Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikorra várhato a teljes?

Csacsi
Akkor sem hagyom magam, és megpróbáltam utánajárni a belsõ nézetnek, én már szinte 90%-ig biztos vagyok benne, hogy lesz, legalábbis a video alapján. Lesz két kép, az egyik a belsõ nézetrõl, a másik kívülrõl, viszont a "hud" mindkét képen látszik, és ugyanaz a felépítése. Ebbõl következtetek, hogy mindkét kép a játékból van. Kicist rossz lesz a minõsége, de melóhelyen ennél többre nem telik most.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Alexease
Ezt neztem en is, de azon belul, mar dashboard van emlegetve, ami inkabb muszerfal😊) Lehet, hogy peszzimista vagyok, de en ebbol a leirasbol, a konzolos stilusu, a kepernyo aljara kirakosgatott "muszereket" ertem.

De azert, remelem, hogy korrekt 3D-s belsonezet lesz, dinamikus soformozgasssal, es muszerekkel😊)))))))
M@TriX
Hmmm...

http://www.richardburnsrally.com/carmodel.htm

(Interior)

ez már sztem bizakodásra adhat okot. Vagy nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csacsi
Na mind1. Akkor marad tovább a feszültség, hogy lesz, vagy nem lesz... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

M@TriX
azért ez nem biztosíték, láttunk szerintem már ilyet.

Megjelenésrõl csak annyi van, hogy "Spring" 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csacsi
Csak kérdés, hogy mikor, és kérdés hogy vajon mikor jön a játék maga.

Egyébként, ,még az is a belsõ nézet mellett szól, hogy minek raknának a videóba ilyet, ha nem lesz benne.

M@TriX
azért gondoltam renderre mert olyan plasztikus, de lehet tényleg lesz belsõ nézet, végülis akármelyik lehet, mert ki van dolgozva a játék rendesen. Majd kiderül ha megmondják hivatalosan.

Csacsi
Azért merem azt gondolni, hogy játékból van, mert ami ilyen "filmbetét" szerûség, ott lehetett látni a sofõrt is, meg navigátort is. Ez meg kifejezetten játékokba való belsõ nézet.

M@TriX
tudom nem engem kérdezel, de én renderre gondolnék.
De lehet in-game, ugyanis nagyon szépen ki van dolgozva az egész játék.

M@TriX
azért reménykedjünk. Mondjuk én már egy motorháztetõs nézetek is örülni fogok, de jó lenne ha végre megjelenne egy belsõ nézetes játék. Nagyon ritka.
Persze biztos azért nincs belsõ nézet mert annak is idõ kell a fejlesztéséhez, mûszerek, élethû textúra stb.

Csacsi
Egyébként, szerinted a kép a játékból van, vagy render?

Csacsi
Mi az a BHM?

Alexease
A BHM-on fent van normalisabb, nagyobb minosegu MOV-ban, de abban sincs semmi ertekelheto.
Csacsi
Én is kikockáztam, van benne render is, de ez szerintem játékból van, amit én találtam, legalábbis nagyon úgy néz ki.

Csacsi
Itt van kép. Bár elég rossz minõségû, de kivehetõ a lényeg.

Alexease
A videot en is ki kockaztam, amikor kiszurtam a belsonezet-szeruseget😊)
De valszeg, az a visszajatszasbol van, mert amit tisztabban lattam, az a "hatsoulesrol" volt😊))

Motorhaztetos valszeg lesz, de sajnos meg ott sincs ter erzet😞( Nagyon remelem, hogy belepasszirozzak valahogy, meg ha olyan gagyi szinten is, mint a Colin3-ban volt, vagy a MS Raly2-ben lesz.
Alexease
A kornyezettel nekem sincs gondom, tenyleg latvanyos😊 Az auto is jo lesz;DD
De a belsonezetrol, meg mindig semmi kep vagy info😞((

Kozben megjott a 2 hetes levelemre a valasz a keszitoktol. Normalisak voltak, meg elnezest is kertek, hogy keson valaszoltak😊))

A fizikara, szimulaciora azt igertek, hogy az eddig legjobb lesz, ami rally-ban megjelent (bar azt nem nehez felul mulni, mert sajnos az utobbi idoben nulla a felhozatal - kiveve a Rally Trophy-t, ami meg mindig a legjobb ezen a teren)

A belsonezetre nem valaszoltak😞((
Csacsi
Jó hír minden rally szimulátor rajongónak, de lesz benne belsõnézet.Legalábbis az oldalon, ami van videó, nagyon kicisben, abban van egy olyan részlet, ahol belsõ nézetbõl mutatják a játékot.Majd otthon teszek fel róla képet.

M@TriX
Még pár kép:

A flóra szerintem nagyon ütõsen néz ki.

Ez a kép is nagyon ígéretes a porfelhõjével.

M@TriX
szerintem nagyon szép, igaz a kocsi textúrája túl "mesterkáélt", de biztos lesz kosyolodás és egyéb finomság.

grebber
A 2004-es rali vb szezon már javában zajlik, sajnos Richard Burns nélkül. Amellett, hogy nagyon reméljük jövõre felépül és visszatér, a nevével megáldott rali szimulátortól is várjuk, hogy maradandót alkosson. Az SCi csapata beindította a címben szereplõ játék vadonat új oldalát, amelyet ha szemügyre veszünk egybõl meglátjuk, hogy sok idõt öltek bele. És, hogy ne hagyjanak minket maradandó élmény nélkül, adtak nekünk egy videjót is, melytõl bárki ámulhat, vagy éppen legyinthet rá egyet. Azonban mindenképpen nagy ellenfélre talált az Xpand Rally eme alkotás személyében!

