THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs csak egy pici ironia akart lenni. Azért reméljük, hogy mindkjettõ a közeli jõvõben meg fog érkezni.
Egyébként én abszolút nem vagyok FPS fan, de a Stalker azon nagyon-nagyon ritka FPS-ek közé tartozik, ami kifejezetten érdekel engem is. Talán a témaválasztás ami megfogott benne. 😉
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Szerintetek lehet ok az aggodalomra? Én már egyre szkepitkusabb vagyok, pedig a Heroes of Might & Magic V után ez áll a legjobban várt játékok saját toplistámon.
Bár sztem úgy is jó, sõt.
mintha én egyszer átküldtem volna azt a Darkseed számot. 😊)
emule, ed2k, p2prõl annyit, hogy emberek osztanak meg a kliensel fájlokat, és ha elkezded tölteni pl a Darkseed számot, akkor azt a többiektõl darabokban kezdi el szedni, majd ha átjött, akkor a darabokat összeállítja. (Már a megosztásnál feldarabolja a kliens a megosztott fileket.)
Wintûzfalat kapcsold ki, mert az bezavar, és légy türelemmellll
"The trees move. Do you not see it?"
mert nem vágom milyen progi ez a p2p
Lopás: miért? A Falloutban egy 30 kilós, 2 méter hosszú fegyvert (Bozar, ha jól emlékszem) el tudtál lopni a három csókától NCR-ben a bazaar elõtt! A legcoolabb fegyver! Kivéve talán a M72 Gauss Rifle-t.
I can eat death like nobody\'s business.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
és az tényleg blackseed mert már vki írta lentebb
egyebként honnan tudjátok hogy blackseed???
mert kíváncsi vagyok hogy abban benne volt e a trailerben lévõ zene
Gratula!
Ezaz bazmeg elõször ott adjuk ki ahol a gémerek 99% warezol és csak aztán adjuk ki világnyelven hátha addig nem megyünk csõdbe és profit is lesz <#wow3>#wow3>
"A The Fall Hivatalos Fórumán Carsten hosszú szünet után megnyilatkozott, mégpedig a következõk szerint: Az orosz megjelenés a jövõ héten lesz, a lengyel novemberben. Ezeket követi a cseh és a magyar jövõre. Épp úgy, mint az US, UK, ausztrál megjelenés."
Hát az egyik szemem sír a másik nevet. Sír mert már nagyon játszanék vele, nevet mert legalább játszhatok vele, s bízom benne, hogy a magyar megjelenésben már benne lesz az új mision disc, valamint erõsen bug mentes lesz...
de aztán mintha kiderült volna, hogy mindenki rendkívüli módon Fallout fan a cégnél, meg hogy a perk-trait rendszert is megtartanák...
de egyébként már szinte egy éve egyáltalán semmi infó nincs a FO3-ról :-(
gondolom az Oblivion után nekiállnak komolyabban...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Az Oblivionnal csak annyi közös van bennük, hogy mind kettõ RPG, de stílusuk felépítésük, a világuk gyökeresen eltér. Mondom ezt úgy, hogy az Elder Scrolls játékok hatalmas kedvenceim.
Ha a grafika miatt mondod, akkor sem értek egyet, mert egyrészt szép grafikája van a játéknak mai szemmel is, sõt a Fallout-ot nézve (minden idõk kedvenc RPG-je nálam) már a megjelenéskor is csak harmatosnak volt mondható a grafikai megvalósítása, de mégis mai napig imádják, s a hangulat amit áraszt feljethetelen és tagadhatatlan. Tehát nem érzem, hogy a Fall akár ennyi csúszás után is felejtõs lenne. A nagyobb gond vele a játékélményt befolyásoló bogarak, amelyek hol eltünnek, hol mint az utolsó "javító" patch után újjáélednek, ez az ami bosszant!
Azonban én reménykedem, mert ez a játék méltó utóda lehet a nagysikerû Falloutnak, s sajnos nem vehetjük biztosra, hogy lesz még igazi Fallout 3, de ez miért ne lehetne az, vagy legalább is méltó Fallout klón?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mire kijön addigra már az Obliviont fogom tolni és mire azt megunom addigra itt lesz a Fallout3...