20179
-
#2574 Hi!
Rally school -ban az első feladatot? (tulajdonképp ez a második, ha az első "have fun" -t is beszámítjuk...)
Mindent úgy csinálok ahogy mondják, végig 50 körül tartom a gépet, kanyart 20al veazem, aztán fölváltok 6.ig, full pörög a gép, de hetedikbe nem tudom tenni, és beérek a célba, és kiírja hogy kezdhetem elölről...
Mi a tosz van?
Nevetséges hogy ilyen nehéz... -
#2573 köszi...sikerült -
#2572 akkor az objektumok villogására senki nem tudja a megoldást? -
donpedro #2571 Kicsit megkésve, de ma végre én is kipróbáltam a játékot, és rögtön bejött a "se vele, se nélküle" hangulat. :)
Csak pár órája nyomom, gyorsan lezavartam a rally school-t bill-el, aztán egy kis ismerkedés után már kormánnyal mentem neki a szakaszoknak.
Háát, mit mondjak, piszok kemény, az tuti. Eddig még egy rallyt sem bírtam végignyomni, mindig idő előtt leamortizáltam a járgányt, mert bár a sebességemmel nincs komoly gond, hisz pl a brit pályán már 4:15-nél járok, hatodik próbálkozásra, csak a megbízhatóság kicsit problémás. :)
Nem vezettem még rallyautót, de a realistic damage néha kicsit következetlennek tűnik. Pl 100-al nyomom az egyenesben, kicsit lesúrolom a kocsi oldalát, és máris leáll az egész, máskor meg ugyanennyivel leszáguldok az útról, csinálok 3 bukfencet, aztán vígan haladok tovább...
Mindegy, mindentől függetlenül marha jó a játék! Csak az a kérdés, hogy honnan lesz annyi időm rá, amennyit igényel. :) -
#2570 Itthon már kapható? (Azt tudom hogy a Galaxisnál előrendelhető) -
#2569 :))
Erdemes beszerezni, kiprobalni, jatszani vele. Hosszu ido utan az elso normalis rally. Vannak konzolos betegsegei, kicsit bugos, optimalizacio minimalis, de ezt leszamitva nagyon jo. -
#2568 ehh, azért többre számítottam :) -
#2567 de egy projektor 250ezer, egy legeszerübb kormány meg 6-8ezer.. (használtan mondjuk) -
#2566 "miert ne lenne erdemes, ha nincs mas?"
Ha síelni akarsz, szükséged lesz lécre, ha teniszezni akarsz ütőre, és ha autós játékkal játszani, kormányra.
Persze lehet csúszni tesco szatyron is, a labdát is el tudod ütni tenyérrel, de ÉRDEMES? -
#2565 Probald ki:P De NE banannal:))) -
#2564 egy egyertelmu, projectoron is valoszinu jobb vezetesi elmeny meg hangulat lenne... -
#2563 uram, kérek egy szakvéleményt :) -
#2562 ugyanakkor ugyanarra gondoltunk ;) -
#2561 Nem is a nehezseg, konyedseg szamit, hanem a hangulat, a jatek-, vezetesielmeny. Azert egy FFB-s kormannyal (vagy egy simaval is) azert nagysagrenddel jobb jatszani, mint 3-4 billentyut nyomogatni (vagy joy-t huzogatni vagy kontrollert vakarni;D). -
#2560 érdemes, csak a játékélmény összehasonlithatatlan... a beleélés valoszinüsége nagyobb... persze tény, anyagi kérdés is, de akinek ez a játék tetszik, az autos game fan, innentől egy kormány TÖBB játékot is érintene, és akkor már megér esetleg tizenötezret egy FFBs logitech... áfa visszaigényléssel mégkevesebb ... ;) -
JiM001 #2559 thx!
Nem találtam! -
#2558 miert ne lenne erdemes, ha nincs mas?
szerintem kormannyal is ugyanugy nehezebb ezt tolni, mint mint a colint, nem csak billentyuvel -
#2557 Nem mondtam hogy nem lehet, csak hogy valszeg nehezebb mint a Colin sorozatot, itt kell egy kis gyakorlas, kitartas. Nem eleg ratenyerelni a gazra, es ittüott egy kis kezifek, aztan mehet a szanko.
