773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
#10 az se mind1 színenként is utántölthető-e -
#9 HP-t soha
drága a patron és az utántöltött vagy az utángyártott használhatatlan, csak az original megbízható
Canon jó, állítólag 1kéert utántöltik és úgy hogy utána nyomtatni is lehet vele
-
Annyira nem ismerem, de egy jó ismerősömnek van és ő nagyon meg van vele elégedve! -
#7 Hp-re szavazok én is...
Nekem egy 930C van, de semmi gond nincs vele!
A Cannon-Xerox egy sz@r... Legalábbis hosszútávon. A Xeroxnál 2 hét szines nyomtatási szünet után beszáradt a patron!:(
A Cannon meg néha önnáló életet élt...:P -
#6 Én nem vagyok különösen HP függő, a Canont is szeretem, de valahoy így jött, hogy mindenem HP. Mármint nyomtatók.
Talán mert a HP Laserjet 1000-ről nagyon jókat hallottam, megvettem és akkor már színes nyomtatóból is HP-t akartam. -
greco #5 Én is épp nyomtatóvásárlás előtt vagyok.Egy HP Deskjet 5150-est néztem ki.Ismeri vki?Tudtok véleményt mondani róla? -
#4 Én HP függő vagyok.... Designos, jó, no problem vele.... -
#3 A 8 még nem is olyan vészes.
Szerintem megveheted, minden tintasugarasba ennyi, a lézerekbe meg 20-30 ezer a toner.
Nekem a hp LaserJet mellett hp DeskJet 5550 van. -
#2 Minden tintasugarasba kb 8-10-12 k a patron... -
Üdv!
Nyomtató vásárlása előtt állok, és kéne egy kis segítség. Amit már eldöntöttem, hogy színes és tintasugaras. Mivel fotók nyomtatására szeretném használni lényeges a képminőség. Amire én gondoltam az a Canon i550, de ezzel az a baj, hogy kb. 8 rugó bele a patron. Ha esetleg valaki tudna ajánlani olyat amibe nem drága a patron de azért szép képet csinál azt megköszönném.