20179
-
morgo #4135 nekem akkor volt ez a problemam, mikor nem a logitech gameing software-bol inditottam a jatekot. Ha nem akarod onnan inditani, akkor az optionsben van egy filters menupont, ott tudod allitani, hogy hogyan erzekelje a pedallenyomast. ertelemszeruen lefele huzva a gorbet a fekre, a kis feklenyomodast kiszuri. Persze igy nem tudsz majd full fekezni illetve gazt adni.
Ha a wingmanes logitech profilert hasznalsz, akkor nem kell ezzel szorakozni. -
#4134 Ha letíltom .akkor nem pedálként működnek azaz nem analkógként ha lenyomom vmelyiket, akkor van gáz ha nem akkor nincs,persze padlógáz padlófék ,azaz nem tudsz se fél gázt ser negyedgázt adni vagy max gáz vagy nuku.Fék dettó^.^
-
#4133 Nos, nekem is momo van, és alapbeállításon (Use Special Steering Wheel Settings előtt nincs pipa) megy a ballábfék, meg a gázadagolás is. Ballábfékkel olyan, mintha nem adnék egyáltalán gázt, de a fordulatszámmérő nem esik vissza, mintha elvenném a gázt. -
#4132 Bár nem MOMO-m van, de logitech, szvsz ugyanúgy lesz annál is: a kormányod tulajdonságainál tiltsd le a "pedals reported as combined" beállítást. -
#4131 Hi all. logitech Momo tulajokhoz lenne 1 kérdésem. Nos az a problémám ,hogy nem tudom használni a bal láb féket a gameban.A kormány tulajdonságoknál ha a gáz fék pedált kombináltnak állítom (combined ...) ,akkor 1időben nem lehet fékezni és gázt adni mivel ha padlógáznál lenyomom a féket azt kivonja a gázból ,azaz mintha nem nyomnám tövig. Viszont ha meg átállítom hogy elvileg külön tengelynek vegye mind a gázt mind a féket ,nem igazán működik pedálként a pedál. Az analóg mivolta megszűnik és mintha 1 gombot nyomkodnék vagy van gáz vagy nincs (0 1).Ez ugye meg még se az igazi mert enyi erővel már szinte tolhatnám billröl^.^Nos van erre vmi patch crack vagy vmi +oldás? aszem a driver vmi 4.40es version .Válaszokat előre is köszi csumi.. -
#4130 ok -
#4129 Nem kérdeztem, mondtam! -
#4128 ok
lehetett volna jobb is, volt benne 1-2 kicsúszás -
#4127 majd reggel -
#4126 megnézted? -
#4125 azt nem láttam -
#4124 És az nem volt a felvételeken, mikor két hajtűt sikeresen veszek, majd a 3.ban annyira megfordulok, hogy két szinet lemegyek keresztbe az utakon, be a fák közé :D:D:D -
#4123 a francba, holnap nyomhatom megint :D -
#4122 arra, ja :D -
#4121 USA 4:21.87
ez elég jó lett :) -
#4120 Ja, hogy a fhranszia pályára gondolsz? :) -
#4119 hajtűkanyarokat -
#4118 Visszafordítókat? Nem a kereszteződésekre gondolsz? :D -
#4117 -5mp és mindig sikerül :P
látom, te meg nagyon vágod a visszafordítókat! -
#4116 Ja, amióta a mitfárert beállítottam 6 db piros téglalapra, azóta nem mondja annyira előre a kanyarokat, és azóta nem is törtem annyira meg a verdát :) Érdemes beállítani, hogy mikor mondja a szembejövő kanyart! -
#4115 MAD: 1: nem valósághű karambolt használsz, mi? csak mert ha én így lefejelek egy fát, akkor ott a vége. 2: most már elég lesz a gumibogyószörpből!!!
Sonajk @:o) : szépek, de kár volt a borulásért
Zetorg: a célkorlát lekoccolása mennyit ér? -
#4114 vegyé! -
[Walaki]D`Lair #4113 vége alatt értem az utolsó kanyart... -
#4112 lehet
én nemtok, nincs mivel :x -
[Walaki]D`Lair #4111 nekem 1:19.36 default setuppal, de a végét nagyon elrontom mindíg... -
#4110 kormánnyal meg még szarabbakat megyek. :o
lehet, hogy inkább azzal kéne gyakorolni?! :) -
#4109 ismerős, ez kb 10dik restartra jött össze :D -
#4108 próbáltam most menni egyet, de már nincs hozzá türelmem.majd holnap próbálkozok. -
Chaos Mad #4107 galád! :)
amugy jol tetted! :DDD -
#4106 jah, most én is vissznéztem, és rájöttem, hogy nincs bent semmi extra, talán ezért lett elég jó az idő. (amúgy az előző rekordom 5:01 volt :D)
jellemző, hogy próbáltam a rally school pályán egy szépet menni. szép is lett, többet mentem keresztbe a pályán, mint egyenesen, végig jól mentem, mégis 1:25 fölötti lett az idő. -
#4105 Közben elmentem Ausztráliába, és néhány bizonytalan kanyarvétel után megreptettem a micsut :) -
#4104 na megnéztem és arra jutottam, hogy nem vagyok elég óvatos. :)
néha besokalok és ezzel veszítek sok időt. -
#4103 Már annyi idegen replayt nézegettem, hogy talán itt az ideje nekem is feltenni egy saját visszajátszást.
Ha nem állok a vége előtt fejre, talán még első is lehettem volna. -
Chaos Mad #4102 váhááá..!!
én voltam az 1401-dik KISKUTYA !!!
-
Chaos Mad #4101 -
#4100 Ismerős a dolog, mert nekem is fent van :)) -
Chaos Mad #4099 whehehe...
jah.. felraktam azt a snow.. izé modot, faszán megfogja amugy a gépet :DDDDDD -
#4098 Hát ez qrva jó volt.
Dögöljön meg, aki az út mentén a hófalat kitalálta :))) -
#4097 thx, nézem is. -
#4096 már jó :)