20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Eisenhower
    alexsease na hol vagy mondj vmi véleményt^^
  • Eisenhower
    loál a bénája vazze eltévesztette az utat beleszaladt egy sorompóba tolathatott vissza
  • Eisenhower
    bakk^^ ez is jo videjo mikor helikopterröl mmutatjak meg a helikopter hangját is hallani nagyon ql^^
  • Eisenhower
    akkor mostmár adják ki legalább a demot ^^
  • Eisenhower
    snow muvi^^
  • Eisenhower
    és igen máris meghallgatták a kívánságomat^.^még egy video^^
  • Eisenhower
    bakk ez király^^ vannak pályabiztosok is ilyen zöld police-os mellénybe ott kolbászolnak az ut közepén.^.^ hát az egyiknek egy hajszálon mult hogy nem vasalták ki a videoba^.^ még videjot még ^^
  • Chaos Mad
    én is :)
  • Eisenhower
    én már szedem^^
  • Eisenhower
    *xbox ^.^
  • Eisenhower
    ps2-re meg xvox-ra má kijött. pc-s meg még odébb van. vki adhatna linket xpand rally betahoz^.^
  • Torry
    Mikor jön???

JÖJJÖN!JÖJJÖN!
  • Caponee
    Nem tudok mert levakartam a boxot a számítógépröl.
  • Eisenhower
    uj video? nem tom lehet hogy csak nekem uj ^.^ vagy lattam már csak nem emlékszem rá
  • Eisenhower

blöaa
  • Eisenhower
    na jo nehogy bedepizz
  • PuMy
    tenlyeg, sorry
  • Eisenhower
    tolj már mbe pár shotot^^ ne tul nagyot gondolj a modemesekre is^^
  • Eisenhower
    de azért mien gáz, hogy egy rallyjátékban nincs normális cockpit nézet hanem ilyen hátul kuporgos nézet. tök gáz, ennyi eszük legyen a fejlesztőknek is.... egy rallyjáték amiben nincs "normális" cockpit nézet. hát a pofám leszakad. még szerencse hogy lesz a pc verzioban normális. (legalább is remélem hogy nem kamuznak)
  • Eisenhower
    #814-es hozzászólás
  • bodesz
    na még 5 nap
  • Caponee
    A konzolos belsőnézet az halál. Remélem, nem ez marad a PC verzióban. Egyébként 3 nézet van. Belső (amit inkább középsőnek neveznék. Olyan mintha hátul ülnél és a két első ülés között, néznél ki.) lökhárító és egy külső. Egyébként szerintem elégé kezelhetetlen a verda mert nagyon csúszik de a padló gáz a döbbenetes. Bár lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem szoktam a kontrolert. Tény hogy boxon a Colint sokkal könnyebben lehetett irányítani és talán ezért áll szarul a nforce szavazás.
  • PuMy
    Angolul tudoknak egy elozetes (ott azt irtak hogy a PC-s verziorol) a gamer's hell-en.
  • Eisenhower
    ehh
  • JuanG
    mert biztos most csinálják :DD...
  • Eisenhower
    csak egy vmit nem értek miért nem adtak ki azota sem egy rohadt belsőnézetes képet..... azota is homály fedi ezen részét
  • Eisenhower
    csak az a jó hogy nem szabad az xbox és egyéb konzolos verziohoz hasonlitani a pc-st ^^ mert ugye "elvileg" teljesen más a pc-s verzsön. amugy meg ha vkinek meglesz az xpand rally beta 2 az küldje el nyugodtan vagy tolja fel vhova kíváncsi vagyok mostmár hogy milyen lett ^.^
  • Chaos Mad
    hát azt sajnos nem tom leszedni :DDD
  • JuanG
    43
  • Chaos Mad
    hány mb? :DDD
  • JuanG
    kösz...most van egy új, az ETCC MOD-ból multi funrace...az oldalamon fenn van...
  • Chaos Mad
    :)
    ja amugy megnéztem a rally trophys videodta! a new carsosat! istenkirály lett!!!
  • JuanG
    feltétlenül írj, milyen... :))

...ha a nagy átlagnak nem jön be akkor sztem jó lesz :D...meg kormánya sincs minden xbox-osnak gondolom...
  • Örm
    10-ből 5.9 szerintem elég szar de majd meglátjuk! Most töltöm Xboxra.
  • Nyers
    Csak az a kéréds, hogy mennyiből! ;)
  • JuanG
    az jó? :))
  • Örm
    Az Nforce-on az Xbox értékelés 5.9-en áll!
  • JuanG
    mint pl a colin sorozat elcseszett részei... :))
  • Alexease
    Jol hallottad. Meg 5 nap es 14 ora (PS2). PC-re meg vagy meg 3 honap:)
  • fitutufi
    ugye jól hallottam hogy 1 hét múlva megjelenik ez a gém?