1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • bigfoot
    jah:)
    meg ott volt a gyerek:))
    farkas meglett?
  • 3P
    Igen. Elég sokat találtam eddig is (csak kevés XP-t ad, némelyik csak pl 50 XP-t). A Vissza a jövőbés küldi az nagy poén volt ;) a fluxus kondenzátorral.
  • 3P
    Először nekem is hasonló volt a karakterem, de aztán újra kezdtem, hogy a főkarakter mindenkivel ki tudja hozni párbeszédből is maximumot. S akkor döntöttem úgy, hogy ő lesz a csapat mindenese is, és hát nem túl jó lövő, de lassan be kell vennem a buliba, mert kezd elmaradni a többiektől így harc nélkül.
    A kereskedést egyébként szerintem jó felvinni, mert már majdnem 1:1-ben tudok kereskedni, s így pénz nélkül egész jó, ha be fogok tudni úgy fektetni drága, de könnyű dolgokba, hogy tulajdonképpen értékhelyettesítő legyen. ;)
  • bigfoot
    arra figyelj hogy sok kis küldetés van!
    szal nem csak ad az küldetést akinek fehér genyó van a feje fölött!!
    pl új Saffordba is van vagy 6-7 mellékküldi
  • 3P
    A Patkány fegyver raktárának a térképét csinálom, de ot is csak az elején vagyok.
  • Faterx
    Mondjuk az egészet men értem: túrkáltam a dvd cseh könyvtárban, u.a. ver., egyedül a speech fájlban különbözik (ami angol nyelvű .ogg-ok,lejátszható) miért nem lehetett a magyarba betenni?
  • bigfoot
    jah meg én ált ban a főkaraktert ilyen pusztitónak csinálon mindig:)
    szal alap IQ,és karizma
  • bigfoot
    hát van akinek ilyen 40 akárhányas a fegyverhasználata,de azért ő is durrogtat:))
    hol jársz egyebként?
    én tegnap kicsit elakadtam,szal majd délután folytatom
    van 1 küldi ami hatással van a többire,kéne egy vasrúd,de nem tom a vascső jó e:)
  • 3P
    Köszi a választ, az 1. kérdésre közbe én is rájöttem, csak előbb kérdeztem, mint ahogy körbenéztem volna. Bocsi. :)
    Egyébként van olyan karaktered, aki nem harcol egyáltalán? (Nekem a fő karakterem nem harcol.)
  • bigfoot
    1.hát nekem olyankor a fegyvereket a hullákból oda rakja miután felkelek!
    2.hát beállításoknál benyomtam hogy csoportos xp elosztás,szal nekem is így van kicsit,ált mindenki hasonló szintű 1 játékos van 1el lemaradva
  • 3P
    Volna 1-2 kérdésem.
    1. pihenés alatt, ha rámtámadnak, akkor utánna nem tudom kifosztani a testeket, mert az alvást folytatni akarja. Van-e arra valami megoldás, hogy ki lehessen fosztani a tetemeket?
    2. XP elosztás. Úgy látom, hogy a csatákból nyert XP-t az kapja, aki lelövi az ellent. Azt nem tudtam beállítani, hogy az is szétosztódjon a csapat tagjai között. A küldetések XP-inél már be lehet állítani, hogy ossza fel, de az elég kevés XP-t jelent a csatákhoz képest, így a nem harcos karakterek, picit hátrányban vannak. Van arra mód, hogy a csatából nyerhető XP-t is szét lehessen osztani?
  • bigfoot
    nem tom de én örültem akkor mikor odaadtam Vic nek shotit,jó kis segítség volt:)
  • Lammer
    same here ^.-
    illetve maganyos sniperpuni ^^
  • 3P
    Igen poénnak jó volt, de valahogy mindig is a magányos fejvadász típus jött be nekem a FO2-ben.
  • Lammer
    a kutya az oltas... anno mikor elso par alkalommal vittem meg csak vegig mindig velem jott a kutyuli ^^
    meatdog rulez ^^
  • bigfoot
    nem tom,de én már a F1-2 ben is örültem a társaknak,sztme kurva poén volt,főleg a halálkarom+ a kutya
  • Lammer
    heeeh csak lenne mar egy nyamvadt demo :|
  • Lammer
    azert annyira nem vagyok mazoista :DDDDDDDDDDdddddddd
  • 3P
    Vásrolni itt is azzal tudsz, akivel akarsz, mint ahogy ott, én a sztori NPC-kre írtam,abban nem tévedtem!
    Ha akarod kezd el ezt is 1 karival. Én is végig vittem 1 karivalt a FOT-ot, illetve a FO1-2-ben iszonyat utáltam, ha jött velem valaki, csak a az NPC követős küldetések alatt volt velem valaki. A döntés rtajtad áll, ebben sem kötelező a csapat...

