20179
-
#2734 Ha mar igazi rally meg borulas: az is 1-3 eve volt, hogy egyenes uton ugy megdobta az autot valami, hogy repultek egy keveset, gurultak vagy 8-at, es letaroltak nehany bokrot (nem tudom ki volt). Aztan kezikameraval kerestek meg, mitol borultak fel. Valami "kis" godrocske volt, "kis" kovecskevel;)))
Azert a hataron autozas, az extreme bealitas, teljesitmeny okoz meglepeteseket:)))
-
#2733 ezzel nem értek teljesen egyet...a fékezést a fékbeállításokkal és gyakorlással meg lehet szokni, a GTR-ben sem könnyebb úgy fékezni, hogy ne blokkoljon...
a borulásokról meg annyit, hogy én pl. ha lassan kicsit leér a kocsi egyik fele az útról, vissza tudok jönni, de ha gyors kanyarban (100 fölött) megyek le egy kicsit jóhogy elszállok...emlékszem még Grönholm is megkorát zúgott 2-3 éve a brit rallyn a peugeot 206-al, pedig épp hogy csak megdobta valami a kocsit, és kicsit lement az utról...egyből borult... -
#2732 Lehet, hogy valamelyik nezonek szemebe ment egy kavics:)))) -
REAL_CIÁN #2731 :)) -
REAL_CIÁN #2730 Nem kellett hogy elüssem a nézőt, elég volt elsodorni a melletük levő szalagkorlátot, ez volt a bosszantó. Nem akarok hibákat sorolni. :)) -
#2729 Gondoltam, vegig csinalom rendesen:)) -
REAL_CIÁN #2728 "En brit es a japanon kiestem"
Nem szoktál load-olni? :)) -
#2727 Nezo elutese: sok valasztas nincs, talan ez a legjobb. Keresztul nem gazolhatsz rajtuk buntetlenul, mindenfelekeppen vissza kellene raknia az utra. Vagyis, ha nem igy lenne, akkor latnad hogy elutod, es utana a program magatol lassitana, megallna, es utana rakna vissza a palyara. Igy tobbet nyersz.
Ha mar hibakat kell sorolni, akkor komolyabb hiba az autohangok egyformasaga, az eger nem kezelese, a menurendszer konzolossaga, a visszajatszas kezelhetetlensege, nulla szolgaltatasa, az egyebb hang-, grafikai hibak, lefagyasok stb. -
#2726 A burulas lehet hogy egy kicsit tulzott, de az eletben is tudnak hatalmasakat esni, gurulni:))
En meg nagyon komoly, idetlen hibat meg nem lattam benne.
Ami egyertelmu, amit nem is szamol valszeg a progi rendesen - de masik jatek sem nagyon - az osszetettebb kaszni surlodas, es a rugalmassagi elnyelesek gurulasnal. -
REAL_CIÁN #2725 Az igaz, hogy viszonylag sok hibája van a a játéknak, de ha az ember kitapasztalja és figyel arra, hogy mit ne csináljon, akkor nagyon jó.
Ilyen pl. amikor a nézők közelébe sodródok, akkor nem enged tovább, hanem beadja a visszaborítás animációt, ez elég bosszantó. Meg amikor az enyhe emelkedőn nem hajlandó visszamenni az útra, de erről már írtam régebben. -
#2724 azért amit a másik fórumon írnak igaz
"az pl. nem tetszik,hogy
éppen csak lecsúszik vagy kimegy a kocsi az útról ill. a szélét
súrolja és akkorát repül,pördül a kocsi,hogy "szinte" nem győzöm
kivárni még megáll!a másik a fékezés,ami azért sztem marha nehéz
(elképzelhető,hogy a valóságban így van) de ha kicsit jobban fékezek akkor már kicsúszik az autó,így meg már szinte még sehol a
kanyar és vissza kell vegyek,mert különben kicsúszik!" -
#2723 sok idő és türelem :)... -
#2722 Jólvan, csak vicceltem, unatkoztam, és gondoltam flamelek kicsit. Csak azért csináltam, mert marhára idegesít az, hogy nekem nem volt még időm komolyabban foglalkoznbi a játékkal, Eddig csak a rally schoolt csináltam végig. De majd ma délután/este. Nem lesz otthon asszony, így mrá csak a játék marad.
Bocsi mindenkitől, akit megsértettem. -
#2721 hol lehetne beállítani pl a "kormány" érzékenységét? -
#2720 sztem a controller beállításpkat se tartja meg legalább is nekem furcsa hogy rallyschoolba "fasza" a bill seasonba meg full szar kibaszott érzéken :8-( akkor nem csak nekem van ilyen problémám -
Travelos #2719 Mit jelent az, hogy DVD RIP? Nem 2 CD-s FULL GAME? -
donpedro #2718 Ehh, kezd az agyamra menni a brit rally. :)
Az első 3 szakaszon szereztem egy tisztességes előnyt, úgyhogy arra gondoltam, onnantól kicsit óvatosabb leszek.
