773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
Van több fajta megoldás van ami szelepes ott vissza kell szívni a levegőt! Van a szivacsos ott méjre kell nyomni a tűt hogy a levegő "folyon" ki és ne a tinta! -
Hali mindenkinek!
Lenne egy problémám!
Muterom vett egy HP Deskjet D1360-as nyomtatót rokontól és szineset nemtudok nyomtatni mert azt irja hogy a 3 szinű patronba kevés a tinta.
Oké mondom vettem egy újratöltö szettet,de nemtudom használni.
A probléma hogy fecskendezném a patronba a tintát de amint belemegy pár csepp már folyik is ki a fecskendező tű mellett :(
Mindhárom szinnel ez van. Miért??
Mit csinálok rosszul valaki mondja el hogy kell mert a leirás alapján kurvára nem jött össze :(
-
tűzmanó #168 © tűzmanó
ma 22:05 | privát | válasz erre | #1
sos! sziasztok !
van egy lexmark x75 tip nyomtatóm és olyan problémám van,hogy a scanner része nem akar működni ,mintha nem is lenne rákötve a számítógépre.A nyomtató része működik a scanner és a másolási funkció nem.
ha valaki tudna segítteni mi lehet a hiba megköszönném
-
tűzmanó #167 © tűzmanó
ma 22:12 | privát | válasz erre | #4
igen van ,fel is van telepítve és azt írja ki hogy indítsa újra a gépet
húzza ki majd dugja vissza az usb kábelt
huzza ki majd dugja vissza a tápot
nos ezeket mind megcsináltam és mé
-
tűzmanó #166
ma 22:08 | privát | galéria | válasz erre | #3
http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=nyomtató&hol=topic
http://oppi.atw.hu
ma 22:07 | privát | galéria | válasz erre | #2
van drivere? ha igen, először tedd fel, aztán ha akkor sem megy akkor nemtudom :))
Válasz 'tűzmanó' üzenetére (#1) Kuss!-magyarázta.
-
tűzmanó #165 © tűzmanó
ma 22:05 | privát | válasz erre | #1
sos! sziasztok !
van egy lexmark x75 tip nyomtatóm és olyan problémám van,hogy a scanner része nem akar működni ,mintha nem is lenne rákötve a számítógépre.A nyomtató része működik a scanner és a másolási funkció nem.
ha valaki tudna segítteni mi lehet a hiba megköszönném
-
Hát ha lézer nyomtatóval nem fogsz tudni nyomtatni szineset illetve maximum csak szöveget mert a lézeres nyomtatók szines felbontása nagyon gyerek cipőben jár olyan 600x600DPI és ez a tipusú nyomtató olyan 100k-t nyom! -
Majd utánnanézek ennek.Nekem leginkább DVD boritok miatt kell majd.
Mennyibe kerül ebbe egy patron? -
Gabor970 #162 Szevasz!
Én sokat vaciláltam, és eléggé körbejártam a nyomtatóvásárlást. Canon ip4300-nál kötöttem ki. Még csak ma hoztam haza, de nagyon-nagyon tetszik! GYÖNYÖRŰ fotókat nyomtattam a régi nyomtatómhoz kapott Epson fotopapírra, de asszem gyorsan veszek hozzá gyári Canon papírt.
Lehet utángyártott patront tenni bele (az eredetiről át kell rakni a chipet) de azzal elvész a garancia, a nyomtató felismeri, hogy nem eredeti, és ezt el is tárolja, amit a szervízben kiolvasnak.
Leírások alapján elég takarékos, (kb 160db 10X15-ös fotót tud full minőségben) Klasszul nyomtat printelhető DVD-re/CD-re. Egy évig valahogy megveszem a gyári patronokat, ha lejár a gari elkezdek utángyártottat használni. -
ja és hogy melyik gazdaságosabb? a tintás vagy a lézeres??? -
ez engem is érdekelne + legyen scan -
Tudnátok mondani olyan nyomtatókat amik szépen nyomtatnak fotónyomtató is egyben aránylag olcsó bele a patron és olyan 20 ezer ft környékén mozog? -
Demeter #158 Srácok használ itt vki HP Photosmart C4180-as nyomtatót? Fontos lenne pls!! -
up -
Vki plz jóez vagy nem? Megnéztem, Q2612A patron kell bele. Utánygártottból 7ezerért látok ilyet, eredetiben 12k-ért, 2000lapot bír egy patron. Ez mennyire számít jónak/olcsónak? -
Ez pl. nem tűnik rossznak, mik a vélemények róla? Azokból a szempontokból is, amiket írtam az előbb (utántöltés pl) -
Nyomtatót vennék 30k környékén (40k max), milyet ajánlotok? És lézeresre gondoltam, nem tintasugarasra. És ennyi pénzből ha jól tudom, nem lehet színes lézereset kapni, de ez nem is szempont, jó a fekete-fehér. Ami még fontos szempont, hogy az utántöltése ne legyen drága. (hallottam olyan nyomtatókról amiket egy vagyon utántölteni) Szóval milyet tudtok ajánlani? -
mulder1972 #153 Sziasztok!
