20179
-
#3975 nekem,
de nálam direkt meg van effektelve. :)
szerintem nagyon sokat számít a motorhang. -
#3974 jól eltüntél..:D
lehet összerakom majd a '38-at, de csak ha besikerül 'örömautózásból' utazni már nem fogok rá..
megnézem a többit is Francián hol lehet a vége(nekem)..
de ha csapatsz egy '35-öst, akkor visszatérek.. :DDDDD -
Van még valaki rajtam kívűl akinek ilyen "visszhangos" a hang ??
Kib.szott zavaró,hogy már-már mindent duplán hallok -
#3972 szép idő, grat!!! most döntögethetek :DDD...a setupot majd megnézem :DD -
Lacika 79 #3971 És ha nagyapám sárga lenne és csengő lenne rajta, Ő lenne a villamos, ugye? Ehh.
Nemtom miért kell belekötni mindenbe. Igaza van Alexease-nek. Nem csak a játékokat kell nyomni egész nap, hanem a gép működését is érdemes lenne megtanulni, ill. hogy ha valami elbarmolódik, akkor nem egyből sírok a fórumban, hanem megpróbálok rájönni a problémára. Mert talán nincs is probléma, csak én vagyok figyelmetlen. Na mindegy, úgy látom felesleges tépni a számat. Nagy izmos gépre van lóvé, de hogy valamicskét értsünk is hozzá, az már nem lényeg, majd a sok hülye segít úgyis, ha teleflémelem a topicokat.
Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne vegye magára.
Lacika voltam, aki ma reggel nagyon morcos! -
#3970 mivel Setup még nem volt, és hátha jól jön vkinek:
Joux Plane 5:42idő setup
azért ebben a setupban benne van egy 5:38-as idő, eleve a '46-os időnél 1:58-al jöttem fel, a mostani '42-esnél meg 2:00-val, meg látok is benne, és ha bárki nézte akkor látta, hogy a hajtűket jobban is lehet... -
#3969 Ezzel az erővel lehülyézhetnéd az 5 éves gyerekeket, hogy nem tudnak olvasni... Mindenki lehet kezdő. Szerintem van egy-két dolog, amiben még te is kezdő vagy. -
#3968 ez a hir már volt kösz :). De legalább lesz multi ha a gyerekmegcsinálja. -
Haszi #3967 Előtte Abit kg7 + 1000-es Athlon, utána Abit NF7 + 2500+ Athlon XP. A videókártya meg sima Ti4200 128mb ram. És tényleg teljesen hiba nélkül fut. -
#3966 Joux Plane(11.1km) 5min42sec
-
#3965 Hogy valami normalis es jo hir is legyen:
[BHMS]"Richard Burns Rally Multiplayer Utility
From Racer_S: "I've started work on a mod that will allow netplay between a maximum of two users. I have no idea when the release date will be, but i hope my efforts mean something to the faithful RBR'ers. The concept at the moment is that you will have to run a server/client hybrid app before you load the game. This app will track your coordinates and apply them onto eachothers ghosts (Richard Burns) in Richard Burns Challenge mode. The player will only see eachother as ghosts until further is known about the physics engine." -
#3964 Emleszem, en ~18 eve kezdtem foglalkozni szamitogeppel, persze eloszor en sem tudtam mindent - sot - de valahogy sosem vitt ra a lelek, hogy mielott vegig gondoltam volna a problemat, vagy esetleg megprobaltam volna magamtol rajonni a megoldasra, inkabb valami boduletes nagy baromsaggal egettem volna magam:)))))) -
Lacika 79 #3963 -
Lacika 79 #3962 -
#3961 Ne bántsd őket.
Emlékezz inkább, hogy te, hogy kezdted. -
#3960 Visszaolvastam basszus fel oldalt, mi volt itt?!?! Lama gyules?!?!:))))) Nem hiszem el, hogy PC-vel rendelkezo emberek konozol szinten sem tudnak kezelni egy gepet. Miert nem vesznek ezek PS2-ot vagy XBox-ot?!?!;// -
#3959 azóta rájöttem :) próbáltam egy francia pályát, de még az első időmérő pontig sem tudok eljutni :D Ennél azért jobban ment a cmr 2 :D -
#3958 ha beraktad a 'replays' könyvtárba, akkor főmenű/driving profile/load replay
Joux Plane, 11.1km 5min46sec
sajnos elrontottam az utolsó harmadot, szétestem a végére...