Én most azt próbálom ki, hogy a főkarim nem igazán harcos, hanem ő az ész a csapatban, amolyan irányító.
  • Calver
    1 karival legalább Tough Guy módban?
  • evetke007
    nekemis nekemis nekemis ! (irigy szmájli)
    komolyan mondjátok , hogy 1990 és van kézikönyv is ?
    Áááá mikor nyit holnap a MM ...]
  • Faterx
    Ok most vette meg a fiam az utolsót a Bécsi úton... (MM)
  • Lammer
    "A csapat alapú RPG-ben szinte mindig a fő kari az akivel beszélni kell "

fallout tactics... tevedsz... a csapatodbol ha van jo barteres kari, akkor nyomott aron tudsz vasarolni ha ovele mesz barterelni :P
    amugy a fallout tacticsot kepes voltam vegigvinni 1 azaz EGY karival :P
    nekem ez jon be :P
    valahogy nem jon le a fallout feeling(videokbol)...
    kene egy angol vagy magyar(sci-fi) nyelvu demo... mert akkor ki tudnam probalni a gamezt ;)
  • rotator
    És angol hanggal. :)
  • Marcinko
    Köszönöm a segítségeket meg van a hiba !!! :))

A Spy Sweeper fagyasztotta ki.
  • 3P
    Olyan mint a Fallout. Gyakorlatilag egy Mad Max-szerű világban játszodó RPG.
  • Crazy Mate
    Ez milyen játék?Miről szól?
  • 3P
    Én úgy tudom, hogy ami nem 2.x-es abból a legújabb van fent. A 2.x-es sok olyan dolgot tartalmaz, ami nem lett lokalizálva, mint pl. új helyszinek, fegyverek, képességek, NPC-k, stb.. Így elég fura kép lenne úgy a végén, sőt tartok tőle, hogy nem is igazán menne együtt. Csak abban reménykedem, hogy a Seven-m egyszer a 2.x-et is kiadja, akár önálló addonként.
  • 3P
    Nem igazán értetted akkor meg. :)
    Ez szerintem egy nagyon jó játék. A csapat alapú RPG-ben szinte mindig a fő kari az akivel beszélni kell (Fallout 2 Fallout Tactics, és igen ez is). Most, hogy új a csapatom még jobban is tetszik a fő karim egyáltalán nem harcos lett, hanem magas IQ-jú megynerő megjelenésű és sok egyébhez értő egység. Harcosnak tettem be 4 másik karaktert.
    Szerintem ez a játék közelebb van az eddig Fallout-hoz, mint amilyan a FO3 lesz, persze ez csak feltételezés.
    Számomra eddig nagyjából minden a helyén van, pedig nem sokat tóltam még. Inkább csak ismerkedem vele. Ahogy látom Bigfoot is hasonlókat mond, de ő már ahogy olvasom igencsak halad vele. Szóval ennyiért ez a játék rettentően megéri.
    Energia fewgyverek a magyar verzióban nem lesznek valóban. Az csak a 2.x petchtől van benne. Mutánsok viszont ha jól tudom vannak. Egyébként sok minden másban nagyon is Falloutos.
  • rotator
    Valaki próbálta, hogy a legújabb patch felmegy rá?
  • bigfoot
    most belegondlsz F2 ben is csak mindent a főkarakterrel tudsz csinálni:P
    egyebként meg ha egyik társadnak nagyobb a beszélőkéje akkor kereskedővel ő beszél!
    egyebként meg nem hogy örülnél hogy itt egy post apoc rgp!Mad Max és Fallout egy világ!azon belül van kicsit változás de nekem nincs kilönbség kettő között!!itt csak 2060as évek,ott meg 2100akárhányas,itt még nincsenek energia fegyverek,de vannak már futurisztikusak
  • Lammer
    karkaterrel buzulas... (mindent a fo karakterrel tudsz csak... :C)
    eleve csapat... klasszik 1 karissal nem lehet nyomulni? :(
    es a jatek inkabb mad max, mint az elvontabb Fallout(energia fegyverek, muansok stb) hangulatu ahogy itt kiolvasom masok kommentjebol... :(
  • bigfoot
    mire gondolsz?
  • Marcinko
    Ja Media MArkt.
  • Lammer
    akkor ugynezki ez programbug...
    YAY olyan rosszakat irtok rola(most nem feltetlen technikai temaban) hogy szep lassan el is megy a kedvem az egesztol...
    mentem vissza F2zni :C
  • Faterx
    Sziasztok lehetmég valahol kapni? (Bp. személyesen boltban)
  • Marcinko
    Igen mentés után mindig fagy.
    SAJNOS !
  • bigfoot
    nekem olyan problémám van hogy néha bepörgeti a dvd-t,és vmikor olyan hangot ad ki,ilyen kurva nagy kerregést,hogy én is megijedek
  • bigfoot
    hát sajna semmi,csak mentés után fagy?
  • Marcinko
    Ezek eddig stimmelnek, egyébbként mentés után fagy rendszeresen.