20179
-
Chaos Mad #2494 LOL
-
#2493 lehet, nem tudom. majd ha eccer procit cserélek, akkor megin megpróbálom... -
#2492 THX....mindjárt megnézem tudome használni -
Toya #2491 Vagy egy DDS plugin aminek segítségével a sima Photoshop vagy Paint Shop Pro megnyitja. -
#2490 És azokat mivel lehet megnyitni illetve szerkeszteni? -
Toya #2489 Természetesen a DDS fájlokat kell festegetni. -
#2488 Hi! Valaki tudja hogyan lehet festeni kocsit és melyik fájlt kell hozzá szerkesztgetni? -
#2487 :DDD -
Piski #2486 Jah, és a Francia pályán(A cotta' da valamin) 3 mp-t verek a Burnsre.Pontosan nemtom mennyi az idő, mert otthon nincs net, most a 70 éves nagyfatertól nyomom.
Tiszta netfüggő az öreg!!:DDD -
Piski #2485 Amúgy én nem akartam megvenni, de mégis megfogom, nehogy a gpl sorsára jusson.Abból is, ha minden 10. ember megvette volna aki játszottz vele, fürödnének a pénzbe a papyrusnál, mi meg nyomnánk a gpl 3-at kb. -
#2484 Na sikerül magamból kipréselni ezt: Harwood, billentyűzet 4:43:80
-
Piski #2483 A combined pedals-t nem javaslom, 2 tengelyre kell tenni, úgy tudod egyszerre nyomni mindkettőt.Nagyon durva a játék, elég nehéz is, de még egyszer sem volt olyan, hogy egy bukás után ne tudtam volna, hogy mit rontottasm el.Egy dolog azonban zavar.A lassú kanyarokban nagyon nehezen fordul.Mit kell állítani, hogy ne így legyen.Most nem a kézifékre gondolok. -
#2482 cd galaxisban csak 8 rúgó? azt hittem 11-12 körül nyit -
#2481 én is erősen gondolkozom a dolgon. kormányt árulnak majd fél év múlva is, ilyen játékot meg ki tudja...? -
#2480 Harwood, billentyűzet
4:00:48
lehetne 4 alatt, apróbb hibákból sok van, és a második derékszögűnél egy nagyon durva hiba (árok parti látogatás, azt hittem burka lesz). de ez most a legjobb időm. 4 percig nem is pislogtam, annyira figyeltem -
Lacika 79 #2479 Az a lényeg, hogy a kormány beállításánál a vezérlőpultban pipáld ki a "combined pedals" menüpontot, és akkor a játékban is be tudod így állítani, nem kell külön féket-gázt állítani. -
#2478 kb egy szinten vagyunk billel ^_^ -
emberke #2477 De melyik szakasz? Harwood Forest? -
Lacika 79 #2476 Hali! Nagyon jó a gém a kis Momo-val, mondjuk nekem a gáz, ill. fék érzékenységet álítani kellett. Nekem valahogy túl "hirtelen" reagált mindkettő. De összességében valami isteni. Mondjuk még sokat kell küzdenem, hogy az úton tudjam tartani a gépet, de már sokat javultam. A kanyar előtti "belóbálás", amit még angyon meg kel tanulnom, mert általában elnézem a féktávokat, és túlságosan Szabó Gergősre veszem a figurát. :)
Jah, amúgy mérnem Diablózol? :D -
#2475 Gratula nekem a legjobb idöm szólok ha sikerül 5 perc alá mennem. -
#2474 nagy britannia ^.^ én^>^ billel -
#2473 Szevasztok!
Nem tudnátok memondani milehet a problémám?
Amikor el akarnám indítani a progit állandóan valamilyen hibát észlel és hiba jelentést akar küldeni.
Mi lehet a probléma?
Sajnálnám,ha nem tudnék ez miatt játszani vele.
Esetleg adhatnátok valami tippet.
-
#2472 Ja ja:)) A Rally School eg resze az uccso palyajara alapozodott, annak kanyarjait tanitotta:) Aki azokat megcsinalta, mar szinte csak az egyenesek maradnak a vegere:)) -
#2471 hat hogy legyen papirom :) -
#2470 Nekem nem nagyon megy akor sem.De azért nem adom fel sok-sok év után már menni fog. -
#2469 minek jártok rallyschoolba ha nem jegyzitek meg hogy mit hogy kell? -
#2468 kanyar előtt fékezz kicsit ne adj gázt hanem manőverezz! ha kanyarból kijötél akkor adj gázt! -
#2467 emulen találtam egy .txt fájlt az RBR-ről ...
It's sad that people don't buy games - especially ones like RBR. RBR is targeted to already very small sim community and we should SUPPORT this game, not THIEVE it.
Come on guys. You've been waiting for this game for year. Warthog has made great work. BUY this game. And tell your friends to buy it. SUPPORT the game, support Warthog that has done great work, support SCi who has taken a risk and decided to publish such a realistic game. It's a shame if this game doesn't sell well. It depends on YOU. Every one of you.
We shouldn't only buy this game but also market boost this game! Tell your friends about it. Write about in forums etc.
Lehet, hogy hülye vagyok, de lelkiismeret furdalásom lett.. mi lesz, ha nagyon nem fog fogyni a game és több szimulátor nem lesz? :( Leegyszerüsitené a dolgokat egy k*rva multiplayer :( -
REAL_CIÁN #2466 Hagyd má' ezt a tuningolást, nem lehet! -
#2465 És azt nemtudjátok mitöl vághat ki a deskre? Na mindegy nem nyúzom társaságot:) -
#2464 [ráveszi magát hogy megvegye] -
#2463 nem vagyok állat csak nem nyomo a gázt egydfolytában. ezt is mondtam már hogy a rallisuliba jegyezd meg a kanyarvételeket. kanyar előtt pici fék majd irányítod az autot majd ha kanyarból kijöttél gázadás és utána se kell nyomni neki hanem pedzegesd a gázt enm kell száguldozni! én akkor jöttem rá erre mikor a rallisuli uccsóját az istennek nem tudtam megcsinálni aztán így próbáltam és 1:22-es idővel nyomtam le és ezüstöt kaptam érte ;-) -
#2462 Lehet tuningolni? -
REAL_CIÁN #2461 Nem is olyan könnyüek azok az Ausztrál szakaszok, az embert nagy sebességre csábítják, nagyon hamar el lehet szállni. -
Szabyka #2460 amikor a zold vonalat elered satuzz egyet :)
de 100-al menj kulonben nem tudsz megalni :) -
#2459 te most a colinrol beszélsz..... -
#2458 Ch_Slater: nem lehet, hogy SSE támogatás kell legyen a processzorban? Mert a régi Athlonok csak ebben különböznek a mai prociktol ... vagy már megy a game ?
Egy p3 tulaj és egy másik athlon tulaj tesztje kellene ... -
#2457 Feltettem a CodecPackkot, most már csak az óra elején szokott kivágni, ha félbeszakítom a csávó dumáját...És akkor kivág az asztalra! Amúgy most tartok a fékezősnél. De vmi nemtiszta: Most akkor mikor kell fékeznem? Mer ottvan a végén, hogy ne használjak féket. De akkor hogy álljak meg?:) -
REAL_CIÁN #2456 -
[Walaki]D`Lair #2455 Az igaz...csak mondjuk eleinte a kezdőket nem oda kéne terelni, hanem mondjuk az ausztrál vagy az USA szakaszokra...:)))
Ha nem LFS-eznék 2 éve nem bírnám megszokni...mostmár másfél nap után úgy ahogy megy...