A 4. szakasszal nem is volt gond, de az ötödik szakasz végén kb. 80-nal egy hangyányit hozzáértem a korláthoz, kicsit megdobta a kocsi seggét, taposom a féket, mint állat, de így is frontálisan nekicsúsztam a korlátnak, kb 15-20-szal. Erre kiírja, hogy az autó komolyan megsérült, fel kell adnom a versenyt...
Direkt visszanéztem a replay-t. Addig nem volt a járgánynak semmi baja, egy karcolás nem volt rajta, nehogy már ennyitől bedögöljön egy rallyautó!
Tény, hogy elcsesztem ott az ívet, de egy ekkora kocc-tól normális esetben még a lámpának se lenne szabad betörni.
Na mindegy, akkor megyek még óvatosabban, pedig néha már így is az az érzésem, hogy ezt a tempót egy széria ladával is tudnám hozni. :)) -
#2717 ez csak dvdrip, és máshogy van tömörítve -
Travelos #2716 A MYTH is feltörte, és kihozták kevesebből, csak 80*15MB.
Akinek nem megy fagyások miatt, ezt próbálta már?? Lehet a crack nem jó a RELOADED törésénél!!! -
#2715 Ez érdekes.mondom a proginak,hogy run,és kidobja a hibaüzit.És ténleg.eltünik a dll a játékból... -
#2714 lehet, hogy "csak olvasható" a file attribútuma, és nem bírja felülírni! Bocs, ha erről már volt szó...de probáld meg megváltoztatni az attr.-ot... -
#2713 peddig ott van az a kib.....tt dll. -
#2712 konkrétan ezt dobja ki:
Could not copy D:\jatekok\richard burns\hook_3DA.dll to D:\jatekok\richard burns\hook_3DA.dll ! -
#2711 ja
nekem működik -
#2710 LOL :D -
#2709 save progress -
#2708 50es temponál? :)
jaa, hogy a kolinban bezzeg 140el is lehetett hajtűkanyart.. hát szorri. -
#2707 #2628 ban leirtakat csináltad végig ? Mit ir ki a 3dhookrol ? Teljesen pontosan ird le.
Nekem ati9800asom van, de mégis elindul emulált pixelsóderrel... semmi hibaüzenet.
morgo: lehet az SSE támogatás hiánya miatt nem megy :( A régebbi Athlonokban nincs SSE utasitáskészlet. -
#2706 Az egyik DAT file-ban: "rbr pc version 0.42" :)) Van meg mit csinalni:)))))) -
#2705 én most a francia rallynál tartok...és persze esik, és csúszik mint a takony...asszem kihagyom...úgyis vezetek 20 ponttal...az ausztrált meg megnyerem :DDD -
#2704 Igen az meg is volt, csak akkor ugy nez ki nem menti el hiaba nyomkodom:(( Azt hittem en vagyok a bena:))
Amugy nem nagy gond, ugy is az angol es a japan versenyeken mar az elejen kiestem:)) Csak hat, megint vegig kell szivni a fint:) -
#2703 finn pályákat én se bírom...eddig egy rallys játékban sem szerettem a havas pályákat...
a mentéssel tényleg gondok vannak, nekem néha a setupot nem menti le...
amúgy seasonban, amikor befejezel egy szakaszt, akkor szokott "save progress" lehetőség lenni a replay és a save replay mellett/alatt... -
REAL_CIÁN #2702 "Egyebkent ez az auto-lockolas a vilag legnagyobb baromsaga.
Hogy ezt ki elvezi?"
Ezt úgy hívják: inspirálás. -
#2701 Kicsit bugos, idetlen, vagy hibas a Seasson mod:( Egyreszt nem lehet menteni - vagy nem tudom hogy - masreszt a Fin rally-t tegnap ketszer csinaltam meg - mert nem mentette el miutan kileptem - masodjara meg nyertem, meg is kaptam a Peugeot-t, de ma ismet a Fin rally-val akart kezdeni, es a Peugeot-m sehol:(
Raadasul, nem szeretem a havas palyakat;( -
#2700 ok, este lököm replay-el együtt :DDD...
Jacek "kollegát" kérdezem: setupoltál már? A diff. torque (front, rear, center) értékei nem tudod, mit jelentenek pontosan??? -
#2699 Juan G. Thx. a setupokat előre is, várjuk... -
#2698 ezekkel a beállításokkal ugratókat nem lehet fullgázzal áttolni :)... -
#2697 kedvenc pályáim:
1. Chirdonhead (angol)
2. Ausztrál 1-es
3. Usa 2-es
4. Sipirkakim (japan 2-es)
5 japan 1-es
...vannak sajnos felejtős pályák is :(((... -
#2696 annyit mondhatok azonban, hogy murván én lejjebb vettem az antiroll bar-t elől-hátul, a fékerőt elől lejjebb vettem, hátul magasabbra, így fékezésnél kicsit keresztbe akar állni, de meg lehet tanulni, ezenkívűl lejjebb vettem a spring length -et és kicsit keményebbre (magasabb) a springet, a bump, rebound értékeket is magasabbra vettem, valamint a differential torque-ot elől lejjeb hátul meg többet raktam, hogy ne "tolja" úgy az orrát kanyarban... -
#2695 mondhatod P