20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Rossi1
    Akkor miről iroggattak a #3774 és #3775-ben? Egyébként köszi, akkor legalább megnyugodtam, hogy nincs..:) Viszont van egy gondom. Beállítom az irányítást és hiába állítom be a bill.-en a left, right gombokat mégsem kanyarodik a masina.....:( Mitől??? Az optionsban Y axis van a steering mellett, lehet, hogy megzavarja, hogy be van dugva a gamepad???Köszi
  • Breki33
    ja csak nem én lámáztam hanem....

Én pont ezekre a hibákra megoldására való hozzászólásokat másoltam be másik fórumokról hátha segít.
  • HellBurner
    Hello !

Én is be szeretnék szállni a pályacsúcs döntögetésbe, csak nem tudom hogy milyen pályákon mentek.

Valaki összeszedné a leg felkapottab pályákat és a rekorodkat?
  • Mnemomic
    7990.
  • Breki33
    mennyibe kerül?
  • Mnemomic
    Na a hír igaz cdgalaxisnál kapható. Meg is rendeltem holnap már hozzák is :)
  • Breki33
    köszi

konkrétan a suli ilyen pályájára gondoltam mikor 60-at kell tartani majd két kanyart bevenni

És azt láttam, hogy én mindig nagyobb ívben kanyarodok vmiért.

Azt hittem be kell lengetni esetleg.....

Köszi a többieknek is.
  • Breki33
    1. Sztem nem villogtam vele
    2. Nem végigolvasásról volt szó
    3. Kb olyan 25 általános kérdésre van válasz, mindegyik hozzászólás számát meg kéne jegyeznem?
    Igen ez túl bonyolult.
    4. Nem ugattam le senkit szerintem.....
    5. Ezt miért nekem írod?:
    "(nem csak neked: attól, hogy nálad hibátlanul fut egy program, másnak még lehet problémája vele. természetesen erre sem az a válasz, hogy "jaj, de láma" - ha nem értesz hozzá, ha nem tudod a választ, ha nem tudsz segíteni, akkor inkább maradj csöndben! ha hiszed, ha nem, az, hogy "nekem rendben megy", nem segítség!)"

Azt se mondtam, hogy láma bárki sőt még mikor kérdezték kinek megy hibátlanul is elfelejtettem szólni.

Ettől még had legyen jogom, hogy kultúráltan nem lekisfiúzva senkit nem indulattól remegő hangon hozzászóljak.
  • robotnyk
    Rally School bemutatók előtt nálam is random fagyott, először a basic 3asnál, gyors enterekkel átugrottam az instrukciókat, akkor nem fagyott ki.
    mondjuk nálam nem resetelt, egyszerűen csak visszaugrott az asztalra.
  • b-type
    egyszer én is kifakadtam így régebben :)
    az a baj, hogy akinek mondjuk mobilos az elérése, annak nem ua. visszaolvasni mint akinek dsl.
    tehát értem amit mondasz. át is érzem.
    viszont értsd meg azt is aki tudja, hogy a topic felét néha a 'honnan húzom, meddig tart még' jellegű hsz-ek duzzasztják, de nem tehet ellene semmit, és amikor azt mondja, hogy ez már többször le lett írva, olvass vissza, akkor nem fogja számolgatni az oldalt.
    mert nem ő tehet róla, hogy nem csak érdemi infó van benne.

a megoldás hasonló lenne mint pár topicban, ahol a fejlécben szerepelnek az ált. problémák, és a válasz.
    viszont kár letámadni bárkit is. sztem.
  • robotnyk
    még nincs hivatalos patch
  • robotnyk
    bárkinek segít a többség bármiben, pl szvsz olyan linkelt be shader emulatort, akinek nem is volt szüksége hozzá.
    de irritáló, hogy valaki 3-4 oldalt sem képes visszaolvasni.
    nem egyszer fordult elő itt az sgn, hogy 2-3 hszel a kérdés előtt ott volt a válasz. akinek valami nem megy, lapozzon vissza 4-500 hszt, azt 10 perc alatt át lehet olvasni - a legtöbbje pár sornyi, szóval az nem olyan megeröltető.

igaza van Brekinek, a "nem érek rá" szöveg sem ment fel senkit, ha nincs ideje valakinek visszaolvasni, játszani se legyen.
  • Rossi1
    Csaó!

