9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • bazza
    Hogy rakjak be letöltés mérőt?
    Mármint a fájl letöltésre gondolok...
  • bazza
    A WorldArt-nak sem lehet egyedi betűtípusa amit mások is látnak?
  • Jampó
    Hi!

Ha szeretnék felrakni ftp-n keresztül egy videót a fw-re, akkor azt, hogy tudnám megoldani? Mert 2mb-nál többet nem enged fel, ill. végigfut a feltöltés, de nincs ott.
    Elöre is kösz!
  • Taranov
    Vedd meg boltban, ha még serialt se tudsz találni hozzá neten.
  • pasquale
    webstyle 4
  • pasquale
    plz segítség
  • pasquale
    plz segítség
  • pasquale
    nincs meg valakinek a xara webstylehez crack vagy serial key???
  • Taranov
    nincs mit :)
  • bazza
    ?=,
  • bazza
    KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    MEGCSINÁLTAM!!!!!!!
    NAGYON KÖSZÖNÖM? HOGY SEGÍTETTÉL!!!!!!!!!!!!
  • Taranov
    Lent. Az eszköztárban. A kijelölt képhez tartozó eszköztárban.
  • bazza
    Pontosan hol?
  • bazza
    nem találom.
  • Taranov
    Kijelölöd a képet és ott lent vagy téglalap, kör és szabálytalan alakú kijelölés.
  • bazza
    bocs megvan!
    Hol ven a image map szolgáltatás
  • bazza
    A Dreamweaverben hogy lehet beilleszteni a képet?
  • bazza
    jo
  • Taranov
    Megcsinálod a képet és utána a Macromedia Dreamweaver (vagy pl.: Namo Webeditor 5) image map szolgáltatásával kijelölöd a képen a hivatkozásokat.
  • bazza
    Ebben a progiban hogy csinálom meg, hogy egy kép különböző részein más hivatkozás legyen?
  • bazza
    Mondjuk nekem nincs meg egyik se, megprobálok egy másikat.
    ::Paint Shop Pro::
  • bazza
    ...magprobálhatom...
  • Taranov
    Akkor úgy kéne megcsinálnod, hogy egy képszerkesztőben megcsinálod képként a szerinted jónak tartott betűtípussal és lemented. És a képet teszed be az oldalra. Úgy már nem áll fent el a probléma.
    Én erre a feladatra Macromedia Flasht vagy Photoshopot szoktam használni.
  • bazza
    de azért köszi...
  • bazza
    A francba a DicotMedium nincs benne!
  • Harder
    Nem minden betűtípus érhető el másnál is.
    Itt egy lista, nézd át, hasznos lesz :)
    http://css.nu/examples/font-family.html
  • bazza
    Hogy a fenébe lehet beállítani azt:
    -én a webszerk. progival beállítok egy betütípust
    de az csak az én böngészömben ven másén mért arial látszik?
    pedig ez általános windowsos betütípus.
  • bazza
    Köszi
  • Taranov
    Csak mondom, felhívtam a figyelmedet a játék pontos nevére.
  • bazza
    Na most már elég a szörszálhasogatásból!
    Ez már tényleg túlzás Jevgenyij...
  • Taranov
    Bocs, de ez nem kívánás kérdése, egy jó oldalt összeszedetten, precízen kell megcsinálni.
    Egyébként a Hard Truck: Across America játéknak a hivatalos neve:
    18 Wheels of Steel Across America
  • bazza
    :(
    :/
    :)
    ;)
    ;D
  • Harder
    Hali :)
    Figyu, nem kell olyan tragikusan felfogni amit irtam, nem lehuzasnak szantam, akkor eleve nem is írok ennyit és ilyen részletesen ;)
    A hibák szerintem könnyen javíthatóak, egyeltalán nem vészes :) Amúgy is majd rájössz, hogy a honlapkészítés (ha szereted csinálni) egy folyamatos javítás, frissítés :) Legalábbis nekem igen :)
  • bazza
    ...most javítottam...
  • bazza
    Kössz a kritikát!
    ...megpróbálom kijavítani a hibáimat...
    A halyesírásomért pedig szégyellem magam...
    ...a leveled eléggé meghökkentett de valakinek el kellett mondania...
    DE: Én szeretem az angolt és a magyart együtt...
    ezen nem óhajtok változtatni...
  • Harder
    Kérted a véleményünket a lapról, íme az enyém, nem globálisan, inkább részletekben :)

- kezdőlapon összevissza van a tartalom. Döntsd el hogy most jobbra, középre vagy balra igazítasz.
    - kezdőlapon az igazítást nem a  -ekkel kellene megoldani (align=left stb..)
    - figyelj a helyesírásra, pl: "az oldal front pagel készült", "SREENSHOTS"
    - a 3db felkiáltójeles figyelemfelkeltés szerintem ...hmm... szal gyerekes (nem tudtam finomabban megfogalmazni :) ). Elég az 1db is.
    - miért variálod az angolt a magyarral? A "news" nyugodtan lehetne "hírek", a logóban lévő "BAZA PAGE" lehetne akár BAZA HONLPAPJA is, ahogy azt mellette a flash-ben írtad.
    - http://bazza.uw.hu/15.html // ez miért tér el teljesen a lap eredeti dizájnjától? A "de dolgozunk" szövegrészletben az utolsó betűk nem olvashatók, rálóg a kopasz könyökére. :)
    - http://bazza.uw.hu/3.html // nincs visszalépési lehetőség (link) az eredeti kezdőlapra (bár ez a többi lapra is vonatkozik)
    - a sötétkék linkek a fekete háttér előtt nehezen olvashatóak
    http://bazza.uw.hu/magyaros_elemei/image001.gif - ez nálam nem jön be, kis piros X a helyén
    - http://bazza.uw.hu/5.html // itt FireFox alatt van egy ilyen, valszeg nem odaillő kód mely mint tartalom jelenik meg:
    function right(e) { if (navigator.appName == 'Netscape' && (e.which == 3 || e.which == 2)) return false; else if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) { alert("Hi-Hi!!! Ezt nem szabad..."); return false; } return true; } document.onmousedown=right; if (document.layers) window.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); window.onmousedown=right;

Most hirtelen ennyi, remélem van közte ami használható vmire :)
  • Harder
    A target frame név az a név lesz, melyet beállítottál az alsó részen lévő framenek melybe az éppen aktuális oldalt nyitja meg.
  • Devids Pro
    Melyik a Target Frame amelyik ha felül ban a menü az alsó részen nyitja meg az éppen aktuális oldalt a menü meg nem változik!
  • Atika :o)
    Aha ertem koszike.
  • PetruZ
    Nincs, a php - alapból - nem tud ablakokat kezelni. Helyettük használhatod a die(), exit() és hasonló függvényeket, bár ezek új ablakot nem fognak nyitni.