9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Cracker-kölyök
    Nekem is nagyon jol jönne ha segítenél!
  • Sonajk @:o)
    Szia!
    Ha elnézel a félkész oldalamra, a linkek között találsz olyan helyeket, ahol az alapokat el lehet sajátítani. Ha konkrét kérdésed van (és persze ha tudok) szívesen segítek, hisz talán azért lenne ez a topic, hogy seítsünk egymásnak.
  • Panjabi Mc
    Hello pont jól jön ez a téma mert én is akarok egy oldalt csinálni cska nem tudom hogy hogy kell
  • Sonajk @:o)
    Sziasztok!
    Tudom, hogy itt a fórumban több topic is foglalkozik HTML oldal szerkesztésével, még is úgy gondoltam, hogy nyitani kéne egy külön topicot, ami igazán azoknak nyújtana segítséget akik vannak olyan bátrak, hogy egyedül álljanak neki ennek. Én is ezek közé tartozom és bizony percről-perce futok bele olyan problémába az oldalam szerkesztése során, amit hosszas fejtörés, különböző oldalak felkeresése után vagy sikerül meg oldanom vagy nem. Szóval ide olyan emberkéket várok, akik ebben a kategóriában prblémával küszködnek. Természetesen szeretettel várunk minden olyan embert is aki a témában igen nagy gyakorlattal bír és profi, hogy segítsen a többi problémával küszködő emberkének. Arra kérnék mindenkit, hogy a kérdéseket, válaszokat érthetően fogalmazzátok meg és ha egyéb hozzászólás lenne, azt is próbáljuk meg kultúráltan tenni, hisz emberek vagyunk és elvárjuk, hogy emberként is kezeljenek minket. Kérlek benneteket, azért mert valaki kicsit nehezebben ért meg dolgokat, még ne nézzétek le és főképpen ne menjünk át egymás fel és lemenőinek emlegetésébe. Ha a topic tartalma, az itt folytatott beszélgetések úgy alakulnak, ahogy én elképzeltem, amikor most megnyitom, úgy gondolom hamarosan sok látogatója lesz, hisz gondja e témában mindenkinek lehet.
    Ha végig olvastad e sorokat köszönöm és baráti üdvözletem küldöm neked .