9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Jampó
    Hellosztok! Lenne egy kérdésem, amit már harmadszor teszek fel. Hogy lehet freewebre, 1mb-nál nagyobb videót felrakni (ftp-n keresztül)?
    köszi
  • Police88
    ok
  • Atika :o)
    Igen csinalgattam dolgokat abbol a konyvbol csak sajnos mostanaban nincs idom vele foglalkozni :o)
  • Harder
    Én nem azt mondtam hogy nem volt igaza, vagy hogy nem nem volt a reagálásában jogos kritika. Csak annyit írtam, ha úgy érzed nem volt igaza, ne foglalkozz a dologgal és lépj tovább. :)
  • Police88
    A könyvben leirtakat meg is csináltad?
    Mert én már az elején elvéreztem (de nem adom fel! :-)),
    mert leszedtem ugye a php 4 progit és a könyv csak a linuxra való telepítést írja le. HELP!!
  • Police88
    Jó csak elkeseredtem hogy ez a Lazarus "terrolizált engem. De jó tudni ,hogy nem volt igaza
  • Harder
    A "húú de fasza az oldalad" jellegű hozzászólásokból igazán sok hasznod nem lesz, max hízik kicsit a májad. ;)
    A kritikákat olvasd el, ami használható azon gondolkozz el, a többit meg felejtsd el, felesleges rajta mérgelődni. :)
  • Rage47
  • cSuwwi
    Aki már régebb óta nyomja a dolgot, szeret felvágni a kezdők előtt. A fikázást veheted biztatásnak is. Megmondja, hogy mi a baja az oldaladdal, és hogy mire figyelj, mit csinálj másképpen. Én nem szoktam fikázni, de már nekem is fejemhez vágták, mert adtam egy pár tanácsot (hogy pl. sötétkék alapra a fekete szöveg mégsem az igazi)...
  • Sherad
    benak de hangulatosak.... ( pedig en nem is sokat cs-eztem ) :)
  • Taranov
    Nem olyan oldal, mint mondjuk a Vatikáné, de 1., a célnak megfelel, 2., nem ízléstelen, 3., kezdésnek tök jó
  • Rage47
    Kösziii:)))nem gondoltam volna hogy teccik vkinek:) sztem tök bénák:) de örülök hogy teccik:))
  • Police88
    csak azért kérdeztem mert a fórumon van egy beképzelt ember
    bizonyos Lazarus és olyan illuzió romboló mikor végre csinálok valamit ő meg fikázza ezerrel
  • Police88
    KÖSZI!
    még csak két napja készítettem!
    jól látodd még pl. a játék info részleg az eléggé "szétesett"
    Igen a kezdő képen még van mit tökéletesíteni.
    Hat lehet hogy van hozza cd-is de nekem az nincs meg.Annak nezz utanna esetleg :o) Amugy meg nagyon szivessen.
  • Taranov
    Nem is rossz!
    A kezdő kép bmp, ami nem szerencsés, mert sokkal nagyobb így a mérete, mintha jpg lenne, illetve kicsit amatőr módon van összevágva.
    Photoshopban ezerszer szebben is meg lehet csinálni.
    A belépés után már egész kellemes az oldal.
    Lehet tökéletesíteni még a design-ján, hogy ne legyen egy kicsit se "szétesett", mint most, bár lehet, hogy ezt csak én látom így.
  • Devids Pro
    És olyat nem tudsz? Vag valaki nemtud? (#423,#427)
  • Taranov
    Azt hiszem, hogy ez nem olyan :(
  • Police88
    Mi a véleményezek erről az oldalról? http://battlefront.uw.hu
  • Police88
    köszi!
    Ehhez könyvhöz nem jár valami cd is?
  • Devids Pro
    Én úgy akarom hogy a régi oldal ne menjen átt hanem egy új ablakban nyissam meg a másikat de a régivel ne történjen semmi ne csukódjon be és ne is változzon a tartalma! Ez az?
    http://www.stud.feec.vutbr.cz/~xtotha00/php.rar

Itt megtalalod majd irj ha leszedted hogy levehessem :o)
    Pl nekem megvan :o) 4.7Mb felrakjam neked valahova?
  • Taranov
    <meta http-equiv="refresh" content="1;url=www.oldalad.hu">
  • Devids Pro
    Hogyan tudom azt megcsinálni hogy amikor megnyílik az oldalam az rögtön nyisson is egy másikat?
  • Police88
    Tudsz mondani olyat?
    Mert nem nagyon találom.
    Azt a konyvet megtalalod a neten is valahol pdf-ben :o) de gondolom mar rakerestel :o)
  • Sherad
    Rage ezek a CS flashek orult szorakoztatoak :)) ( megneztem vagy 4x oket )
  • Taranov
    Igen, igen.
    Az SG könyváruházban és a Kiskapunál kapható biztos.
  • Rage47
    Sziasztok!
    Ott tartok a szavazás-csinálásban(UW-n), hogy már megvan a táblázat, csak azt nem tudom, ez hogy jön össze a scriptekkel és php fájlokkal, amiket letöltöttem. A php-kban már beállitottam mindent, amit irtak az installnál. Tudna vki segíteni?
  • nenad
    valaki nem tudja veletlen hogyan lehet megvaltoztani az oldal hatteret meg futas kozben? tehet hogy ne kelljen ujra tolteni,ez egy, a masik hogy mindezt flashbol... :)
  • Police88
    hogy kell szavazást csinálni?
  • Rage47
    mi a véleményetek az oldalamról?:)
    http://mrage.uw.hu
  • Police88
    mi a véleményetek erről az oldalról?
    http://battlefront.uw.hu/
  • Police88
    fő az egoizmus :)
  • bazza
    Király az oldalam!
    Az én országomban!
  • bazza
    jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...jo...
  • Harder
    Ez rossz ötlet, szerintem is hagyd inkább..
  • bazza
    lehet...
  • Police88
    Ez olyan amikor az ember rámegy valami külföldi oldalra és
    léri hogy telepítse az adott nyelvet meg fontot....
    Én soha nem szoktam telepíteni.Szerintem idegesítő lenne!