Next PC upgrade: 2022

Breki33
ja csak az meg nem megy xp-n 😞
zaki
ne má... 😞

Eisenhower
hát most hogy láttam nekem se elég hülye mozgása van az autonak. komolyan mondom nem igaz hogy nem lehet egy normális rally game-t csinálni? ! a colin 1 még normális is volt

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ibronk
Fentvan a gamestaron is már, de nem tûnik tul meggyõzõnek nekem...

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Jacek

Eisenhower
kijött egy 24 megás video hozzá a computerandvideogames.com -on van de az istenért nem tom letölteni csak ha perkálok azt meg ugye ...^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Alexease
Ezen a kepen gy pozitivum van, hogy legalabb elore billen az auto repules kozben.

A napokban kijott jonehany leiras, bemutato, riport a keszitokkel, hogy mi lesz a jatekkal, mit csinalnak, hogy all a fejlesztes, milyen ujdonsagok kerulnek bele stb.

A legnagyobb elonyok kozott emlitettek a egyelentlen, dimbes-dombos talajt, a szuk erdei utakat, es a gyors, "fun" versenyeket.(?!) De amin a legjobban dolgoznak, a hatsoszelvedon megjeleno fenyek, tukrozodesek.

Sajnos belsonezet ugy nez ki nem lesz;( De a leirast osszefoglalva, nagyon ugy nez ki, hogy inkabb egy MS Rally "tipusu" jatekot akarnak kesziteni. Az egyszerubb jatekmenetet a parhuzamosan fejlesztett teljes konzol skala is alatamasztja.

Aki szerintem szimulatort var, az kezdjen pianoba kapcsolni😉
Ch_Slater
remelem nem repuloszimulator lesz...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

hát tényleg nem ártana már egy normális szimulátor mert rally masters, cm1-2, esetleg rally trophy óta semmi használható móka nincsen....

Alexease
Alexease
Ja! :0
A lenyeg, hogy kaptam levelet a cegtol, de sajnos semmi konkret nem volt benne. Vagysi, nem derult ki, hogy lesz-e benne belsonezet, vagy sem. De arra sem valaszoltak pontosan, hogy arkad jellegu lesz inkabb (MS Rally), vagy probalnak valami normalisabb szimultort osszerakni.

De sajnos, az eddigi kepekbol, nyilatkozat foszlanyokbol itelve, egy jobb automozgassal, egyszeru, de nagyon latvanyos konzol szeru grafikaval megaldott, kulsonezetes fun rally race lesz.

Ami biztos sokaknak ismet tetszeni fog, de en nem orulok (es meg sokan nem).

De remelem tevedek, es tenyleg valami jo fajta szim lesz.😊))
Breki33
nya térjünk vissza a témázgatáshoz
Tom3
áhá köszi! keresek bannert a Transport Giant-ba
Alexease
Azert vannak a Hazigazdak, hogy rendet tartsanak😊
Sajnos, manapsag elszaporodtak az Unreg degenaralt beszolasok, az ertelmelen hozzaszolasok stb. stb.
Es sajnos, a felesleges, ertelmetlen, tobbszori topic nyitasbol is sok van. De ez mar a Moderatorok dolga.
Tom3
???? mer en mit csinaltam?igaz lehet hogy nehany ertelmetlen
forumjaimat torlom
Tom3
áhá! mert en a jatekosok forumaba nem 1 topicban vettem eszre aminel hazigadat ir
Taranov
Olyan itt nincs. Nem lehet egy témából több topikot nyitni és nem lehet értelmetlen topikokat nyitni, illetve értelmes címet és alcímet kell adni a topikoknak.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Alexease
Ha mint USer akarsz toroltetni valamit, akkor be kell szolni a Moderator topic-ba, ott eldontik hogy jogos-e, es Ok torlik.

Ha Hazigazda/Moderator lennel - de nagyon valoszinu hogy nem leszel😊)), igy nem lesz ezzel gond - akkor kicsit mas hogy nez ki a forum, es van lehetoseg kozvetlenul is torolni a hozzaszolasoknal.

Es most, szerintem hagyuk a temat, mert ez a RBR topic-ja😊)
Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Tom3
Magam erdekebe nyitom a topicokat 😊))
Taranov
Ha nem a saját fórumokon belül nyitottál topikot, akkor nem vagy házigazda, csak témaindító, és akkor a moderátok topikjába kell írnod, ha valamilyen alakítást akarsz egy topikban.

Tom3
??en azt kerdeztem hogyan toroljem azokat a hozzaszolasokat.
be kell szolnom a Moderátorok topicpa? mert kulonben mindent ertek ezen kivul.vagy esetleg a topicban van egy gomb amit meg kell nyomnom?
Taranov
És aki nem nyit folyamatosan értelmetlen topikokat, mint Tom3 😊)
Szóval Tom: Szerintem érd be a mezei user szereppel.

Alexease
Kapsz jogosultsagokat, es te tudsz torolni. Igen, a banner egy fajta reklam kep😉

De ha ennyire nem vagy "kepbe", akkor mondom hogy ne foglakozz a dologgal. Nem osztogatjak a jogokat csak ugy, megbizhato ember kell, aki folyamatosan becsiuletesen ott tud lenni, es ert is a dolgokhoz.
Tom3
a banner mondhatnank 1kep?
Tom3
ertem de en hogy tudom mind azokat kiszedni?irok a Moderatorok topicba?
Alexease
Ha a Moderator statuszt sem erted, akkor nem erdmes a dologgal foglalkoznod.
Amugy a Moderatornak kellene kiszedni a topic-bol a nem oda illo hozzaszolasokat, a tragar kifejezesekt, a bazi nagy kepeket, renbetartani, figyelemmel kiserni stb.
Tom3
meg a Moderatort sem nagyon ertem