20179
-
#734 én is azt mondom, hogy nem az lesz, amire számítottunk, de a fizikát tekintve még mindíg százszor jobb mint a colin vagy a RC Extreme, a táj nagyon élethű (főleg a Duna-Alba rally után)...a legnagyobb baj itt szerintem az 1:21 -es idővel van...ha tényleg ilyen rövid pályák lesznek, az nagyon nagy gáz...remélem ez valami gyakorló pálya... -
Chaos Mad #733 nem tudnak csinálni egy jo játékot bakker!
megint felhuztam magam.
most már csak a flat-out-ban bizok! az legyen jo! -
#732 Leszedtem a videot, de tenyleg ugyan az. Igy jobb minosegben meg lehangolobb;(( Ugyanugy az antenna korul fordul az auto:)) Es meg a GPL-hez akartak hasonlitani. Nevetseges!
A Colin jobb, mert abban legalabb a korites hangulatos. Ez valahogy uncsi volt, bele-bele tekergettem. A beslo nezetre meg mar nem mondok semmit:( -
#731 attol felek iden se lesz jo rallys jatekunk -
#730 Én inkább puritánnak mondanám! ;) -
K.András #729 Mi ez a kép?Ez a játékbol van?Nemá...Ez valami oltári nagy szutyok lesz,ilyet 5 éve nem mertek volna kiadni pláne nem 2004-ben!Egyébként kezdeti lelkesedésem mára teljesen megszünt,közömbös lettem a játék iránt,nagykár én is azt hittem lesz egy jo rally szimulátor, de ez minden lesz kivéve szimulátor. -
Chaos Mad #728 erre inkább nem mondok semmit :) -
Chaos Mad #727 bazz, és ez 104 mb???? -
#726 franc előbb nem sikerült ^^ -
#725 http://www.jeuxvideo.com/affpic.htm?images/p2/r/b/rbrap2011.jpg -
#724 ps2-ből való. na ne csinálják már..... -
#723 bocs mindenkitől de tényleg azt hittem hogy ez tényleg egy ÚJ video... -
#722 kellett nekem leszedni. ugyanaz mint a multkori vizes muvi.. csak jobb minőségben... -
Chaos Mad #721 ez az a múvi, amit soha nem fogok leszedni modemmel, szal plz lécci kommentáljatok majd, hogy gödrök, törés, pocsolyák, környezet stb, mi hogy lesz benne, mert már nagyon le vagyok törve, azt hittem hogy egyszer az életben csinálnak egy normális rallys játékot, de.... -
Chaos Mad #720 igazad van, amit mondtak annak a fele sem igaz a látottakbol itélve :( -
#719 Nem tudom mi lesz a vegen ebbol a jatekbol, de eddig sok igergetes es a sok szep render kep utan csak lehangolo dolgok voltak:((( Eddig a Colin lazan veri. Pedig az sem egy nagy szam. Eddig meg a fizikaban biztam, mert agyon dicsertek. Nem gond hogy kicsit fapados a korites, legalabb az legyen jo. De hat eddig az sem volt valami meggyozo. Sot... -
#718 Wow! Thx, szedjük. ;) -
#717 ingame muvi^.^104 mega most szedem^^ -
Chaos Mad #716 az télleg az! :) -
#715 nem valami meggyőző video, de a víznek belülről ilyesmi hangja van tényleg. -
#714 ja -
#713 Gazdagodunk ismét sajnos egy légpárnásszimulátorral...:((((((((((( -
#712 azt bhms forumon hogy szidják. hát tényleg elég gáz a hangja ^.^ -
#711 szoktam a forumot is "olvasni" már amennyire lamazok angolul -
K.András #710 Nézd meg megint azt a videot föleg a kanyarokba,kajakra látszik,hogy egy nagyjábol középen lévö pivot pont körül forog az auto... -
#709 szerintem ebbol a videobol nem lehet eldonteni,hogy mennyire lesz arcade -
#708 murva!=foldut
bar idehaza nemigazan latni igazan jot az elobbibol :) -
#707 szerintem is, nem tudom hogy csinálták ilyen szarra :) -
#706 A vizfröccsenés hangja nagyon gáz szerintem:) -
#705 Hát nem is siette el ahogy elnéztem :) -
#704 bár egész szépen vezetett benne az illető, meg kell hagyni -
#703 hát lesz megint egy arcade rali játékunk :/ -
Chaos Mad #702 megnéztem a filmet, csalodás ért,
sehol egy gödör vagy pocsolya, a kocsitnem is dobálja, ez a játék olyan lesz mint a rally championship xtreme volt, csak szebb graffal. :(
egy pozitivum: viz fröcsölés :) -
Toya #701 Azt hittem már rég túl vagytok azon a szinten, hogy a Mantis által leírtakat egyáltalán komolyan vegyétek.
Nem kicsit elfogult a BHMS irányába és minden oda mutató linket úgy jelent be mint egy külön világszámot.
Inkább a BHMS fórumát olvasgassátok, ahol már komolyan kételkednek a RBR sikerében. -
#700 Véleményes a múvi. Nem mondanám, hogy rossz, de azért dolgozhatnak még rajta rendesen. A külsős visszajátszás nagyon tetszett. Egész jó dolog is kisülhet belőle, de van még mit finomítani. -
#699 nah azért én nem hasonlítanám colinhoz. én ugy veszem észre hogy nem colin féle "korcsolyázás" van. viszont ez a gamestaros hír enyhén szólva ... "[MOVIE] Richard Burns Rally!!
[2004-05-19 @ 20:33 - Mantis] (kommentek: 0)
Háhh!! Na kérem, ez nem kutya! Az SCi-s fiúk kiadtak egy videót a Richard Burns Rally PS2-es verziójából. Érdemes végignézni... Ez mindent visz! Nem is szavalok tovább, hiszen ez magáért beszél! Klikk!!! az a mindent visz hát nem is tudom. ^^ bár míg nem próbáltam nem akarok véleményt mondani ^.^
-
YencY #698 Hát srácok ez nagyon úgy néz ki hogy a Colint kiadják Richard Burns néven csak a grafika szebb. :((
Ez a fizika eddig ultra szar. -
#697 Szerintem korrekt video, csak meg mindig nem lattunk semmit azokbol a dolgokbol amit beigertek -
#696 Látom, nem csak én lesem minden nap a BHMS oldalát:) A baj csak az, hogy ők is csak arról tudnak beszámolni, amit kapnak. Az meg nagyon kevés(RBR).
András, jól mondod, én is félek, de addig nem mondok semmit, amíg valami (normális) pc-s anyagot nem látok. Abba a 39"-es videóba próbálok kapaszkodni, bízom benne, hogy hasonló élményekben lehet részünk. -
K.András #695 Egyre jobban félek ettöl a játéktol,engem nem gyözött meg ez a video...Arrol nem is beszélve, hogy 1 perces szakaszokhoz ki a genyonak van kedve???