20179
-
#774 Baromi jó! -
#773 Online Rally School Teaching Rally Techniques -
dav #772 Én is megnéztem végre az új videót, és tényleg nagyon meggyőző. De azért kicsit félek, hogy csak azért, mert jól vágták össze. A kedvenc részem az, amikor a Subaru hirtelen átszakítja a szalagkorlátot és eltűnik a szakadékban :) -
#771 igen...de remélem addigra mi is kapunk egy demót... -
#770 Ez azert mar eleg biztato:)) Bar ez a konzolos megjelenes, a PC-s szeptemberben.
-
Chaos Mad #769 király! megyek és meg is nézem öket! :) -
#768 hát sajnos nem sokkal jobb a minősége :(...ahhoz képest hogy 90 mega... -
#767 Az előző videó jobb minsődégben:88 MB. -
#766 király ahogy az egyik közeli képben Burns navigátora belenéz a kamerába ... -
#765 -
#764 -s -
#763 és igen alexsease-nek is teccik akkor most már heppy ^.^ -
#762 Ez az uj video tenyleg meggyozobb, sokkal jobb!! Itt mar normalisabb, korrektebb a fizikai alap, jok a borulasok, gurulasok stb.
Es ha nem kiragadott trukk, mint a Colin sorozatban szoktak, akkor az a resz is meggyozo, amikor oldalt csuszva megall az auto, es rendes felfuggesztest szamol.
A belsonezet meg gagyi, de arra van igeret, hogy lesz normalis. Remelem szeptemberig sikerul valami kulturalt dolgot belegyurniuk:P Ha tenyleg ilyen jol megy az auto, kar lenne ilyennel elgagyizni. -
#761 Ez az uj video nagyon meggyozo!!! Baromi allat! -
coltcannon #760 Nyu video. -
#759 remélem már megy a dolog :)...amúgy most készítgetem az oldalamat, ott fenn vannak már a rally trophys videóim low detailban is (11-14MB)...
Juan G's Racing Site -
#758 According to Czech publisher of RBR, the release date for PS2 version has been officially announced for July 9th and for PC September 2nd.
-
Chaos Mad #757 hogy kell a rally trophy-ba berakni a kocsikat? és milyen peccs kell hozzá? lécci segits... -
Chaos Mad #756 nekem csak az a bajom hogy modemmel vagyok, és nem igazán tudok nagy videokat leszedni, mekkorák a Rally Trophys videoid? -
Chaos Mad #755 áhh.. köszi! :)
mi Rad Video Tools-al csináljuk, mer az mov-ot is tud konvertálni. majd összevágjuk movie makerrel (az is tud szépet csinálni), vagy Ulead Media Pro Shop 7.0-val (vagy vmi ilyesmi a neve :)
-
#754 én is csináltam videókat a Duna-Alba rallyról, bedigitalizálva majd 5 GB...és nem tudom betömöríteni őket :(...a Vidomi programmal próbáltam, de nem sikerül normális képet kihoznom belőle...nem tudsz valami jó videó tömörítő progit?
letöltöttem a videótokat :)...nekem is van videóm a Rally Trophy játékból, ha érdekel itt letöltheted:
videó1
videó2 -
coltcannon #753 "You wanted a proper in-car view from the drivers seat?
Well, you got it!
So far it's beeing reimplemented for the PC version atleast.
Megis csak lesz normalis belso nezet. :)BH Motorsports Forum -
Chaos Mad #752 ha kiváncsi vagy a videonkra amit csináltunk a duna-alba rallyn akkor itt megtalálod: link -
K.András #751 Richard Burns Rally Demo Info [28-05-2004 | JZ | Comments (0) ]
After our Richard Burns Rally E3 report, a lot of people are asking when Richard Burns Rally demo will be released...
