20179
-
#814 preview
nem volt meg idom vegigolvasni, de a vegso konkluzioban azt irja, "hogy nagyon realisztikus rally szimulacio" :) -
ToMy_ #813 nahh, xboxra ma jott ki -
#812 Igen, annal kivirult rendesen:)) Maniam a normalis, igenyes, es foleg reszletes "uttipus" :))) Foleg, ha mindegyikhez korrekt hangefekt tartozik, normalis FFB-vel;) -
dav #811 Azért a material map-eknél biztos virult a fejed :) -
Wing Rockling #810 Miért nincsen róla MG ZR-es kép? az a legjobb kocsi a colin sorozatban, itt meg meg kell nyerni. -
dav #809 A legutóbbi videó óta én is bizakodom. Az olyan jóra sikerült, hogy már rongyosra néztem :) Szóval nem fikázni akartam, csak csendesen megjegyeztem, hogy a PR gépezetük működik ezerrel. -
#808 én bizom benne azér hogy jó lesz!! -
#807 Ja:)) Naluk mar ujdonsagnak szamit, hogy kerekenkent szamoljak a felfuggesztest:))))) Pedig amelyik nem olyan, az mar regen gagyi:) -
dav #806 Nagyon tudják magukat fényezni :) -
#805 -
#804 ujabb nyuuuz ^.^ -
#803 pfff :(((
remélem cáfol, és visszatér... -
#802 jóval szomorúbb hír:
Hosszú idő óta először olvashattunk hitelesnek és reálisnak tűnő helyzetértékelést a 2001-es világbajnok Richard Burns egészségi állapotáról a Guardian oldalain.
Mint eddig mindig, ezúttal is Robert Reid számolt be Richardról. Mint arra emlékezhettek Burns tavaly, novemberben, a Spanyol Rally után ájult el autóját vezetve, és néhány napon belül kiderült a drámai hír: agytumora (astrocytoma) van. Ezt a fajta daganatot a szakemberek szerint igen nehéz műteni még akkor is, ha nem nagy és nem is mélyen helyezkedik el az agyban.
Novembertől valódi információ nem szivárgott ki Richardról, csak most, hogy május végén elhagyhatta a kórházat. Robert ezúttal őszintén beszélt: ”Óriási sokk volt ez számomra is. Sajnos nagyon-nagyon betegnek is láttam, és anélkül hogy részletekbe mennék, volt olyan hogy ültem mellette, és én etettem. Az ilyen típusú betegségekkel az is a baj, hogy nagyon sokáig tartanak. Néha persze vannak olyan pillanatok, amik akkora örömet okozhatnak, mintha valaki megnyerné a VB-t, de ezek egész pici, egészen személyes dolgok a gyógyulás útján.”
Azt hiszem, a legközelebbi vizsgálatig megint nem tudjuk igazán, hogy állunk. Amit kimondhatunk, az az, hogy Richard állapota nagy mértékben javult Január óta, amikor nagyon lefogyott, és nem tudott felkelni az ágyból. Most otthon van, és ez a fő.
Burns továbbra is chemoterápiás kezelést kap, de hoszú távú esélyeit a túlélésre sajnos nagyon nehéz megítélni. Rajongói szívesen látnák pl. Lance Armstrong mellett aki rákjából kigyógyulva visszatért a pályákra, de ez Robert Reid szerint túlzás, a versenybe vakó visszatérés nem reális álom. „Most az Richard célja, hogy normális, boldog életet éljen. Legalábbis így gondolom. Az elsőszámú célja a túlélés” tette hozzá Burns volt navigátora.
Forrás: Guardian Sport
www.rally.hu -
#801 #785 -
#800 az egy rally school-tesztpálya volt...annyira emlékszem, hogy a leghosszabb szakasz a játékban kb. 26 km-es lesz... -
K.András #799 Jajjdejo :D
Mégvalami hasonlo jo ötlet?:DDD -
#798 Amikor vegigertel a retry menupontot valasztod es mar kesz is van a vegtelenitett palya -
K.András #797 Pont azért mert 5 perces,elegem van a 3-4 perces szakaszokbol,francért nem lehet 20-30 kilométeres szakaszokat legalább??? -
#796 nekem pont az uccsó videó tetszett
az 5 perces amiko megy egy szakaszon és utánna visszajátsza
az ne mjött be neked?:) -
K.András #795 Engem a videok nem gyöztek meg,aztán jött a mizéria ezzel a belsönézettel stbstbstb...Persze ettöl függetlenül lehet hogy jo lesz,adná az isten... -
#794 nah! hoyg hogy? -
K.András #793 Elején mi is reménykedtünk,de már annyira nem vagyok benne biztos h jo lesz... -
#792 istencsászár lesz ez a játék!!!!
nincs valami uj infó, kép videó vagy valami??
demo-t adhatnának már!!!! -
dav #791 A Rally Extreme-t nem ismerem, de a GTR-ben pont jó a fejmozgás (is). -
#790 én meg abban bízom, hogy azért nagyon nem fog a fej dülöngélni, mint pl. a rally extreme -ben...hanem inkább úgy mint a GTR-ben... -
dav #789 Na, ez tényleg jó hír! Csak aztán úgy is legyen! :) -
#788 nyúúúz ^.^ -
Chaos Mad #787 ok :) -
#786 UP belétek -
#785 nem, nem a demó jelent meg, csak a nagy várkozásban összevágtam egy zenés klippet az eddigi videókból...akit érdekel a honlapomról letöltheti: ITT -
#784 ... PS2 es XBOX-ra. (Ezt elfelejtetted:)) -
K.András #783 PC?Kétlem... -
#782 A boltokba 17 nap múlva érkeznek a játékot rejtő dobozok. -
#781 Csak a haveromnal szoktam live-ozni, de baromira jo! Semmi nem laggol, a hangatvitel tokeletes (a headsettel), konnyen es gyorsan lehet jatszani. Ha masra lettel volna kivancsi, gyere at a konzolosok forumanak x-box topicjaba! -
Torry #780 X-BOX LIve-ot használod?
Milyen? -
#779 Ja jo, a lenyeg, hogy jol szamoltam, mivelhogy en X-Boxos vagyok :) -
Chaos Mad #778 jo lesz ez az uj videobol itélve, nekem nagyon teccik :) -
#777 Nem. A PC-s verzio csak szeptemberben lesz. "Szerencsere" elcsusztattak - bar mindenfelekeppen csuszott volna a PC-s verzio - es osszerakjak kicsit normalisabban. Pl. igeret van normalis belsonezetre is. Szerintem megeri varni meg plusz 2 honapot. -
coltcannon #776 Gamershell.com: SCi Entertainment announced today that Richard Burns Rally is gold for PS2 and Xbox and will be released in UK on July 9th.
Konzolosoknak mar kesz. Most gyurhatjak kicsit jobban a PC verziot. :) -
#775 Akkor jol szamolom, hogy julius 9-en, penteken mar lehet majd kapni?