1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#429 Tényleg megvan. Amit írtam azt azért tettem, mert sokan tulajdonképpen a Fallout 3-at várnának tőle, holott a neve sem azt sugallja, s jött sokak számára a csalódás. Egyébként van 1-2 nagyon hangulatos mission benne, de poénokat nem lövök le előre. -
#428 OFF: az elején vedd be Robint és tartsd csapatban, 12. szinten tag! energy weapons+mutate gifted, és megvan a gém legdurvább karija -
#427 hát nem egy Fallout1-2,deazért sztem nem rossz!
megvan a maga hangulata nekem bejön -
#426 Csak egy tanács ne akarj többet várni a Tactics-tó, mint egy olyan Fallout-tól, amibe szinte semmi sztori nincs, csak a csaták és akkor nem fogsz csalódni. -
#425 amíg megjelenik végigviszem a Fallout Tactics ot
a Fallout 1-2 végigvittem már,de a Tactics ot még nem -
#424 most így passz mennyire lináris, egy küldit csináltam meg asszem keményen
de csapattal mész és irtassz, szal már ezért is BoS
persze azért BoSnál jóval több kommunikáció van benne ahogy levettem, nem csak "menj oda, öld meg ezt" stílus
(szeretem leegyszerűsíteni a dolgokat) -
#423 jajjne...
mint énsent fallout fan, kiabrandito hir igy nekem... bar voltak jatektechnikailag jo huzasok a BOSban... nadeazert ne legyen olyan linear kuldetes style, mert attol bepoccenek... :CCCCCCCcccc -
#422 Ha szterencsénk lesz, akkor 1 hét múlva már a játék tapasztalatról is tudunk beszélni... ;) -
#421 akkor elvileg közeleg a megjelenés???
már várom:),félre is tettem egy kis manit -
#420 Eddig nem akartam ezt írni, de pont ez jutott nekem is róla az eszembe. -
#419 játszottam vele németül, Fallout: Brotherhood of Steelre hajaz imho -
#418 Én bízom benne, hogy normálisan kezelik itt is a patch-eket, de tényleg érdekes, hogy picit kikerülő a válasz az ilyen irányú kérdésekre. Amit írtak 1.10-es verzió az picit régi, azóta számos patch jött ki. Amíg nem látom, hogy lesz-e újabb Patch is, addig nem tudom, hogy vásárlásra adom-e a fejem, ismreve a játék nem kis bugosságát.
Egyébként szerintem azért a Fallouthoz közelebb lesz a játék, mint a JA-hez, de azért ne egy FO3-at várjunk tőle! -
#417 Szerinted inkább Jagged Alliance-ra vagy a FO-ra fog hasonlítani inkább?
Az előbbinél lanyhulna az érdeklődésem, viszont érzéseim szerint inkább arra.
A képeken 1db mutánst nem láttam, nincsenek is benne, vagy elkerülte valami a figyelmem?
Mellesleg elég gyanús, hogy a SevenM nem igazából akar válaszolni a patch kompat. kérdésekre.... -
#416 Igen. Ezért is írtam, hogy 5-6 éve volt ez így lásd BG, vagy IWD, vagy akár a Fallout sorozatot.
Egyébként tényleg nem az igazi, de ennek elég kríminális a története, hogy miért alakult így. A játék egyébként itthon a forgalamzó szerint kedvezményes áron kerül a boltokba, s úgy már egész jó vétel lehet, feltéve ha nem lesz túl bogaras a játék. Egy magamfajta Fallout fannak, meg ez igazán kihagyhatatlan. -
#415 Köszi! Ez így azért nem túl jó (a Gothicok már 5-6 éve is "beszéltek"). -
#414 Viszonylag sok szöveg. Tehát csak magyar felirat lesz alatta és tátogás. (5-6 éve volt ez divat, így nekem nem olyan szokatlan, mert ma is azokat az RPG-ket kedvelem, leginkább). -
#413 Mármint audio. -
#412 Aha. Amúgy eredetileg mennyi szöveg lenne benne? -
#411 Igen. -
#410 Jól látom, hogy még német hang se lesz benne? -
#409 Most olvasam a hazai forgalmazó oldalán, hogy legkésőbb jövő hét végére végre a boltokba kerül a játék. :) -
#408 hát nem tom,én kivárom:)
nem kerül semmibe,szal nem tok mit csinálni,ha kijön örülök és megveszem,ha meg nem akkor nem örülök:) -
haxoror #407 Namost olvasgatva a fórumokat kurvára nem lát senki esélyt arra hogy ez a gém ki fog jönni egy éven belül emberi nyelven, arról nem is beszélve hogy már a tizedik patchnél tart és még mindig inkább béta mint végleges szal részemről R.I.P. mert előbb lesz Beth féle Fallout3 mint ez játszható formában.
