20179
-
emberke #2894 Mitsubishi [Cam_internal] alap értékeit valaki írja már be nekem pls! -
#2893 Meg hat!!:)
Volt egy ficko valahol, aki szinte peticiot akart, hogy aki tudja vegye meg, hogy lassak hogy ilyen kell a nepnek, megeri, csinaljanak meg:)))))) -
#2892 Nekem is ez van, és hibátlanul megy...
Nem azért lett nuked mert hibás. -
#2891 Mondjuk ezt sosem ertettem autosjatekoknal, hogy ha mar egyszer valami parameterezve van, raadasul igy akkor miert nem lehet megoldani egyszeruen, hogy a jatekban egy Advanced Options menuben ilyeneket is lehessen allitani?!?!?!? Igenytelenseg. Foleg itt, hogy meg viszonylag eleg jok is a texturak az autoban. Lehet, hogy majd a patchban benne lesz, vagy valami menetkozbeni kamera tologatas.
Mint a Co9linban. Minden verziohoz maszekban, MOD-kent megcsilajak a fan-ek a kamera menedzsert, amivel a cockpitet lehet tologatni, mivel lehetseges. De a Codies, szarik ra es nem teszi bele a kovetkezo verzioba?!?! Ennyit tudnak:/ Bar, mar a Colin nem erdekel regen:))
-
#2890 igy van en is megveszem megerdemlik -
#2889 ..\Cars\Auto neve\Auto neve.ini
[Cam_internal]
FOV = 1.308997 // latoszog pl. 1.8
Near = 0.158100
Pos = 0.257904 0.996975 -1.204938 // tavolsag balra, fel, hatra a pozitiv
Target = 0.257904 0.792715 -3.664226
Up = 0.000000 1.000000 0.000000
-
Chaos Mad #2888 hogyan lehet távolabb vinni belsö nézetben a kamerát a szélvédötöl? -
#2887 Akkor nekem masik verzio van, mert semmi baja:) Mondjuk mindegy, ugy is megveszem ha megjelenik itthon is. -
#2886 szal ^>^ -
#2885 Es hozza a cockpit:))))))))
-
#2884 2004-09-03 Richard Burns Rally (c) SCI *DVDRiP* RELOADED nuke-olták...... hm akkor ezért szarakszik mindíg! -
#2883 Mar egyszer betettem, de most megint kiharcoltam magamnak, ha mar egyszer elbezata a gep vagy en
-
Kvázi #2882 AsusA7N8X, barton2500+, 512ram, 9500pro. -
#2881 mi az a gyengébb gép? -
#2880 kicsit nehéz kiigazodni a file-okban, de ime egy replay az ausztrál 1-es pályáról és egy setup, amit nem is tudom hogy tudtok majd betölteni, mert...szóval a savedgames könyvtárban találtam meg az elmentett setupokat??!! ami több mint 3...de egy itt van (remélem) :
ausreplay
aus1setup
nem biztos hogy a legjobb setup :)))...lehet hogy egy korábbi, de sztem egész jó...hogy hogyan lehet ezt majd betölthetővé tenni...nem tudom.... -
Kvázi #2879 Sziasztok. Egy haverom gondját tolmácsolom. (nincs internet elérése) Feltelepítette a rallyt, minden ok ki sem fagy neki, viszont nagyobb sebességnél akad a kép és a hang. A gépe egy 3G P4, ic7, 1GBram, ati9800pro. Nálam ennél gyengébb gépen is tökéletesen fut. Nem jövünk rá mi lehet a gond. Tudna valaki segíteni? -
#2878 colin 1-2-3-4, Rally Masters, Rally Trophy, Raly Championship2000, Rallysport Challenge, NetworkQ Rally, Rally Championship Extreme -
Chaos Mad #2877 amugy elég durva volt ma a seasonban, japan rally, ucsoo pálya: elözö pályán sikerült kicsit learmorizáni a gépet igy egy kicsit állatul kezdetm az uccsot, na hát 1 perc után megszolal a faszi hogy haho baj van a vizzel, oké mondom oda se figyelek tolom mint álat, hát nem a cél elött 200m-re állt le a motor és döglött meg! :D kb még 2x probálkoztam és ugyan ez a szitu, igy ha DNF lett akko 12. lettem volna a bajnokságban. nahát mondom nekimegyek szépen a páéyának lassan 3. 4. fokozatban alig nyomva a gázt, és láss csodát, hogy nem kinoztam a gépet nem is halt meg! ez állat! kurva jo hatással van a gépre az hogy hogy mész/bánsz vele! de szerencsére 1. lettem vagy 8mp-vel ugyhogy kira :))) -
#2876 jó,nincs ittt gond,ha nem megy akkor mondanátok mág rallys gamet ami menne ezen a gépen -
Chaos Mad #2875 menni biztos megy csak kell a progi, azzal kell vacakolni biztos. -
#2874 mit kell fölkapni wazzz???
