20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    senki nem próbálta még a ps2 demot? vagy nálunk nem lehet kapni az újságot, amihez adják?
  • Alexease
    A BHMS-en meg jelent nehany kep a Pirelli Rally egy szakaszat tamogato RBR-rol.
    PLusz egy velos megjegyzes: "I notice Simon's not sitting in the centre of the car with his face up against the windshield. (oh all right i'm shutting up about this now sheesh.)" :DDDDDDD
  • bzoley
    Az oldalt rendszeresen látogatom, ebbe is beleolvastam, de előrébb még mindíg nem jutottam.
  • Eisenhower
    http://www.bhmotorsports.com/board/viewtopic.php?p=93803
  • Eisenhower
    ps2. és demo^^ meg sztem ebben a videoban nincs is olyan amitől nagyon összetörhetne a verda^.^ mert bójától nemigen^.^
  • Chaos Mad
    a kaszni nem is törik/horpad be? hááát... azt hittem roncsá lehet szedni a gépet :(
    de azért jonak tünik, jobb lesz mint a colin az biztos :)
  • toMpEr
    ez jonak tunik, alig varom
  • Eisenhower
    szimulátor ha már mindent magyarul írok^.^
  • Eisenhower
    nem tudom ki hogy van vele. nem vagyok egy nagy simulátor bajnok de nekem ebben az uj videoba teccik hogy mikor az első kanyart nyomja nem mászik ki az auto fara ugy mint a colinba. ez már nekem jó jel^.^ csak vmi demot basszanak már ki ^.^
  • Eisenhower
    rally school muvi^.^
  • JuanG
    lehet hogy annyira nem látványos, mint a colin4 ben, de legalább nem kell 250-el belerohanni a falba, hogy leszakadjon az ajtó, vagy kigyulladjon a motor...vagyis óvatosabban kell majd menni szerintem...
  • Gear
    ja...igaz de nem is mondtam hogy a CMR4 jobb gama , csak hogy a törésmodell nagyon ütős a CMR4-ben.Én sem ájultam be a colin 4 től!
  • JuanG
    ez a rally school tetszik, jó sok feladat lesz benne...már a colin 1-ben is tetszett, igaz ott nem volt ennyi...
  • M@TriX
    "de egyet mondhatok: igazán meggyőző! "

hát engem azért annyira nem győzött meg, nem sok midnen derül ki vagy nekem rossz a szemem?
  • REAL_CIÁN
    Birom ezeket a "lefotózom a tévét" képeket, mindezt a XXI. században! Mintha nem lenne egy kib*szott digital out kimenet azon a szerencsétlen gépen.
  • Eisenhower
    ö bocsi de ez hosszu lesz. na bh forumra irt egy sinbin nevű fórumtag, fogalmam sincs hogy használható -e vmire ez a hozzászólás de hátha
    What a game or should I say what a sim, thats how a demo should be. I moved the ps/2 back onto the bigger tv, I had gave it 2 my kids & it was on a real old manual tune mono ect TV, so now the sound & the vid was much nicer 2 & the game runs very well for a ps2 with such detail.

I must assume the demo is in FULL sim mode the car will die on the first decent impact, very nice seems to have lots of degrees of damage, i got my gaerbox stuck in first & took 4 mins to limp out & iv failed the stage about 10times & still keep trying. The main thing slower you up is the faer to hit the throttle & thats way real.

The brakes do feel weak & the hand brake is unfortunately an arcade style turning device & is key to this game ?.. The handbrake even works when almost stopped you can do a 180 but there so much good its fare outdone as a worry.

-------- to Time wasters, post counters ? ------------

1, I didnt see any good topics toward top about the demo, loads that started with a ? from someone without it & often endded in demo info, not that I found much, within the 7 pagers.

2, Man your not from UK so why are you as big headed as most of us, THIS ANIT UK ITS THE NET & NOW IM SHOUTING & your own post seems to be full of yellow smiling faces. That said I am a terrible speller so ill often use a more simple word the explain myself & im just a bit odd.

Dont you all hate post that say " Demo news " & have some guys saying " anyone know when its out " ?, well let me tell ya its just like coming back to a massive post & seeing 2 replys & both are pointless, well half a care from 1.

Classic answer to you last 2 also is you dont have to read my info, its not required reading & was not forced on you ?, im not a bhms news fella im just a forum users that spent a good hour now to give poeple without the demo some info.

cya soon
  • toMpEr
    hehe kiraly en mindig is szerettem az ilyesmit
  • Eisenhower
    viszont itt van egy cikk. nem tudom hátha még nem olvasta volna vki sajna angolul nem nagyon tudok így fingom nincs van-e benne ami esetleg nekünk is fontos^.^ cikk
  • Eisenhower
    ez viszont új-->>> rally school screens^.^
  • toMpEr
    regi...
  • grebber
    [MOVIE] RBR - damage test!