Sajnálom mert tényleg jöhetne már egy post-apoc játék és a The Fall-tól sokat vártam :(
Szal ha akarsz vele játszaani akkor szerintem ezzel a sufni angolosítással mész a legtöbbre mert a hivatalos angol verzió még nagyon messze van, már ha egyáltalán lesz olyan. -
#406 Eddig ez is úgy járt, mint a Gothic. :D -
#405 ize a forumokat nem is neztem, azert koffi ^^
de en emiatt kihagynam:
"Realising this, Continuum went over the Fall's language files and translated everything by hand. If you have the German version of the Fall, you can download his English language mod and play. Note; not a professional translation, so expect lots of errors."
lyuly -
haxoror #404 Amit innen kihámoztam szerintem a német v1.10 patchez készült -
#403 tényleg akkor most mi az új hír?márc vagy nyár? -
#402 deka readme sincs benne, azert kerdeztem :|
egybol a "folulirando" fajlok... -
haxoror #401 gondolom van benne egy readme, nekem még a német verzió sincs meg szal passz ;) -
#400 kerdes1: ez gondolom a nemet verziora ervenyes, ugye?
kerdes2: ha igen, a nemet verziobol hany kiadas volt? es a kieg? :D -
haxoror #399 Ezt már próbálta valaki?
The Fall English language mod -
haxoror #398 haha
Az angol világnyelv, a német viszont nem az.
Ha nem jön ki angolul akkor részemről felejtős. -
#397 Kicsit finobban ha lehet!
Egyébként meg a patch kapcsán nagyon nincs igazad. A SeVeN M az összes lokalizált játékához szállítja azonnal a lokilizált patch-et is.
A minőség meg majd kiderül. Sajnos én láttam már nagyon gyatra angolra fodított játékot. S láttam már olyan hivatalosan magyarított játékot, amit nem igazán tudok fordítás ügyileg kifogásolni, pl. a Gothic 3. (Egyébként olvasss bele a Gothic 3 angol verziójába is, és lehet érteni fogod mire célzok).
"Filmeket, játékokat inkább eredeti nyelven nézem mert nem érdekel a magyar fordítók "kreatív újítása" amivel átköltik a nekik nem tetsző részeket."
Akkor ezzel tessék németül játszani, uhgyan is ebben ez az eredeti nyelv! -
haxoror #396 A német és az angol nyelv között nagyon kicsi a különbség a német-magyarhoz képest szal az angol verziót ANNYIRA nem tudják elbaszni mint amennyire a magyart szokták amikor kiadják a fordítást vki olyannak akinek fogalma sincs hogy mi ez a játék és hogy milyen az atmoszférája.
A magyar kiadásoktól nem vagyok elájulva szal egy lószart fogom támogatni hogy kiadjanak egy honosítást amihez általában patch-support kb nem is létezik.
Filmeket, játékokat inkább eredeti nyelven nézem mert nem érdekel a magyar fordítók "kreatív újítása" amivel átköltik a nekik nem tetsző részeket.
Ja, és leszarom a magyar kereskedőket, ha külföldről olcsóbban tudom majd megszerezni akkor onnan fogom rendelni. -
#395 Nem tudom, hogy mennyi lesz, de azért ez nem a 3k-s árú játékok táborába tartozik. Igaz, hogy németül egy ideje kint van, de a világ másik részén ez 0day és nincs is úgy elmaradva a játék technikailag sem a maiaktól. Illetve azért ehhez van a hazai forgalmazó által is hozzáadott érték, mégpedig a magyar nyelvű feliratozás, s ugye annak is meg kell térülnie számára, s nem hinném, hogy túl magas eladási példányszámra számíthat, lévén ez nem egy agyon hype-olt játék, így elég kevesen ismerik.
Mielőtt fére értenél én is örülnék, ha olcsón jönne (mint pl. a lengyeleknél). -
#394 Ha gondolod tedd, de mint már írtam, kérdés, hogy nem-e egy örökké valóság lesz az...
A másik kérdés, hogy az angol mit fog tartalmazni, mert ugye az sem fix, hogy az többet fog, mint a magyar. A másik kérdés a minőség. Mivel ez egy német játék, így az angol is épp úgy csak egy fordítás lesz, mint a magyar, s látva a játék eddigi "angolosodását", vagy a német cég hozzáállását, nem hiném, hogy az csúcs minőség lesz.
Én ebből arra következtetek, hogy a magyart megveszem (támogatom ezzel is a hivatalos magyar nyelvű megjelenések hazai terjedését, pláne ha előnyös ára lesz), s ha az angol ettől majd jelentősen bővebb lesz, s ez a bővítmény nem lesz a magyarhoz hozzárakható (legálisan), akkor az angol verzió esetén már máson kell majd gondolkodni, főleg, hogy vélhetően angolul itthon ki sem fog jönni. Én (persze az ár függvényében) mindenkit bátorítanék, hogy vegye meg, így esetleg a hivatalos kiegészítő is magyarul kijöhet majd. Persze a döntés mindenkinek a sajátja lesz. -
#393 Nem tudom. Szerintem buget körüli ára lesz, de nem hinném, hogy 5k fölé menne. -
#392 hát ha 3k-nál több akkor bsszák meg... -
#391 mennyi lesz szerintetek??
mert én tuti megveszem!
egyebként én is jó sokszor végigtoltam a fallout részeket,és jó sokszor megnéztem a Mad Max et:D -
haxoror #390 Én inkább kivárom az angol verziót...