1430
THE FALL: LAST DAYS OF GAIA
  • 3P
    Valami új infó esetleg a magyar megjelenésről? A SevenM-nél még mindig ezt írják: "Tervezett megjelenés: 2005. november". Na mindegy, csak már nagyon unom a folymatos csúszást. Véleményem szerint ebből már legjobb esetben is csak 2006 Q1 lehet...
  • bigfoot
    na végre!!!
    vmi öröm hír!úgy is szar volt ez a napom
  • 3P
    Ott a pont!
  • KH
    vagy nem egyszerűbb megnézni a hivatalos oldalt magyarul?
  • Calver
    nem egyszerűbb megnézni a hivatalos oldalt?
    amúgy dexterity... hasznos stat, ha tolvaj vagy, vagy legalábbis nem nehézfegyvereket használsz. ha de, akkor akár minimumra is leveheted - és főkarinak ha bölcs vagy valami ilyet csinálsz imho.
  • haxoror
    IN-telligence
    CH-arisma
    CO-nstitution
    ST-rength
    AG-ility
    DE-?

Ha a Falloutos S.P.E.C.I.A.L.-t vették alapul akkor a Perception-nek kéne ott lennie

Detection?
  • GrimReaper78
    Dexterity?
  • haxoror
    A karakterlapon az elsődleges statisztikák között a DE minek a rövidítése?
  • KH
    nah bazz, fény az alagút végén?
    a következő, hogy megkérdem, vajh a magyar melyik engine-nel lesz?
  • Lilithn
    9990 Ft legjobb tudomásom szerint.
  • 3P
    Remélem meg is jelenik még idén magyar felirattal. Lgealább meg lesz télre a játékom... ;)
    Tnyleg és mennyiért jön? Bár már ezt kérdezték.
  • bigfoot
    mennyi pénzért??
  • Csoder
    Nem voltak kannibálok. Fegyverekkel és vadállatokkal mentek gyíkúni. Telepátia, agybuzerálás uton tudták a vadakat irányítani, befolyásolni.
  • Lilithn
    A CDGalaxis karácsonyi katalógusában is benne van már, heh!
  • Lilithn
    A Mutant city az valami más tészta, a folytatás, nem? A kieg az amolyan gold változata a Fallnak, Extended version...yeah? Amit mi kapunk...remélem.
    Angol hang, magyar felirat, király.
  • Lilithn
    Ja, beastlords. De nem emlékszem, hogy azok kannibálok lettek volna. Inkább csak amolyan testfelszeletelgetős, háziállatkákkal megetetős. /me erősen gondolkodik.
    Legalább a Fall lehetne ez évben, ha már az Obliviont elcsúsztatták egy negyed évvel. Mivel ünneplem a karácsonyt?
  • haxoror
    Aha beastlords vagy ilyesmi :)
  • 3P
    Hát nem nyugtattál meg...
  • KH
    eddig az angol verzióról is csak azt mondta Carsten, hogy bővített lesz, de nem említette, hogy a Mutant City alapból benne lenne
    sőt, mintha eddig a Mutant City-ről inkább az hangzott volna el, hogy semmi köze sincs a TF-hoz, azonkívül, hogy ugyanabban a világban játszódik

én úgy tudom, hogy a SevenM csak az alapjáték honosításával foglalkozott, kérdezgettem még régen őket a patch-ről is, de elég kitérő választ adtak...
  • Csoder
    őő, nem a Vadúrakra gondolsz?
  • 3P
    Ez egy nagyon jogos kérdés amit feszegetsz, mert ugye számos honosított progi később lokalizált patch nélkül maradt. Szerencsésebbek azok, ahol a lokalizált változatra rátelepült az US/UK patch, max némi angolosodás mellett. Ellenben több játék volt, amire nem ment fel így már az US/UK patch, ami megölte a játékott, mert:
    1. Benne maradtak a bosszantó bogarak
    2. A verzió eltérés kapcsán lőttek a netes játéknak

Remélem a The Fall esetén lesz hozzá honosított patch (ez csak remény), vagy fel lehet rá tenni az US/UK patch-et, mégha ettől itt-ott angolosodik a szöveg.