Mi a megoldás a chippel szerelt canaon patronokra?
Utántöltés? Utángyártott és átagasztot chip?
Vagy létezik olcsó chippes patron? -
Demeter #152 Üdv mindenki!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek nyomtató vásárlás ügyben. Mindenképp több funkciós gép kell de sajna nem vagyok otthon e téren abszolulte. Ár olyan 30e-ig bezárólag és tudjon fénymásolni illetve nem árt ha scanner-ként is funkcionál. A fax mint olyan nem lényeg. Namármost én kinéztem egy Hp Photosmart C4180-as gépet így elsőre. A ti véleményeteket kérném, hogy ez jó választás volna? Vagy ha tudnátok ajánlani mást, szívesen vnném.
Thx!
-
mgabor83 #151 festektoner.fw.hu -
macikukac #150 CANON
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hol lehet beszerezni olcsóutángyártott tintapatronokat CANON multifunkciós nyomtatóhoz??
Pixma MP_160 ashoz
Fontos lenne.!
Köszönöm!! -
Biztos jó de csak fotoret3-at tud. -
Hát tippként azt tudom mondani hogy irj egy levelet a jézuskának hogy egy ilyet szeretnél és véleményem szerint ha jó voltál meg is kapod :D
(Viszont) -
Guth Janos #147 Kineztem magamnak Karacsonyra egy HP Deskjet F 380 as multifunkcionalist.Kernem segitsegeteket vagyis velemenyeteket a geprol vagy tippeket. Kivanio mindenkinek kellemes Karacsonyt
Guth Janos
-
#146 Hali. Az érdekelne, hogy a Canon pixma Ip 1000 és Ip 1200 tipusú nyomtatókba azonos patron megy-e? -
Én is tudom, nekem is az van. De csak fotoret 3-at tud. A kérdés az, hogy tud-e alapból a Canon 2 festékpatronnal olyat, amit a HP 3-mal(fotoret 4)? -
Azt tudom, hogy a hp deskjet tipusai nagyon jó minőséget adnak vissza! -
Mit érdemes venni:CANON PIXMA iP 1700 vagy HP DeskJet 2360? Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy alap festékkel melyik ad jobb minőségű fényképet. Van valakinek tapasztalata a Canon 2pl -es festékeivel? -
Nem lehet hogy beszáradt az üres patron? kevés tinta hamarabb szárad be mint egy teli! -
Sziasztok!!! Nekem egy Xerox DocuPrint M750-es nyomtatom van. Kifogyott a festék, és most után töltöttem. De ugyan úgy azt jelzi, hogy üresek a patronok. Ilyenkor mi a teendő? -
sorrow #140
Teljesen új patron, és ha visszahelyezem az eredeti HP szines patront ami tényleg üres azzal semmi gond,
lehet vele szöveget nyomtatni mármint a fekete patronnal, mert ugye ha nincs benne mindkét patron akkor pláne nem működik.
-
Ez érdekes! Nézd meg, hogy minden érintkezik-e és hogy nem fogyott-e ki a tinta! :) én erről a patronresetről még ne hallotam! -
sorrow #138 Kiírja hogy a patron nem meg felelően van behelyezve,
vagy nem megfelelő patront használok,
vagy elfogyott a tinta.
villog a nyomtató egyik ledje is....és nem nyomtat.
Nem utántöltött hanem utángyártott patron.
márkáka:Print-Rite
Hallottam valami patron reset-elésről az nem segíthet?? -
Kiirta hogy azért nem nyomtat mert nem eredeti a patron? :S -
sorrow #136 Hello.
A HP Deskjet nyomtatóban patront (78-as) cseréltem de nem erdetire mert az túl drága volt.
Működött is vagy 4-5 szines nyomatig de most már nem hajlandó nyomtatni mert nem eredeti patron van benne szerinte. (Most jön rá...?)
Na szóval hol lehetne a patron ellenőrzését kikapcsolni?
Köszönöm. -
Akkor csoda és egy természetfeletti tevékenységet észleltél! Maximum a nyomtató program irhatott ki hibaüzenetet ha így történt ne ijedj meg ez természetes! próbáld megtisztítani a fejet! -
bsyrex #134 mi van akkor ha a nyomtató nyomtatófej hibát ír ki és nem nyomtata
canon i865 -
Jaaaaa :) Akkor az ár 3/5-e felötött ne adj érte többet! -
Én venném meg -
Hát nem tudom felére számíts mint amennyiért vetted minimum! (használt cikk boltokat hivj fel és ahol a legtöbbet adnak érte ott add el!