20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • dr Kotász
    Az az értelme, hogy a billentyűs playerek is meg tudjak csinálni a rally schoolban a ballébfékes feladatot.
  • JuanG
    na mindegy, nekem minden okés :DDD...#3924
  • JuanG
    persze, az ok, nekem is ki van kapcsolva a combined cucc, de nem értem hogy lehet egy (azaz 1 :DDD) controls beállítás ACCELERATE+BRAKE???? Értelmetlen...
  • Lacika 79
    Jah, hát a combined pedals-t ki kell kapcsolni.
  • Lacika 79
    Nem értem a kérdést, Vágó Úr! :)
  • JuanG
    ha valakinek a kormánya kezeli külön tengelyen a gázt és a féket, akkor ez biztosan nem kell, ha meg nem kezeli akkor se vágom, hogyan van ez????
  • Lacika 79
    Meg lesz egy eredeti DVD-nk, és hozzá egy tok. :)
  • JuanG
    lehet, de nem értem hogyan?????
  • Lacika 79
    Szerintem meg az Acc+BR kell a ballábfék miatt. Vagy rosszul emléxem?
  • SE0418
    Szvsz. az eredeti is ilyen lesz. Annyi előnyöd (előnyünk) lesz, hogy elöbb tudjuk a hivatalos patch-et használni.
  • RelakS
    Az Accelerate+Brake a kormányhoz fontos, ugyanúgy a Steering is
  • JuanG
    az ACCELERATE+BRAKE beállítás sztem valami gány konzolos maradvány...nekem a throttle az Y(gáz) és a brake az Z(fék) tengely...vagy fordítva, de az ACCELERATE+BRAKE -re nincs semmi beállítva...
  • JuanG
    nemsokára meglesz eredetiben, megnézem akkor mit lép high detailre...
  • JuanG
    az is lehet, hogy a törés nem a legjobb...nekem se volt gondom, csak alaplapi hangkártyám van, de ha felteszem high-ra egyrészt kicsit szaggat (csak ti4200-em van, meg 1700+ amd), másrészt a hang is "szaggat"/bugos...de nem fagy akkor sem...de nekem muszáj low detailben nyomni...
  • Cikó
    Hát akkor kénytelen leszek új alaplapra+procira+videókártyára gyűjteni.

Egyébként milyen géped volt és milyenre cserélted?
  • Lacika 79
    Nos, nekem is audigy2 van, ATI 9600Xt van. Akkor én vagyok az egyedüli kivétel. Egyedül az én gépem jó? És véletlenül fut csak nekem a gém? A codecek és egyéb sok felesleges szutyok néha tud csuda dolgokat művelni, hidd el. Csak az a furi, hogy eddig bármilyen configom is volt, SOHA nem volt olyan problémám, hogy valami ne indult volna el. Ezért állok értetlenül néha. És mivel suliban melózom, találkozok naponta 100 géppel, és hiába van 16 (elvileg) egyforma gép egy teremben, ful ugyanaz a cucc van mindegyiken, frissen ghostolva, mégis van olyan, hogy az egyik hopsz, nem indul, vagy megfagy, stb. Lehet, hogy csak a setupban kell állítgatni, lehet, hogy RAM-ot kell cserélni, stb. Ezzel csak azt próbálom szemléltetni, hogy nem mindíg a hülye programozókat kell szidni, először nézzünk szét a saját portánkon. Aláírom, vannak bugok, de el lehet őket viselni kis odafigyeléssel.
  • Mat
    Jééé van ATI Catalyst 4.9! :) Most vettem észre! :) Lehet megold minden problémát! :)
  • dr Kotász
    Hát igen, azt az ID csinálta...
  • winona
    "kb öt programot tudok ahol ez a megoldás"

LOL, én meg százat, ahol nincs szükség ilyesmire!!!

a DOOM3-nál vajon miért nem kell ilyen "trükköket" alkalmazni?!
    az vajon miért megy egyből?!

