20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Fam
    nekem is ez van, állíts minden grafikat lowra ugy megy
    RichardBurnsRally.ini fájl állítsd ilyenre

[Settings]
    ConstantForceMultiplier = -60
    Depth = 32
    ForceFeedback = yes
    Fullscreen = true
    MinDepthBits = 24
    MinStencilBits = 8
    ParticleQuality = low
    RenderCarShadow = true
    RenderQuality = low
    RunIntro = false
    RunStartup = false
    Sound = true
    UseCubicEnvironmentMaps = true
    UseEAX = false
    UseSoftwareAudio = false
    UseTripleScreenBuffers = false
    WaitRetrace = true
    XRes = 1024
    YRes = 768

• donpedro
    Hasonlóan jártam én is, csak én egy idő után felraktam rookie-ról professional-ra, elvégre ha úgyse érek célba, akkor tökmindegy. :))

Mindenesetre végre sikerült befejeznem egy rally-t. :)) Sosem gondoltam volna, hogy pont a finn rally-t fogom végignyomni, ráadásul egész jól ment, 3 szakaszt megnyertem, de volt néhány nagy hibám, így összetettben "csak" 5. lettem.

Most már végre dolgozhatok is. :)))
  • fitutufi
    onnét én 2× ra is lecsuszok mindig a pályáról
  • budasp
    Nálam a Fraps miatt volt hasonló fagyás.
  • fitutufi
    basszus elindultam a rally seasonbe ugy hogy csak a rally schoolt csináltam meg hát ez billel meg ennyi gyakorlásal nem megy többet vagyok a fűvőn meg DNF stb...... tehát be kell gyakorolni nem fog elsőre menni de hát nem sokat vaok itt az agáz , biztos jobb lenne gamepaddal lehet hogy beszerzek egyet még nemtom !!! de mindenkinek hajrá
  • Piski
    Jah, és mentem egy elég jót, a Cote D' abroz vagy min, 2:36, van replay is, fel akarnám rakni, lécci valaki, akihez feétudnám rakni szóljon.
  • Piski
    Én nem állítottam semmit a filternél, mégis ment minden aranyra.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nincs sok baj velük, de biztos lehet finomítani.Amúgy nagyon jó a játék, de nagyon sok kitartás kell hozzá.
  • Gbr
    Nekem belép a menübe és kifagy teljesen,reset.
    A Catalyst 4.8 van fenn,a gép AMD1800,512Ram,XT 9600,
    Crack fenn van más ötletem nincs.
    Valakinek nincs tippje,jáccanék már vele!
  • karikusz
    potosan melyik csúszka volt az?...csinálsz egy screen-t róla?
  • Lacika 79
    Én fogtam, és olyan 30-30 %-ot húztam mindkét felső csuszkán. Így jobb a fék is, meg a gáz is.
  • Shan
    Ott jó...van a controllers-->filter-->axis..ha jól emléxem, külön a fékre, külön a gázra...egy görbét lehet állítgatni. csak nemtom, mi a jó állítás...(igaz, még nem nagyon mélyedtem bele, csak egy próbálkozásom volt). Ha valaki jól belövi, csináljon róla egy shotot, lécci...

Mégeccer: a porbléma az, hogy épphogycsak nyomok egyet a féken/gázon, minnyá felküldi a csíkot 3/4-ig----> nem igazán lehet finoman adagolni koxot.
  • Zola NFK
    Hát nem tudom, nekem egy igen gagyi Logic3 2 axis-os kormányom van, azt sem tudom már hány éves (kb 5 éve még 17e Ft-ért vettem), de nekem a gázpedál fokozatos lenyomása fokozatos gázadást eredményez, pont úgy ahogy kell neki.

Az más kérdés, hogy pl gáz+fék nem lehetséges rajta :)
    az ffb hiánya mellett ez is nagy hibája, csak hát nincs már normális kormányra lóvé....
  • karikusz
    Ott jó...semmi gond
  • Shodan
    Szánalmas
  • budasp
    Ha a controller beállításoknál a csúszka a gázpedálod nyomásával arányosan kúszik felfele, akkor minden rendben.
    Mégis csak 300 ló van benne :)
  • [Walaki]D`Lair
    Hát pont ezért reális...:DD
  • [Walaki]D`Lair
    Azt, hogy mennyire zár a difi...
  • budasp
    Az pedig már csak motiváció és elszántság kérdése, hogy az ember ne rakja le. Aki szereti, az nem fogja :)
  • karikusz
    Csatlakozom a kérdéshez. Tehát merre lehet buherálni a gázzal, mert én 5-10 %-ban nyomom le a gázt és egyből kipörög, tehát irreális. Valaki aki tud angolul az írja már le, hogy merre kell ezt a beállítást keresni a játékban?!
  • Shan
    Így van...és ez teljesen renden van. Nekünk a RallyThrophy óta nincs normális játékunk, ellenben a sok árkád maszattal...Úgyhogy akinek nem jön be, mennyeninnen...persze elmondhatja a véleményét, de ne vitázzon...
  • karikusz
    Ez tény, de ha kevés a sikerélménye az embernek, akkor nagyon hamar megunja és leteszi. Tehát szerintem vannak kompromisszumok. Ezzel nem azt értem, hogy leveszem damage off ra, mert azért törés az kell..
  • arty
    1. sztem full aranyra senki sem csinálta még meg :)

2. én spec frapsal szedtem, ez a legegyszerübb
  • budasp
    Szerintem érdemes különbséget tenni. Az RBR szimulátornak készült, ami azt jelenti, hogy gyakorlást és tapasztalatot igényel ellenben más játékokkal, amik azzal a céllal készültek, hogy nagy tömegek könnyed szórakozáshoz jussanak különösebb vezetési tapasztalat megléte és igénye nélkül (pl. NFS, Colin, stb.).
  • arty
    sztem ez kanyarfüggő.... rallisuliban is volt kanyar, amit százzal lehetett venni :)
  • Shan
    ez nagyon tetszett, de szerintem én is így fogok járni...Nekem is a rallyschool uccsó pályálya van vissza. még nem sokat próbálkoztam (5-6), de 1:26.xx az időm, szal, még nem az igazi...Mentem egypárat quickrészben, de szintén semmi sikerélmény, annál inkább élvezet.
    Azt hiszem, nem egyhamar fogom megunni a gémet, hiába leszek DNF-betyár az első pár napon...:))

A játékról csak ennyit tudok mondani: V É G R E!

