20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Nyers
    Baromi jó!
  • Eisenhower
    Online Rally School Teaching Rally Techniques
  • dav
    Én is megnéztem végre az új videót, és tényleg nagyon meggyőző. De azért kicsit félek, hogy csak azért, mert jól vágták össze. A kedvenc részem az, amikor a Subaru hirtelen átszakítja a szalagkorlátot és eltűnik a szakadékban :)
  • JuanG
    igen...de remélem addigra mi is kapunk egy demót...
  • Alexease
    Ez azert mar eleg biztato:)) Bar ez a konzolos megjelenes, a PC-s szeptemberben.
  • Chaos Mad
    király! megyek és meg is nézem öket! :)
  • JuanG
    hát sajnos nem sokkal jobb a minősége :(...ahhoz képest hogy 90 mega...
  • Nyers
    Az előző videó jobb minsődégben:88 MB.
  • JuanG
    király ahogy az egyik közeli képben Burns navigátora belenéz a kamerába ...
  • Alexease
  • Eisenhower
    -s
  • Eisenhower
    és igen alexsease-nek is teccik akkor most már heppy ^.^
  • Alexease
    Ez az uj video tenyleg meggyozobb, sokkal jobb!! Itt mar normalisabb, korrektebb a fizikai alap, jok a borulasok, gurulasok stb.
    Es ha nem kiragadott trukk, mint a Colin sorozatban szoktak, akkor az a resz is meggyozo, amikor oldalt csuszva megall az auto, es rendes felfuggesztest szamol.

A belsonezet meg gagyi, de arra van igeret, hogy lesz normalis. Remelem szeptemberig sikerul valami kulturalt dolgot belegyurniuk:P Ha tenyleg ilyen jol megy az auto, kar lenne ilyennel elgagyizni.
  • Marcell
    Ez az uj video nagyon meggyozo!!! Baromi allat!
  • coltcannon
    Nyu video.
  • JuanG
    remélem már megy a dolog :)...amúgy most készítgetem az oldalamat, ott fenn vannak már a rally trophys videóim low detailban is (11-14MB)...

Juan G's Racing Site
  • Ch_Slater
    According to Czech publisher of RBR, the release date for PS2 version has been officially announced for July 9th and for PC September 2nd.
  • Chaos Mad
    hogy kell a rally trophy-ba berakni a kocsikat? és milyen peccs kell hozzá? lécci segits...
  • Chaos Mad
    nekem csak az a bajom hogy modemmel vagyok, és nem igazán tudok nagy videokat leszedni, mekkorák a Rally Trophys videoid?
  • Chaos Mad
    áhh.. köszi! :)
    mi Rad Video Tools-al csináljuk, mer az mov-ot is tud konvertálni. majd összevágjuk movie makerrel (az is tud szépet csinálni), vagy Ulead Media Pro Shop 7.0-val (vagy vmi ilyesmi a neve :)
  • JuanG
    én is csináltam videókat a Duna-Alba rallyról, bedigitalizálva majd 5 GB...és nem tudom betömöríteni őket :(...a Vidomi programmal próbáltam, de nem sikerül normális képet kihoznom belőle...nem tudsz valami jó videó tömörítő progit?

letöltöttem a videótokat :)...nekem is van videóm a Rally Trophy játékból, ha érdekel itt letöltheted:

videó1
    videó2
  • coltcannon
    "You wanted a proper in-car view from the drivers seat?
    Well, you got it!
    So far it's beeing reimplemented for the PC version atleast.

Forras:

Megis csak lesz normalis belso nezet. :)BH Motorsports Forum
  • Chaos Mad
    ha kiváncsi vagy a videonkra amit csináltunk a duna-alba rallyn akkor itt megtalálod: link
  • K.András
    Richard Burns Rally Demo Info [28-05-2004 | JZ | Comments (0) ]
    After our Richard Burns Rally E3 report, a lot of people are asking when Richard Burns Rally demo will be released...