This is from our E3 reporter: "Release is in August. That means that demo should be out latest in mid July, I think." -
#750 What I saw at the E3 made me believe that the final game will be a superb ride and we shall prepare ourselves for an experience previously unknown to us. With all its stages recreated meticulously after real-life stages and its 8 fully licensed cars, RBR will be surely wearing the rally-simulator crown when it hits stores in summer 2004. I'm all excited to put my hands on the demo; it should be out prior to the PC release of the game (which is only a few weeks away).
forrás: bhmotorsports (Dauby)
lehet, hogy nemsokára kapunk már egy demot? -
Chaos Mad #749 ja, sajnos, pedig ahol voltunk az fasza hely volt :( -
REAL_CIÁN #748 Mit össze bírtok izgulni... -
#747 én is :) ...de sztem az RBR-nek jobb fizikája lesz, csak hát a ps2-es WRC-ben meg fasza hosszú stage-ek vannak :(... -
#746 Azert azt tegyuk hozza, hogy en orulnek, ha lenne olyan rallys jatekunk, mint a konzolosoknak a wrc -
#745 bonus lehetőségként király lenne :D ... ha már konzolra csinálják meg előszőr... -
#744 :):) -
dav #743 Biztos robbanó hordókat dobálnak majd a kocsira, mint az NFS:HP2-ben :) -
#742 de láttunk, csak nem olyan amilyennek elképzeltük-szerettük volna...az, hogy a nézők visszaborítják az autót kimerül abban (sajnos), hogy kicsúszol, felborulsz, és nem ott helyben fordítanak vissza hanem visszarak az útra és ott fordítanak át...sőt igazából ez csak a visszajátszásban látszik, legalábbis a ps2 demoban...
helikopteres részről csak képet láttam, nem tudom mit takar majd... -
#741 ja igertek itt mindent, korozo helikpotereket, fullos nezoket, akik jonnek es visszaboritanak, stb. ezekbol meg semmit nem lattunk. -
#740 álljon meg a menet srácok...nehogy az Eisenhower által belinkelt kép alapján itélkezzetek!!! Megnéztem többször is a jobb felbontású új videót, és számomra még mindíg meggyőző...ha PS2-n ilyen, akkor a PC-s verzió valszeg még jobb lesz, ilyen "életszagú" virtuális teret, tájat eddig csak a Stalker-ben láttam...az autó mozgása is korrekt, rendesen megdobja amikor átmegy a vízátfolyáson...az út minősége pedig a jó minőségű finn pályákra emlékeztet...szerintem se lesz annyira übermájszter a játék, mint amilyennek igérték/hittük, de a silány "mezőnyt" nézve az utóbbi jó pár év legjobb rally-s játéka lesz, meg merem kockáztatni még a Rally Trophynál is jobb lesz (bár az más kategória, és nekem a mai verdák jobban bejönnek)...
csináltam egy vágott verziót a jobb minőségű videóból, ez 42 MB, kivágtam a hátsó nézetes részt, mert az megtévesztő...íme:
rbringamecut -
#739 igen :)...az újvárosi prológon voltunk, mivel odavalósi vagyok, aztán még a pénteki napon az ss6-tól az utolsóig...de hát pár szakaszt töröltek, sajnos... -
Chaos Mad #738 voltál a duna-alba rallyn? mi is voltunk kinnt. -
#737 milyen körítés hangulatos a colinban??? Tökmindegy mert amúgy meg szar a colin...és most nézem hogy ez a videó a rally school egy gyakorló szakasza, nem éles stage...
"Ugyanugy az antenna korul fordul az auto:))" -még szép, ez csak a hátsó kamera fix helyzete: pont az anntennához van fixálva ezért van hogy forog az autó körülötte...a visszajátszásban már semmi gond az autó "forgásával"...
igazad van: a GPL-hez tényleg nem kéne hasonlítani, annyira nem lesz überszim :) (sajnos)...
-
#736 Szerintem azert varjuk ki a veget, a korites meg lehet jo itt is. -
#735 de a végleges PC verzió kipróbálásáig még nem mondok Ámen-t...vagy Ómen-t :-))) ...