20179
-
Lacika 79 #2694 Előre is thx. Szerintem a többiek nevében is mondhatom ezt. -
#2693 rendben de most melózom...majd nemsokára beindítom az oldalamon az RBR részleget, és lesznek majd setupok is...de estefelé majd belinkelem azt amivel ausztrál 1-es pályán szoktam menni...
...és az kurvára gáz hogy 1 autóhoz csak 3 setupot lehet menteni!!!!!!!!!!!!! Remélem javítják majd... -
#2692 Hali.Köszi.
Sajna ez tudtam kezdeni a progival:
tegnap 20:50 | Privát | Válasz | #2635
gef mx 440 128ddr 8x agp
ennek is megtudnád mondani a beirando értékeket??
megint erre hivatkozik a progi:hook_3DA.dll
bemásolom a játék könyvtárába de semmi...
-
#2691 ha gondolod linkelem majd egy replayemet, ahol nem szappanként viselkedik az autó, és talán újragondolod a dolgot... -
Lacika 79 #2690 Ne haragudj Csacsi, de akkor neked furcsa elképzeléseid vannak a szimulátorokról. Próbáltál mondjuk LFS-t, vagy GTR-t jáccani? -
Lacika 79 #2689 Lökhetnél egy-két beállítást, ha nem gond. -
#2688 aham, jóvan... -
#2687 Nekem a 2 CD-s változat van meg, csak az indító EXE fájl van a reloaded könyvtárban.
Én még csak most kezdtem az advanced rally school-t (vagy mi a rákot), de eddig még egyszer sem akadt vagy lépett ki a game, se quick, se school se más módban...
Replay-ben természetesen nálam sem fordul a kerék, pedig így elég idétlen, de ez legyen a legnagyobb hibája :) -
#2686 Ennél rosszabb játékot még nem láttam. Esküszöm, mint egy szappan, úgy mozog az autó úton. Könyörgöm, nem minden pályán van jég, mégis úgy viselkedik az autó.
Sajnálom, pedig nagyon vártam. -
#2685 Egy szebb banner
-
#2684 és kurvára élvezetes sztem!!!!!! Kedvencem pl. az ausztrália első szakasza (a neve most nem ugrik be), nagyon jó pálya és megszenvedtem vele...5:37 a best, úgy hogy még mindíg hibáztam... -
#2683 ahhoz hogy igazán élvezetes legyen az RBR sok IDŐ és TÜRELEM kell, amit egy szimrajongó (és rally fan) megad neki...és persze setupolás ezerrel...Én az első nap csak default setuppal mentem, hogy kiismerjem az irányítást, aztán tegnap elkezdtem setupolni, és azt kell mondjam rohadtúl számít...sikerült olyan murvás setupot belőnöm ausztráliára meg japánra, hogy jóval könnyebben, rallysabban megyek, és gyorsabb is vagyok... -
#2682 Lehet Geforce MX-el és Radeon 7000-el is játszani így:
Ezt letöltöd:
http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/TOOLS/dontlinkthefile_3danalyzer-v234.rar
Bepipálod a Shader emulációt és elvileg megy.
De asszem volt szó róla -
#2681 Reggelt!!Skacok,az mx 440-es gef-hoz nincs még vmi megoldás?? ( a kártya cserén kivül? )Amúgy milyen kártyát lenne érdemes venni,az olcsóbbak közül? -
[Walaki]D`Lair #2680 Én meg egy sárga micu evo-t láttam...:D -
ShaiHulud #2679 amugy tenyleg eszmeletlen mi van monacoban...minden 3. kocsi porsche, minden 2. ferrari.minden 5.lamborghini..aztan astonok maseratik rollysok bentleyk
stbstb...eszmeletlen latvany. -
ShaiHulud #2678 gondolom a szuleidre gondolt:D ugy viccesebb:D -
#2677 Potmetert elvileg mindenfelet lehet kapni, csak a befoglalo meret, forma a kerdeses.
Itt lehet hogy lesz: XIII. Gomb utca, XII. Kiralyhago, XIII vaci ut (Dozsa-Lehel ter kozott, a Lehel ter fele a baloldalon, talan Deva utcanal) -
#2676 ujrainditom a tgam,e-t és megy tovább gond nélkül behalok... Másik kérdés szükségem lenne egy potméterre amit be tudok tenni a Force-os act labs kormányomba.. ugyanis emiatt a hibás poti miatt nem tudom használni a gázt a kormányon:( Acz Labs meg nem szállit Spare partot magyarországra... lehet kereskedelmi forgalomban hasonló paramáterekkel rendelkező potmétert kapni?? Itt magyarországon??? Vagy egyáltalán megjavítani egy hibás potmétert??? -
#2675 A BHMS forumon komolyabban is foglalkoznak a jatekkal, ott teszteltek is hivatalosan a preview verziot, talan ott tudnak valamit segiteni. -
#2674 Ugy is lehet nevezni:)))))) -
#2673 JAjj feltettem én is a játékot a reloaded féle verziót nálam is a 2 feladat magyarázása után kilép a játékból.. valaki tanácsot tud adni?? -
#2672 Szerintem pénzes üzletemberek inkább:) -
#2671 Politikusok vagy maffia?!?!? -
#2670 A lényeg nem a ritkaságon van!!!! hanem a látványon!!!!!
