THE FALL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"The trees move. Do you not see it?"
Ennyi idõ alatt egyedül lefordítottam volna angolra.. Ezek tetvek..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(forrast azert linkelhetnel)
RELEASE DATE: June 1, 2007
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként köszi a hírt.
Kellemes Ünepet mindenkinek!
3P
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
de ha igaz, ez a január 1-i angol megjelenés, akkor lehet, megint inkább arra fogok ráállni...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
eztetet-e talaltam: RELEASE DATE: January 1, 2007
esely? <#rolleyes>#rolleyes>
(<#wilting>#wilting>)
A játék kiadójának a fórumában érdeklõdtem a játék idei megjelenését illetõen. A válasz meg is érkezett. Be is idézem ide a kérdésem, illetve az arra kapott választ is.
Tehát a kérdésem:
"Érdeklõdöm, hogy mi a helyzet a címbeli játék hazai kiadásával? Van-e arra reális esély, hogy ebben az évben megjelenjen a magyar nyelven feliratozott verzió is?""
A válasz:
"Reális esély van. Hamarosan kapunk egy utolsó kész verziót, amirõl még egy utolsó tesztet mindenképpen kell készítenem. Az ár a csúszás értelmében kedvezõbb lesz, de errõl még nincs kiadható információm. "
Most már csak azt remélem, hogy ez a fény az alagút végén nem a szembe jövõ gyorsvonat... ;).
Ha vissza olvasok a topikban, akkor 1 éve is már ezt hittük, de azóta érdemi elõre lépés nem volt, s már egyre kevésbé hiszem, hogy egyáltalán lesz valaha. Én rettentõen sajnálom, mert nagyon-nagyon vártam ezt a játékot.
"1. Ööö, szóval a The Fall megjelenésérõl van valami infó? (bocsánat)
Annyira nincs, hogy a kiadótól júliusban kaptam utoljára levelet, azóta nem tudom szóra bírni õket."
hát ennyi, nem túl biztató
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az lesz ennek a vége hogy felfrissítem a némettudáom.. =(
ok... csak a szani szot mondatba helyezted volna, jobban erthetobb lett volna ;)
igy np... ;)
a száni meg nem személyed ellen szólt hanem az ellen, hogy egy kib*szott fordítást nem bírnak megcsinálni..
mi itt az ANGOL MEG A MAGYAR nyelvurol beszelunk... szal... koszike...
tudom a nemet mar ezer eve kinntvan a kieggel eggyutt a lengyelt nemreg adtak ki...
szal?
szerinted mire reagaltam a DNF szagot? 3P HSZere amiben ertekezett a magyar verziorol...
thnx!
Az mindesetre elszomorít, hogy még mindig nem biztos az idei megjelenés, de lassan kezdem azt hinni, hogy jõvõ évi sem. 1 évvel ezelõt pontosan ugyanitt tartottunk... :(
Sajnos ez van amikor egy tartalmas ötletet egy a feladathoz mérten egy kis csapat próbál megcsinálni.
a magyar ár sok, fõleg tekintettel az 5 EUR-ra, de ott nem dolgoztak vele annyit (mondjuk szerintem 10k-ért ebbõl a játékból nagyon keveset adnak majd el)
DE ne számítsatok túl hamar szerintem az angolra sem, a magyar késését is az magyarázza (várnak az angol szinkron hangra, ami megint az SSE dolga, és láttuk, milyen f@szán haladtak az elmúlt két évben :-/)
kíváncsi vagyok, azt mennyiért fogják adni
Gazsó Ágnes: Az eddigi tapasztalatok után meggondoljuk :S Az eladásoktól mindenképp függni fog a dolog.
RPGVault.hu: Már jelentek meg információk a The Fall Mutant City címû kiegészítõjérõl is. Ennek az esetleges magyar megjelenésérõl lehetne hallani valamit?
Gazsó Ágnes: Sajnos még nincs információ, nem született megállapodás a cégek között. És ismét csak azt tudom mondani, hogy a tapasztalatok alapján nagyon meggondoljuk..."
ezek után lehet jobb is, ha angolul szerezzük be..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Gazsó Ágnes: Nálunk A3 kategóriás játék, ennek megfelelõen a tervezett eladási ár
'NYATOKAT!
nem eleg, hogy kesik mint atom, demeg jon a pofatlan ar is! <#vomit>#vomit><#wilting>#wilting>
najo asszem ebbol Ebay lesz... angol verzio :D
Az alap részben nem voltak energia fegyverek.
egyebként jók az újítások csak a futurisztikus fegyverekre leszek kíváncsi,az a simába nem volt???
MÁSZTHEV! <#buck>#buck>
(ez nem penz, ezert a gameert! :D)