773
Melyik nyomtatóra érdemes ma beruházni?
-
Aries1984 #410 Sziasztok!
Van egy HP Deskjet D2300 nyomtatóm, és néha olyat csinál, hogy nyomtatnék valamit, elkezdi, de megáll, a kis lámpa a gombján elkezd villogni, aztán nem csinál semmit, de a nyomtatási sorban ottmarad amit nyomtatnék. hiába kattintok arra hogy megszakítás, vagy felfüggesztés, átvált rá, de utána úgy marad. Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő hogy az el is tűnjön onnan, és hogy ez miért lehet?
Előre is köszi! -
Tipikusan az "én kérek elnézést" kategória
-
-
elmaradt a tekk:D -
Igazán nincs mit, örülök, hogy megoldódott a probléma
-
Eszter #405 Szia, köszi a reagálásodat, de megoldódott a probléma.
A nyomtató új, mert most lett véve, a számlával és a jótálással együtt kaptam. De nem is gondoltam volna erre, ami okozta az ujraindítást. Van egy külső 320 gigás meghajtó, usb - s. Azt kihúztam, és .... szuper. Szóval nem gondoltam volna, hogy a másik usb csatlakozás igy bezavarja a nyomtatót.
Mégegyszer, köszi, és helló. -
Nem volt memóriabővítés a gépben?
Mindazonáltal érdemes lenne letölteni a legújabb drivert (az operációs rendszer, illetve annak nyelve kiválasztása után), aztán ismét próbát tenni vele.
Nem lehetetlen, hogy az USB-kábellel van gond, érdemes lenne kölcsönkérni egyet egy olyan ismerőstől, akié biztosan jól működik, sose lehessen tudni.
Jut eszembe: akitől kaptad, az nem azért vált meg tőle, mert hasonló hibákat produkált...? (csak feltételezés, bár a hibás nyomtatóinterfész is lehet ludas) -
off
on -
jolvan de akkor is en kerdeztem hatha tudod-e most nem kell ezert felbaszodni -
Eszter #401 Szia mindenki.
Tegnap kaptam egy Xerox Phaser 3117 - es lézernyomtatót. A tintasugaras bedöglött, sajna már a harmadikat nyúzom el, használtam, mégis beszáradt, na mindegy.
A fősuli miatt rengeteg nyomtatni valóm lessz, ezért kaptam. Semmi gond nem lenne vele, de azt vettem észre, hogy ha 6 - 7 oldalnál többet nyomtatok vele, újraindítja a gépet. Nem tudja valaki megmondani, hogy mi okozhatja ezt?
A régi nyomtatóval nem volt ez a probléma.Lehet hogy a drivert kéne frissíteni, mert amit adtak hozzá régi lenne?
Előre is köszönöm.... -
ne haragudj, ez amolyan költői kérdés kívánt lenni... -
hat mien fajta gumid van attol is fugg + a minoseg meg minden -
és véltetlenül nem tudod, miért ereszt a kocsim bal elsője?
-
es veletlenul nemtudod mert volt nekem az hogy a nyomtato nem ismerte fel az uj patront?(most minden rendbe csak a fater nememlekszik hogy mi volt vele) -
Mivel itt a fej és a patron két külön egységet alkot, a fejet nagy számosságú patronra méretezték, ellentétben a HP patronjaival, ahol az esetek döntő többségében a fej és a patron egy egység.
A fejnek legalább a nyomtató garanciális idejét ki kell bírnia, ami a CL-41 esetében egy töltéssel 112 fénykép (legyen ennyi A4-es oldal). Már csak a nyomtató havi terhelhetőségét kellene megtalálni, azt beszorozni 12-vel, majd elosztani 112-vel. Én ezt venném egy hozzávetőleges értéknek. -
Pitypang18 #395 Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy egy canon cl-41-es patront hányszor lehet utántölteni, mielőtt szétmenne a fej?
Köszönöm! -
Hello!
A nyomtatóm (#391) elvileg tud szegély nélkül nyomtatni (azaz lapszéltől-lapszélig), de nekem nem akar sikerülni... :S
Meg az sem, hogy pl kinyomtatok egy képet, ami a gépen 10*15 cm, de nyomtatva már 11*16,5...ez miért lehet?
Előre is kössz! -
probald a kov. programmal:MP Navigator 3.0-as verziot hasznalom es eddig minden siman ment vele de viszont birod az OmniPage-t is hasznalni ra csak tudni kell beallitani -
Sziasztok! Vettem egy Canon Pixma MP970-es multi készüléket és a nyomtatás frankón megy vele, de amit szkennelésre kerül sor, sajnos ezt írja ki: Kép
Találkozott már valaki ilyen problémával? Előre is köszi a válaszokat! -
Na megvásároltam a nyomtatót...
HP Photosmart C5280
Tintasugaras nyomtató, fotónyomtató, szkenner, másoló, CD/DVD-re nyomtató, kártyaolvasós.
Írtam, hogy nem kellenek nekem ilyesmik bele, úgy mentem el, hogy 30-40ezer körülit veszek és nem volt akkora választék.