Egyébként meg voltam Monacoban és egymás mellett láttam 3 rolls Royce-ot 2 Ferrari Spider-t egy F40-est egy F50-est néhány Porsche-t 2 Countach-ot és egy Aston Martin Vanquish-t... Azt a látvány nálam eddig semmi nem múlta felül... Le is ültünk a kaszinóval szemközti kávézóba és ott dekkoltunk amíg ősök bementek játszani 3-4 órát:) -
#2669 Mondjuk csak azért mert az Budapest és én Szegeden láttam másrészt minden reggel egy Ferrari Testarosa mellett megy el a buszom ugyanis a Budem Car igazgatója azt használ:) Harmadrészt engem csak az Impreza érdekel és max az 6-os Lancer Evo... Ez a 7 es szerintem baromi csúnya lett helyenként engem a mégrondább daewoo nexiára emlékeztet....(magyarul rondaságban erősen túlmutat mindenen:) És utolsó sorban soha nem gondoltam, hogy valaha is véletlenszerűen utcán (tehát nem szalonban és kiállítűson) közel kerülhetek egy ilyen mérnöki műremekre.. (pedig nem szeretem a japán autókat de a subaru az No.1 számomra...) -
#2668 http://www.swrt.com/ ott van sok kep, amugy szerintem nem tartozik a legritkabb autok koze, persze azert megnezik az emberek -
#2667 Bucser:
Kiégészítés: Vagy miért nem jössz fel Bp,re mész be Budaörsön valamelyik autókereskedésbe(többen is van), és nézed meg mondjuk egymás mellett a 2003 -as Imprezát, az Evo VIII as Mitsubishit, meg mondjuk egy Ferrarit :)
Kiegészítés2: Ugyanezen pédányok előfodulási aránya igen magas az Andrássyn, is, mindenkinek tudom ajánlani :) -
#2666 He-he!! -
#2665 Na én is nyomom ezt az okoságot. Most ott tartok, hogy az utolsó school feladatott kénne, megcsinálnom a advence-be.. Hjóó húzzos. Érjek max. 84 seconds alatt oda.. ehh! ;) -
#2664 MA reggel elmentem praktikerbe Faterral Szegeden.. Hát mi jó mellé álltunk be a Mondeoval??? Igen-Igen egy 2003-as Subaru Impreza WRX STI mellé.... ÉS ilyenkor fogom a fejem, hogy mi az istenért nemhordok magamnál Digi kamerát és mi a faszért nincs a telefonomon kamera!!!!!! -
#2663 Jacek: Nem vagyok Colin fan, persze azzal is játszottam, szépen, ahogy kell joypaddal TV-n, mert szerintem arra szánták és nem is vártam mást tőle csak pár látványos száguldozással eltöltött szakaszt, amit maradéktalanul meg is kaptam. A Colin 2005 demója, kb 4 percet volt a gépemen... Ezzel a Ricsárdbörnsszel szerintem túlvállalták magukat a fiúk. Szerintem nem lehet olyan valósághű rallyszimulátort csinálni mint amilyen pályaautósat, például GTR. Egyszerűen nem alkalmas rá a megjelenítési technika, sokkal jobban hiányzik a megfelelő perspektíva és térérzékelés mint mondjuk a GTR -hez, LFS -hez és társaihoz. Biztosan nagyon jó amit csináltak, de sajnos szerintem nem fogok rá annyi energiát áldozni amennyit megérdemelne, mert nem élvezetes. A rally nem a monitoron száguldozásról szól, egyik autósport sem, de ez a műfaj különösen nem. Nagy űrt tölt be a játék, de szerintem nem lesz különösebben népszerű. A nagy szimulátorajongóknak persze nem ez a mérce, de szerintem ők sem teljesen azt kapták amit vártak. Hát ennyi.
-
Szabyka #2662 Erdekes fékezek nem lehet kanyarodni, nincs a kocsiban abs ? :-) -
Chaos Mad #2661 hát hát, mien munka ez! :D -
Alblink #2660 A Colinhoz kepest iszonyatnehez az iranyitast,belehet olyat allitani hogy elesebben vegye be a kanyart stb?Amugy a fizika szerintetek valosaghu?ha 100-al belemesz egy faba porogsz meg patogsz ossze vissza? -
#2659 mire gondolsz? nem ertelek vagy colin fan vagy? -
#2658 Kipróbáltam kormánnyal. Vicces. Kevés eladott példányszám lesz ebből. Ha eladás lesz is, lejátszott játékóra annál kevesebb. -
Alblink #2657 Nalam nincs ez a hiba.Renedesen megy tovabb. -
#2656 Hi!
Zsír a játék, de mikor a Rally School -ban feladat előtt megmutatja mi a pálya, és minden egyes k*va alkalommal végig kell néznem, mert ha rányomok hogy CONTINUE, akkor kilép a win -be...
Ez csak nálam van így, vagy nálatok is? -
#2655 En brit es a japanon kiestem:)))))
Az MG-t a RB Challenge-ben adta, az egyik gyozelemert.