Nos, megvan a gém!!!:) Egy kérdésem lenne, honnan tudom letölteni a patch-ket, mert gamestar-on néztem és ott nincsen, egyáltalán kell e valamit letölteni hozzá vagy így jó, ahogy van?? Köszi Rossi1
  • winona
    hogy kérdezzek is valamit:
    a játék most már elindul, játszani is lehet vele, legalábbis pl. a francia pályán mentem vagy ötször, de amikor utána a Rally School-ban Burns megmutatná, hogy hogyan is kell vezetni (basic rész utolsó fejezet), akkor a program resetelte a gépet!
    (és ezt már egyszer korábban is megtette ugyanitt!)

van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?

(9600xt, xp sp2, dx9.0c, omega 4.7 - ill. van fent "ATI Tray Tools", esetleg bezavarhat ez?)
  • Moby
    Kicsit lassíthatnátok, ezektől az időktől konzekvensen 15-20 secre vagyok, és ettől kicsit sem érzem magam jól :))
  • Moby
    Na neeee, az büntet :) Azthittem 5.57-el már jó vagyok, igaz hogy default setuppal, nade akkor is :)
    Anno lehuztam a X-es változatot keményen (és azt tartom most is), viszont ez elől nem lehet felállni :D
  • b-type
    így van, most hívtam fel őket...félre is rakattam 1-et.
    kösz az infot :)
  • winona
    mint pl. te!

lehet osztani az észt, lehet villogni azzal, hogy neked már x hete megvan a progi (és emiatt többet tudsz azoknál, akik most jutottak hozzá), lehet nagyoskodni, hogy "olvass vissza", de ez kisfiam nem segítség!

egy cseppet sem! senkinek sem!

ha jobbra nézel, láthatod, hogy már 4.000 hozzászólásnál tart a topic - ezt végigolvasni nemcsak, hogy felesleges, de ostobaság is! a keresés sem működik, hiszen 50 oldalt végigkeresni egyesével megint nem megy.

ha te tudod egy kérdésre a választ és leírtad már, akkor csupán egyetlen dolgot kellene tenned: MEGJEGYEZNI A HOZZÁSZÓLÁSOD SZÁMÁT! és akkor legközelebb, meg azután bőven elég lenne az ismétlődő kérdésekre ezt az egyetlen számot beírnod...

de lehet, hogy ez túl bonyolult neked...
    illetve biztos, hogy bonyolultabb, mint leugatni mindenkit.

csak azért nem kívánom, hogy kerülj egyszer hasonló helyzetbe, mert az gonoszkodás lenne... ;)

mellesleg volt olyan játék, ahol én tudtam másoknak segíteni - és én a normális utat választottam és az valóban segítség volt!

(nem csak neked: attól, hogy nálad hibátlanul fut egy program, másnak még lehet problémája vele. természetesen erre sem az a válasz, hogy "jaj, de láma" - ha nem értesz hozzá, ha nem tudod a választ, ha nem tudsz segíteni, akkor inkább maradj csöndben! ha hiszed, ha nem, az, hogy "nekem rendben megy", nem segítség!)
  • winona
    igazad van: sajnos egyesek belefulladnak a saját nagyképűségükbe!
  • karikusz
    minek?...hogy szar 800*600-ba lássák a játékokat?....semmi értelme...
  • Lacika 79
  • coltcannon
    Elvileg ma jelent meg cdgalaxisban. Megvette mar valaki?
  • b-type
    az hogy ne kissebb fokozatban akard kihúzni mint a sebesség, ez triviálisnak tünik, de ez kanyaronként változó, és én spec. soxor elcsesztem már ez miatt. :)
  • b-type
    sztem többféle van:
    van ami full erőcsúsztatás, ehez csak jól megválasztott fokozat kell..ahonnan még húz, és akkor csak gázzal adagolsz, de folyamatossan túlpörgetve, tehát ha nagyon leesik a fordulat akkor megtapad, és vége...megtörik az ív.
    a másik:
    sztem nehezebb, amikor elkönnyült autóval esel be a kanyarba ami már csúszik, és a kellő pontnál lépsz be gázzal. Akkor jársz jól, sztem, ha te indítod meg a kasztnit, tehát pl. nagy sebességgel érkezel, és elkezded nyomni a féket a gáz mellé...van egy pont ahol a elindul az autó(eltehetetlenül), de még fogható...ezt kell tartani, és szintén jól választott sebfokozatban kihúzni az autót...ezen van a hangsúly, azon hogy a sebességi fokozatod tudja húzni..mert ha nagyobb a kerék fordulási sebesége szabadon , mint amikor ráengeded a motorerőt(fék helyett újra a gáz az uralkodó), akkor visszafogja, nagyobb kell hogy legyen, és bő a gáz.
    sztem.
  • oneal1
    szerintem az erős gázadás mellé egy kicsit többet kell forditani a kormányon az elején.....
    igy fasza a powerslide:D
  • clio1616v
    ballábfékkel ellenkormányzással
    én billel nyomom egynelőre
  • dr Kotász
    Hát szerintem a powerslide az eleve kézifék nélkül van, gyorsabb nagyobb ívű kanyarokhoz, mint a kézi.
  • Breki33
    addig írhatnátok nekem egy jó Powerslide teknikát kézifék nélkül.