Egy-két kérdés, amit eddig nem láttam:
    1. Kormány finomhangolás: a filternél kell állítani, de nemtom, mi a jó beállítás. valaki bütykölt vele? (alapban nagyon érzékeny a fék/gáz páros. kicsit nyomom csak be a féket, máris satuzik)

2. A suliban számít a végén, hogy milyen bizonyítvánnyal zársz? (arany-ezüst arány, tehát van-e vmi, ha minden arany)

3. Képet a fraps-szal loptok a gémből, vagy csak sima prtscrn?

Jó gyakorlást mindenkinek, akit idegesít a jatek, az mennyen V-rallyzni...
  • budasp
    Ez nagyon LOL. De még mindig ez a jobb helyzet! :)
  • karikusz
    láttál te már rally vb belsőkamerás videót...ott is általában 100 felett veszik a kanyarokat, és be tudják venni egy laza mozdulattal...akkor itt miért nem megy...ja meg utána 123-mat pörögsz....értelme nem sok van
  • Alexease
    LOL!!!! Kijott egy RBR Easy MOD:)))))))) Ezt is megertuk, hogy egy autos jatek, amit konnyiteni kell, butitani, hogy "Colin fanok" is tudjanak vele szaguldozni:))))
    Kikapcsolt utkozesek, butitott AI, hosszabb idok stb.:)))
    Gratulalok, ismet marad a "szokasos" jatekelmeny, nyomni az elore gombot es kezifekkel csuszkalni a kanyarokban:))))))

Igy kellene a tobbi jateknal is. Kiadni egy normalisat, aztan ha akarjak, majd lebutitjak maguknak. butitani lehet, de feljavitani soha.
  • karikusz
    No ez baromi kínai volt..:))...setup-ért, én is sorba állok majd..)
  • Breki33
  • Travelos
    nem mindenkinek!
  • Ch_Slater
    nah most a Reloaded-es DVDRIP meg van nukolva az nforce-on, azzal a szöveggel hogy: get.proper.Myth...
    bár nem hiszem hogy nekem ezért nem indult, mer mindenkinek megy a reloaded-es is...
  • arty
    nemlátom a képet :(

travelos: valszeg semmi különbség ... dvd eccerübb, nem kell cserélgetni a CDt.
  • JuanG
    dvd-vel, így a másikat nem ismerem...a rip-ben lehet nincs animáció, meg zene, vagy mittudomén...
  • Breki33
  • Travelos
    Avassatok már be, hogy ti melyikkel nyomultok? A DVD-vel, vagy a DVD Rippel? Egyáltalán miben különbözik a kettő?
  • arty
    jaja, mert amig mentem, az időm nem volt rossz ... csak ...
  • JuanG
    látod én nem voltam ilyen bátor, most elsőre a seasonban a damage-t off -ra vettem...legyen meg az összes pálya meg minden hamar, aztán majd ha ász leszek jöhet a realistic damage :DDD...
  • Alexease
    Ez benne a legjobb, hogy tudod, erzed mit rontottal, miert nem sikerult, mit kellett volna es hogyan csinalni:)) Ez nem ugy nehez mint a tobbi, hogy extreme idok vannak beallitva, hanem itt meg kell tanulni "vezetni";)
  • arty
    nna, megcsináltam a rally schoolt!! 1:21 !! az utolso kanyarban szálltam el pont .. de még1x neki nem állok :D

namondom, akkor fasza vagyok, megyek egy szezont... full realistic damage, rookie season.

anglia, eső... namondom ez itt megszokott... rajt, fél perc után rá kellett jönnöm, hogy a rallyiskola semmi volt. Totálisan elszálltam, ripityára törve a verdát. DNF.

japán. itt is esik.. itt már felraktam az esőgumit és megfogadtam, hogy mind1 hanyadikként, de az első pályát lenyomom. 6 perc autozgatás után kezdtem ugy érezni, itt már jol megyek... kicsuszás, fa. DNF.

finn... utálom a havat, és ő is utál engem, másfél perc után fa, DNF.

usa, végre nem esik !!! gumi fel, látom baromi széles a pálya, namondom, itt lehet tolni. 30 mp után DNF, ezekután amerikábn legközelebb ovatosabb leszek, hiába széles az ut.

francia, esik. de az aszfalton nagyon tapadok, könnyebbnek tünik mint a rally school! soksok szerpentines 360 fokos kanyar, megyk, jol... egyenesben lesodrodok, fa ... :( DNF. Pedig még 2 perce sem mentem.

ausztália végre nem esik!!! Széles az ut! De tudom: amerikában is igy kezdődött. ovatosan elindulok, nem látom a kanyart rögtön az elején, mert az ut egyenesben is folytatodik, későn rántom jobbra, fa. DNF.

Hihetetlen egy játék. 0 sikerélmény mellé ekkora játékélményt még nem kaptam semmitől :DD