20179
-
#854 alexsease na hol vagy mondj vmi véleményt^^ -
#853 loál a bénája vazze eltévesztette az utat beleszaladt egy sorompóba tolathatott vissza -
#852 bakk^^ ez is jo videjo mikor helikopterröl mmutatjak meg a helikopter hangját is hallani nagyon ql^^ -
#851 akkor mostmár adják ki legalább a demot ^^ -
#850 snow muvi^^ -
#849 és igen máris meghallgatták a kívánságomat^.^még egy video^^ -
#848 bakk ez király^^ vannak pályabiztosok is ilyen zöld police-os mellénybe ott kolbászolnak az ut közepén.^.^ hát az egyiknek egy hajszálon mult hogy nem vasalták ki a videoba^.^ még videjot még ^^ -
Chaos Mad #847 én is :) -
#846 én már szedem^^ -
#845 *xbox ^.^ -
#844 ps2-re meg xvox-ra má kijött. pc-s meg még odébb van. vki adhatna linket xpand rally betahoz^.^ -
Torry #843 Mikor jön???
JÖJJÖN!JÖJJÖN! -
Caponee #842 Nem tudok mert levakartam a boxot a számítógépröl. -
#841 uj video? nem tom lehet hogy csak nekem uj ^.^ vagy lattam már csak nem emlékszem rá -
blöaa -
#839 na jo nehogy bedepizz -
#838 tenlyeg, sorry -
#837 tolj már mbe pár shotot^^ ne tul nagyot gondolj a modemesekre is^^ -
#836 de azért mien gáz, hogy egy rallyjátékban nincs normális cockpit nézet hanem ilyen hátul kuporgos nézet. tök gáz, ennyi eszük legyen a fejlesztőknek is.... egy rallyjáték amiben nincs "normális" cockpit nézet. hát a pofám leszakad. még szerencse hogy lesz a pc verzioban normális. (legalább is remélem hogy nem kamuznak) -
#835 #814-es hozzászólás -
#834 na még 5 nap -
Caponee #833 A konzolos belsőnézet az halál. Remélem, nem ez marad a PC verzióban. Egyébként 3 nézet van. Belső (amit inkább középsőnek neveznék. Olyan mintha hátul ülnél és a két első ülés között, néznél ki.) lökhárító és egy külső. Egyébként szerintem elégé kezelhetetlen a verda mert nagyon csúszik de a padló gáz a döbbenetes. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem szoktam a kontrolert. Tény hogy boxon a Colint sokkal könnyebben lehetett irányítani és talán ezért áll szarul a nforce szavazás. -
#832 Angolul tudoknak egy elozetes (ott azt irtak hogy a PC-s verziorol) a gamer's hell-en. -
#831 ehh -
#830 mert biztos most csinálják :DD... -
#829 csak egy vmit nem értek miért nem adtak ki azota sem egy rohadt belsőnézetes képet..... azota is homály fedi ezen részét -
#828 csak az a jó hogy nem szabad az xbox és egyéb konzolos verziohoz hasonlitani a pc-st ^^ mert ugye "elvileg" teljesen más a pc-s verzsön. amugy meg ha vkinek meglesz az xpand rally beta 2 az küldje el nyugodtan vagy tolja fel vhova kíváncsi vagyok mostmár hogy milyen lett ^.^ -
Chaos Mad #827 hát azt sajnos nem tom leszedni :DDD -
#826 43 -
Chaos Mad #825 hány mb? :DDD -
#824 kösz...most van egy új, az ETCC MOD-ból multi funrace...az oldalamon fenn van... -
Chaos Mad #823 :)
ja amugy megnéztem a rally trophys videodta! a new carsosat! istenkirály lett!!! -
#822 feltétlenül írj, milyen... :))
...ha a nagy átlagnak nem jön be akkor sztem jó lesz :D...meg kormánya sincs minden xbox-osnak gondolom... -
#821 10-ből 5.9 szerintem elég szar de majd meglátjuk! Most töltöm Xboxra. -
#820 Csak az a kéréds, hogy mennyiből! ;) -
#819 az jó? :)) -
#818 Az Nforce-on az Xbox értékelés 5.9-en áll! -
#817 mint pl a colin sorozat elcseszett részei... :)) -
#816 Jol hallottad. Meg 5 nap es 14 ora (PS2). PC-re meg vagy meg 3 honap:) -
#815 ugye jól hallottam hogy 1 hét múlva megjelenik ez a gém?