1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
-
#349 en hunnenkoenigben biznek, de ugylatszik vagy elkerulte a figyelmet a projekt, vagy latja, hogy jon magyarul, vagy nem er ra, vagy nem erdekli, vagy mind 1utt :DDD -
#348 nicsn vmi kreatív csapat, aki lefordítaná a németet ? annyi gémet lefordítottak már.. -
#347 Jóvan, ne flémejjünk.
Az lesz ennek a vége hogy felfrissítem a némettudáom.. =( -
#346 ugy tundermackokam, hogyha ismerjuk a DNF szanalomfutasat a megjelenessel kapcsolatosan(es rengeteg forumon igy hasonlitjuk a hosszu ido ota vajudo projekteket, akar teljes game, akar lokalizalt game), lassan mar ebbe csap at az egesz vesszofutas... enmar azt sem hiszem el ,hogy megjelenik a HUN verzio ;)
ok... csak a szani szot mondatba helyezted volna, jobban erthetobb lett volna ;)
igy np... ;) -
#345 akkor hogy jön ide a DNF tündérmackÓ? :)
a száni meg nem személyed ellen szólt hanem az ellen, hogy egy kib*szott fordítást nem bírnak megcsinálni.. -
#344 SZANIFIU!
mi itt az ANGOL MEG A MAGYAR nyelvurol beszelunk... szal... koszike...
tudom a nemet mar ezer eve kinntvan a kieggel eggyutt a lengyelt nemreg adtak ki...
szal?
szerinted mire reagaltam a DNF szagot? 3P HSZere amiben ertekezett a magyar verziorol...
thnx! -
#343 De ember, ez már megjelent.. CSAK NINCS ANGOL verzsön.. SZÁNI. -
#342 DNF szagot erzek =) -
#341 Hát nem tudom, nálam hosszú-hosszú ideje ez az egyik legjobban várt játék. Ha nálunk 10e Ft, akkor is megveszem, bár tényleg el kellene gondolkodni a lengyel példán, s he nem is 5 Euróért, de olyan 4-5e Ft-ért szerintem nagy piaca lene, de kérdés, hogy melyikkel érnek el magasabb profitot, mert hát a kiadó ugye abból él.
Az mindesetre elszomorít, hogy még mindig nem biztos az idei megjelenés, de lassan kezdem azt hinni, hogy jővő évi sem. 1 évvel ezelőt pontosan ugyanitt tartottunk... :(
Sajnos ez van amikor egy tartalmas ötletet egy a feladathoz mérten egy kis csapat próbál megcsinálni. -
KH #340 Én azért azt megértem, hogy úgy állnak az egészhez (patch-ek, kiegészítő), ahogy, gondoljatok bele, már évekkel ezelőtt elkezdték a munkát ezen a cuccon, magyarítják, és folyamatosan szop@tja őket a fejlesztő, mert nem hajlandó egy végleges verziót adni, a játék felett közben eljárt az idő (ezt bizonyítja a lengyel ár is)
a magyar ár sok, főleg tekintettel az 5 EUR-ra, de ott nem dolgoztak vele annyit (mondjuk szerintem 10k-ért ebből a játékból nagyon keveset adnak majd el)
DE ne számítsatok túl hamar szerintem az angolra sem, a magyar késését is az magyarázza (várnak az angol szinkron hangra, ami megint az SSE dolga, és láttuk, milyen f@szán haladtak az elmúlt két évben :-/)
kíváncsi vagyok, azt mennyiért fogják adni -
haxoror #339 Biztos hogy angolul fogom megszerezni és akinek magyarul kell sztem az is inkább az angolt vegye meg/töltse le a patchek meg a várható kieg miatt, a magyar fájlokat meg külön majd megszerzi hozzá. -
#338 "RPGVault.hu: Mi lesz az esetleges patchek jövõje, azoknak is várható a honosítása?
Gazsó Ágnes: Az eddigi tapasztalatok után meggondoljuk :S Az eladásoktól mindenképp függni fog a dolog.
RPGVault.hu: Már jelentek meg információk a The Fall Mutant City címû kiegészítõjérõl is. Ennek az esetleges magyar megjelenésérõl lehetne hallani valamit?
Gazsó Ágnes: Sajnos még nincs információ, nem született megállapodás a cégek között. És ismét csak azt tudom mondani, hogy a tapasztalatok alapján nagyon meggondoljuk..."
ezek után lehet jobb is, ha angolul szerezzük be.. -
#337 RPGVault.hu: A lengyel megjelenés brutálisan baráti áron, cirka 5 EUR-ért történt. Tudnának valamit mondani a játék várható itthoni áráról?
"Gazsó Ágnes: Nálunk A3 kategóriás játék, ennek megfelelően a tervezett eladási ár 9999 Ft. "
'NYATOKAT!
nem eleg, hogy kesik mint atom, demeg jon a pofatlan ar is!
najo asszem ebbol Ebay lesz... angol verzio :D -
KH #336 SeVenM -
#335 Kb 2 éve várok már angol verzióra... =( -
#334 Nem cak német van. Van pl. orosz és lengyel nyelvű is, illetve a szöveg fodítás már magyarul is megvan, de nem adták ki.
Az alap részben nem voltak energia fegyverek. -
#333 a fall al játszott itt vki??abból csak német verzió van ugye??
egyebként jók az újítások csak a futurisztikus fegyverekre leszek kíváncsi,az a simába nem volt??? -
#332 végre!!
10 euró az semmi!!!! -
#331 Csak az a kérédés, hogy itthon melyik verzió jön ki, mert az alap német verzióhoz a honosítás már kész, csak ugye az angol hanganyagra vártak. -
#330 omájgád ten júróóó!!111oneleven
MÁSZTHEV!
