THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • 3P
    #383
    Most jártam, a SeVeN M honalpján s a következő biztató választ írták a játék fórumban:

    -----------------------------------------------------------------------
    Sziasztok!
    Igyekszem azokat az információkat megosztani veletek, amit lehet, mert egyre több levelet kapok az utóbbi időben és úgy gondolom ezekre illik válaszolni. Itthon a The Fall - Last Day of Gaia jelenik meg mindenféle kiegészítő és extra verzió nélkül. A héten megkaptuk a gold mastert, tehát rövidesen megjelenik a játék, sajnos azonban nem abban a formában, ahogy azt mi szerettük volna. A közel 1 éves csúszás oka röviden: kezdődött azzal, hogy az intró folyamatosan német nyelvű volt és a játék közben csak effektek voltak, de szinkron nem. Kértük a fejlesztőket, hogy legyen angol szinkron mind a bevezetőben, mind a játék alatt. A folyamatos nyelvtani hibákat többször visszadobtuk, mert nem sikerült nekik maradéktalanul kijavítani. A végeredmény annyi lett, hogy kijavították a nyelvtani hibákat, levették a német szinkront az intróból és betettek egy magyar feliratot. A játék alatt azonban már nem volt változás, maradt minden a régiben és hozzátették, hogy azért tartott ilyen sokáig, mert nem tudták az angol szinkront elkészíteni.
    A szerződés részeibe most nem mennék bele, de elég rosszul zárult részükről a dolog. Viszont azt nem tehettük meg, hogy nem adjuk ki, mert súlyos eurókat adtunk ki a játék jogaiért.
    Ennek értelmében a játék lényegesen kedvezőbb áron jelenik meg a vásárlók kompenzációja érdekében. Elnézést, ha nem voltam teljesen világos ilyen késői órán. Írjatok, ha további kérdésetek van.

    Üdv
    Tolnai Gábor
    -----------------------------------------------------------------------

    Számomra ez azért bíztató hír, legalább magyar nyelven játszhatjuk végig a játékot. Azt ugyan sajnálom, hogy nem került a terjedelmbe az azóta elkészült kiegészítő, de legalább ennyi lesz. Igazán bízom benne, hogy patch-ekkel sem leszünk elhanyagolva ismerve a játé feletébb bugos előéletét.