-
#3957 sazl, hogyan is játszok vissza elmentett visszajátszást? :) -
Chaos Mad #3956 ez a bajom nekem is :( -
#3955 nekem semmi gondom nincs vele
SZUPER -
#3954 nekem is faxa...ellentétben ezzel:
Francia rally 11km-es szakasz...
a tempó az 5:50 alatti elég frankón, a többi..jóságos. :D -
tbundy #3953 nekem is tökéletes, csak nincs kormányom :/ -
#3952 Villogáson kívül minden -
Chaos Mad #3951 -
#3950 -
Chaos Mad #3949 na ahogy itt olvasgatok, mindenkinek van vmi baja a játékkal? hogy;
-ez nem megy
-az villog
-akad, pattog a hang
-kilép 640x480 felett
-lefagy
van olyan rajtam kivül akinek normálisan megy minden? :D -
#3948 a szellem autót ki kapcsolhatod ott ahol elindítod a szakaszt, valamint beléphetsz a setup részébe a játéknak, szal ott van, hogy:
Pacecars: enabled
na ezt átváltod. -
SE0418 #3947 Olvass vissza! -
munyez #3946 Cső! Mi a véleményetek a játékról, hozzám csak most fog eljutni, jobb mint a colin4??? -
#3945 PLÍZ HELLP!
3DAnalyze vmilyen hook_3DA.dll miatt kiabáll nekem. Tud valaki nekem segíteni, mi a franc ez, mit basztam el?
Köszi -
Mozes #3944 HHEEELLLPPPP!!! Linket nem tud valaki????
Köszi -
#3943 Látom te nagyon nyomod! Mivel csinálod? Kormány, mi? -
#3942 Srácok, ezzel a hangkitömörítő progival sikerült már valakinek eredményt is elérni? Mert nekem nem akar összejönni... A soundtrack-eket milyen fájlnév alatt tárolja? -
#3941 Előre is bocsi, de nincs időm visszaolvasni a fórumban, hogy miként lehet elindítani a játékot GeForce4 Mx440-es videókártyával. Egy szükséges 3DAnalyze progit beszereztem, ami a hiányzó pixel shadert pótolja, de nem tudom mit is kell rajta beállítani, futtatni, hogy végre fusson a játék.
köszi előre is -
#3940 Meg tudja mondani valaki, hogy a "szellemautót" hogyan lehet kikapcsolni. Már marhára idegesít. -
Richard Burns Rally Multiplayer Utility [14-09-2004 | JZ | Comments (0) ]
From Racer_S: "I've started work on a mod that will allow netplay between a maximum of two users. I have no idea when the release date will be, but i hope my efforts mean something to the faithful RBR'ers. The concept at the moment is that you will have to run a server/client hybrid app before you load the game. This app will track your coordinates and apply them onto eachothers ghosts (Richard Burns) in Richard Burns Challenge mode. The player will only see eachother as ghosts until further is known about the physics engine."
People are already testing this. Check the forum thread for movies and screenshots. This one will rock!
-
#3938 látom tényleg nem érted
az hogy nincs szükség rá nem azt jelenti, hogy jó ha full-on van
Az csak egy lehetséges érték.
Soxor nem a full a legjobb ám.
Doom3-al nem játszom.
Deha neked egyszerűbb vitázni és a játékot szidni hát legyen.
Én inkább kipróbálnám amit mondanak. -
#3937 az akkor van ha nem separate
egy tengelyen a gáz és a fék -
#3936 Vigyázz a 4.9-es Catalyst-tel!
A RBR ugyan nincs meg, de a Doom 3 és a CMR04 alatt a Catalyst 4.9-es kb. 5 perc alatt kifagyasztotta a gépemet, és valószínűleg más OpenGL-es játékoknál is ezt tette volna. Ugyanígy a 4.8-as is, de az csak a 9800 Pro-nál, a 9600 Pro-val ment rendesen.
Úgyhogy én egyenlőre visszatértem a 4.7-esre.