20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • STLRR
    Valaszoljon legyszi valaki!
  • Jacek
    itt egy corolla...

letoltes
  • raziel.
    Valami tippet mondjatok pls
  • SE0418
    Már látom!
  • Alexease
    Mert meg nem lehet kapni:) De ott van a fooldalon.
  • Met
    Na átszenvedtem magam, asszem 1,17x és nem is igen vágtam le:)
  • SE0418
    Galaxisban nem látom az árlistában!
  • raziel.
    Hm nem olvastam vissza de nekem olyan gondom van hogy beállítom a controllba hogy balra meg jobbra menjen a nyilakkal és játékba meg mese mozdul csak előre megy...havernak is ez a gondja most ilyenkor mivan?
  • Alexease
    Nem vettek le, csak atkerult a vegleges letoltesekhez, ott van a fooldalon is. RBR Dat Ripper
  • Alexease
    Elirtam, valoban 7990.- ;)
  • Jacek
    te mirol beszelsz?:) lementel a palyarol? lemenni le lehet a rallyban sot le is kell csak a levagas ami buntis...

Itt ugy van mint az eletben vagy bevallalod vagy nem:))
  • Mnemomic
    Tényleg most akkor a játék csak CD-s változatban jelenik meg vagy pedig DVD-n is? Remélem szerdán tényleg kapható lesz már.
  • badoer
    sziasztok.nalam a demo utan megjelenik valami szoveg es kifagy a jatek.nem tudjatok mert?
  • Mnemomic

Innen leszedhető
  • Mnemomic

Egy program amivel különböző modokat lehet feltenni új hangot, cockpiteket, meg van egy 2004-es WRC mod is gondolom eredeti nevekkel majd kipróbálom csak először végigviszem a mostani bajnokságomat amit elkezdtem.

Annyi baj van vele, hogy nem lehet importálni a modokat a progiba, csak azt lehet használni ami már benne van leglábbis úgy vettem észre de biztos lesz frissítve is néha.
  • HPt
    mellesleg ha ügyesek vagytok, találhattok 73-74 mp-s replayt is intl. fórumokon
  • SE0418
    Akinek nem megy az RBR az próbálja ki a Magyar TRally-t!

TRally
    (Lehet kormánnyal is irányítani!)
  • Chaos Mad
    vazz
    ez ugyanigy volt nekem is!
    ott állt az ugrato mellett, nem is tudom az elsö 3 pálya valamelyikén, azt átszálltam gecc, kurvára beszartam hogy visszatesz a pályára :DDDD
  • HPt
    emberek, alap setup-pal mentem :) ennek ékes bizonyítéka hogy fingom nincs még csak a keréknyomást is hol tudnám átállítani, gpl-ben már megtanultam jól, de itt valami elképesztően részletes, nem is mertem hozzányúlni még a felfüggesztéshez sem. az hogy rövidebb féktávokat veszek meg valszeg azért van, mert két évet át gpl-eztem :)

a pálya levágásról meg annyit, hogy RSC fórum hotlap topic-ja szerint mentem, ott megmondták, hogy mivel ez rally, az számít: milyen rövid idő alatt jutsz el A pontból B pontba, és amúgyképp nagy levágásokat nem csinálhatsz, mert mindig van egy kő, fa, stb. :)

de én nem is azért linkeltem be, hogy vagizzak milyen gyors vagyok, csak hogy akinek nem megy 80 mp alatt a pálya, annak legyen itt vmi alap-féle, és ne kelljen külföldi fórumokon bogarásznia
  • STLRR
    Vki megmondja hova kell betennim a replayet?
  • robotnyk
    mé, van körpálya is?
  • bzoley
    Sajnos a köröd szabálytalan, több helyen lementél a pályáról. Ja, és ha Hunt3r-nél akarsz jobb kört menni, alap setup-pal próbálkozz:)
  • robotnyk
    galaxisban is annyi
  • Jacek
    heh 9900 automexnel 7990 van ki irva:)
  • bzoley
    Egyelőre tied marad a pole
    Felraktam újra, de nem igazán sikerül 77 alatt autózni.
    Még próbálkozok, úgyhogy ne bízd el magad.
    Digital Boy viszont hamar feladta
  • Buba007
    Honnan lehet letölteni? DC++-ról próbáltam, de nagyon lassan jön!
  • Marco
    Boltban biztos nem találsz már, mert nem gyártják egy ideje (sajnos). Én egy éve akartam venni pirosat és több hónapi utánajárást követően sem találtam. Pedig már az amerikai importőr cég képviselőivel is sikerült emailt váltanom. Használtan tudsz venni, ha van olyan (hülye) ember aki eladja. Csak azon meg ugye nem lesz gari, szóval nagy rizikó.
  • Marco
    "The selected Attachment does not exist anymore"
    Miért vették le?
  • Marco
    Szia, nekem az van.
    1024x768, full grafika, 4x élsimítás, 4x anizotróp szűrés.
    60-80fps-el megy így.
  • donpedro
    Ez saját setuppal sikerült? Mert szemre tökugyanígy mentem én is (a replay-ket összehasonlítva), szinte végig teljesen ugyanazok az ívek, és a végén mégis 3.6 másodperccel jobb az időd, mint az enyém, ami valszeg abból jön össze, hogy rövidebb féktávokat veszel.

Én default setuppal nyomom, mert sajna nem értek a setupoláshoz. :(

Mindenesetre gratula! :)
  • donpedro
    Billentyűsöknek mondom, hogy mindenféle érzékenység-állítgatás, stb. nélkül is lehet játszani, akár a rally school-os pályát is le lehet nyomni 80-on belül.

Nekem van kormányom, de este nem volt energiám felpakolni az asztalra, ezért bill-el nyomultam, és csodálkozva tapasztaltam, hogy bill-el sokkal könnyebben lehet powerslide-olni, és viszonylag hamar sikerült megcsinálni 1:19-re a rally school-os szakaszt. (Ráadásul még jól is nézett ki a dolog, kormánnyal csúnyábban mentem :))

Szóval egyáltalán nem lehetetlen billenytűzettel sem, bár kormánnyal nagyobb élmény, az tény. Másrészt kormánnyal sokkal precízebben lehet korrigálni, amire ebben a játékban elég sokszor szükség van. (Legalábbis nekem) :)
  • Clidey
    Fiúk, ez a DAT Ripper link már nem él...nem tudná valaki aki már leszedte, feltenni valahova? Köszi szépen előre is!!
  • hunt3r
    hmmm, megneztem, szep ido igy, aszittem rallyschool :) sry
    grat
  • karikusz
    jó pénzköltést...:)))))
  • Alexease
    Ha jol lattam a CD Galaxis-ban szerdan (9.15.) jelenik meg, 9900 HUF-ert. Ott a helyem:))
  • Alexease
  • radeer
    Bocs de ameddig visszanéztem nem láttam erről a dologról infót, így felteszem . Nekem integrált NF-7-es hangkártya és SB.live is van a gépemben. Mindkettővel néztem tök szar a hang...recseg + elmegy időnként. Ötlet?
  • HPt
    szóval számol vissza 3-ról, úgy mentem ezt az időt
  • HPt
    eh, quick rally-t mentem, ott great britain, és a legutsó szakasz
  • hunt3r
    de quick rallyt mennyel, ne a schoolos megoldast, mert a sulis cuccnal csak akkor indul a timer amikor elhaladsz az elso tabla mellett, quick rallynal meg amikor megmozdul a kocsi. Ugy mennyel ilyen eredmenyt.
    egyebkent csinaltam egy uj idot (1:16:45) es nem vagtam le sehol :)
    uj ido