Meg vagyok elégedve vele, remélem nem fogja zabálni a patront.
Mondták, hogy majd ha kifogy a gyári patron érdemes bele XL-es patront venni, takarékosabb.
Adtak hozzá 1 nyomtatható CD-t és 100 db fotópapírt + Roxio Express Labeler szoftvert. -
nekem MP160-asom van abba csak 2megy haver vett MP210-est egy piciket lassu de hat az neki megteszi szinten 2patron megy bele.
Nos tapasztalataim szerint nem olcsok a patronok stb. ezert parszor fel lehet tolteni azzal hogy a nyomtato nem erzekeli mennyi van benne.
Meg1 tapasztalat legjobb hozza venni USB 2.0-ast mert az gyorsabb atvitelre erdemes nyomtatasra meg szkenelesre tapasztalat ja es nem kapsz vele USB-t ezert mondom. -
Üdv néktek! Szeretnék egy kis tanácsot kérni nyomtató vásárlásában!
Méghozzá nekem egy színes, tintapatronos, multifunkciós készülék kellene, ami szkennel is és szépen is nyomtat, valamint az utángyártott patronok se legyenek drágák bele! Eddig én ezt néztem ki: CANON PIXMA MP970, bár ebbe meg úgy néztem 7 patron megy... :S Ötletek? -
a toobi gepen biztos telepitve a van a driver probald meg erre is telepiteni a drivert -
dop3 #387 hi all! egy halozati nyomtatoval kapcsolatban lenne kerdesem. a tipusa hp color LaserJet 2550. A halozat osszes gepen mukodik is frankon, de van egy "uj" laptop, amin sehogy se tudom beallitani. ha bongeszoben megnyitom a nyomtato ip cimet bejon egy konfig oldal, de lovesem sincs, hogy mit es hogyan kellene beallitani. Elore is koszonok minden segitseget! -
dzsolt7 #386 Sziasztok! Valaki tudna nekem ajánlani egy olyan tintasugaras nyomtatót, amibe olcsón lehet szerezni (utángyártott) patront, és a nyomtatási minősége megfelelő. Nem kell totál szépnek lennie, legtöbbször úgyis csak szöveg nyomtatására lenne használva.
Előre is köszi! -
nikiherceg #385 Sziasztok!
Nekem az lenne az égető kérdésem,hogy ugyebár naív fejjel vettem egy ilyen multi-s nyomtatót. A márkája epson dx 4400. Tapasztalatok:
1, Mi az hogy Demo patron? Ez felháborító!
2, Mi az,hogy 5000 ezer oldalnál kiégeti magát? Szörnyű!
Kérdéseim:
1, Igaz a 2. állítás? Nem lehet valamit ellene tenni?
2, Ha a sok nyomtatás miatt kiégeti magát a cucc, attól még a scanner része működik?
3, Tudtok ajánlani valami régebbi nyomtatót,amibe olcsó az után gyártott tinta, és nem lapkorlátos? -
Még mindig nem világos, bár ahogy az információmorzsákból kivettem, új feketét vettél, és azzal sem megy. Nem lehet, hogy a színessel van gond? :x -
a regi lett ujra toltve de mukodott is szepen mar tobb mint 6honapig igy toltogettem,most egyszeruen ki se lett veve hanem mikor bekapcsoltam hogy nyomtasak hogy meg is ne szaradjon ki, kijon az a hiba uzenet hogy nem ismeri fel a patront, ekkor gondoltam veszek egy uj feketet es pfff ezt sem ismeri fel -
és azt töltetted (töltötted) újra? -
azt vettem -
Vegyél bele eredeti patront, annak jó az elektronikája. Ennyi. :) -
nem ismeri fel nekem a nyomtatom a festeket vagyis az 1multfukcionalis, amin lett utan toltve a festek tobbszor perfectul mukodott most meg azzal jon elo hogy nem birja felismerni a patront -
Ezen nem a sűrített levegő, hanem egy monitorszerelő fog tudni segíteni, de ne offoljuk már szét a topicot... -
gondoltam hatha tudsz segiteni nem topik keresot ajanlani no de mindegy -
http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=monitor&hol=topic -
nos az a gond hogy a tesomnak Sony kepernyoje van es igaz ellege oreg model 15inch-es es a kep total szar szoval valami kekes csikok jelennek meg hogyan lehet ezt megoldani a port ha pl. atfujatnam compresorral akkor az erne valamit vagy nem is erdemes -
Van olyan ismerősöm, aki igen. -
kepernyokhoz nem ertesz veletlenul??? -
Köszönjük az önjelölt szakértő véleményét
-
Nem USB-elosztón használod?
Érdemes a telepítő cd-n levő uninstalláló progit futtatni (scrubber.exe), ami a registryben levő összes vackot kipucolja, minden, a nyomtatóhoz telepített fájlt töröl (ha jól emlékszem akkor 3 szintű a pucolás); effektíve a jószág telepítése előtti állapotot kapod vissza.
Ezt követően próbáld meg újra feltenni a nyomtatót.