20179
-
Fam #2774 nekem is ez van, állíts minden grafikat lowra ugy megy
RichardBurnsRally.ini fájl állítsd ilyenre
[Settings]
ConstantForceMultiplier = -60
Depth = 32
ForceFeedback = yes
Fullscreen = true
MinDepthBits = 24
MinStencilBits = 8
ParticleQuality = low
RenderCarShadow = true
RenderQuality = low
RunIntro = false
RunStartup = false
Sound = true
UseCubicEnvironmentMaps = true
UseEAX = false
UseSoftwareAudio = false
UseTripleScreenBuffers = false
WaitRetrace = true
XRes = 1024
YRes = 768
-
donpedro #2773 Hasonlóan jártam én is, csak én egy idő után felraktam rookie-ról professional-ra, elvégre ha úgyse érek célba, akkor tökmindegy. :))
Mindenesetre végre sikerült befejeznem egy rally-t. :)) Sosem gondoltam volna, hogy pont a finn rally-t fogom végignyomni, ráadásul egész jól ment, 3 szakaszt megnyertem, de volt néhány nagy hibám, így összetettben "csak" 5. lettem.
Most már végre dolgozhatok is. :))) -
#2772 onnét én 2× ra is lecsuszok mindig a pályáról -
budasp #2771 Nálam a Fraps miatt volt hasonló fagyás. -
#2770 basszus elindultam a rally seasonbe ugy hogy csak a rally schoolt csináltam meg hát ez billel meg ennyi gyakorlásal nem megy többet vagyok a fűvőn meg DNF stb...... tehát be kell gyakorolni nem fog elsőre menni de hát nem sokat vaok itt az agáz , biztos jobb lenne gamepaddal lehet hogy beszerzek egyet még nemtom !!! de mindenkinek hajrá -
Piski #2769 Jah, és mentem egy elég jót, a Cote D' abroz vagy min, 2:36, van replay is, fel akarnám rakni, lécci valaki, akihez feétudnám rakni szóljon. -
Piski #2768 Én nem állítottam semmit a filternél, mégis ment minden aranyra.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nincs sok baj velük, de biztos lehet finomítani.Amúgy nagyon jó a játék, de nagyon sok kitartás kell hozzá. -
Gbr #2767 Nekem belép a menübe és kifagy teljesen,reset.
A Catalyst 4.8 van fenn,a gép AMD1800,512Ram,XT 9600,
Crack fenn van más ötletem nincs.
Valakinek nincs tippje,jáccanék már vele! -
#2766 potosan melyik csúszka volt az?...csinálsz egy screen-t róla? -
Lacika 79 #2765 Én fogtam, és olyan 30-30 %-ot húztam mindkét felső csuszkán. Így jobb a fék is, meg a gáz is. -
#2764 Ott jó...van a controllers-->filter-->axis..ha jól emléxem, külön a fékre, külön a gázra...egy görbét lehet állítgatni. csak nemtom, mi a jó állítás...(igaz, még nem nagyon mélyedtem bele, csak egy próbálkozásom volt). Ha valaki jól belövi, csináljon róla egy shotot, lécci...
Mégeccer: a porbléma az, hogy épphogycsak nyomok egyet a féken/gázon, minnyá felküldi a csíkot 3/4-ig----> nem igazán lehet finoman adagolni koxot. -
#2763 Hát nem tudom, nekem egy igen gagyi Logic3 2 axis-os kormányom van, azt sem tudom már hány éves (kb 5 éve még 17e Ft-ért vettem), de nekem a gázpedál fokozatos lenyomása fokozatos gázadást eredményez, pont úgy ahogy kell neki.
Az más kérdés, hogy pl gáz+fék nem lehetséges rajta :)
az ffb hiánya mellett ez is nagy hibája, csak hát nincs már normális kormányra lóvé.... -
#2762 Ott jó...semmi gond -
#2761 Szánalmas
-
budasp #2760 Ha a controller beállításoknál a csúszka a gázpedálod nyomásával arányosan kúszik felfele, akkor minden rendben.
Mégis csak 300 ló van benne :) -
[Walaki]D`Lair #2759 Hát pont ezért reális...:DD -
[Walaki]D`Lair #2758 Azt, hogy mennyire zár a difi... -
budasp #2757 Az pedig már csak motiváció és elszántság kérdése, hogy az ember ne rakja le. Aki szereti, az nem fogja :) -
#2756 Csatlakozom a kérdéshez. Tehát merre lehet buherálni a gázzal, mert én 5-10 %-ban nyomom le a gázt és egyből kipörög, tehát irreális. Valaki aki tud angolul az írja már le, hogy merre kell ezt a beállítást keresni a játékban?! -
#2755 Így van...és ez teljesen renden van. Nekünk a RallyThrophy óta nincs normális játékunk, ellenben a sok árkád maszattal...Úgyhogy akinek nem jön be, mennyeninnen...persze elmondhatja a véleményét, de ne vitázzon... -
#2754 Ez tény, de ha kevés a sikerélménye az embernek, akkor nagyon hamar megunja és leteszi. Tehát szerintem vannak kompromisszumok. Ezzel nem azt értem, hogy leveszem damage off ra, mert azért törés az kell.. -
#2753 1. sztem full aranyra senki sem csinálta még meg :)
2. én spec frapsal szedtem, ez a legegyszerübb -
budasp #2752 Szerintem érdemes különbséget tenni. Az RBR szimulátornak készült, ami azt jelenti, hogy gyakorlást és tapasztalatot igényel ellenben más játékokkal, amik azzal a céllal készültek, hogy nagy tömegek könnyed szórakozáshoz jussanak különösebb vezetési tapasztalat megléte és igénye nélkül (pl. NFS, Colin, stb.). -
#2751 sztem ez kanyarfüggő.... rallisuliban is volt kanyar, amit százzal lehetett venni :) -
#2750 ez nagyon tetszett, de szerintem én is így fogok járni...Nekem is a rallyschool uccsó pályálya van vissza. még nem sokat próbálkoztam (5-6), de 1:26.xx az időm, szal, még nem az igazi...Mentem egypárat quickrészben, de szintén semmi sikerélmény, annál inkább élvezet.