(ez nem penz, ezert a gameert! :D) -
#329 The Fall: Reloaded Dicsőség Zsoldosai
Sogun, 15:26 - PC - Játék: RPG - ADATLAP
(PC Games) A Silver Style alaposan felújította a Wasteland stílusú szerepjátékát, mely korábban The Fall: Last Days of Gaia néven került a német piacra. 2083-ban az emberiség maradéka káoszban parázik és nagyrészt a rablók meg gengszterek áldozatául esik. Keveseknek sikerül biztonságos területekre menekülni, hogy az újonnan alakult kormány - New Order - szárnyai alatt keressenek menedéket. Ebben a kegyetlen világban kezdjük meg portyáinkat egy zöldfülű zsoldoscsapattal. A rendet teremteni kívánó kormánynak dolgozunk. Party összeállítása, azaz hat katona generálása és felszerelése után nekivágunk a pusztaságnak.
Az állandó csetepaték közötti piknik és pihenőidőben lehet vizet keresni, állatokra vadászni és kibelezni őket. Több, mint 500 fegyver, páncél és egyéb cucc gyűjthető be, pakolható katonáinkra. Nem először hallunk a játékról. Eddig azonban hiányzott az angol verzió. Ám a fejlesztők elkészültek az angol változat engine-ápdétjével így szeptember környékén [gyors fohász] remélhetőleg piacra eresztik. Német verzió természetesen előbb, augusztus közepén jön, 10 euróért.
Lássuk az újításokat:
karaktermodelleket, egész terepet, tereptárgyakat, fegyver és egyéb harci effekteket, teljesen átdolgozták, felturbózott textúrák kerültek mindenre.
Új világítási rendszer csillog a Realoaded 3D motorjában.
Összes karakterünk és a fontosabb NPC-k teljesen friss testet kaptak.
Felszerelést totál kipolírozták.
Hírnév: harci sikereink folyamatosan dagasztják hírnevünket, eme új tulajdonság pedig bónuszt ad pár képességnek.
Jármű inventory: járgányaink csomagteret kaptak, melyet karakter inventory módjára nyithatunk meg. Utána lehet naphosszat pakolni.
Új fegyverek: pluszban titokzatos és futurisztikus fegyverek jelentek meg a színtéren. Megszerzésükért még soha nem látott küldetéseket kell teljesíteni.
Egyedi fegyverek: mibenlétüket homály fedi. Valószínűleg hagyományos pusztító eszközök leleményes kombinációiról van szó, illetve igen ritka, különös fajták bevonása sejthető!
info: Hardwired
Na ez jó hír hogy fejlesztettek rajta és hm 10 euró még a végén EVM-es lesz :D -
#328 na vmi illetékes tud vmit? -
#327 én már nagyon várom!!!
megjelenést még mindig nem tud senki??? -
#326 hmmm hmmm... es ebbol ánglius verzsön? ki tudja, mi? :(
/csuriban a keze :D -
#325 Legalább ez már egy biztató(bb) hír. -
KH #324 Infó a lengyel verzióról -
#323 remélem azért vmikor a nyáron megjelenik,mert én már nagyon várom:D -
#322 ajaj... nemigaz miota "varunk" ra ... :CCCCC
lassan kezd DNF feelinget megutni a dolog -
KH #321 én megkérdeztem őket, mikor hírek voltak a lengyel megjelenésről, azt írták, hogy nyárra ígérték nekik az angol hangot... no most az SSE eddigi teljesítményét ismerve, ki tudhatja, melyik nyárról van szó?! -
#320 Hát sajnos nem. A SeVeN M-nél, még mindig ez áll: "Tervezett megjelenés: 2006. tavasz". Hát a tavaszból már nagyon kevés idő van, de talán nyáron. Még bizakodom, de hja objektíven nézem, akkor remény már lassan-lassn elszáll... -
#319 na megjelent már?? -
#318 :D -
#317 Por qué? Hablas el español? -
#316 én most huzok valami spanyol verziót, remélem elboldogulok vele :D -
#315 csak lenne már -
#314 Ahogy vissza emlékszem, úgy szeptember-október környékére elkészült a teljes szöveg honosítása, mármint a fordítás. Asszem akkor volt a hír, hogy elküldték beépítésre. Akkor jött a hír, hogy inkább az angol verzió mellé tennék a magyar feliratot, ami számomra kedvezőbbnek tünt. Most már azt mondom, hogy német hang mellett is jó volna a magyar feliratozás... -
#313 kész a magyar?
és nem tudják kiadni?? -
KH #312 ezt érti valaki (német)
Azt írták, hogy Carsten bejelentette a német 1.1 verzió elkészültét
basszer
a SeVeNM ismét nem adott egyenes választ, ők is visszajelzést várnak az SSE-től, és azt írták, hogy a honlapjukon úgyis kinn lesz az információ
(szerintem már teli lehet a tökük az egésszel) -
#311 Hát ez nem jó hír. :( Remélem, hogy azért egyszer csak kijön, főleg, hogy kész a teljes honosítása, illetve a szövegek le vannak fordítva magyarra.
Na mindegy a remény még megmarad addig, amíg le nem veszi a Sevenm a honlapjáról, hogy meg fog jelenni. -
KH #310 én már totál lemondtam róla :-/
gyömöszkélem a SeVeNM-et, hogy mi a helyzet, elég kitérő válaszokat adnak, a játék angol fórumát teljesen leszarják az SSE résézről, azt is láttam már, hogy Carsten valami új céggel foglalkozik
szerintem kifutottak az időből és nem találtak angol kiadót, így belesz@rnak a többi kiadásba is