Es azt hogy mennyire erdemes billel jatszani autos jatekot, az meg mar mas kerdes:)))) -
#2556 szerintem nemsok ertelme van az idohajkuraszanak a rally sose arrol szolt, hogy kivulrol fujod a palyat es 1000xszerre le tudsz faragni 5 szazadot -
tiroxine #2555 Na, az előbb kékhalállal fagyott be a játék , szóval amíg erre a fagyogatásra nincs megoldás, addig pihentetem magam. Remélem nem valami rejtett védelem. -
#2554 ezt is siman lehet jatszani billentyuvel en kozepso nehezsegi fokozaton jatszok es ha nem baszok el semmit, akkor be tudok erni eleg jo helyekre is, csak sok gyakorlas kell -
emberke #2553 Bocsánat a kép mérete miatt sry! -
#2552 Ez a jatek mint ritkasag - sajnos - kivetelesen inkabb szimulator jellegu, vagyis erosen ajallott a kormany. Lehet szidni ezert, de szerintem azert jo az arany a billeseknek, mert a Colin-t folyamatosan toljak egymas utan, es meg jon az Xpand, es az EuroRally is. -
emberke #2551
3:50:78 Anglia, Harwood Forest, jó idő visz, wheel+ffb, cockpit, auto v, help off, realistic -
#2550 Ez talált, annó colin1 és colin2 -vel marha sokat játszottam... -
Marco #2549 Olvass visszább, van leírva vagy 5 hely. -
JiM001 #2548 Írnátok pár fizetős (vagy akár nem fizetős) helyet, ahonnan le lehetne húzni?
THX! -
Marco #2547 Nem árt egy kormány meg némi szimulátoros tapasztalat.
A Colin széria rajongói ebben elvéreznek... -
#2546 Hi!
Naon állat a gém, de hogy lehet ezzel játszani?
Úgyértem, elindulok, de nem bírok az úton maradni, mert a kocsi nagyon lassan reagál a kormány mozdulatokra, és baromi instabil...
Vagy akinek billentyűzete van, az szopja a faszt? -
#2545 RBR játszása pixel shadert nem támogato kártyákkal - azaz geforce_mx széria, ATI7xxx széria
EZTET ITT le kell tölteni, bepipálni a shader emuláciot, és GO! -
#2544 Legújabb driver...ÉS MÉG MINDIG KIFAGY!!!!Most már egy bizonyos kanyarban mindig kifagy, megáll ->reset!
Mi az istenért? Így nem tudom megcsinálni a School-t!
Esetleg nem a hang miatt? Nem lehet vhol kikapcsolni a navigátort? -
Marco #2543 Tudtok esetleg RBR fansite címeket?
Egyáltalán vannak már ilyenek? -
#2542 Ja faszán kitakarja a pályát az a szar szellemautó, ha nem vágod fejből a szakaszt, véged. -
#2541 A Richard Burns Challenge-ben ugyan az a palya van, ott elotted megy (valoszinuleg:D), ahoz tudsz jatekban is viszonyitani, hol kell kanyarodni, fekezni stb. Ott meg elvezetesebb is begyakorolni, mert van kit legyurnodd a palyan:)) -
#2540 és ez biztos?? -
Marco #2539 Nagyjából én is 50-szer ugrottam neki, mire sikerült egy 1:23-as időt menni. A #2511-es hozzászólásban ott egy videó linkje, amiben egy 1:18-as időt futott a srác. Hátha az segít valamit. Nézd meg, csak 15 mega. -
#2538 basszátok meg én a rally schoolba vagyok megcsinálta az összes lessont kivéve az utolsót a 11.-edt de most má nemtom hányadszora megyek rajta de 1:24 alatt kell én meg 26 és má kurva ideges vagy leglább 50 -szer mentem ha nem többször valaki segítsen tanácsokkal !!!!!!!!!!!!!!! őlz help mert kurva ideges vagy -
emberke #2537 Jogos!
Bár nálam segítségként egyenlőre mindenképpen marad az auto valtó. Neutral Lock és Gear Protection off, realisztikus törés mellett játszom, ja és persze coockpit :)
Külső nézetből sztem amúgy sem lehet meg a franc se akar úgy vezetni. -
#2536 értem,azt hittem a vonal után kell fékezni.koszi! -
Marco #2535 Desktopon jobb klikk -> Tulajdonságok -> Beállítások -> Speciális -> 3D -> Direct3D-nél és az OpenGL-nél is menj az egyéni beállításokra és ott változtasd amire szeretnéd a vonalsimítást és az anizotróp szűrést.