20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • karikusz
    És ott hol kell...nekem is Radeonom van
  • dashed_
    gyorsitasz a zold vonalig majd fek es allj meg a mielott belemesz amibe nem kell :)
  • Marco
    Már válaszoltam egyszer...
  • zoli80
    sziasztok!bár nem vagyok fanatikus és ez a jatek irtó nehéz azt kell hogy mondjam, hogy ISTENI!!!még a rally school sem sikerult megcsinalnom de ránéztem egy-két pályára és ezek alapján jelenleg csúcs!utoljara colin1 -2 hozott igy lazba.

rally school 3. részében mi a feladat?felgyorsitok 100ra,aztan fékezek a vonal utan?nem akar osszejonni:(
  • karikusz
    Van aki tudja a választ erre?

• HPt
    ugyanaz a problémám, Radeon 9000 Pro 128 MB kártyával

XP-ben Catalyst 4.8-al teljesen jó, csak ott nem megy a kormány, ezért kéne valahogy 98-ban is megcsinálni, hogy ne villogjanak a terepmenti tárgyak

dobjatok meg ötletekkel mi lehet a gáz, thx :)
  • bazza
    NEM MEGY!!!!!
  • bazza
    Fene a száját annak aki azt mondta, hogy megy GeForce4 MX440-en! Most jó nagyot estem pont a hasamra...Bakker!
  • sony
    ok:( nem dobálodzok, van screenshot, replay is, és nincs ftp, ahová felrakhatnám
  • Alexease
    Csak ha mar idovel dobaloznak az emberek, nem art egyelo felteteleket teremteni, mert hiaba "szimulator", azert vannak lehetosegek melyekkel idot lehet nyerni, es akkor nem sok ertelme van betenni egy idot, hogy I'm King:PPPPP

De sokkal egyszerubb, ha az ido mellett ott van a hatter is, pl.:

X:XX:XX Anglia, XY szakasz, jo idoben, Subaru, wheel+ffb, cockpit, manual, help off, realistic.
  • sony
    csakis
  • Alexease
    GameStar viccc
  • Alexease
    Gondolom, aki kormannyal nyomja az Manual Valtoval, Neutral Lock es Gear Protection nelkul es valszeg belsonezetbol?! ;)
  • Eisenhower
    - Pistike mi leszel, ha nagy leszel?
    - Kaaaatooonaaaa!!!
    - De jön az ellenség és lelő!
    - Aaaakor elleeeenséég!!!
  • Eisenhower
    hát először is ha megadta magát a verda akkor ESC majd reitre és a következő ablaknál ott van a replay^.^
  • sony
    3:52:29 kormánnyal, több hibával, realisztikus töréssel
  • Szabyka
    Valaki pls hogy kell replayezni jatek utan miutan a kocsim khmm... megadja magát ? (gyk.uzemkeptelen lesz)
  • Marco
    Próbáld a kártyád driverében inkább...
  • Lacika 79
    és én sem
  • Chaos Mad
    havernak ugyan ez, neki megy azt mondta 800x600-ban :)
    a graf pedig király!
  • gercse
    AMD Athlon(tm)XP 1800+, 1,53Ghz,256MB ram,gef 4 mx440,nem elég hozzá?(gondolom nem,túl jó a grafja...)
  • Chaos Mad
    én sem
  • karikusz
    Az AA-t azt hol tudom állítani a játékban?...mert én nem találom sehol..((
  • Marco
    Akit érdekel az ebből a 15Mb-os videóból megtudhatja, hogyan kell a rally school utolsó feladatát 1:18.46 alatt megcsinálni.
  • Rusid
    A hang bugra van valami megoldás? Ja live-om van.
  • emberke
    Eddig kénytelen voltam force feedback nélkül játszani, most azonban kipróbáltam, egyszerűen fantasztikus így.

Az időm még nem az igazi, lazán lehet rajt javítani 5-8 mpt is, csak realisztikus törés mellett néha túlzottan óvatos vagyok olykor.

• Marco
    1024x768, 32 bit, AA nélkül
    1024x768, 32 bit, 4xAA
  • Eisenhower
    némmá egy ufo^^
  • Eisenhower
    biztos a disco változatot szedted le az rbr-ből ^.^
  • davos80
    Drivercsere volt, dorect x9c
  • davos80
    Vkinek van ölete, h ati r9000 alatt miért villognak a textúrák?
  • Bandee
    na az fura. mert nekem annyit csinál h ha lenyomom enter a continue-n akkor van mikor kidob, ha nem pont 1 pillanatra nyomom le, mert akkor a kövi mielőtt bejön már beveszi gombot, és ezt a desktop mutogatással díjazza :-)
  • bzoley
    Én, ha megszakadok 79.73
    Fog az menni.
  • emberke
    Menni fog az, ha úgy veszed a kanyarokat ahogy a leckékben oktatják sikerülni fog. Csak kitartás :)
  • Met
    Ez durva nehéz játék. Bár lehet, hogy csak a padlógázas colint szoktam meg:)
    A schoolban az utolsó pályán ha megszakadok akkor is csak 85-86 mp.
  • Marco
    Thank U.
  • Chaos Mad
    ja :)
  • robotnyk
    mineshaft, ausztrál
  • Marco
    Ez melyik stage?
  • Chaos Mad
    ez durva, ja, és ráadásul lefékeztem mer az elözö körben full gázzal mentem rá (ahogy szoktam az ugratokra :), szal egy kicsit kinyuvatt ott a gép :)