20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • emberke
    Mitsubishi [Cam_internal] alap értékeit valaki írja már be nekem pls!
  • Alexease
    Meg hat!!:)
    Volt egy ficko valahol, aki szinte peticiot akart, hogy aki tudja vegye meg, hogy lassak hogy ilyen kell a nepnek, megeri, csinaljanak meg:))))))
  • Zola NFK
    Nekem is ez van, és hibátlanul megy...
    Nem azért lett nuked mert hibás.
  • Alexease
    Mondjuk ezt sosem ertettem autosjatekoknal, hogy ha mar egyszer valami parameterezve van, raadasul igy akkor miert nem lehet megoldani egyszeruen, hogy a jatekban egy Advanced Options menuben ilyeneket is lehessen allitani?!?!?!? Igenytelenseg. Foleg itt, hogy meg viszonylag eleg jok is a texturak az autoban. Lehet, hogy majd a patchban benne lesz, vagy valami menetkozbeni kamera tologatas.

Mint a Co9linban. Minden verziohoz maszekban, MOD-kent megcsilajak a fan-ek a kamera menedzsert, amivel a cockpitet lehet tologatni, mivel lehetseges. De a Codies, szarik ra es nem teszi bele a kovetkezo verzioba?!?! Ennyit tudnak:/ Bar, mar a Colin nem erdekel regen:))

• Jacek
    igy van en is megveszem megerdemlik
  • Alexease
    ..\Cars\Auto neve\Auto neve.ini

[Cam_internal]
    FOV = 1.308997 // latoszog pl. 1.8
    Near = 0.158100
    Pos = 0.257904 0.996975 -1.204938 // tavolsag balra, fel, hatra a pozitiv
    Target = 0.257904 0.792715 -3.664226
    Up = 0.000000 1.000000 0.000000
  • Chaos Mad
    hogyan lehet távolabb vinni belsö nézetben a kamerát a szélvédötöl?
  • Alexease
    Akkor nekem masik verzio van, mert semmi baja:) Mondjuk mindegy, ugy is megveszem ha megjelenik itthon is.
  • Eisenhower
    szal ^>^
  • Alexease
    Es hozza a cockpit:))))))))
  • Eisenhower
    2004-09-03 Richard Burns Rally (c) SCI *DVDRiP* RELOADED nuke-olták...... hm akkor ezért szarakszik mindíg!
  • Alexease
    Mar egyszer betettem, de most megint kiharcoltam magamnak, ha mar egyszer elbezata a gep vagy en
  • Kvázi
    AsusA7N8X, barton2500+, 512ram, 9500pro.
  • gercse
    mi az a gyengébb gép?
  • JuanG
    kicsit nehéz kiigazodni a file-okban, de ime egy replay az ausztrál 1-es pályáról és egy setup, amit nem is tudom hogy tudtok majd betölteni, mert...szóval a savedgames könyvtárban találtam meg az elmentett setupokat??!! ami több mint 3...de egy itt van (remélem) :

