20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Eisenhower
    nyu ingame muvi ^^
  • Nyers
    Semmi E3-as anyag! ;(
  • K.András
    Szerintem meg amiröl te beszélsz az nem belsö nézet,hanem az az arkad nézet...Belsö nézet amikor látod a kormányt meg a müszerfalat az már más kérdés, hogy jön ez le a monitoron(meglehet csinálni ezt rendesen is alá GTR ülésbeállitás!!!),de mivel nekem 21'-van igy nem zavar egy picit sem a valodi belsö nézet,arányaiban annyit látsz az utbol mint az életben,tény a legnagyobb tv is kicsi a valosághoz képest,de az auto is kisebb mint a valoságban,hiszen elfér a monitorodban :DDD
    Másik fele pedig a kasztni,a legtöbb informáciot szinte onnan kapod az auto mozgását illetöen,szal nagyban hozzájárul ahhoz, hogy azt a képet kapd amit a piloták a valoságban...
  • Marcell
    Szerintem a legjobb belso nezet, amikor csak az utat latod. Vezetes kozben ugyanis a szemed csak az utat nezi es max. a periferias latasodban latod a kormanyt meg a kezedet. Szerintem a szamitogepen (konzolon :) hulyeseg a kicsi/tv-bol (a valosaghoz kepest a legnagyobb tv is kicsi) monitorbol azt a feluletet is lefoglalni egy nagy feketesegre (ami a muszerfal)...
    Bar valoban, szinte semmibol nem tartana a keszitoknek beletenni egy belso nezetet is, hisz vannak akik azt szeretik.
  • Kulinpapa
    Nem ertem ha autos programot csinalnak, akkor miert nem raknak bele rendes belso nezetet.:((( Vagy a sajat autojukat is ugy vezetik a programozok hogy 2 meterre repulnek utana, es ugy jarjak a varost.....?
  • Chaos Mad
    jaja, fel vagyok háborodva! remélem azért jobb lesz mint az eddigiek, nem pedig csak aszfalt ut simaságu föld texturás izé lesz...
  • Marcell
    Fu, tenyleg! Most hogy mondod, ezt tenyleg nagyon igergettek (godrok, aquaplanning, stb.), de a videokban semmit nem latni ezekbol :((
  • Chaos Mad
    amugy lesznek pocsolyák meg gödrök? mer eddig semmit sem láttam ezekböl a képeken meg a videokon. :(
  • JuanG
    igen azt én is néztem :) ... reméljük kormány akar lenni...bár remélem azt is hogy kikapcsolható lesz a megjelenítése, ha lesz...
  • Alexease
  • HPt
    lehet, the truth is out there :)
  • Alexease
    De a #667-esen baloldalt mintha egy kormany reszlet logna be;) Lehet, hogy a #557-es gagyi movie utan valamit takoltam meg a fiuk rajta:))
  • HPt
    feeling ott legyen aztán akkor:
  • HPt
    akkor talán nem is olyan vészes, bár nem tudom meddig tartana odarakni egy kormányt is...
  • Alexease
    Amugy sem nagyon kellene ebbe semmilyen muszer, max egy fordulatszam mero. De azt meg ugy is hallom;) A sebesseg lenyegtelen, olajnyomast, olajhofokot, vizhofokot nem tudom mennyire szamol, de ha igen az meg a 4-5 perces szakaszok alatt, normalis hasznalatnal ugy sem valtozik lenyegesen;)
  • Alexease
    Az a HUD allitolag, szerencsere kikapcsolhato lesz.
  • HPt
    oh én #667-et néztem

a #657 - főleg azzal a jobb oldali HUD-dal - meg úgy néz ki mintha éppen most jött volna a KITT-ből
  • Alexease
    A #657-ben pilotaszemszog van:)))) Bar valami hihetetlen ocsmany, de jobb mint a semmi:) Ha tenyleg nagyon jo lesz a fizika, akkor annyira nem veszes. De ha ez is szankoszimulator lesz, akkor kuka;)
  • HPt
    na de ha középről nézed? ok, ne legyen kormány meg semmi, de legalább a pilóta szemszögéből legyen
  • Alexease
    Ha egyaltalan nem lenne, akkor nalam is azonnal kuka kategoria. Autot nem tudok hatulrol tologatni, kiveve ha abszolut arkad.
    De itt azert lesz cockpit szerencsere, meg ha gagyi is...
  • HPt
    ha nincs benne cockpit nézet, akkor lehet akármilyen jó a fizikája nekem nem kajak
  • Alexease
    Szerintem nem lesz;( Az a gagyi lesz valszeg ami a #657-ben van. De mar egy Colin4, TRD2 utan lassan mar ennek is orulhetunk.
  • HPt
    de az a bajom, hogy normál cockpit view-t (ahol a kormány is látszik) még mindig nem láttam... akkor most nem is lesz? ti vágjátok?
  • Eisenhower
    new screenshots
  • JuanG
  • JuanG
  • JuanG
    nekem is megírták, hogy valamikor a nyáron jön PC demo...kicsit gonoszan azt kívánom, hogy szivárogjon ki egy press demo, mint a GTR-ből ...asszem a PC Zone már kapott egy pre-beta demót, ami nagyon bejött nekik...
  • PuMy
  • bzoley
    Írtam levelet a Sci-nek, hogy lesz-e cockpit nézet a játékban, valamint mikor kapunk pc demót(akkor még nem volt in-car movie). Nyomtak egy rövid semmitmondó választ.

"Thanks for the e-mail and sorry for the delay in replying.

There is a cockpit camera view in Richard Burns Rally and the PC demo is due later this summer (exact date to be confirmed)."
    Hát egyhamar nem lesz demó.
  • JuanG
    még mindíg jobb, mint középen az üveg alatt...nekem a kormány úgyis kitakarja a műszerfal nagy részét...csak vezethető legyen a nézet az a lényeg...
  • K.András
    ÁÁÁ ez nagyon gáz,milyen már hát egy vicc..
  • Eisenhower
    http://www.bhmotorsports.com/RBR/screenshot/9447 ^>^ na ez a kép lett volna^^
  • Eisenhower

legalább burns meg reid megvan^>^
  • Eisenhower
    review by cvg ^.^
  • Eisenhower
    én is ezt mondogatom hogy lennie kell vezető oldali nézet mert introba is van^>^ igaz olyan amilyen de ki tudja lehet hogy kellemesen csalodni fogunk^.^
  • JuanG
    na, senkit nem villanyoz fel a hírem?
  • JuanG
    ja, a kép az intro múviból van...48. mp...
  • JuanG
    azért megnyugtatnék mindenki, lesz vezető oldali belső kamera a játékban, igaz kormány nincs, de én úgyis kikapcsolnám mivel nem szeretem, ha 2 kormány van előttem

• JuanG
    mindenkinek:

elég legyen ebből a ps2 vs. PC vitából!!! ...az összes eddigi videóból csak 1 a lényeges, csak 1 ami számít...mégpedig az a közel 40 mp-es videó, amelyikben van hang, külső nézetes, és kormánnyal nyomja vki, az eléggé meggyőző ... a többi ps2-es demó-s, bénácska vezetéssel, nem számít...

Én remélem, és úgy is emlékszem, hogy a fejlesztés külön, párhuzamosan folyik a különböző platformokra, és a PC-s verzió csak szeptemberben jön ki, míg a PS2-es vmikor nyár elején...és biztos vagyok benne, hogylesz egér a menüben ...
  • Eisenhower
    Richard burns rally FAQ