THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
"Tervezett megjelenések
Silver Style
Március: The Fall"
Azaz már márciusra tólták át a megjelenést. Na mindegy, kezdem enyhe fásult közönnyel tudomásul venni a megjelnés körüli hoza-vonát. A lényeg, hogy végre megjelenjen, s játszhassunk vele. 😊
Csak jó lenne egy belsõ infó...
Én inkább csak attól tartok, hogy ráunnak és dobják a teljes projektet. Ennek nagyon nem örülnék. <#szomoru1>#szomoru1>
egyébként szerintem teli lehet a hócipõjük a TF fejlesztõivel, belefeccölnek egy csomó pénzt a magyarításba, aztán csak állnak, mert a partner szop@tja õket <#ejnye1>#ejnye1>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
amúgy dexterity... hasznos stat, ha tolvaj vagy, vagy legalábbis nem nehézfegyvereket használsz. ha de, akkor akár minimumra is leveheted - és fõkarinak ha bölcs vagy valami ilyet csinálsz imho.
"The trees move. Do you not see it?"
CH-arisma
CO-nstitution
ST-rength
AG-ility
DE-?
Ha a Falloutos S.P.E.C.I.A.L.-t vették alapul akkor a Perception-nek kéne ott lennie <#fejvakaras>#fejvakaras>
Detection? <#idiota>#idiota>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
a következõ, hogy megkérdem, vajh a magyar melyik engine-nel lesz?
Tnyleg és mennyiért jön? Bár már ezt kérdezték.
I can eat death like nobody\'s business.
Angol hang, magyar felirat, király.
Legalább a Fall lehetne ez évben, ha már az Obliviont elcsúsztatták egy negyed évvel. Mivel ünneplem a karácsonyt? <#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
sõt, mintha eddig a Mutant City-rõl inkább az hangzott volna el, hogy semmi köze sincs a TF-hoz, azonkívül, hogy ugyanabban a világban játszódik
én úgy tudom, hogy a SevenM csak az alapjáték honosításával foglalkozott, kérdezgettem még régen õket a patch-rõl is, de elég kitérõ választ adtak...
1. Benne maradtak a bosszantó bogarak
2. A verzió eltérés kapcsán lõttek a netes játéknak
Remélem a The Fall esetén lesz hozzá honosított patch (ez csak remény), vagy fel lehet rá tenni az US/UK patch-et, mégha ettõl itt-ott angolosodik a szöveg.
Lehet félreértettelek, szóval a kiegrõl tudsz valamit, hogy alapból benne lesz-e a magyar változatban?
szerintetek mi az esélye, hogy olyan játékot kapunk, amit nem kell patchelni? és hogy patchelsz egy magyarított verziót?
Én nem emléxem.
(És a humánokat? <#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>)
Ami fontosabb, hogy a magyar feliratos változat már úgy jön-e, hogy alapból benne lesz a kieg?
<#vigyor3>#vigyor3>😊nem, csak még Calver is ismerkedik a gémmel
<#sir>#sir>a legtöbb küldi írtsdki-öldmeg típusú volt
Több német újság is 10-et adott a questekre, abban reménykedem, hogy értelmesebb questek lesznek benne az "öldmegírtsdki"-nél. Abban is reménykedem, hogy már a "kiegészítõ" részekkel együtt fogják kiadni. Ez mondjuk tuti nem? Ehh, a CDGalaxisban is novemberre van kiírva! Õk általában szokták tartani a szavukat, persze ez nem tõlük függ.
Calver nem méltat válaszra..😞 Valami rosszat mondtam?
Aztán még a The Witchert is nagyon várom a The Fall és a Stalker mellett.