Elösször is elmondom mi a helyzet:x megkérdeztem hogy megy e ezen a gépen(tegnap)akkor azt mondták megy,aztán már csak az lett belöle hogy egy progi kell,de megy.ma pedig olvasom és látom senkinek nem megy ezért megkérdeztem még1x!tehát ha tudsz olvasni akkor olvassá vissza -
#2873 Tudsz olvasni??????????????? -
#2872 ilyen belső nézetet hogy varázsoltál? nekem csak ilyen kormány feletti van, meg 1 középső kamerás vagymi -
#2871 valószinű bevan dugva egy gamepad -
valdez #2870 kösz a biztatást :-) -
#2869 Már jó, csak épp kilép.
Erre van megoldás? -
#2868 Billentyűzettel nyomom, a konfigban simán bebindelem de a játékban mégse reagál rá... -
#2867 Vissza kell olvasnom, ha azt szeretném megtudni, hogy mitől nem kanyarodik az autóm? -
#2866 nekem két nap után sikerült.. nyugi... sztem én kb. 70szer futottam neki.
gercs: 3danalyser... de kéne aki ért kicsit hozzá, meg geforceMXe van, mert nekem hiba nélkül megy, de akinek MXe van annak meg pont nem :) -
#2865 Hali nálam is megy rendesen semmi gond csak talán annyi hogy a rally sulinál állandoan kidob.
Gép:Abit nf7,1700+,Gf9600pro,512DDr ram, és megy rendesen -
#2864 Hi!
Még sajnos én sem tudtam vele menni sokat végigvittem a rally iskolát mg elkezdtem egy bajnokságot egyenlőre csak safe töréssel :) Automata váltót használok rallyban soha nem tudtam eltalálni a fokozatokat bár lehet ezzel megtanulom majd :)
Nagyon jó játék és tényleg jó nehéz a rally iskola jó de az igazi szakaszokon lehet majd megtanulnu igazán a vezetést. Azt hiszem megveszem. -
#2863 de volt valami program tegnap,ami kijavit valamit ami miatt nem megy, meg Chaos Mad is mondta hogy ugyanilyen gépen ment(levett graffal),de mindegy ugyis megveszem,mert kell majd uj kari -
valdez #2862 hát a fasz kivan. megcsinálom a rali szkúlt, összesen van talán négy ezüst jelem a többi arany bazzeg, de az utsó pályát nem tudom megcsinálni. vagy ötvenszer futottam neki. annyira szoros az idő hogy nyomni kell a gázt rendesen, ennek eredményeképpen már az első hídnál tízből ötször biztos megszopom. hátt bazzeg tették volna keresztbe hogy leglább esélye se legyen az embernek és akkor még értené is a viccet..... -
#2861 igazából nem értem az embereket akik 440-es kártyát vettek
akkoris mondtam, hogy ne
egy csommó játéknál gond van vele -
emberke #2860 Nem, vidkártya miatt nem. -
#2859 -
#2858 nem lehet olyat h vmi kóddal az összes verdát megszerezni vagy valahogyan mert nekem nem jön be egyik pálya sem :(
kéne cheat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#2857 jah a BH-n azt irják, hogy jon a peccs nemsokára. de nemtudni még miket fog javitani. -
#2856 Akkor mondja meg valaki hogy fog e ezen menni?
Amd Athlon, xp 1800+,1,53GHz,256Mb RAM,Gef 4 mx 440(64Mb). -
#2855 de sajna nagyon sokan nem ezt teszik...hanem hülyeségeket kérdeznek.:((