THE FALL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
Én is a téma miatt várom nagyon!
remélem megfog jelenni mind2 game!
tudok várni... 😊

3P
Látom szereted a reménytelen megjelenésû játékokat... 😊
Bocs csak egy pici ironia akart lenni. Azért reméljük, hogy mindkjettõ a közeli jõvõben meg fog érkezni.
Egyébként én abszolút nem vagyok FPS fan, de a Stalker azon nagyon-nagyon ritka FPS-ek közé tartozik, ami kifejezetten érdekel engem is. Talán a témaválasztás ami megfogott benne. 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bigfoot
nálam STALKER és ez😊

3P
Mostanában semmi új hír nincs a magyar megjelenést illetõen... 😞
Szerintetek lehet ok az aggodalomra? Én már egyre szkepitkusabb vagyok, pedig a Heroes of Might & Magic V után ez áll a legjobban várt játékok saját toplistámon.

bigfoot
jó persze,és thx hogy átküldted
de nekem úgy is kéne hogy nincsenek benne

Ja igaz, tényleg <#zavart1>
Bár sztem úgy is jó, sõt.

bigfoot
tudom!de te úgy küldted át hogy benne vannak a lövéshangok!!

bigfoot,
mintha én egyszer átküldtem volna azt a Darkseed számot. 😊)
emule, ed2k, p2prõl annyit, hogy emberek osztanak meg a kliensel fájlokat, és ha elkezded tölteni pl a Darkseed számot, akkor azt a többiektõl darabokban kezdi el szedni, majd ha átjött, akkor a darabokat összeállítja. (Már a megosztásnál feldarabolja a kliens a megosztott fileket.)
Wintûzfalat kapcsold ki, mert az bezavar, és légy türelemmellll

Calver
türelem, lejön az egyszer. nincs tárhelyem és bocs, de perpill lusta vagyok regelni...

"The trees move. Do you not see it?"

bigfoot
na sajna nem jön a zene😞
nincs vmi weboldalad ahová feltudnád tölteni?

Calver
sajnos marad 1.5, 1.7/1.8hoz patchet, semmi eredmény sajnos...

bigfoot
ok,thx,még nem szedi,várakozik
egyebként sztem nagyon jó ez a zene

Calver
felnyomod, elindítod, csatlakozol vmelyik kiszolgálóhoz (lehetõleg olyanhoz ahol minél több felhasználó van), benyomod linket a progi meg leszedi szépen a többi felhasználótól... nem nagy cucc lévén magyarul van...

bigfoot
akkor csak felrakom a progit bele a linket és meg is lesz a zene?
mert nem vágom milyen progi ez a p2p

Calver
eMule
P2P progi, gyakorlatilag itt lehet megtalálni a The Fall-t csak. zenét is eMule-al simán lekaphatod, ezt a linket használva...

bigfoot
ez mi ez az emuleon?
fizetõs vagy mi?
egyebként a zenét nem tennéd fel vhova?

Calver
ööö... 1.8as patch az kis bõvítés a gémhez... az apróbbik az 232 MB, a nagyobb amiben beszédhangok is vannak az 1,1 GB. na jó. egyenlõre megnézem 1.7el h müxik...

Lilithn
Calver, milyenek a questek? Engem az érdekelne leginkább. Bár gondolom, ha nem tudsz németül (én se nagyon) akkor ez hülye kérdés, igaz? A Cdgalaxisban mostani hónapra mondják a megjelenést...na vajon. Meg a sevenm is kiigazította októberi megjelenésrõl novemberre így hónap közepén.. ;-) Tud errõl valaki valamit? Csak ne magyarul legyen, borzasztóan hangulatrontó magyar fordításokat csinálnak.
Lopás: miért? A Falloutban egy 30 kilós, 2 méter hosszú fegyvert (Bozar, ha jól emlékszem) el tudtál lopni a három csókától NCR-ben a bazaar elõtt! A legcoolabb fegyver! Kivéve talán a M72 Gauss Rifle-t.

I can eat death like nobody\'s business.

