THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Hát ismét rossz hír.

"The Fall - Hidegzuhany?

Hari ismét küldött néhány dolgot a játékkal kapcsolatban, amit a fórumon vadászott össze. Elég kellemetlen híreket. Nem is szaporítom a szót, inkább bemásolom a levelét... Thx Hari!

"Miközben az új patch "orvosolta az összes eddig feltárt hibát", a német forum zeng a jajongástól. Úgy tûnik, hogy az új patch nem mûködik a legújabb Ati Catalyst meghajtóval, továbbá szintén elhalálozik a játék, ha bármilyen modot észlel.

A javaslat a teljesen szûz újratelepítés (elõzetes registry tisztítással együtt!), majd az 1.8 patch installálása és erre az 1.9. Az, hogy ez egyben az addigi játékmentések törlését / használhatatlanságát is jelenti, gondolom magától értetõdik. Ezek mellett már csak apróság, hogy az Extended verzió tulajdonosaitól a telepítés ellenõrzéséhez az 1. CD-t kéri a gép, holott a Starforce kód a 3. CD-n van - aki nem jött rá magától, az õszülni kezdett.

A gond - nekünk - ezek után már csak az, hogy a fórum alapján úgy néz ki, hogy az angol kiadás a játék "bogarassága" miatt csúszik egyre távolabb. Több rendszeres fórumtag szerint - és a korábban igen aktív Carsten erre semmit sem reagált - megvan már az USA/UK forgalmazó, de amíg a játék nem stabil, addig még a nevét sem akarja égetni egy bejelentéssel. Ez a patch ezt a helyzetet csak rontja, tehát félek, hogy még karácsonyra sem lesz nekünk se angol, se magyar TF-ünk.""

Forrás: RPGVAULT

Komolyan mondom ez már egyre siralmasabb... :( :( :(

Mindegy, ha krácsony után jön, akkor akkor jöjjön, de végre játszható formában érkezzen...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bigfoot
hát Én is már nagyon régóta várom a fallt!!
de a fallout3 at várom legjobban persze!az lenne az igazi ha a régi gárda csinálná....,tényleg valaki a régiek közül benne van a fallout 3 ban?
egyebként sztem jó hogy egyre több ilyen game készül lsd mutant city

3P
Ja egyébként szintén itt olvasható a Bourgeoisie címû hasonló témájú játékról is egy bõvebb cikk. Az érdekessége, hogy végre itt kelet-közép Európában játszódik.
Talán beindult végre az élet ebben a a témában is, sebaj, majd csak lesz egy Fallout 3 is... :)

3P
Persze lehet, hogy a magyar is akkor jön ki, nekem már az is jó csak jöjjön. Már nagyon régóta pályázok erre a játékra, így már picit kezdek talán türelmetlen is lenni...

3P
Okt 26-ra az angolt ígérik, ha jól értettem, én meg kifejezetten a magyar változatra hajtok...

bigfoot
okt 26?
remélem akkor tényleg megjelenik...

én azt nem értem ebben, hogy korábban a SevenM-es képviselõ azt mondta, hogy benne lesz, csak most már nem értem miért is mondta ezt, ha az SSE is csak most lett kész a némettel... <#conf>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

3P
Megjelent a német verzióhoz az 1.9-es patch. Állítólag sokmindent javított, valamint +1 küldi került bele.
Kiváncsi vagyok, hogy a magyarba is bele kerül-e? Lassan egyáltalán már az is kérdés, hogy kijön-e valaha magyarul...
Na mindegy, várok türelmesen.

Forrás:
RPGVAULT

3P
Én azt mondom, hogy adják ki így és max egy kövér patch formájában lehessen letõlteni...

3P
Ismét kellemetlen hír:

"A SeVeN M-tõl származó információk szerint megakadni látszik a dolog. A karakter problémát már megoldották, de most úgy tûnik, mégis azon filóznak, hogy legyen hang a játék alatt. Ehhez viszont meg kell várniuk az angol hanganyagot, amit az SSE novembernél elõbb nem tud ígérni.

Õszintén szólva, kicsit aggódom. A játék Hivatalos Fórumán is elég nagy a csend, pontosabban a német boardon (!) kértek elnézést az angol verzió késedelme miatt. Kíváncsi vagyok, idén lesz-e ebbõl még valami, ui. szóba került az is, hogy az SSE esetleg az angol verziót a most készülõ Mutant City kieggel együtt adná ki. Érdekes. Ha sokat szórakoznak, még a végén a Fallout3-mal kell majd versenyezniük."

