20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Haszi
    Egészen biztos. Nálam is ez volt, aztán vettem egy új alaplapot, meg procit, és láss csodát... Egy akadás nélkül fut.
  • uHs Gerzson
    Én inkább maradok a jó öreg subarunál, de az EVO7-est is jól lehet törni :D
    Amugy én azt mondom kezdjünk egy szimpla murvás pályával és azzal elkezdödhet az idömérö edzés.
  • Buba007
    Van jogsim, de csak motorra! Tényleg jó ötlet egy a pályás időmérő dolog! Melyik pálya legyen az?? MITSUBISHI EVO 7 RULEZ!!!
  • Breki33
    3329 azt hiszem
    de elég sokfajta tippet másoltam be
  • Mat
    megtudod mondani, hogy melyik hozzászólásodban irtad le pontosan? Megköszönném mert nem találom. THX
  • Mat
    Nem tom nekem is ez van. Minimum grafikán elindul (nem fagy) de ha felteszem akkor fagy. És a Myth dvd rip ben is ez a hiba. Illetve nem tom, hogy ez jatek hiba-e vagy csak a törés miatt van. Szal ha vki tud vmi okosságot akkor az mondja lécci!
  • winona
    pfff, nekem 8 volt...
    viszont még mindig nem az igazi!
    mindent alapon hagyva, 640x480x16-ban elindult, de utána hiába állítottam vissza normálisra a grafikát, akkor megint lefagyott. :(

ötletek?
    (a Myth-es verzióban is benne vannak ezek a hibák?)
  • SE0418
    Nem hiszem.
  • Breki33
    csak ha 440-ed van de akkoris azt írja ki hogy ps. hiba
  • Breki33
    kb 2 szerintem
  • Zetorg
    replya (1mb)

tőlem ennyi telik billentyűzettel. :)
  • Cikó
    Sziasztok!

Szerintetek lehetséges az hogyha a játék nem érzi elegendőnek a gépet, akkor az XP hibaüzenettel leáll (A richardburnsrally.exe hibát észlelt ezért leáll)?
  • winona
    kösz, de mégis hány oldalt?
    (amúgy ezzel kezdtem én is)
  • Breki33
    visszaolvasni

leírtam párszor
  • winona
    hali,

megvan a RELOADED-es változat, de már rögtön az elején, a "Create Profile"-nál kifagy! sőt, az egész gépet lefagyasztja!

mit lehet csinálni?
    (próbáltam már 2 cracket is: a 05:41-est és a lemezen lévőt is, de mindkettővel ugyanez van!)

PLZ HELP!!!
  • SE0418
    Te inkább készülj a vizsgádra!
  • duracell89
    sikerult, de sajnos kilépeget :(
  • Breki33
    lol
  • duracell89
    csáó all!
    lekaptam a gémet netről, de valamiért azt írja hogy "insert the original cd" (vagy ilyesmi)
    na a kérdésem az, hogy ezt hogyan kell áthidalni?
    van valamilyen törés? vagy mi?
    (a "dvdrip.proper.myth" verzó van meg)
  • JuanG
    hát nem tudom, de ha pl. irreálisan leülteted a kocsit, vagy irreálisan váltassz, akkor is sérülne realistic-on az autó, ha nem hibázol...
  • JuanG
    sztem meg inkább valami olyasmi kéne, hogy a pályákra klikkelve, bejön a lista a sorrenddel, a sorokban a név, autó, idő és a replay...
  • vkhunter
    Pont igy gondoltam en is tablazattal:), de nem en szeretnek lenni a ki fogadja az idoket, mert sajna sokminden mast is csinalok:( :) A torest meg azert gondoltam, hogy kevesbe lehessen levagni, vagy ilyesmi, de nem ragaszkodom hozza:)
  • Piski
    És szerintem hotlaphez nem érdekes a törés, a jó körben ugyse mész neki semminek.
  • Piski
    Amúgy ha a bajnokság érdekel valakit akkor www.Gplmaster.com fórum, ott már akarunk indítani 1-et, vélemények, ötleteket stb oda érdemes írni ezzel kapcsolatban.
  • Piski
    Ha hozzájárulnál, csinálnánk az oldaladon egy táblázatot.Oszlopokban a kocsik, sorokban a pályák.A cellákban pedig Az idő, egy link a rpy-re és a név.Nem túl boníyolult, csak az a kérdés, hogy akarod-e vállalni, mert sűrűn fognak érkezni a replayek:))))))
  • vkhunter
    En a realisztikus torest javaslom! Ha mar vegre van egy jo szimulatorunk:)
  • JuanG
    meg persze lehetnének kategoriát a damage beállításokat tekintve...bár ez lehet már túlbonyolítaná...
  • JuanG
    kezdeni lehetne egyből az összes pályával (stage records), és mindenki azt küldd be amit akar...
  • JuanG
    szerintem is, a bajnokság még ráér szvsz...
  • b-type
    'nem kell csalni'..:DDDDDD
    ez mindig is probléma lesz..nem szabad szigoruan venni, mert az ember hamar paranoiás lehet.
    én erre nem pazarolok energiát, ha valaki csal, az számomra értelmetlen és jellemformál ez neki épp elég istenverése. :)
    vannak így is elegen akik egézséges etikai érzékkel mennek és nagyon gyorsak...nálam gyorsabbak.
  • bp
    Lehetne kezdeni a pályarekord írást a Francia "alap" pályával??? Ugyanis azt adja elsőnek a játék, nem kell csalni és kódokat írogatni, arról nem is beszélve, hogy nem volt még időm elindulni a bakjnokságban!
  • vkhunter
    Szerintem kezdetben lehetne csak szinplan palyankent idoket bekuldeni replayben, hatarido nelkul.
  • Bucser
    Vagy legalább egy online bajnokság mehetne... Ott meg tök mindegy, hogy ki mikor futja le az időt, csak adott határidőig menjen egy szakaszt végig és a végén összehasonlítva az időket eredményt lehet hirdetni... Vélemény???
  • b-type
    így a van.
    ezért kár, hogy nincs multi...sajnos.
    marad a replay..:(
  • Pukkandur
    Norbi!
    Nagyon jó az oldal!
    Reméljük gyakran fogod frissíteni!
    A játék meg életem legjobb autós játéka (eddig), pedig próbáltam már egy párat
  • uHs Gerzson
    Én benne vagyok. És szerintem válaszunk egy pályát és mindenki probáljon minél jóbb eredményt elérni. Már aki elér a célig mint én :DDD
  • Rossi1
    Csaó!

Akkor azt hiszem csak várok addig amíg lesz majd egy kormányom...:(

A FLIKKES KANYAR(skandináv)-ra csak annyit, hogy a hivatalos oldalon van egy iskola és ott elmagyarázza mit hogyan kell csinálni pontosan... Remélem segít majd ez valamit..Csaó Rossi1
  • pluhi
    Hi All!

Van egy Trust NF340 RACE MASTER kormányom, de nincs külön tengelyen a gáz meg a fék. Van erre megoldás, vagy igy jártam? A kormány egyébként tökéletesen megfelelő, jó a fogása, teljesen gumirozott, de ezekkel a pedálokkal megszivtam. Igy elég körülményes átmenni a balos fék teszten.
  • hiba
    Akkor ezt nezzetek meg:
    Destruction Derby, benazas a kobon :)
    A vege a legjobb :)

Destruction Derby - hiba mod :)
  • JuanG
    francia 4-es überpálya - 5:45

replay