773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
Hi!
EPSON STYLUS CX 4700 multifunkciós készülék
Nyomtató (5760 dpi), scanner (1200 dpi), kártyaolvasó egyben. Számítógép nélkül is nyomtat memóriakártyáról.
Róla mi a véleményetek?
5760*1440dpi... ezzel már lehetne pénzt nyomtatni?:D
De most tényleg... jó ez a dpi érték sima papírra való színes kép nyomtatásához? -
Köszi.Most már értem. -
izb #88 Számolja a nyomtatást és egy idő után letilt, és a chip a patronban van.
Lehet hozzá kapni nem hivatalosan chip kinullázót,de ha találsz a Pixma sorozatból még 4000-est vagy 5000-est akkor érdemesebb inkább ezek közül valamelyiket megvenni. -
izb #87 Ja ja profi minőségben nyomtat dvd-re is. -
Még egy kérdés.Nincs chip benne.Ez mit jelent? -
THX!Ez tud DVD-t vagy CD-t nyomtatni? -
izb #84 Ha találsz még valahol Canon Pixma 4000-es modelt,akkor ezt melegen ajánlom.
Nincs chip benne mint a 4200 modelben,és frenetikus minőségben nyomtat.
-
Sziasztok! Otthoni használatra szeretnék színes nyomtatót venni, kb 30e forintot szánnék rá. Tudtok valami jót ajánlani? -
Impi #82 Jó kérdés :) Ez a reklám a honlapon
Még nem feccoltam bele semmibe, csak érdeklődöm van -e ilyen tapasztalata valakinek. -
izb #81 "80%-os a megtakarítás"
mihez képest???
Miért nem vettél mondjuk Canont pixma sorozatból egyet?Ugyanis ott nem szívsz ilyen marhaságokkal,mint chip meg hasonlók.
Nem kéne itt pluszban még belefeccolnod ilyen marhaságokba... -
Impi #80 Üdv
Valaki próbálta már ezt a CISS technológiát?
Itt részletesen leírják és nálunk is belehet szerezni.
Elsőre húzós az ár, de szorzás osztás után azért elfogadható.
Az én esetemben Epson R200 6x100 ml tinta, 6 db patron+csövezés és a végtelenített chip 26 000 pénz. Ez utántöltött patronhoz viszonyítva kb. 670 Ft/db árra jön ki. Az eredeti patront már nem is számolom, az írások szerint 80%-os a megtakarítás.
Sz@rügy, ha nem bírja a nyomtató. Mármint a strapát.
-
és gondolom a patron sem hp árkategória ?
tervezem hogy lexmark nyomtatómat lecserélem epsonra vagy canonra, R300 vagy egy C.Pixma (hp szóba se jöhet nem akarok patronra egy zsák pénzt kifizetni, lexmarba is 7k csak a fekete )azt hallottam szépen nyomtatnak és a gyári parton se olyan drága -
pemar #78 Sziasztok! HP 6540-es nyomtatóban gondolkodunk. Van valakinek tapasztalata róla? -
ndaysay #77 hello,van egy hp 1010-es laserjet-em, nyomtatáskor beleragadt a lap(konkrétan 3 lapot húzott be és bentragadtak), nem tudjátok, hogy mi lehet a baja? -
zimzumm #76 Sziasztok! Csak kellemes tapasztalatomat szeretném megosztani veletek.
Világ életembe, Hp nyomtatót használtam, volt 690C-m, volt 2000 C Proffessional, most viszont egy Epson Stylus Photo R300-ast vettem, és meglepően csalódásmentes volt az első használat!
Előnyként emelném ki, a felbontását, a takarékossáágát, nagyon csendes, gyönyörű fotókat nyomtatott a 23 ft-os glossy aro-s fotópapírra is, és mindenféle fireware csatlakozója van. Tud nyomtatni cd-lemezre, és lehet használni a számítógép nélkül is.
Egyszóval régen nem voltam ilyen elégedett a nyomtatómmal.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Zealot #75 Ja, és fekete és színes is érdekelne, de a színes fordítva, mert abból már az újabb, 3550-hez vennék festéket, és azzal tölteném a 840-t is. -
Zealot #74 Hi all!
