, ha holnap se válaszolnak, akkor...

bigfoot
karácsonyra jó lenne😊

3P
Ma elnéztem a SevenM oldalára, ott még mindig november áll a megjelenésben. Volt ott már augusztustól kezdve minen hónap, de remélem a december majd igaz is lesz...

Calver
nem, csak még Calver is ismerkedik a gémmel <#vigyor> eddig a legtöbb küldi írtsdki-öldmeg típusú volt... találtam már járgányt de még lusta voltam müködésbe hozni, mert kell hozzá vmi cucc és nem jöttem rá merre kéne lennie. lehet angol verzióig pihentetem a gémet...

Lilithn
Oh yeah, a Witcher is nagyon jó lesz.😊
Calver nem méltat válaszra..😞 Valami rosszat mondtam?

Kicsit eltérve a témától, STALKER engem is nagyon érdekel, különleges, és egy jó kis FPS-t fogunk kezünk közé kapni, ha majd kijön. Már maga az alapszitu is fincsinek bizonyul. 😊
Aztán még a The Witchert is nagyon várom a The Fall és a Stalker mellett.