9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Atika :o)
    Vissza visszairok csak ebben nagyon segiteni nem tudok sajna :o)
  • Rage47
    Szupi!Amúgy azt hittem nemfog senki visszairni:) és mégis!:)
    Sajan en PHP ben nem nagyon vagyok otthon de PeturZ biztosan segit.
  • Rage47
    Helotok!
    Letöltöttem a hotscripts.com-ról egy csomó PHP scriptet poll-vote-ra, de eccerüen nem tudom megcsinálni, nem is értem az egészet az a baj:( Kell hozzá a MySL nevü progi? Vagy Ultraweben ez nem kell? Láttam uw-n olyat, hogy be lehet szurni sriptet, de nem tudom melyiket kell:(
    Tud vki segiteni? Vagy ez olyan alapkérdés, amit tudnom kéne?:) Mert már kérdeztem ehhez hasonlót lejjebb...
    eggyetertek veled teljes mertekben :o)
  • Harder
    tedd be excel-be az adatokat, fent a menüben van ikon a rendezésre (A-Z meg Z-A asszem, egymás alatt csak fordított sorrendben).
    Egyébként meg többen szerintem már azért válaszolnak ingerülten, mert sok olyan (alap)kérdést teszel fel amit igazából magad is meg tudnál oldani egy kis gondolkodással és olvasással a neten.. ennek ellenére Te még mindig jóval több segítséget kaptál mint mások máshol, hisz általában ilyen esetekben 2 eset lehetséges:
    - nem kap választ az illető
    - kap, de ennyit: RTFM
  • bazza
    Másik:
    Egy képet hogy lehet elhalványítani?
    Mivel????? <==
  • bazza
    rendben... :/
    Legalább te válaszoltál normálisan. /mag PetruZ/
    de így sem jutottam előrébb ne mindegy.
  • Taranov
    Nyugi, nyugi. Most te kezdtél el káromkodni.
    Én pl. nem tudok segíteni neked, és PetruZ is segített neked azzal, hogy elmondta, hogy a HTML mit tud, mit nem tud.
    Pl. a #350-es üzenetben rendesen kérdeztél, úgy kéne. Az illene a topikba.
  • bazza
    Én mindent értek...
    Én vagyok a kis f***kalap aki meg mer kérdezni egy ilyen egyszerű dolgot. De szerintetek mért kérdezget itt az ember? Na ez már nagyon nehéz kérdés!Igaz?
    Esetleg elmondanátok, hogy a Word-ben HOL A KVA ANNYÁBA VAN
    akkor nagyon megköszönném mert már második nap szarakodok abban a ..... programban.
    Esküszöm majd ha nem 13 hanem 28 éves leszek és érteni fogok a dologhoz, akkor ÉN mindig segíteni fogom a kisebbeket.
    És nehogy megint azzal gyertek, hogy "ha így állsz hozzá".
    NEM TI álltok így hozzá!
    "Gyerekek" kéééérrrrlllleeeeeekkkk szépen!!!!
  • PetruZ
    Az aloldalak mögé ne rakj nagyon kontrasztos háttereket, mert olvashatatlanok. Kerüld az ilyen csavart mintákat is, ha mindenáron hátteret akarsz, akkor inkább halvány színű, egyszerű képet használj, ugyanis olvasás közben az emberi szemet rendkívül fárasztja, ha folyton összevissza kell kacskaringóznia. Egyébként nem vagy reménytelen eset :), a bal oldali és felső frame elsőre kifejezetten pofásan sikerült, jó színösszeállítású és rögtön átlátható a navigálás rendszere.
  • PetruZ
    A html önmagában nem tud ilyet. Rakd ki eleve rendezetten.

Vegyétek már tudomásul, hogy az alap html magában teljesen "buta", semmire sem képes dinamikusan, nem tud "előre gondolkodni", egyszerű statikus leírónyelv az egész, amiből a böngésző csinál formázott oldalt. Ha bármit is kezdeni kellene a leírt szövegeivel, kész, meg van lőve, nem tud mit csinálni velük. Egyszerűen nincsi lyesmire felkészítve. Ezért vannak a script nyelvek és ezért vannak a html-be beépítve ezek támogatásai (name, id, stb. mezők).