Próbált már valaki HP DJ 3550-es nyomtatóba való patront újratölteni HP 840-esbe való festékkel? Mert nekem 840eshez van 1 liter festékem, és nem tudom hogy működne-e a dolog egy 3550-esben? Amúgy vettem InkTec feltöltő készletet a 3550-eshez is, de főleg a műanyag miatt amibe bele kell illeszteni a patront. -
edi #73 Szines HP-patronba fekete tintát nyomtam, alul nem jön ki!Légzár, szűrődugulás, kapillárcső-dugulás? (Belefújtam felülről, kitettem a napra - ekkor a maradék színes kezedett el folyni - vákuumba tettem, felülről kijött a fekete, a fúvókán egy szem se). Mit tegyek? -
Sziasztok!
Legyetek szivesek mondjátok meg nekem, hogy az után gyártott patron és eredeti között mi a különbség?
Nagyon köszönöm a választ. -
bakkzoli #71 KOnica Minolta 1300w lézerrről van valakinek komolyabb tapasztalata?
-
Nekem PIXMA IP 1000-es van!!
Jó nyomtató??? -
Zoli82 #69 Canon Pixma IP 4000-es nyomtatót ismeri valaki?
Mi a véleményetek róla? -
Szeretnék venni nyomtatót,de én nem értek hozzá.
Milyen nyomtatót tudnátok nekem ajánlani 10-25-ezerig ami tényleg jónak mondható??
Ja és alapból van olyan nyomtató amibe a patron újratölthető? -
Bircsike #67 Lenne egy nevetséges kérdésem!
Mi a különbség a lézer és a sima nyomtató között? Mi az előnye a lézernyomtatónak? Melyik csinál jobb minőségű képeket? -
neonx #66 Srácok valaki tudna nekem olyan üzletet mondani ahol lehet kapni üres nem beszáradt patronokat? -
izé. epson stylus color 300 tintasugaras... -
helo.
van egy epson nyomtató, és egy beszáradt fej. ki lehet valahogy házilag tisztani, hogy ne legyen beszáradt? vagy ki lehet egyáltalán tisztitani? és ha ki lehet akkor a benne levő patront vissza lehet még tenni? mert még teli van. -
hello!tintapatron,ha kell valakinek jó minőségben,olcsón,az szóljon! -
peter31 #62 Sziasztok!
Szeretnék dvd borítokat nyomtatni hasonló kellene mint egy gyári vékony de fényes papír (nem foto papír).
Hol lehet ilyet venni milyen néven keressem???
thx
p -
R9 #61 vettem új patront de ugyanolyan szarul nyomtat.mi lehet a baj???? -
BlaSiuS #60 Sziasztok!
Azt szeretnem kerdezni,hogy ilyen utantoltot vagy utangyartott patront lehet venni barhol?Nekem egy Lexmark Z601-esem van,ehhez lehet kapni ilyet ?Mert a 8 rugos patront kicsit sokallom! :( -
Roll #59 Vagy inkább beszáradni. Csináltass vele fejtisztítást. -
R9 #58 helo!az a bajom hogy nyomtatásnál nagyon rossz minőséget ad a hp laserjet 5l-es nyomtatóm!Régebben nem volt semmi gond vele,de most alig lehet elolvasni!Lehet kezd kifogyni a festék? -
Htx, azóta megnéztem, és a beszállítónknál is akad :) -
Impi #56 http://www.c-enter.hu/center/0122643.html
http://www.ebolt.hu/category1801.html
http://www.google.co.hu/search?q=cache:H5anv0t9cUwJ:www.aqua.hu/index.php%3Fm%3D28%26cs%3D14+Epson+Stylus+Photo+R200+&hl=hu&lr=lang_hu
http://www.edpland.hu/arlistak/epsonarlista.htm
http://www.dvs.hu/Sulinet.html -
htx, hol? Ettől függetlenül persze körülnézek :) -
Impi #54 Szia!
Epson Stylus Photo R200 37.000 bruttó -
Nem erre gondoltam :D
Vannak különleges cd-k, dvd-k, amire ez a szörnyeteg is dolgozik, de ebbe csak egy cd ha fér, bőven elég. A cuccot meg majd géppel megírom, a nyomi csak nyomtasson. Láttam már ilyesmit, de dögöljek meg, ha tudom, hogy hol :( -
Roll #52 De ha van felesleges 600e ft-od akkor nézd meg ezt. -
Roll #51 cd sokszorosító az marha drága.