Én inkább így játszanék már vele, nem kell annyira az a hang, de van egy kellemetlen elõérzeten, de nem akarom az ördögöt a falra festeni...

Forrás:
RPGVAULT

Szia, kell a The Fall trailerében-ben szóló zene? (Blackseed)
Mert ha igen, akkor írj privit :)

3P
Épp most jártam a Sevenm honlapján, és ezt láttam:
Tervezett megjelenés: 2005 október

Tehát csúszik a megjelenés, mindegy ezt már fél lábon is ki kell bírni...

3P
Rosz hír!
Arra gondoltam, hogy virtual Dub-bal ki lehet szedni, de sajna nem is engedte magát betõlteni vdub-ba, így kiszedni sem sikerült... :(

bigfoot
köszi!

3P
Igen.
Csak a hétvégén közbejött egy rendszer újrahúzás és azóta nem volt idõm. Legkésõbb pénteken kiszedem...

bigfoot
akkor kiszeded nekem a zenét?

3P
Na, semmi hír még a pontos mejelenésrõl?

hmm, a link nem mûxik...
itt viszont igen ;-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

bigfoot
itt a link:http://www.pcdome.hu/file.php?id=1724&c=249983256e8cfcc

3P
Sajan letöröltem a trailer-t, de ha felteszed valahova, vagy adsz hozzá linket, akkor kiszedem neked belõle.

bigfoot
nekem az a zene kéne ami benne van a trailerbe!

jah, egyébként talán zenei mintát találsz a hivatalos oldalon, meg itt is

bigfoot
köszi!remélem megjelenik

rákérdeztem megint, nincs új infó, még mindig szeptembert mondanak...

bigfoot
na vmi új hír?

bigfoot
egyebként a game zenéjét le lehet szedni vhonna???

3P
Gondolom a szokásos Õ,Û probléma, de remélem mihamarabb a kezeim közé kaparinthatom... :D

rájuk kérdeztem én is, azt mondták, van egy kis probléma a fontokkal, de haladnak, haladnak, szeptembert mondanak még mindig...

3P
Na ja ez a baj, hogy csak lassan... :)
Minden napõ nézm a friss megjelenéseket itthon, de eddig semmi

bigfoot
na vmi hír?
már itt van a szeptember lassan

bigfoot
elõbb a the fall jelenjen meg!
azután jöhet ez is

Mutant City infó...

3P
Hivatalos info az RPGVAULT-ról:

"Örömmel közlöm mindenkivel, hogy az SSE elküldte a "végsõ" verziót a SeVeN M-nek, ahol is a tesztelés után megkezdõdik a gyártás. A helyzet nem változott, magyar feliratok, szinkron (beszéd) nélkül. A megjelenés ennek megfelelõen inkább (tuti) szeptemberre várható."

3P
Na ja, bár nálam ez az õsz, vagy az év elsõ számú játéka, így max a többire nem jut idõm... :)

bigfoot
az nem jó!!
mert elég sok jó game jön ki akkor, és nem lesz sok idõ gamelni vele, ha mellette meg tanulni is akarsz

3P
Épp most olvastam én is, hát nem lettem boldogabb, de szerintem úgy szept 15-20 fele fog jönni.

jah, hát valami ilyesmi a helyzet... remélem, nem szúrják el megint (mármint az SSE)

3P
Igen megjelenik, ha jól tudom július elején készültek el a szövegek fordításával, most már remélhetõleg a szövegek beépítésével is kész lesznek.
Az volt az info, hogy augusztusban, de várhatóna valószínûleg inkább szeptemberben jön ki magyar nyelven. Az ára asszem 8000-10000 Ft között lesz, mondjuk a 8000-nek jobban örülnék.

bigfoot
Én is nagyon várom!!!
magyarúl is megjelenik?bár az angol is jó lenne

3P
Én nap mint nap nézem a CD Galaxis-t, de semmi... :(
Na mindegy, ami késik nem múlik... :)

bigfoot
na már agusztus van!!
semmi hír???

grebber
Na magyarul majd adok neki még egy esélyt.

Next PC upgrade: 2022

Mini interjuhé a magyar megjelenésrõl

bigfoot
na végre egy jó hír!!
én már nagyon várom!!

Harinak köszönhetõen egy kis infó a magyar megjelenésrõl (mely szerint inkább szeptember)
kitettem újabb fórumos értékeléseket is

mádzsár? az milyen nyelv?

3P
Mekkora boldogság lenne, ha magyarul is jönne...

bigfoot
állítólag lengyelül aug20 lesz!
szal sztem az angol is akörül

Magyarán: veniccdán... <#wow3>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Státusz jelentés az angol verzióról