Azt hiszem, nem egyhamar fogom megunni a gémet, hiába leszek DNF-betyár az első pár napon...:))
A játékról csak ennyit tudok mondani: V É G R E!
Egy-két kérdés, amit eddig nem láttam:
1. Kormány finomhangolás: a filternél kell állítani, de nemtom, mi a jó beállítás. valaki bütykölt vele? (alapban nagyon érzékeny a fék/gáz páros. kicsit nyomom csak be a féket, máris satuzik)
2. A suliban számít a végén, hogy milyen bizonyítvánnyal zársz? (arany-ezüst arány, tehát van-e vmi, ha minden arany)
3. Képet a fraps-szal loptok a gémből, vagy csak sima prtscrn?
Jó gyakorlást mindenkinek, akit idegesít a jatek, az mennyen V-rallyzni... -
budasp #2749 Ez nagyon LOL. De még mindig ez a jobb helyzet! :) -
#2748 láttál te már rally vb belsőkamerás videót...ott is általában 100 felett veszik a kanyarokat, és be tudják venni egy laza mozdulattal...akkor itt miért nem megy...ja meg utána 123-mat pörögsz....értelme nem sok van -
#2747 LOL!!!! Kijott egy RBR Easy MOD:)))))))) Ezt is megertuk, hogy egy autos jatek, amit konnyiteni kell, butitani, hogy "Colin fanok" is tudjanak vele szaguldozni:))))
Kikapcsolt utkozesek, butitott AI, hosszabb idok stb.:)))
Gratulalok, ismet marad a "szokasos" jatekelmeny, nyomni az elore gombot es kezifekkel csuszkalni a kanyarokban:))))))
Igy kellene a tobbi jateknal is. Kiadni egy normalisat, aztan ha akarjak, majd lebutitjak maguknak. butitani lehet, de feljavitani soha. -
#2746 No ez baromi kínai volt..:))...setup-ért, én is sorba állok majd..) -
#2745 -
Travelos #2744 nem mindenkinek! -
#2743 nah most a Reloaded-es DVDRIP meg van nukolva az nforce-on, azzal a szöveggel hogy: get.proper.Myth...
bár nem hiszem hogy nekem ezért nem indult, mer mindenkinek megy a reloaded-es is... -
#2742 nemlátom a képet :(
travelos: valszeg semmi különbség ... dvd eccerübb, nem kell cserélgetni a CDt. -
#2741 dvd-vel, így a másikat nem ismerem...a rip-ben lehet nincs animáció, meg zene, vagy mittudomén... -
#2740 -
Travelos #2739 Avassatok már be, hogy ti melyikkel nyomultok? A DVD-vel, vagy a DVD Rippel? Egyáltalán miben különbözik a kettő? -
#2738 jaja, mert amig mentem, az időm nem volt rossz ... csak ... -
#2737 látod én nem voltam ilyen bátor, most elsőre a seasonban a damage-t off -ra vettem...legyen meg az összes pálya meg minden hamar, aztán majd ha ász leszek jöhet a realistic damage :DDD... -
#2736 Ez benne a legjobb, hogy tudod, erzed mit rontottal, miert nem sikerult, mit kellett volna es hogyan csinalni:)) Ez nem ugy nehez mint a tobbi, hogy extreme idok vannak beallitva, hanem itt meg kell tanulni "vezetni";) -
#2735 nna, megcsináltam a rally schoolt!! 1:21 !! az utolso kanyarban szálltam el pont .. de még1x neki nem állok :D
namondom, akkor fasza vagyok, megyek egy szezont... full realistic damage, rookie season.
anglia, eső... namondom ez itt megszokott... rajt, fél perc után rá kellett jönnöm, hogy a rallyiskola semmi volt. Totálisan elszálltam, ripityára törve a verdát. DNF.
japán. itt is esik.. itt már felraktam az esőgumit és megfogadtam, hogy mind1 hanyadikként, de az első pályát lenyomom. 6 perc autozgatás után kezdtem ugy érezni, itt már jol megyek... kicsuszás, fa. DNF.
finn... utálom a havat, és ő is utál engem, másfél perc után fa, DNF.
usa, végre nem esik !!! gumi fel, látom baromi széles a pálya, namondom, itt lehet tolni. 30 mp után DNF, ezekután amerikábn legközelebb ovatosabb leszek, hiába széles az ut.
francia, esik. de az aszfalton nagyon tapadok, könnyebbnek tünik mint a rally school! soksok szerpentines 360 fokos kanyar, megyk, jol... egyenesben lesodrodok, fa ... :( DNF. Pedig még 2 perce sem mentem.
ausztália végre nem esik!!! Széles az ut! De tudom: amerikában is igy kezdődött. ovatosan elindulok, nem látom a kanyart rögtön az elején, mert az ut egyenesben is folytatodik, későn rántom jobbra, fa. DNF.
Hihetetlen egy játék. 0 sikerélmény mellé ekkora játékélményt még nem kaptam semmitől :DD