Mert megcsináltam de úgy érzem lehetne jobban.
  • oneal1
    na tegnap én is kitudtam próbálni végre a progit!!!
    nagyon kira!!!
  • Breki33
    ja mikor azzal jön be, hogy nincs kedve visszaolvasni

ez nem így műxik
  • b-type
    oké :)))))
    persze hogy emléxem...ha kiveséztük az Rbr pályáit, akkor megjátszuk...addigra tuti lesz jóságos multi.
  • clio1616v
    ha nem válaszolsz akkor majd megkeresii
  • Breki33
    és miért van így?

mert az alap user nem ér rá visszaolvasni
    hameg az ember ötödszörre flegmán válaszol ő a nagyképű

mert ő beírni ugyanazt érjen rá P
  • clio1616v
    te se olvasol vissza, ütöd eggyik szavaddal a másikat
    itt minden újjáték topic arról szól hogy ha kijön a gém, uánna ez megy...
    Kérdés
    Válasz
    Ugyanazakérdés
    Leszidás hogy olvass vissza
    Veszekedés
    Válasz(nagyképűen)
    ...
    ,,,

SAJNOS ez minden topicban így van amit eddig látogattam.
  • Sonajk @:o)
    Én 17 éve kezdtem és bizony tudom, hogy sokszor szorultam segítségre, ami néha a mai napig igen jól jön és bizony szükség van rá.
    Mekkora baromságokat kérdeztem és égettem magam??? Nem tudom. Ezt talán azok tudnák meg mondani, akiktől kérdeztem, ha valami nem jött össze.
    Egy azért biztos. A PC és a vele kapcsolatos tudatlanság álltal, nagyon sok barátra tettem szert. Ezek a barátságok nem a kocsmában köttetett "tiszavirág életű" emberi kapcsolatok, hanem sokkal mélyebbek. Nem csak az érdek tartja össze őket. Igaz, nem is úgy kezdődtek, hogy mindjárt az első kérdés után (amit tudatlanságom és hozzá nem értésem okozott) megszóltak. Ha így lett volna, valószínű, soha nem lett volna barátság a dologból.
    A felmerülő problémákkal kapcsolatban pedig azt megtanultam, hogy soha nem lehetsz elég okos. Egy nálad kevésbé hozzáértő ember is tudhat olyan mutatni neked, amit te nem tudsz.
    A fenti sorok írására nem a rosszindulat sarkallt. Ha mégis megbántottalak volna, elnézést kérek tőled.
  • Glpetyus
    Nálam vmi más lesz a gebasz :(
  • Glpetyus
    Najó,de inkább szimplán mint duplán :P
    Tényleg marha idegesítő pl. a navigátort duplán hallgatni.... :(
  • JuanG
    a pályát Ön választja
  • JuanG
    azon leszek hogy megdöntsem :DDD...meg tudod, lesz egy párbajunk emlékszel??? :DDD...

ha kész lesz ez a multi mod és műxik is, lehet majd csellendzselni :DDD
  • JuanG
    nekem akkor ilyesmi, ha high detail-en van a grafikai beállítás...nem bírja a gépem, és low-n nyomom, akkor nincs gond...