1.5-tel senki se játszon, mert az 1.8-ig iszonyatosan sok volt a panasz, nagyon (használhatatlanul) bugos a game állítólag azon a szinten

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Calver
ja amugy a gém tiszta móka, csak a német nyelv érthetetlennek számít még mindig számomra. a skilleket már fejbõl tudom, a statokat nem volt nehéz kitalálni (fõleg a hivatalos oldal angol részét használva) csak pl a zsebtolvajlás érdekes egy kicsit nekem - hogy tud egy karakter valakitõl egy uzit lazán ellopni? és ha a háta mögé áll mi a fenéért megy át az illetõn és próbál szembõl lopni? csöppet kiegyensúlyozatlannak és bugosnak tünik, bár lehet csak azért mert 1.5ös verzióm van még csak... ja meg h 3. szinten nekem 44 hpm van, még a többieknek 22 ill akörül... ami mókás h a harc sebessége változtatható, ami nekem nagyon bejön - meg persze pause is van - így vannak ilyen vicces dolgok h amikor a karakter géppisztollyal lõ, az ellenfél a 3. bekapott golyó után kicsit megfekszik, szép, lassított felvételben, és eldönti h innentõl kezdve õ talán alulról szagolja a... homokot. a kereskedelem sincs tulbonyolítva, a karizma+speech skill levon az alapárból, alapból a legnagyobb karizmával rendelkezõ karakter megy oda a boltoshoz, de bárki invertoryjából lehet eladni. szóval látszik az egészen h a készítõk rengeteg hasonló gémet nyomtak, és figyeltek arra mi idegesíti fel a jóembert - és megcsinálták szépen, jól, könnyen kezelhetõn. véleményem szerint ha valaki egy kicsit is tud németül, megéri nekiesni - igaz, nekem a 2. cd-t 3 óra (dc++), a elsõt pedig 1 hét volt leszedni, dehát...

Calver
öööö... én eMuleon szedtem le a gémmel mellett a zenét is, és határozottan "Darkseed - The Fall (The Fall-Last Days of Gaia Edition).mp3" a fájl neve... valamint ez meg ez határozottan azt mutatja h az bizony Darkseed... <#nezze>

akár innen is tudhattátok volna <#wave>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Õõõ zenei ismeretségem nem terjed ki erre a témára.. most aztán jól összevok zavarodva <#zavart1>

bigfoot
igen az!!
és az tényleg blackseed mert már vki írta lentebb
egyebként honnan tudjátok hogy blackseed???

Jajj, én meg úgy tudtam hogy "Blackseed" <#idiota>

Calver
ha adsz egy linket trailerhez megnézem <#nyes> de ha vmi ilyesmi a szövege, h "Fall, fall, it's your fall, last days of gaia..." (alias Darkseed - The Fall c. szám) akkor a fõmenû zenéje...

bigfoot
és a trailerben lévõ zene benne van a gameben??

Calver
meg kell állapítanom, tiszta móka a gém. karaktergenerálás nem nagy cucc (válassz pofát) utána kezd mokás lenni, de sajnos németül hiába tanulok - és hiába tanulok 3 éve németül - egy katonás jegyekkel átengedés és egy félévi bukás után -, alig tudok, viszont így is nagyjából érthetõ, szóval móka. na még kicsit szórakozom, aztán holnap beszerzek szótárat is...

Calver
15 mega van még belõle hátra, utána megmondom <#nyes> csak értsem is a gémet...

bigfoot
vki játszott itt a német verzióval?
mert kíváncsi vagyok hogy abban benne volt e a trailerben lévõ zene

bigfoot
mind1 az a lényeg hogy kiadják

Ez a Carsten nem normális a ruszki meg a lengyel az elsõ?! Az angol meg az utolsó?!
Gratula!

Ezaz bazmeg elõször ott adjuk ki ahol a gémerek 99% warezol és csak aztán adjuk ki világnyelven hátha addig nem megyünk csõdbe és profit is lesz <#wow3>

3P
Most olvastam az RPGVAULT-on a következõt:
"A The Fall Hivatalos Fórumán Carsten hosszú szünet után megnyilatkozott, mégpedig a következõk szerint: Az orosz megjelenés a jövõ héten lesz, a lengyel novemberben. Ezeket követi a cseh és a magyar jövõre. Épp úgy, mint az US, UK, ausztrál megjelenés."

