20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Zetorg
    The page cannot be displayed :(
  • robotnyk
    na, ezt billel mentem most
    4:25:79
    link
  • radeer
    izé dinamikusabb akart az lenni..elírtam :)
  • radeer
    Hát ez a TIR nem semmi megnéztem repszimulátorokhoz fejlesztették ki, leveszi a fejmozgást tehát sokkal reálisabb mert ahogy nézed előre a kanyart , úgy mozog a képernyő is. Sinamikusabb lesz így a mozgás ahogy elnéztem 109 dollár...sok :(
  • Zetorg
  • Chaos Mad
    probáltam egy zuzosat menni meglátszik csak unalmamban vagyok képes ienre
  • Chaos Mad
    amugy mien? mennyire ultra-LOL??? :DDD
  • Alexease
    Nekem se a kedvencem, de azert nem rossz:)) Sorrend: Angol, Japan, Ausztral, Francia, Finn, Amcsi
  • Chaos Mad
    wehehe....

thx :)
  • Sonajk @:o)
    Én meg feltettem ;)
    Hát akkor itt lenne Chaos Mad nagy repülésereplay.
  • Buba007
    Ja sry!
  • Chaos Mad
    na elküldtem :)
  • [Walaki]D`Lair
    Én meg nem szeretem a francia pályákat...:)) Japán power...:DD meg a brit...
  • Met

Néha vissza lehetne olvasni
  • Buba007
    Tudtátok, hogy készül a gammához egy Multiplayer Mod! Elvileg majd ketten lehet játszani! infó
  • Chaos Mad
    ok elküldöm, thx, csak még nem csináltam ien feltöltést sose :)
    Én meg néztem és tetszett (főleg a szalagkorlátos vonalvezetés). A pörgés valóban csúcs. Hogy nem viccelek itt a bizonyíték.

• Zetorg
    van benne két nagy hiba :)
  • Zetorg
    replay
    lécci nézzétek meg és véleményeket kérek! :D
    billentyűzeten küldöm.jó lenne ha valaki tudna felrakni bill.-es replayeket, ha van itt olyan aki bill-en nyomja.
  • radeer
    Jah , meg bejött anyám ( pont itt téblábolt lányaimmal) mikor néztem visszajátszást, szállt fel mögöttem ( dehogy ettem + :)) a por..azt monjda,már TV-t is tudsz nézni számítógépen??

- replay-nál rohadt jók a kameranézetek , és nagyon realisztikus ahogy megy a verda.
  • RelakSfromhome
    Jajó, csak nem volt visszajelzés
  • robotnyk
    én is így vagyok vele :)
    Na azért ez sem igaz ám. Én letöltöttem, csak még nem volt időm megnézni, de ígérem, hogy mindjárt meg teszem.
  • bp
    Holnap próbálkozok ismét egy feltöltéssel, ha hibás az ZIP. Addig is a Cote D' Arbroz pályán nem tudok 3:48:39 alá menni, ami igencsak rossz eredmény. Pedig nyomom mint állat...

Letöltöttem az összes autó-összes pálya "playert" és így klasszisokkal jobb a kormányozhatóság!!!
  • RelakSfromhome
    nah, úlláccik, a bénázásom kutyát sem érdekli :D
    Ha nincs tárhelyed elküldheted nekem és én felteszem, hogy mindenki elérje (persze, ha neked is megfelel).
    [email protected] címre jöhet
    Keresel egy tárhelyet (ha nem lenne). Feltöltöd oda és meg adod az elérési címét.
  • Chaos Mad
    hogy lehet feltölteni vmit ide? van egy jo replayem :)
  • [Walaki]D`Lair
    Szerintem is kurva jól néz ki, bár kénytelen vagyok low akármin nyomni, mert a GF3 nem mai darab...:/
  • Mnemomic
    Na holnap majd én is megnézem :)
  • robotnyk
    jaja, én is azért voltam meglepve, több helyen olvastam, hogy nem elég szép a játék.
  • Bucser
    Szerointem Grafika még alacsonyabb felbontásban és gyengébb gépeken i baromira rendben van.... A Virtuális kamerát állítani kell az tény, de IMO baromi szép az egész.. és ez főleg a visszajátszásokkor jön elő igazán...
  • gyraph
    Semmi baja a grafikanak....ez Rally szimulator akar lenni es nem Doom87apokolanyja :). Nekem legalabbis abszolut fotorealisztikusnak tunik es nem erzek "olvado" muanyag izt :). Akinek nem tetszik az nem sokat konyit a 3D grafikahoz.
  • robotnyk
    sztem is szép, aki fikázza a grafikát az angol pályák után az nem jutott el japánig.
  • gyraph
    Hi Radeer! Reg "lattalak". Ez tipikussan az a jatek, aminek meg kell adni az idot es sokat kell gyakorolni, mert bar en is regota nyomom az F1-re epulo szimeket es Rally Trophy-t...ebben a game-ben sujossssan leszerepeltem :) es 3napba telt, mire lenyomogatom neha Richard Burns bacsit :). En eloszor probaltam automata valtoval jatszani, de mint az F1 modokat ezt is csak manualis valtoval tudom jol nyomni, automataval csak repulok. Grafika szerintem is az eddigi (ha nem is legszebb) legrealisabb, legvalosabb....neha egy pillanatra ugy erzem mintha a Eurosportot, vagy AB Moteurs-t figyelgetnem. Ja es kormany nelkul elvetelt 5let jatszani vele szerintem...tisztelet a kivetelnek.
    nálam is hibás :(
  • JuanG
    hibás a zip fájl...nekem legalábbis...
  • JuanG
    ja :DDD
  • robotnyk
    LOL :DDDDD
    ezt nevezem copy protectionnek :DDDD