[2004-04-27 @ 14:14 - Mantis]

Hahh! Nem akármiről van szó kérem... Az alábbi videóban megleshetjük, hogy hogyan működik élesben a Richard Burns Rally törésmodellje! Bár sajnos nem az SCi ontja ezeket a videókat, ez is PS2-n futó demóból lett kicsaklizva, de egyet mondhatok: igazán meggyőző! Olyan sok videót láttunk már belőle, és oly sokszor késztettek minket arra, amit sajnos nem tehetünk egyelőre meg. Adják már ideeeee! :D A videót itt találjátok meg!

Info: Gamestar.
    itt van.
  • REAL_CIÁN
    Mindegy, konzol ide vagy oda, én is csak azon szurkolok, hogy ez a RBR minél sim-esebb legyen. :)) Bár valamivel könnyebb helyzetben vagyok, lassan jön a WRC4.
  • Alexease
    Nem konkretan a konzolra vagyok "bepipulva" ;) Sot, nem is vagyok bepipulva;D

Ez egyszeruen uzleti resz, eladas, penz amibe kozre jatszik talan meg erosen a PC-s warez is stb. Egyszeruen egyertelmu hogy konzolos jatekbol nagyobb penzt lehet elocsalni, azert az is egyertelmu hogy ott az "egyszerubb" jatekok a divatosabbak, eledhatobbak, keresettebbek stb., igy sok ceg probal elsosorban oda dolgozni, vagy inkabb annak megfelelni.

Elvileg ennyi a "tortenet" aamiben semmi rossz nincs, max egy kicsit "kellemetlen" ;)))
  • Alexease
    Meg PS2-re;) X-Box-ra nem volt statisztika, meg uj is, de arra tenyleg igaz hogy igen szeles a jatekos taboranak az eletkora.
  • REAL_CIÁN
    Alexease valamiért állatira be van pipulva a konzolokra, ezért igyekszik gyerekes szinben feltüntetni őket. Azt már teljesen figyelmen kivül hagyja, hogy manapság a konzolos játékok nagyobb hányada nem gyerekeknek szól, kivéve a GC-t persze.
  • Marcell
    "Konzol jatekprogramokat 80%-ban gyerekek veszik vagy gyerekeknek vesznek, vagyis mondhatni egyszeru jatek gep."

En kulfoldon (Angliaban) pont azt latom, hogy X-Box-szal altalaban a 15-30 eves korosztaly szokott elsosorban jatszani! (Sot, talan itthon is. Ahogy az xbox365.hu kozosseget ismerem, ok is mind 20 ev koruliek.)
    Az allitasod szerintem a Nintendora, vagy a GameCube-ra igaz.
  • K.András
    Nem tudom,én ha versneyzö lennék,csak akkor adnám a nevem valamihez ha az 100%-os!!!Ha szar akkor nem engedném a nevemen kiadni,pl colin szememben nevetségessé tette magát...
  • Alexease
    Es az a nevetseges az egeszben, hogy a GPL-lel hasonlitgattak a keszitok - ha jol emlexem - hogy "ilyen-olyan extra fizika meg ami kell" lesz benne, de mar az elso belsonezetes kepen elhalalozott a dolog:))

Persze, ez csak Demo raadasul konzolos cucc, de ha PC-re nem irjak at rendesen, akkor egy kicsit lehangolo a dolog;/
  • K.András
    Nagyon ugy néz ki,még pár évig nem lesz jo rally...
  • Alexease
    Egyszerre fejlesztik, vagyis minden fukcio, grafika megegyezik majd mind harom platformon. De elsosorban konzolos a cucc, ez a koriteseken eroteljesen latszik is.
  • K.András
    Most ezt ps2-böl portolják pc-re, vagy forditva,netán párhuzamosan fejlesztik???
  • Alexease
    A tores masodlagos, eloszor menjen ugy az auto ahogy az kell. De sajnos ebben is volt egy-ket jelenet amiben eleg gyanusan mozgott az auto:((
  • Eisenhower
    ez a demobol van sztem ne hamarkodjuk el^.^ most nem akarom sorolni hogy colinba mi a sz*r
  • Gear
    Hát azért ebben sokkal jobb a CMR 04.
  • toMpEr
    hat nemtudom, meglatjuk...
  • Eisenhower
    ps2-es demo video...
  • Eisenhower
    damage movie!!!!!
  • Jacek
  • Alexease
    Na joccakat, bye all!
  • Alexease
    Ez is igaz, es erre szoktam beragni, amikor akkora arca van a koloknek, hogy kilog a forumbol;)))