20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Mnemomic
    Egy kis off. Szavazás a bhmotorsportson:

When will Racing Legends be released?

2004 [5%]
    2005 [11%]
    2006 [9%]
    Before 2010 [18%]
    After 2010 [57%]
  • Alexease
    Ez igen csak meggyozo volt:)))
  • Eisenhower
    aztán szeretnék hallani egy átfogó elemzést ^^
  • Alexease
    Meg toltom oket:)
  • Eisenhower
    viszont egy vmi miatt aggódok láttam egy képen hogy van egy kis üzemanyagos ikon a km mutató alatt. viszont egy videóban se láttam sehol a pályán egy tetves shell vagy Mol benzinkutat. ha kifogy az üzemanyag akkor majd a nézők tolják be az autot a célba? ^^
  • Eisenhower
    ősszel itt kánaán lesz^^ annyi jó stuff lesz hogy csak na^.^
  • Eisenhower
    megnézted összes muvit? remélem^^
  • Mnemomic
    Szeptemberben mondjuk jön a GTR is nálam a kötődés miatt mondjuk az lesz a nyerő de remélem ez is jó lesz :)
  • Alexease

thx! Ez jo volt:PPP Ugy nez ki jo lesz ez, nem hiaba dicsertek:)) Ha szeptemberig tenyleg sikerul normalisan osszerakni PC-re is, akkor valoban tuti lesz:))
  • Eisenhower
    *crash ^.^
  • Eisenhower
    na asszem ennek lehet örülni chrash muvi az a baj hogy rohadt rövid chrash muvi
  • Chaos Mad
    láttam! nagyon ott van a szeren!
    most már csak adják a kezem közé a játékot :)
    még leszedem a snow-ot is. :)
  • Eisenhower
    akkor még ajánlom figyelmedbe az allsound videoba azt a hatalmas bukást amit a havas pályán csinál csak kurva messziről mutatja. na ott is látszik azért hogy van az autonak sulya és tényleg ugy pörög az auto a levegőbe mint ahogy a valoságban.. mert pl colinba elég durva volt azthittem nem akar leesni soha! nézd csak meg miről dumálok!!
  • Chaos Mad
    köszi!
  • Chaos Mad
    ez az allsoundos video nagyon jo! a micut hogyvisszaállitják már! meg az a szélvédö betörés tisztára olyan mintha nem is a játékban lenne! zsir! meg ahogy te mondtad, a szalag rácsuszik a kocsi tetejére, az nagyon ott van!!!
  • Eisenhower
    "Damn it looks better than I though what about the pc version mamamia padre de dios, multo bellissimo game !!!"
  • Eisenhower
    az allsoundos videon teccik az is mikor csávó kicsuszik az elején és a szalag olyan faszául csuszik az auot karosszériáján nekem az is teccik :) meg olyan klafán hullámzik nem mint a colinba ott olyan mintha vmi colostok lenne a szalag ^^
  • Eisenhower
    vagy nézd meg dc++ on
  • Eisenhower
    hát nem tudom ezzel a linkel tudok-e vmit segiteni
    http://bw.myip.hu/hun.php?file=cd/gamez2.html
  • Eisenhower
    nem sajna nincs :( játszottam vele ps1-en amíg el nem adtam és nem tértem át pcre^.^ meg pc-n is de mikor volt már az....
  • Eisenhower
    apropo a havas pályás video. nem tom lehet csak nekem tűnt fel hogy pont vadászat folyik? hallgassátok csak a 46-47. másodpercnél olyan minha eldördülne egy lövés!
  • Chaos Mad
    most szedem az allsound-ot vagy mit.
  • Chaos Mad
    hát de azé legyen meg a megfelelö szint, nagyon bután néz ki igy a vége a filmnek! ott merednek elöre azt kész. te hol játszottál a dukes of hazzard-al? azt a játékot keresem már egy éve! neked megvan????
  • Eisenhower
    ehh jaj most jutott eszembe a rally 2 videoba nincs zene^^
  • Eisenhower
    csak kellene egy olyan video is amikor nincs ez a tetves zene hanem tényleg csak a környezet és a verda hallatszik...
  • Eisenhower
    nem minden ember mozog^.^ de sztem elsősorban nem erre kell öszpontosítani hanem az útra mikor majd vezeted a verdát tuti nem azzal foglalkozol hogy a nézők merre skubiznak^.^ de legalább ilyen apróságokra is gondoltak hogy pl madarak is repkednek jobbra balra volt régebben egy muvi ott az auto előtt szaladt át az uton egy szarvas. de sztem a rally1 videoba van a legjobb mikor majdnem kivasalja a csávót mert a kocsi hátulja kezdett kitörni és csak egy hajszál választotta el attol hogy kicsit arréblökje a csávót
  • Chaos Mad
    felyükböl, jesszus, tudok ám én is irni :))))
  • Chaos Mad
    az elsö videot megnéztem, egész jo, lehet érezni hogy van a kocsinak sulya, amikor megdobja a bal oldalát meg a kis ugratásnál is. csak az nem tetszett hogy a végén mutatják a nézöket meg a kocsit, aztán az emberkék csak egy helyben meg vannak merevedve és néznek ki a felyükböl, nem ám a gépet néznék, de remélem ezt kijavitják a pc-s verzioban.
  • Chaos Mad
    neked megvan a dukes of hazzard?????
  • Nyers
    Már láttam, volt az AA topicban is, de így 10ikre is isteni!
  • Eisenhower
    azért mert ez mind ps2 video^.^ és ugye köztudott hogy csak pc-sbe lesz normális nézet. legalább is ajánlom.... előbb játszottam a rally championship extreme nevű gémmel ez is warthogos. hát annyit még egy játékon se röhögtem mint azon. esküszöm a duke's of hazard nevű gémbe nem lehetett ilyen jókat ugratni a szikálkról. pedig ott szinte az akrobatikus ugratás volt a lényeg^.^ viszont a rally championship extreme-be van normális belső nézet^^
  • Mnemomic
    Jók a videók egész bíztatóak bár a normális belső nézetet még mindig hiányolom.
  • Eisenhower
    nyers azonnal nézd meg beszarsz a röhögéstől ^.^
  • Chaos Mad
    azt is leszedem! csak még az elsö jön lefelé :)
  • Eisenhower
    ezt meg ajánlom ha vki jót akar röhögni cs-s de isten
  • Nyers
    Hújuj, mi lesz itt PC-n!
  • Eisenhower
    ps2...
  • Nyers
    Eisenhower, ezek PC-s múvik? Egyébként egész jók!
    Ez a havas első osztályú!
  • Eisenhower
    chaos mad szedd le ezt az all sound videot megéri!! egy ilyen kézikamerával csinált video igaz a játékból egy deka hang nincs de legalább látsz egy pár törést az auton. igaz a csávó nem tud az uton maradni csak kb 4mp-re^.^ de van a vége felé egy rész amikor belső nézetből megy tudod a középső belső nézet de kurva jól bereped a szélvédő!!! nagyon klafa!!!!
  • Eisenhower
    allsound ^.^