pfff...
  • winona
    a gond az, hogy a hiba nagyon sok ember készülékében benne van, de leginkább a játékban!

vagy szerintetek normális az, ha a
    - videókártyán nem lehet bekapcsolni a "high quality"-t? (rengeteg embernél)
    - hang pattog? (sb live-tól, audigy-n át egy csomó kártyán)
    és ha ezekre a problémákra semmiféle épkézláb magyarázat nincsen?!
  • Lacika 79
    Annyira nem nagy cucc. 2200+ XP, Abit NF7, 1 Giga ram, ATI 9600 XT, Audigy2. A többi az gondolom nem annyira fontos. :)
  • Buba007
    Nem az, hanem a controlls-nál van egy olyan, hogy THROTTLE és van egy olyan, hogy ACCELERATE AND BRAKE. Nos én kormánnyal nyomom és a pedálok az ACCELERATE AND BRAKE-hez vannak beállítva és így gond nélkül megy. ACCELERATE=gyorsítani THROTTLE= gázt adni
  • Breki33
    szia :-)

tényleg a te konfigod milyen?
  • Lacika 79

Amúgy hali!
  • Breki33
    dehogynem
    kb öt programot tudok ahol ez a megoldás

és a hardveres gyorsítás full-ról basic-ra vétele nem a hangminőség romlását jelenti sőt...

a hiba nálad van
  • dr Kotász
    Hmm... te throttle nélkül tudtál pályát teljesíteni eddig? Azt nevezem!
  • Lacika 79
    Ez az elbaszott program nagyon sok embernek tökéletesen megy. Szal a hiba az ön készülékében van.
  • winona
    igen, ezt én is olvastam, de miért vegyem vissza a hardveres gyorsítást?!
    egy elb.szott program miatt?
    ez nem megoldás...
  • Breki33
    BRAND P

nekem se jön elő
    hálisten
  • winona
    ja, a vga egy radeon 9600xt 256mb, a hangkártya meg egy philips acoustic edge

én csak azt nem értem, hogy milyen gépeken tesztelik ezeket a játékokat, hogy nekik sose jönnek elő ezek a hibák?!
  • Breki33
    hangnál lehet elég visszavenni a hardveres gyorsítást
    vagy nem alaplapi hangkari....
  • Breki33
    to open out the THROTTLE

így kell használni :-)

magyarul gázt ad
  • winona
    kísérleteztem és a következőre jutottam:
    - ha a "Graphics Quality"-t high-ra rakom, akkor a játék kifagy
    - ha low-ra, akkor megy és minden mást bekapcsolhatok (car shadow, triple buffering, particle quality=high) és megy nagyobb felbontásban is

viszont újabb probléma:
    a visszajátszásoknál a hang folyamatosan pattog! :(
    (pfff, utoljára a Nolf2 volt ennyire bugos...)
  • Buba007
    Van egy olyan beállítás, hogy THROTTLE!! Ezt elvileg használnom kéne a verseny közben??
  • Breki33
    a game-hoz kell a Pixel Shader-t, és Vertex Shader-t ismerő videokártya.
    Ez a GF3 Ti szériátol indul. A GF4 MX440 pedig még a GF2 családhoz tartozik.
    GF3 Ti, GF4 Ti, GF FX.
    Ati-ban pedig 8500-9000-9100-9200-9500.... X300,X600....
  • sumi
    nvidia gef mx 440 ,8x agp,158mb ddr.Na ezzel annyira sem jutottam mint ezzel.
  • Breki33
    jaja méghozzá 6800 GT-t 2,2 ramost

• SE0418
    Megszívtad! Nvidia-t kellett volna venni...
  • davos80
    Semmit, várni kell pecsre, én is azt teszem.
  • sumi
    Hali.Vettem ma 1 ATI Radeon Excalibur 8x agp , 128 mb ddr.
    A kérdésem.A játékba villog a környezet.Mit kéne álíttani a kártyán?