20179
-
[Walaki]D`Lair #2654 Én meg a Micuval...pedig az Impreza a kedvencem...:/
de eddíg csak a micuval tudok jól menni... -
[Walaki]D`Lair #2653 Ezt én a brit rallyért kaptam...:))
De az MG-t azt hogy? -
#2652 engem érdekelne:)
mennyiért adod?
-
Chaos Mad #2651 johogy! ott vannak a csomagtartoban, ha burulás van azt ugyis érzik, gyorsan kimásznak, felállitják a gépet, beugrnak gyors azt nyél.... azért tünnek el olyan hamar tudod :DDDDD -
Chaos Mad #2650 hehee... :D -
#2649 nállatok is mindíg ugyanaz a 3 rajongó segít a beborult autót kihúzni az árokból ? (zöld ruhás nő a piros és a barna ruhás öreg faszi) -
#2648 ez alap :) -
#2647 -
Chaos Mad #2646 én is a subaru csapatban vagyok -
Chaos Mad #2645 focus tuti nincs benne :( -
Chaos Mad #2644 neh.. ebben a pilanatban akartam berakni ezt a képet teee galád!!! -
#2643 Es a jutalmam:)))))
-
-
#2641 :) -
Alblink #2640 Kosz de sikerult megoldanom bekavart a repulos joy-om,2napja szenvedek az iranyitas miatt,nem kell valakinek egy sailtek st90joy. -
Alblink #2639 Az jo,nekem nem akar menni,letszi default-ba mond el melyikell megy jobra es balra?mert nekem csak akkor megy ha atalitom es akkor is csak balra.elore is kosz. -
#2638 má mér ne működne, default, oszt heló -
#2637 Azt a kib..szott életbe......1,5 mp hiányzott....... -
Alblink #2636 Hi!Valakinek mukodik xp-alatt joy nelkul,billentyuzetel valo iranyitas? -
#2635 gef mx 440 128ddr 8x agp
ennek is megtudnád mondani a beirando értékeket??
megint erre hivatkozik a progi:hook_3DA.dll
bemásolom a játék könyvtárába de semmi...
-
tiroxine #2634 Lehet,hogy a törés rossz, most néztem az nforce-on, hogy a reloaded kiadott egy cd változatot is, aminek az nfo-jában az áll, hogy "Copy over cracked FILES from the reloaded directory", tehát ez alapján több fájlt kell felülírni.Nem tudja valaki, hogy most akkor van új törés? -
#2633 nekem sem indul (ezt már itt mindenki tudja), és nekem athlon 1.2-esem van. lehet hogy azért. ahogy rácsapok az exe-re kijön egy elnézést kérünk a kellemetlenségért ablak... és kész... már mindent próbáltam. (azaz még azt nem amivel elindulna) -
morgo #2632 ha hibauzenet nelkul el sem indul a jatek, akkor mit lehetne probalni? a tores rossz? vagy az 1.0-as Athlon miatt el sem indul? Analyzer sajna nem segitett...
Nyugodtabb lennek, ha legalabb elindulna a jatek, megha csak egy fps-sel is... -
#2631 óóó.
sajnos még mindig benézek, ide a fórumra. csak fájdítom a szivem... -
#2630 Sumi alanti leirást te is probáld ki ! -
#2629 Egyebkent ez az auto-lockolas a vilag legnagyobb baromsaga.
Hogy ezt ki elvezi? -
#2628 - Elinditod a programot
- SELECT gombal kiválasztod a ricsárdbörnszrally.exe-t
- ekkor be lehet pipálni a shaderes dolgot (EMULATE PIXEL SHADER CAPS)
- a DIRECTX DEVICE ID részen kitöltöd mondjuk a geforce4ti4600nak megfelelően ( VENDORID 4318, DEVICEID 592)
- RUN gomb és elindul az RBR.exe
Ha ezekután még mindig a shaderes errorral hal meg, akkor sajna nemmegy ezzel sem - VALOSZINÜLEG :( -
#2627 Hat le kell nyomni Richardot :)
Nekem is megvan mar. -
#2626 ezt nekem is elárulhatnád honnét szedted igen -
#2625 -
#2624 nekem néha a rally schoolnál lépegetett ki, mostmár a 4.8-assal directx c vel egész jó minden csak amit előbb említetem de máshol nem ,de azelőtt lefagyott az elején -
Chaos Mad #2623 váá..
ezt hogy kaptad meg?
télleg, amugy mien gépek vannak még? hyundai, pözsó. focust még nem láttam egyik videoban sem :( -
#2622 -
#2621 Hali.Lecsiptem a lentebb emlitet progit....Szal,egy kicsit részletezhetné vki,hova csomizzam ki...Mer én prószáltam de 1 db :hook_3DA.dll nevü fájt irogat ki..ezt is leszedtem,de semmi....Köszike -
#2620 egyébként catalyst 4.7-al ritkábban villognak a tárgyak, mint omega driver-rel :P -
#2619 Akinek mx440-es VGA-ja van, és működik ezzel a progival ->#2545, az szóljon, hogy hogyan????? -
#2618 amcsiknál első szakasz nagyon frankó, lehet tekerni, mint eccer :) -
Chaos Mad #2617 itt a válasz :) -
Chaos Mad #2616 hát probáld ki :)
-
Chaos Mad #2615 nekem 4.dikre sikerült 1.22-töt menni