This is from our E3 reporter: "Release is in August. That means that demo should be out latest in mid July, I think."
  • JuanG
    What I saw at the E3 made me believe that the final game will be a superb ride and we shall prepare ourselves for an experience previously unknown to us. With all its stages recreated meticulously after real-life stages and its 8 fully licensed cars, RBR will be surely wearing the rally-simulator crown when it hits stores in summer 2004. I'm all excited to put my hands on the demo; it should be out prior to the PC release of the game (which is only a few weeks away).

forrás: bhmotorsports (Dauby)

lehet, hogy nemsokára kapunk már egy demot?
  • Chaos Mad
    ja, sajnos, pedig ahol voltunk az fasza hely volt :(
  • REAL_CIÁN
    Mit össze bírtok izgulni...
  • JuanG
    én is :) ...de sztem az RBR-nek jobb fizikája lesz, csak hát a ps2-es WRC-ben meg fasza hosszú stage-ek vannak :(...
  • toMpEr
    Azert azt tegyuk hozza, hogy en orulnek, ha lenne olyan rallys jatekunk, mint a konzolosoknak a wrc
  • JuanG
    bonus lehetőségként király lenne :D ... ha már konzolra csinálják meg előszőr...
  • toMpEr
    :):)
  • dav
    Biztos robbanó hordókat dobálnak majd a kocsira, mint az NFS:HP2-ben :)
  • JuanG
    de láttunk, csak nem olyan amilyennek elképzeltük-szerettük volna...az, hogy a nézők visszaborítják az autót kimerül abban (sajnos), hogy kicsúszol, felborulsz, és nem ott helyben fordítanak vissza hanem visszarak az útra és ott fordítanak át...sőt igazából ez csak a visszajátszásban látszik, legalábbis a ps2 demoban...

helikopteres részről csak képet láttam, nem tudom mit takar majd...
  • toMpEr
    ja igertek itt mindent, korozo helikpotereket, fullos nezoket, akik jonnek es visszaboritanak, stb. ezekbol meg semmit nem lattunk.
  • JuanG
    álljon meg a menet srácok...nehogy az Eisenhower által belinkelt kép alapján itélkezzetek!!! Megnéztem többször is a jobb felbontású új videót, és számomra még mindíg meggyőző...ha PS2-n ilyen, akkor a PC-s verzió valszeg még jobb lesz, ilyen "életszagú" virtuális teret, tájat eddig csak a Stalker-ben láttam...az autó mozgása is korrekt, rendesen megdobja amikor átmegy a vízátfolyáson...az út minősége pedig a jó minőségű finn pályákra emlékeztet...szerintem se lesz annyira übermájszter a játék, mint amilyennek igérték/hittük, de a silány "mezőnyt" nézve az utóbbi jó pár év legjobb rally-s játéka lesz, meg merem kockáztatni még a Rally Trophynál is jobb lesz (bár az más kategória, és nekem a mai verdák jobban bejönnek)...

csináltam egy vágott verziót a jobb minőségű videóból, ez 42 MB, kivágtam a hátsó nézetes részt, mert az megtévesztő...íme:

rbringamecut
  • JuanG
    igen :)...az újvárosi prológon voltunk, mivel odavalósi vagyok, aztán még a pénteki napon az ss6-tól az utolsóig...de hát pár szakaszt töröltek, sajnos...
  • Chaos Mad
    voltál a duna-alba rallyn? mi is voltunk kinnt.
  • JuanG
    milyen körítés hangulatos a colinban??? Tökmindegy mert amúgy meg szar a colin...és most nézem hogy ez a videó a rally school egy gyakorló szakasza, nem éles stage...

"Ugyanugy az antenna korul fordul az auto:))" -még szép, ez csak a hátsó kamera fix helyzete: pont az anntennához van fixálva ezért van hogy forog az autó körülötte...a visszajátszásban már semmi gond az autó "forgásával"...

igazad van: a GPL-hez tényleg nem kéne hasonlítani, annyira nem lesz überszim :) (sajnos)...

• toMpEr
    Szerintem azert varjuk ki a veget, a korites meg lehet jo itt is.
  • JuanG
    de a végleges PC verzió kipróbálásáig még nem mondok Ámen-t...vagy Ómen-t :-))) ...