Lehet félreértettelek, szóval a kiegről tudsz valamit, hogy alapból benne lesz-e a magyar változatban?
  • haxoror
    Már nem emlékszem a nevükre de azok akik a deathclaw-kat tenyésztették, még a játék elején kellett ellenük nyomni a mutánsok előtt.
  • KH
    hát, ezt kétlem... nekem pont ez a bajom a TF esetében a honosított verzióval
    szerintetek mi az esélye, hogy olyan játékot kapunk, amit nem kell patchelni? és hogy patchelsz egy magyarított verziót?
  • Csoder
    BoS-ban kannibálok ? :S
    Én nem emléxem.
  • haxoror
    Fallout BoS-ban voltak kannibálok asszem
  • Calver
    ööö ja asszem lehet belőlük kaját csinálni... embereknél pedig... karilapon van egy ilyen kis rublika h: "Halálom esetén a testem felhasználhatják-e étkezési célokra?"
  • haxoror
    A szarvasokat meg lehet enni?

(És a humánokat? )
  • 3P
    Az angol/magyar felirat nem gáz, sőt szerintem jó úgy, ha a múvik is feliratozottak.
    Ami fontosabb, hogy a magyar feliratos változat már úgy jön-e, hogy alapból benne lesz a kieg?
  • KH
    szóval, utaltak arra, hogy valószínűleg csúszik jövőre a magyar megjelenés, de esélyesebb az angol hang / magyar felirat megjelenés...
  • Calver
    igen, pont h BoS szerű a csapatválasztás eddig humánokat lőttem seggbe, meg... szarvasokat
  • Lilithn
    Azt hittem FT:BOS szerű lesz a csapatválasztás. Mindegy. Az egyik videón volt egy vicces kis rész, ahol az egyik csóka 3 különböző alkatrészből összerakott egy armor szerű ruhát. Csak humán ellenfelek voltak (eddig)?
  • Calver
    de ez még nagyon az eleje... vmi bandákra kéne elején vadászni, Ratskulls, Desert Monks, Seekers, hasonló bölcs nevekkel... amugy móka, az elején össze kell rakni egy csapatot, na azt véletlenszerűen generálja vmilyen szinten, de vannak köztük mókás karik (főleg egy Lin nevű tolvaj csajszi). de nekem akkor is az tetszett h azonnal loptam egy FAMAS-t (nehézfegyveres karit csináltam).
  • Lilithn
    vajon miért nem úgy működik a [quote], ahogy kellene?
  • Lilithn
    nem, csak még Calver is ismerkedik a gémmel
    :)
    a legtöbb küldi írtsdki-öldmeg típusú volt

Több német újság is 10-et adott a questekre, abban reménykedem, hogy értelmesebb questek lesznek benne az "öldmegírtsdki"-nél. Abban is reménykedem, hogy már a "kiegészítő" részekkel együtt fogják kiadni. Ez mondjuk tuti nem? Ehh, a CDGalaxisban is novemberre van kiírva! Ők általában szokták tartani a szavukat, persze ez nem tőlük függ.
  • KH
    kerestem őket, csak még egy dolog nem tiszta, azért nem tettem ki hírbe, ha holnap se válaszolnak, akkor...
  • bigfoot
    karácsonyra jó lenne:)
  • 3P
    Ma elnéztem a SevenM oldalára, ott még mindig november áll a megjelenésben. Volt ott már augusztustól kezdve minen hónap, de remélem a december majd igaz is lesz...
  • Calver
    nem, csak még Calver is ismerkedik a gémmel eddig a legtöbb küldi írtsdki-öldmeg típusú volt... találtam már járgányt de még lusta voltam müködésbe hozni, mert kell hozzá vmi cucc és nem jöttem rá merre kéne lennie. lehet angol verzióig pihentetem a gémet...
  • Lilithn
    Oh yeah, a Witcher is nagyon jó lesz.:)
    Calver nem méltat válaszra..:( Valami rosszat mondtam?
  • Csoder
    Kicsit eltérve a témától, STALKER engem is nagyon érdekel, különleges, és egy jó kis FPS-t fogunk kezünk közé kapni, ha majd kijön. Már maga az alapszitu is fincsinek bizonyul. :)
    Aztán még a The Witchert is nagyon várom a The Fall és a Stalker mellett.