  • Police88
    mostmár igen
  • SoDI---
    De egyébként megfelel a célnak.
  • SoDI---
    főoldalon a kép se jön be...
    Probaltad mar wordben vagy exelben???? Ne mond mar hogy ennyire tehetetlen vagy hogy ilyet nem tudsz megoldani.
  • Police88
    csináltam egy új oldalt Link
    Vélemény?
    Mit változtassak rajta?
    UI:Még nincs teljesen kész tegnap keztem el!
  • bazza
    ...jó igazad van...
    Na akko még egysze megkédem:
    Nem e tudja valaki, hogy kell betűrendbe rakni a felsorolást...? Valaki?
    Köszönöm.
  • Taranov
    Úgy, hogy okkal basznak le. Tartani kell az itteni szokásokat. És még azt se mondhatod, hogy nem segít senki.
  • bazza
    Hogy álljak hozzá "mester"?
  • Taranov
    Ha így állsz hozzá, akkor nem kell ide járni.
  • bazza
    hát itt csak leba***ák az embert!
    Senki se segít...
  • Ryleh
    azért találkoztam olyan lappal amiről a képek jelentős része nem jött át de ez valszeg nem a progi hibája...lehet hogy csak normál browserrel lehet letépni ezeket/pl:giger.com-ról hiányosan mentett,pedig elég állat képek vannak ott
  • Taranov
    Én is kipróbáltam most ezt, és tényleg nagyon ász progi, ennél jobbat el se tudtam volna képzelni.
    Nagyon szivessen
  • Ryleh
    Megjelent a Firefox 0.8-hoz a magyar nyelvi csomag. Az angol verziót tetszőleges könyvtárba ki lehet csomagolni, illetőleg Windows alá van telepítőprogram is. Utána telepíteni kell magyar kiegészítést, majd a böngészőt az alábbi parancssori kapcsolókkal kell indítani az első alkalommal:

-UILocale hu-HU -contentLocale HU......aha,és ezt hova kell beirnom?...nem vagyok full LÁMA de még nem csináltam ilyet
  • Ryleh
    ok....közben megnéztem a mozilla főlapján....bocsi
  • Ryleh
    ez az alap mozilla része?nekem ez van telepitve:mozilla-win32-15-huhu-installer.exe.......ennek integráns része a Firefox?
  • Harder
    Mozilla/FireFox alá beépülő modulként is le lehet tölteni, nagyon jó.
  • Ryleh
    hi...kiprobáltam a Httrack-ot /mivel ebben van hun támogatottság/és nagyon ok. mindenkinek csak ajánlani tudom.köszi
    lehetseges hogy az is olyan azt en nem ismerem de lehuzom es megnezem :o) de majd csak suli utan :o)
  • Ryleh
    a getright is ilyen vagy rosszul tájékoztattak?
    Amiket en ismerek :
    Teleport Pro
    Webzip
    Httrack
    Remelem hogy ezzel segitettem :o)
  • Ryleh
    sziasztok..lehet hogy nem ide vág de olyan progi érdekelne amivel teljes weblapokat tölthetnék le de a hozzá lévö hivatkozásokkal eggyütt.Azt szeretném ha internetkapcsolat nélkül is tudnám a lap illetve az azon belül lévő lapokat nézni,mert a lapot nem sokára leépitik.köszönöm
  • Rage47
    Hi!
    hogy kell UW-n az SQL-t használni? Találtam a hotscript.com-on mindenféle php-t és benne scripteket, de azzal nem tudom mit kell csinálni:( azokadt kell beilleszteni?
    előre is köszike
    Miert kell beirnod valamit 2x ??? probaltad mar wordben vagy exelben???
  • bazza
    Azt hogy lehet megcsinálni, hogy egy felsorolást, ami össze vissza van batűrendbe rakjon?
    HELP!!!!
    Szivessen orultem hogy segithettem :o)
  • Rage47
    Köszi:)
    és neked is Atika:)
  • bazza
    Azt hogy lehet megcsinálni, hogy egy felsorolást, ami össze vissza van batűrendbe rakjon?
    HELP!!!!