773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
probaltad ujra tenni az OS-t??? -
Mindig ugyanarra az USBre dugom, és még mindig remélem, hogy van rá megoldás. -
mindig ugyan arra a a port ra kene rakapcsolni mert megzavarodik, meg kul. semmi sem tokeletes -
Van egy HP C3180-as USB-s nyomtatóm. Az normális, hogy mikor csatlakoztatom, állandóan újként ismeri fel, és elkezdi telepíteni a drivereket, meg kéri a telepítőCDt? Notebookom van, szóval nincs állandóan rádugva a nyomtató, és ez elég idegesítő így. Van rá megoldás? -
Okés!!! nem offolok többet örülsz??? -
Ha nem vetted volna még észre, ez a nyomtatók topic...
-
jolvan elbasztam a bealitasokat a samsung fenykepezogepen nem is kellett vona hogy belegyen alitva a datum, a masik meg hogy a torrent Wirelesen le van tiltva -
miért?:)
amúgy senkise torrentezik ^^
de látom 2011-be már tudsz utazni a képeiden :) -
sajna en nembirok torrentezni -
p.ü ment :)
-
oooOOOO -
-
a rendszer igenyt nemtudod veletlenul meg honnet lehet letolteni -
épp egyik nap találtam egy op.rendszert rendes pc-re.
mac os x a neve (rendes pc-re van megírva,és xp mellett is elfut) még1x rendes pc-n is fut, mielőtt betámadna 5 millió ember:)
http://wiki.osx86.hu
http://wiki.osx86project.org
idézek a szövegből
Ez a torrent egy olyan macintosh rendszert tartalmaz, amit Intel és AMD procikra szántak, nem kell hozzá Power Pc, hogy fusson. A lényeg: PC-n FUT!!
Ez sztem az eddigi legstabilabb verzió, nincs boot hiba, és telepÃtés utáni restart is megy. Egyszerüen zökkenésmentesen telepÃthetõ, de a proceszor drivereket nézni kell telepÃtésnél, hogy AMD-t vagy Intel-t telepÃtünk, mert az nem mindegy.
-
a windows az magnes a virusokra elegem van mar belole,Mac-re meg adjal penz es veszek -
vegyél Macet vagy használj vindózt -.- -
na hogy oldjam meg Linux Ubuntu alatt a nyomtatot mivel csak Mac re meg Windowsra kaptam drivert az oldalukon is neztem es nincsen.
A nyomtato a kovetkezo:Canon Pixma MP160-as multi -
értelemszerűen nem hp, hanem avery és toshiba -
hp szervizmérnök voltam 3 évig, most a címkenyomtatók vannak soron :) -
oké beírom oda is, de ha megköveznek...akkor te fogod megjárni :) -
GZ mivel foglalkozól hogy ennyire vágod a nyomtatókat?
(bnőm a HP-nál ügyfélszolgálatos :D ) -
Ez inkább hálózati kérdés... :) -
Ficok #348 Üdvözletem!
Lenne egy kérdésem.
Napi 20-30 oldal nyomtatására alkalmas megbízható, hosszú élettartamú és olcsó működtetésű lézernyomtatót keresek. Legjobb ár/értékarányban...
Eddig tintasugarast használtam de elég sokat kell utántölteni, nem valami gazdaságos.A másik problémám az,hogy nem úgy nyomja ki a betüket ahogy azt a monitoron látom, meg ahogy azt én szeretném. A sima betüket úgy nyomja ki mint ha félkövérre lenne állítva. A félkövérről meg nem is beszélve... Ez több tintasugaras nyomtatón is tapasztaltam. A lézer ugye erre is megoldás lenne?
Köszi
F -
:) -
Hali. Van valakinek otthoni hálózati nyomtatója?
Mert én úgy akarnám megcsinálni a dolgokat, hogy egy lézernyomtató, ami az összes gépet kiszolgálna itthon. Igen ám, de itt jött a bibi, gondoltam beszerzek egy d-link524up -s routert amin van beépített nyomtatószerver, és akkor milyen király lesz. Nade nem támogat csak egy pár nyomtatót. Hosszas kutakodás után kaptam egy listát, és van kb 2 lézernyomtató rajta amit támogat, és 300 ezernél kezdődik, és ez nem nagyon kifizetődő itthonra.
utána találtam egy újabb megoldást egy dp-300u nevű úgyszint dlink termék, ami már úgymond többet tud, de közte se találok semmi jót. Valakinek van ilyesmi otthoni hálozata? Azért d-link mert olyan router van. De hajlandó vagyok átállni másra is. Várom az ötleteket, kösszi! -
Próbálj meg windowsos öntesztet nyomtatni (nyomtató ikonján jobb katt -> tulajdonságok, majd a jobb alsó sarokban a Tesztoldal nyomtatása), ha ott is dob még egy lapot akkor lehet, hogy az elválasztó oldal (az én LJ6-osom esetében ez a Speciális fülön található) van beállítva. -
piamania #344 A4-en van. -
Érdemes lenne megnézni, hogy mi a beállított papírméret (mondjuk Letter) és az általad használt papíré (A4-es, gondolom). Hirtelen több ötletem nincs... -
piamania #342 Wordből igen.Nem,csak egy oldalas.Papír méreten meg nem állítottam semit,alap beállítás van meg. -
Valószínlűleg akkor faragja ki a ceruzát :D
Félretéve a hülyeséget: miből nyomtatsz? Wordből? Ha igen, akkor a doksi véletlenül nem két oldalas, de a második oldalon már csak nem nyomtatandó karakterek vannak?
Jól be van állítva a papírméret? -
piamania #340 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.Nemrég vettem egy Epson Stylus DX 4400 as nyomtatót.Amikor nyomtatok,akkor a másolatok száma egyre van állítva,de amikor végzett,utána mindig húzza be a következő lapot,amit csak átfuttat,nem ír rá semmit.
Mitől lehet ez?köszi a segítséget. -
-
Lenyegtelen nem????:D -
avval hogy en kerdeztem toled valamit -
És mindez hogy jön ide?
-
Honnet tudjam hogy mi az erdeklodesi korod.S kul. megmondom a cimet progirol nem adom meg de azt elarulom hogy lehet resettelni csak problematikus behozni a nyomtatonal a Services modot mert csak ugy lehet ressetelni a chipjet a multkor majdnem sikerult csak elszurtam ugylatszik valamit -
Én csak olyanhoz szólok hozzá, amihez értek, és ahhoz is közérthető, helyesen megfogalmazott mondatokkal. A mondd ige felszólító alakja két d-vel írandó...
Én nem szoktam patront újratölteni, ritkán hozzák azt a minőséget, amit az eredeti.
És ha még nem vetted volna észre, a Canonnal nem nagyon foglalkozom, az érdeklődési körömön kívül esik. -
Nos, ha te ennyire okoska vagy mond hogy birom ujrainditani a chipet a Canon Pixma MP160 nyomtatonal???Toltes utan hogy 100%-os szintet mutasson. -
Köszönjük az önjelölt szakértő közérthető hozzászólását!
-
Ha például két-három hetente nyomtatsz egy windowsos öntesztet (bal felső sarokban ugye ott figyel a vindózlogó, ami meghajtja a színes fúvókákat is), akkor hosszú ideig fogod tudni relatíve ritka használat mellett is a nyomtatót.