ausreplay
    aus1setup

nem biztos hogy a legjobb setup :)))...lehet hogy egy korábbi, de sztem egész jó...hogy hogyan lehet ezt majd betölthetővé tenni...nem tudom....
  • Kvázi
    Sziasztok. Egy haverom gondját tolmácsolom. (nincs internet elérése) Feltelepítette a rallyt, minden ok ki sem fagy neki, viszont nagyobb sebességnél akad a kép és a hang. A gépe egy 3G P4, ic7, 1GBram, ati9800pro. Nálam ennél gyengébb gépen is tökéletesen fut. Nem jövünk rá mi lehet a gond. Tudna valaki segíteni?
  • arty
    colin 1-2-3-4, Rally Masters, Rally Trophy, Raly Championship2000, Rallysport Challenge, NetworkQ Rally, Rally Championship Extreme
  • Chaos Mad
    amugy elég durva volt ma a seasonban, japan rally, ucsoo pálya: elözö pályán sikerült kicsit learmorizáni a gépet igy egy kicsit állatul kezdetm az uccsot, na hát 1 perc után megszolal a faszi hogy haho baj van a vizzel, oké mondom oda se figyelek tolom mint álat, hát nem a cél elött 200m-re állt le a motor és döglött meg! :D kb még 2x probálkoztam és ugyan ez a szitu, igy ha DNF lett akko 12. lettem volna a bajnokságban. nahát mondom nekimegyek szépen a páéyának lassan 3. 4. fokozatban alig nyomva a gázt, és láss csodát, hogy nem kinoztam a gépet nem is halt meg! ez állat! kurva jo hatással van a gépre az hogy hogy mész/bánsz vele! de szerencsére 1. lettem vagy 8mp-vel ugyhogy kira :)))
  • gercse
    jó,nincs ittt gond,ha nem megy akkor mondanátok mág rallys gamet ami menne ezen a gépen
  • Chaos Mad
    menni biztos megy csak kell a progi, azzal kell vacakolni biztos.
  • gercse
    mit kell fölkapni wazzz???
    Elösször is elmondom mi a helyzet:x megkérdeztem hogy megy e ezen a gépen(tegnap)akkor azt mondták megy,aztán már csak az lett belöle hogy egy progi kell,de megy.ma pedig olvasom és látom senkinek nem megy ezért megkérdeztem még1x!tehát ha tudsz olvasni akkor olvassá vissza
  • karikusz
    Tudsz olvasni???????????????
  • Goodwill
    ilyen belső nézetet hogy varázsoltál? nekem csak ilyen kormány feletti van, meg 1 középső kamerás vagymi
  • Breki33
    valószinű bevan dugva egy gamepad
  • valdez
    kösz a biztatást :-)
  • Blasta
    Már jó, csak épp kilép.
    Erre van megoldás?
  • Blasta
    Billentyűzettel nyomom, a konfigban simán bebindelem de a játékban mégse reagál rá...
  • Blasta
    Vissza kell olvasnom, ha azt szeretném megtudni, hogy mitől nem kanyarodik az autóm?
  • arty
    nekem két nap után sikerült.. nyugi... sztem én kb. 70szer futottam neki.

gercs: 3danalyser... de kéne aki ért kicsit hozzá, meg geforceMXe van, mert nekem hiba nélkül megy, de akinek MXe van annak meg pont nem :)
  • magus755
    Hali nálam is megy rendesen semmi gond csak talán annyi hogy a rally sulinál állandoan kidob.
    Gép:Abit nf7,1700+,Gf9600pro,512DDr ram, és megy rendesen
  • Mnemomic
    Hi!

Még sajnos én sem tudtam vele menni sokat végigvittem a rally iskolát mg elkezdtem egy bajnokságot egyenlőre csak safe töréssel :) Automata váltót használok rallyban soha nem tudtam eltalálni a fokozatokat bár lehet ezzel megtanulom majd :)

Nagyon jó játék és tényleg jó nehéz a rally iskola jó de az igazi szakaszokon lehet majd megtanulnu igazán a vezetést. Azt hiszem megveszem.
  • gercse
    de volt valami program tegnap,ami kijavit valamit ami miatt nem megy, meg Chaos Mad is mondta hogy ugyanilyen gépen ment(levett graffal),de mindegy ugyis megveszem,mert kell majd uj kari
  • valdez
    hát a fasz kivan. megcsinálom a rali szkúlt, összesen van talán négy ezüst jelem a többi arany bazzeg, de az utsó pályát nem tudom megcsinálni. vagy ötvenszer futottam neki. annyira szoros az idő hogy nyomni kell a gázt rendesen, ennek eredményeképpen már az első hídnál tízből ötször biztos megszopom. hátt bazzeg tették volna keresztbe hogy leglább esélye se legyen az embernek és akkor még értené is a viccet.....
  • Breki33
    igazából nem értem az embereket akik 440-es kártyát vettek
    akkoris mondtam, hogy ne

egy csommó játéknál gond van vele
  • emberke
    Nem, vidkártya miatt nem.
  • fitutufi
    CHEAT KÉNE !!!!!!VERDÁKNAK
  • fitutufi
    nem lehet olyat h vmi kóddal az összes verdát megszerezni vagy valahogyan mert nekem nem jön be egyik pálya sem :(
    kéne cheat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ch_Slater
    jah a BH-n azt irják, hogy jon a peccs nemsokára. de nemtudni még miket fog javitani.
  • gercse
    Akkor mondja meg valaki hogy fog e ezen menni?
    Amd Athlon, xp 1800+,1,53GHz,256Mb RAM,Gef 4 mx 440(64Mb).
  • karikusz
    de sajna nagyon sokan nem ezt teszik...hanem hülyeségeket kérdeznek.:((