9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#9143 xxx
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://kepkezelo.com/images/osl928b17wt6bgioat3m.jpg -
#9141 http://builtwith.com
? -
#9140 Esetleg valakinek valmai használhatóbb értelmes ötlete? vag vlami program név ami segithet ebben a kérdésben? -
#9139 ctrl+u -
#9138 Üdv mindenkinek!
Ha egy külföldi weblapnak szeretném megkapni valahogy a frame rendszerét akkor azt melyik progival tudom leszedni/megnézni /lemásolni?
van erről valakinek infója?
szeretnék egy ugyan olyan indexet összehozni. -
Anonymusxx #9137 A weboldalamat szeretném visszaállítani, de nem csináltam róla adatbázis mentést, mert nem tudtam hogy kell, csak a public_ html-ben lévő fájlaimat mentettem le, de így sajnos semmit se ér..
Valahogy vissza lehet állítani, hogy nem csináltam róla adatbázis mentést?
-
Slyr #9136 Sziasztok!
Segítségeteket kérném egy rém egyszerű dologban.
Egymás mellett van két dropdown option-öm. A bal oldaliból ha kiválasztok egyet, akkor a jobb oldaliban egy csoportból szeretnék választani.
Gondolom if függvénnyel kell megadni, de hogyan?
-
#9135 igen persze megjelenik.. -
#9134 A favicon-t amúgy meg tudod nyitni? Szal, ha beírod, hogy oldalad.hu/favicon.png (vagy ami a kiterjesztés) akkor megjelenik? -
#9133 beraktam egy favicon.ico-t a főkönyvtárba, meg azt az egy sort beírtam, de semmi.. -
#9132 Mit próbálsz? Google rengeteg találatot ad, illetve tényleg csak 1 sor, ha nem akarod túl csicsázni. -
#9131 sziasztok
favicont hogy tudok berakni? mert mindent próbáltam, de sehogy sem akar megjelenni :/ -
#9130 :)
Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2014.11.02. 22:41:59 -
karfiol88 #9129 Gyakran szerkesztek HTML kódot, és mindig ezt az ingyenes online segédeszközt használom: www.HTML-Cleaner.com
Ajánlom mindenkinek! -
#9128 questions/7678976/what-is-self-moveby-and-why-doesnt-it-work-on-chrome
/biztonsági okokból/ -
#9127 Sziasztok
Ez régen mozgot is, most miért nem ? -
#9126 Melyik táblázat? Hogy középen? Horizontálisan vagy vertikálisan? -
momoxp #9125 Sziasztok hogy tudom az megcsinálni hogy a képen látható táblázat középen legyen?
[IMG][/IMG]
Forráskód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<style type="text/css">
body {
margin-left: 0px;
margin-top: 0px;
margin-right: 0px;
margin-bottom: 0px;
text-align: center;
}
</style>
</head>
<body>
<table width="100%" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td><table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="317" height="25" background="hatter_menu.jpg"> </td>
</tr>
<tr>
<td height="200"> </td>
</tr>
<tr>
<td height="25" background="hatter_menu.jpg"> </td>
</tr>
</table></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
-
#9124 köszi -
#9123 style="position: absolute; right: 0; top: 0px;" -
#9122 sziasztok
egy képet szeretnék az oldalamra tenni, de úgy hogy a jobb felső sarokba legyen, jobbra ki tudom tenni, de nem akarja felülre tenni hanem kb a felső résztől lejjebb van valamennyivel, ezt hogy lehetne megoldani? hogy felül legyen? köszönöm a választ. -
#9121 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1043617395&no=21309
tagadni kell :) -
#9120 else if ( $("#any").is(":checked")){
alert("Az űlap kitöltéséhez el kell, hogy fogadja az adatkezelési szabályzatot!")
}
Hogy tudnám megoldani ennek a fordítottját?
Azt szeretném vizsgálni,hogy a checkbox nincs-e kipipálva.
(csak nem vágom az ajaxos dolgokat) -
lenger #9119 Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan webes oldalt, ahol összerakhatom a honlapomat és utána le tudom menteni a forráskódot úgy, hogy a saját domain-re feltegyem?
Olyan felület kellene mint pl. a WIX, de ők csak a saját felületükre engedik kitenni, a sajátomra nem.
-
balazsb1987 #9118 Nem sikerült megbirkózni vele.
De lenne egy másik kérdésem.
Indulás óta 285 oldalt sikerült teleírni, de visszafelé csak 4-esével tudok menni. Nincs esetleg arra megoldás, h pl beírom h 147 oldal és odalép?
Vagy esetleg vmi kereső?
Előre is köszi a válaszokat. -
balazsb1987 #9117 Megpróbálok megbirkózni vele.
Ő lenne az: Fogadoguruk
-
#9116 phpBB-ben van olyan opció, hogy mutassa a jelenlévőket. Szóval a forrásból valahogy ki tudod bányászni. -
balazsb1987 #9115 Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne. Van egy fórumom, és szeretném láthatóvá tenni a regisztrált jelenlévőket. A fórumról tudni kell hogy csak a html-blokkok szerkeszthetők, maga az oldal phpbb-része kötött.
Meg lehet ezt oldani vhogy? Abszolút nem vagyok jár a programozásban.
Ha vki segíteni azt megköszönném.
-
fuckingmaci #9114 nem ezt akartam. de már megoldottam :D köszönöm a válaszod -
fuckingmaci #9113 nem vagyok troll te világtalan. -
#9112 Hagyd, ilyen névvel csak troll lehet. -
nyerek01 #9111 Nem pontosan értem mire gondolsz, de ha úgy érted hogy: Thepiratebay.sx oldalra belépsz -valahogy- adminként és a szerverről letörlőd a .html oldalt akkor vége a 'torrentnek'. Ez így nem igaz, egyrész főleg azért mert pont a torrent az ami nem ilyen kozpontosított rendszer... -
fuckingmaci #9110 akkor. segíts.. xd nemrég kezdtem foglalkozni a programozással vagyis tanulmányozásával hogy mi hogy van stb. valami jó könyv esetleg? vagy írjam be gogléba hogy html és olvassak el mindent? -
#9109 Rosszul tudsz mindent. -
fuckingmaci #9108 adjisten.
ugyebár a html-ben van a tárhely kód és a jelszó is. ugye? elrejtve valahol.. valahol.. :D pl vegyünk egy szar torrent oldalt megtalálom belépek letörlöm akkor ezzel vége is. ugye?
akkor egy sima szar firebug-al betudok nézni a html-be és megtudom találni. lehet rosszul tudok mindent lehet nem. kérlek segítsen valaki hogy eloszlassa a kétejeimet. :) -
#9107 ilyesmire gondoltal? -
#9106 Jaa, mást olvastam :D
Googlet a legegyszerűbb használni erre. -
#9105 kereso motorra gondoltam. -
#9104 Mármint mire gondolsz? Kinézet vagy motor?
Amúgy keress rá arra, hogy free css templates és van elég sok szép- -
#9103 Esetleg valaki ismer egy jo kis website belso keresot?