20179
-
#2814 Kezd tetszeni a game ha ilyen nehéz :-) Holnapra meglesz :-) -
Mat #2813 Miért? nem jo vagy vmi gond van vele? -
#2812 Az SP2 felejteos:)) -
PrOceSs #2811 nekem Club 3d.. Akkor vagy a catalyst vagy a DX a lúdas. A fene egye meg! -
Mat #2810 Viszont ha nem megy a 9600 miatt akkor leszarom mert sztem ez egy egesz jo kis kartya. -
Mat #2809 GigaByte Radeon 9600, 4.8as Catalyst, SP2=>DX 9C -
PrOceSs #2808 nekem ati radeon 9600pro van DirectX 9.0c-vel és Catalyst 4.8-al. De mással nincs gond csak ezzel:( -
Mat #2807 Nekem is csak resetelni lehet de nincs egyalatalan hangom. -
PrOceSs #2806 És neked is kiakad úgy, hogy csak resetelni lehet? Meg a hang is furcsa.. mintha kiakadna az is? -
Mat #2805 Nekem is ugyanez a gondom. Ahol a Profile-t lehet választani ott teljesen meghal. Mondjuk nekme egyszer sem indult el! : ) Szal ha vaki tud vmi okosságot az mondja. THX! -
Lacika 79 #2804 Ezexerint nem én vagyok az egyetlen, akinek megy rendesen a gém. :) -
PrOceSs #2803 de azt nem akarom!:)) Másnak akkor nincs hasonló problem? -
#2802 ha az install sem megy, nyilván a fájlrendszered sérült meg, és az .iso is megdöglött .... -
PrOceSs #2801 Nincs húzva semmi! Csak látom, hogy másnak is fagyogat.. Más játék gond nélkül megy. -
SE0418 #2800 Olvass vissza... -
#2799 Processzor, alaplap huzasa, melegedes - egy ido utan tonkremenes:) -
PrOceSs #2798 Hát ezt nem értem... Először ment a game rendesen, utána lefagyott ha rally schoolban, ha külső nézetre kapcsoltam. Reset, és azóta el sem indul. Ahol profilt lehetne választani kifagy, de úgy hogy csak a reset gomb segít! Na, reinstall, erre kiírja telepítés köben hogy CRC error, corrupt setup file, és kék halál! A Reloaded féle DVD-ISO van meg.. Valkinek van valami tippje, hogy mitől lehet ez? Esetleg valakinek van hasonló "jelenség"? Nem valami új védelem ez? -
#2797 A komplett Rally School-ra adta:P -
Travelos #2796 Próbálta már valaki a DVDRIP 2CD-s verziókat? Van egy reloaded és egy MyTH által feltört!! -
[Walaki]D`Lair #2795 Ezt hogy? :) -
#2794 Ez meg nem volt:))
-
#2793 ez nem tulzás :)) -
#2792 ATI9800, egyetlenegyszer sem fagytam. RELOADED, dvd image. -
#2791 Azért ne essünk túlzásba..) -
#2790 Szimulátor! Végre. -
#2789 Nekem ez van:
reloaded
és megy rendesen...1,5 GB-os dvd iso -
Lacika 79 #2788 Amúgy mi a különbség a két törés között, tudja valaki? -
Lacika 79 #2787 Hm. Mittomén! :)))
Ami 2.-án jött ki. mármint warez ügyileg. :)
Nekem az van fent. DVD
és semmi többet nemtu'ok elmondani. -
#2786 Na meséljetek milyen?????
Arcade vagy Simulátor?????
Sok infót kérek
-
Travelos #2785 tanár úr! akkor a maga törése jó? ez azt jelenti? MyTH v. reloaded? -
Lacika 79 #2784 Jah, amúgy ATI-s vagyok. Mármint a kártyám ATI. és nem lép ki, nincsenek grafikai bugok, stb. -
Lacika 79 #2783 Poénos kérdés!
Szerintem csak egy normális gép beállítás a titka, mint azt már milliószor elmondtuk a Colin4 topicban is. Én nem mondom, hogy értek a géphez, de amennyire nekem szükséges (és a diákoknak), annyira igen, és furcsa mód elindul minden játék, minden program. Ha valami ki is lép, az az esetleges rossz törés miatt van, vagy mert bugos a program. -
Travelos #2782 van olyan nVidiás, akinek fagy? és olyan ATI-s, akinek nem? -
#2781 nekemis olyanom volt eddig!!!! :D Logic3 JT226, szintén 16-18k körül vettem évekkel ezelőtt...
aztán most az auchan akcioban vettem egy logitechet, FFBst, 15ért... SOKKAL könyebb minden játék igy! Pedig a bill.hez képest a logic3 is csucs volt! :) -
#2780 Nekem sem fagyott meg, pedig szet allitgattam eloszor rendesen (nVidia):) -
loser #2779 üdv legények !
Tudna vki 1-2 képet betenni a kormány meg a fék beállitásáról?
én állitottam mindent, előre-hátra, ballra-jobbra de csak nem jó sehogysem.
Annyi f@szom setting van benne, hogy azt semtom mi -mire jó -
Lacika 79 #2778 Most nem vagyok otthon, így nem tudok csinálni. De a felső két csúszka volt, nemtom, mi a nevük. :) -
#2777 Nekem egy szimpla 128 MB-os Gef FX 5200 van (legújabb ForceWare), 1.8Mhz P4 (NW), 512 Mb DDR, Win XP +Sp1, Reloaded DVDRiP, majdnem végigvittem a sulit + quickrally is volt (ahol lehetett) de még nem fagyott ki soha. -
tiroxine #2776 Nálam még ilyen beállításokkal is kilép rendszeresen, sőt kékhalál is volt már.
Nvidiásoknak is szokta ezt csinálni? -