1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#510 ez jopofa
"nemzetiseg: magyar" :DDDDDDDDDDDDDDDDddddd
izebigyo! kotelezo csapatban kolbaszolni??? nem lehet szingliben nyomni???
en meg a fallout BOSt is szinglibe nyomtam vegig, annyira antiszoc pszihophat vatyok!
-
Árnyvadász #509 Ha magával ragadott akkor már nem lehet gond :)
Köszi a gyors értékelőt, de a felbontást légyszi még nézd meg. Lehet e 1280*1204-be is?
Meg az nem világos teljesen, hogy egy teljesen összefüggő világban mászkálhatsz, vagy csak helyszíneken, amit a térképről jelölsz be? -
#508 nah rakok be két képet,azt pill és írok még bővebben és rakok be harcról is képet!
-
#507 nah bocsi csak kicsit magával ragadott a game:))
nekem nagyon bejön!!!tök jó a város,a környezet
igaz az kicsit zavaró hogy nincs beszéd hang,de csak a videónál,de ez a legnagyobb probléma:)
karakteralkotás jó,hasonlít a fallout ra,itt is van túlélés jártasság=mennyi húst tudsz kiszedni egy lelőtt állatból:D
van benzin!!ami sztem egy külön jó pont!!
irányítás jó,lehet direkt bár úgy karaktert nem jó,kamerakezelést még szokni kell hogy jól lássak mindent!
-
Árnyvadász #506 Időnként ALT-TAB-ozz és írd le ide, mik a benyomásiad :) 90 oldalas kézikönyv... Ez igazán finom! Tegnap nagyon gondolkodtam rajta elmenjek e megvenni, de úgy voltam, majd ma, hiszen ma úgyis a CDG fele megyek. Erre elfogyott :( No majd a nagyobb multikban körbenézek és remélem lesz és ilyen alacsony áron, ahogy a CGD-be.
Ja igen: 1280*1024-es felbontásban is lehet játszani? Fontos lenne számomra a kérdés, mert a tft-m natívja ennyi és alacsonyabb felbontásban nem olyan szép a kép. BigFoot szóval a lecke fel van adva :) -
#505 rohattyatok mek... en hetvegere szokasosan bekoltozok melohelyre... csak hetfon szabadulok es a melohelyi gepembe nincs durva videocard, nomeg a szoftver sincsen mek... -
#504 Remélem este én is ezt írhatom, addig munka... :-/ -
#503 van hozzá egy jó vaskos 90 oldalas kézikönyv,most települ,már nagyon várom,visszagondolva milyen régóta várom ezt a gamet:),nehéz elhinni hogy most települ:))
(csak 1 a gond másnapos vok mint állat,és lenni is nehéz:)) -
#502 nah meg is jött,most telepítem minjá -
#501 Nekem még mindig kevésbé lesz hülye érzés mintha német lenne (igaz anno középiskolában azt is tanultam az orosz mellett), de a magyar mellett, csak az angolt fogyasztom. -
#500 Na most már írjatok valami pozitívumot is. :) -
KH #499 és német a nyelv? -
#498 Baromi hülye érzés hogy magyar a szöveg....:( -
#497 És csak a start menüben csinált fall mappában a Fall beállításainál tudod megváltoztatni a grafikus cuccokat. -
#496 Az volt a baja, ja. Csináltam egy ékezettelen guest fiókot, és gond nélkül felnyomta. -
#495 Azért ha sikerül felrtenned, akkor írd meg, hogy hogy, mert nálam is bejátszhat az "á" betü esetleg. -
#494 Nemtudom, de biztosan lesz belőle pót rendelés. Az árból is jól látszi, hogy ha valami reális, vagyis inkább elfogadható áron jön ki, akkor meg is veszik a terméket. Khm. Követendő példa... -
#493 Öööö, hányat hoztak belőle? 10-et? Ennyire be lett volna izgulva rá mindenki, vagy mi van? -