Hát az egyik szemem sír a másik nevet. Sír mert már nagyon játszanék vele, nevet mert legalább játszhatok vele, s bízom benne, hogy a magyar megjelenésben már benne lesz az új mision disc, valamint erõsen bug mentes lesz...

bigfoot
hát remélem lesz!

3P
Sajnos azt kell, hogy mondjam, ha lesz?!

az meg a magyar és a cseh után lesz <#circling>

Nem baj nekem úgy is az angol kell 😛

Carsten azt írta be a fórumra, hogy a magyar és a cseh megjelenés jövõre várható. <#wilting>

az szól (KH = Kwisatz Haderach) <#circling>

3P
Hát a próféta szóljon belõled! Õszintén remélem, hogy igazad lesz, csak a sok huza-vona engem szkeptikussá tett a Fallout 3 megjelenését illetõen...

FO3? Ah, annyi lovetta van benne (és mellesleg megvették a licensz jogot), hogy nem hagyják veszni...

3P
Hát ne legyen igazam, de szerintem meghalt ez a projekt... 😞

öhöm, hát, elõször valóban elkeserítõ volt a Beth hozzáállás a dologhoz, k.ra lepattintok mindenkit, és csak azt szajkózták, hogy õk a Morrowind típusú játékhoz értenek (nézetben) ezért lesz@rják az izometrikus nézettel kapcsolatos elvárásokat
de aztán mintha kiderült volna, hogy mindenki rendkívüli módon Fallout fan a cégnél, meg hogy a perk-trait rendszert is megtartanák...
de egyébként már szinte egy éve egyáltalán semmi infó nincs a FO3-ról :-(
gondolom az Oblivion után nekiállnak komolyabban...

Methylisocloro
a fallout3-at a Morrowindes Bethesda csinálja és nincs senki a régiek közül benne, sõt a Bethesdát nem is érdekli a régiek véleménye. Kiváncsi vagyok mi sül ki a Fallout3-ból. Az az igazság hogy a Fallout 1/2 után olyan nagyok az elvárások 99% hogy leveri a Bethesda a lécet. Ne legyen igazam.

3P
IGEN! Ezt írtam, hogy engem ez bosszant, csak olvasd el újra! Az elõzõ patch nagyon jó volt maximálisan jó viszhangok voltak róla, de a mostanival megint túl lõtek a célon. Ez az érthetetlen... Emiat késik az angol verzió, s vélhetõen (inkább remélhetõen) a magyar verzió is. Magyarul inkább várok karácsonyig, csak egy játszható változat kerüljön végre elénk...

Esrohnoil
...és ha lesz benne egy olyan hiba ami miatt a felénél pl. nem tudod tovább játszani, csak ha kijön rá egy patch, de akkor meg újra kell kezdened, mert nem lesz kompatibilis az elõzõ verziós mentéseddel?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

3P
Bocsi, de elárulnád, hogy miért?
Az Oblivionnal csak annyi közös van bennük, hogy mind kettõ RPG, de stílusuk felépítésük, a világuk gyökeresen eltér. Mondom ezt úgy, hogy az Elder Scrolls játékok hatalmas kedvenceim.
Ha a grafika miatt mondod, akkor sem értek egyet, mert egyrészt szép grafikája van a játéknak mai szemmel is, sõt a Fallout-ot nézve (minden idõk kedvenc RPG-je nálam) már a megjelenéskor is csak harmatosnak volt mondható a grafikai megvalósítása, de mégis mai napig imádják, s a hangulat amit áraszt feljethetelen és tagadhatatlan. Tehát nem érzem, hogy a Fall akár ennyi csúszás után is felejtõs lenne. A nagyobb gond vele a játékélményt befolyásoló bogarak, amelyek hol eltünnek, hol mint az utolsó "javító" patch után újjáélednek, ez az ami bosszant!
Azonban én reménykedem, mert ez a játék méltó utóda lehet a nagysikerû Falloutnak, s sajnos nem vehetjük biztosra, hogy lesz még igazi Fallout 3, de ez miért ne lehetne az, vagy legalább is méltó Fallout klón?

Esrohnoil
Jah, addigra erõsen felejtõs lesz...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bazzeg most komolyan!
Mire kijön addigra már az Obliviont fogom tolni és mire azt megunom addigra itt lesz a Fallout3...

Lacc
fantasztikus...