#492 Na szuper, rögtön installkor elszállt. Asszem nem szereti az 'á' betűt a fiókom nevében. Marha jó. -
#491 Az jó, akkor - gondolom - vidékre nem is szállítanak. -
#490 lol csuggedve helyett izgatottat akartam irni :D -
#489 Van egy érdekes híram. Most szólt ide öcsém (ő vette meg nekem), hogy ő vette meg a CD Galaxisban az utolsó The Fall-t... -
#488 csuggedve varom a fejlemenyeket ;) -
#487 Ha minden jól megy holnap estére itthon is lesz az eredeti példányom. Hétvégén asszem minden ami amúgy sürgős lett volna fel fogja venni a "rá ér az még holnap is" státuszt ;). -
#486 en visszakerdeztem a 3ik kerdesenel es o szallt el :DDDDDDDDDDDDdddddd -
Árnyvadász #485 Bárcsak ne olvastam volna el amit az rpg.hu-n írnak a játékról. Bárcsak ne néztem volna meg a CDG oldalát és bárcsak ne láttam volna az árát és amit itt is írtatok róla. Meg kell vennem :) -
#484 És az Óz a csodák csodájából a bádogember!:D
Meg a lovagok akik azt mondják, hogy Ni!:D
Ehehehehe.
-
#483 köszi!!
mert járműben elég érdekes közlekedni bázison:D
egyebként FT sztem kurva jó kis game,csak az idegesítő mikor mennék visszabázisra és 20mm en belül 50*er megállít hogy vkik letámadtak,de nincs kedvem megállni mivel ilyen gyenguszok,
egyebként a The Fall ban a menüben szól az a zene amit a trailer ben szól ugye?? -
#482 nyomod a controlt es rakattintasz a foldre ahova ki akarsz szalni ;) -
#481 hát én is éppen most kezdem ám el a FT ot:)
nah mind1,ott épp most mentem át a 3.bázisra,szal még van visszabőven:D
péntek megjön a game,azután sztem azzal játszom,FT utánna folytatom!
FT ban egyebként hogy lehet kiszállni járműből?mert sehogyse tudok!! -
#480 hoppá! na jó, jusson el a szegedi tescoba aztán beszállok én is a zúzásba -
#479 Gyalog Galoppos beütés, a halál hídja -
KH #478 télleg, ha bárki segítene / ötlete van esetleg az rpgvault.hun az aloldal fejlesztésében, igazán nyitott vagyok! (azaz, help!) :) -
KH #477 wove, miért nem szóltatok :)
ez jó hír, bár még az nwn2-vel se vagyok sehol :( -
#476 Én úgy vettem ki, hogy a seven m megkapta a maga kis szokásos jutalékát, csak a fejlesztők szívtak ezerrel, mert nem teljesíteték a szerződésben foglaltakat. -
#475 Azért elég gáz, hogy egy csomót vacakol a SevenM a magyarítással, hogy működjön, meg egy évig elhúzódik az egész, és utána meg fityingért kell eladniuk.
Vandyke megjegyzéseiből néha nekem úgy tűnik, hogy az egész bulit egyedül csinálja. -
#474 Azta, ez király ár. Ma asszem dolgom van nagyon sürgős.:D
(Ennyire akciósnak azért nem gondoltam volna...) -
#473 nah megrendeltem,remélem pénteken már meglesz!!!
egyebként tényleg remélem nem lesz warez!ennyi pénz semmi,még kocsmába az első kör se jön ki belőle:D -
#472 bakker ez kurva jó ár!!
ma este rendelem is!!péntekre meg is jön! -
#471 OFF: Tescoban már árulnak 250 Ft-ért is eredeti DVD filmet, de szerintem van, aki még azt is warezolja. :)
ON: Ennyiért valóban lehet, hogy még látatlanban is érdemes rápróbálni. Mindenesetre azért előbb megvárom a véleményeket. Addigra már talán itt, az isten háta megett is kapható lesz.