20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Buba007
    Nekem Logitech FF-es kormányom van és még azzal is baromi nehéz vezetni!
  • SE0418
    off
    Trally: nyomd le a J billentyűt!
    Oda-vissza kapcsol a bill./kormány között.
    Nekem Logitech MOMO-m van azzal jól működik.
    on.
  • Glpetyus
    VÁÁÁÁÁ :D
    Ez ok,de a 4.9 sem javít? :P
  • dr Kotász
    AA helyett növelj egyet a felbontáson.
  • RelakS
    Villogásán? Nekem csak keresztben azélhúrok vannak kiveszejtve, amik a közelbe érve eltűnnek :) Persze AA nélkül nncsenek, de úgy meg randa a közeli :)
  • Buba007
    Na kipróbáltam a játékot Csak kár, hogy nem lehet multiba játszani :((
  • RelakS
    De, annyi, csak ma kicsit rázós a napom :D
  • Glpetyus
    Basszatok le hogy nem olvasok vissza^.^,de a 4.9 drájver segít az út "villogásán" ? ^.^
    thx ^.^

• hunt3r
    koszi, akkor otthon megcsinalom :)
  • robotnyk
    én a brit rally győzelemért kaptam
  • hunt3r
    peugeot 206 ot hogy lehet megszerezni?
  • dr Kotász
    Nem inkább 1:23,37?
  • RelakS
    Tegnap este végre megcsináltam az advanced tréning teljes pályáját. 2:23.37... meg 6 tonna k0rv@@nyázás
  • JuanG
    "Akinek nem megy az RBR az próbálja ki a Magyar TRally-t!

TRally
    (Lehet kormánnyal is irányítani!)"

...én nyomtam már, de nekem kormánnyal nem megy :(((...
  • JuanG
    két újabb skin tölthető le a www.bhmotorsports.com -ról:

• 505thZajcev[PT]
    Jo ez a jatek ,csak billel nem igazan elvezheto, majd ha egyszer lesz kormanyom akkor tuti visszaterek ra, de addig azert vegigviszem ;)
  • karikusz
    Skacok ha valakinek lenne kedve besegíteni az ne fogja vissza magát az itt
    www.autosjatekok.hu
    lévő menüknél lévő játékokhoz kellene egy kis szösszenet (lást a készen levőket, info, vélemény...). Természetesen a író neve a szösszenet alatt, úgy mint ennél
    Need For Speed Underground HUN
    a Faq-ok voltak megoldva
    jöhet a szösszenet ide:
    [email protected]
  • karikusz
    no ezt jól leírtad...ki kellene rakni felülre, a kérdések elkerülése végett..:))
  • karikusz
    nekem az van...és nincs panaszom...asszem leértékelve vettem még anno 26-ért
  • AbortRetry
    Használtan tudnék venni egy MS sidewinder ff usb-t. Szerintetek mennyit érne? A srác nem sokat használta.
  • Alexease
    De szerintem, most mar senki sem panaszkodhat, mert jon 3 teljesen eltero rally jatek (Colin5, Xpand, RBR). Igy mindenki megtalalja az igenyehez mertet.
    Persze, mindegyik lehetett volna jobb a sajat neveben, ki maradtak dolgok, vagy belekerultek apro bosszanto hibak, esetleg szivesen otvoznenk, atvennenk dolgokat az egyikbol a masikba de ez van:))

Teny hogy semmisem tokeletes, de a lenyeg hogy mar van mibol valasztani:))

Remelem a RBR sikeres lesz PC-n, komoly eladasokat fog produkalni (amihez itt is sokan hozzajarulnak akinek tetszik, nyomatja, regota vart valami hasonlot stb.:DDD), es kovetendo pelda lesz masoknak is, nem kulonben az SCI-nek hogy neki alljon egy igazan PC-re "kitalalt" RBR2-nek:))))))))

(*** Es most ismet johetnek a: "nem indul, csikozza az utat, lassu, nem megy billel, AA-AF, catalyst, mx440 stb.:)))) ***)
  • Rossi1
    Köszi!

Akkor ez az én játékom csak kormányom nincs... :( Szerinted nagyon gáz bill.-el nyomni???
  • mrsix
    Sorry, javítok: Alexease!
  • mrsix
    Axelease!
    Köszi a pályahosszal kapcsolatos infót!
  • Alexease
    - Nincs Multiplayer:/
    - Az Xpand Rally extra csicsas arkadosabb jatek (billeseknek), a RBR inkabb "real" grafikas szimeseknek (kormanyhoz)
    - "Szabvanyos", normal hosszusagu, a valodi helyszinekhez merten hossszu szakaszok vannak. 6-13km hosszuak, 3-10 perc alatt teljesithetoek. Ha esetleg rovidnek tunne atlag 5 perc vezetes szakaszonkent, akkor nem az, mert mint szimulator eleg komoly feladat eredmenyesen, hiba nelkul vegig uton tartani, koncentralni, odafigyelni stb.
  • Rossi1
    Nincs koprmányom, szóval bill.- en tudom csak nyomni a játékot... Szóval akkor ugorjak neki vagy várjak még???:)
  • dr Kotász
    AA-t vedd le, AF maradhat. Nálam megoldotta.
  • mrsix
    Sziasztok!
    Sajna Én csak majd a jövő hétvégen tudom kezelésbe venni a játékot. Milyen hosszú pályák vannak benne és mekkora a leghosszabb?
    Köszi
  • Cowek
    És én is? :-D

Kormány van?
  • JuanG
    akkor én mehetek? :DDD
  • bazza
    Aki pedig ezzel tud menni, az mehet pályázni a suparuhoz...
  • bazza
    Azt nagyon sajnálom, hogy nekem a Colin sorozat sokkal több élményt nyújtott mint ez! Nem azt mondom, hogy jobb, sőt! De ez már nekem durva! Még beállva se tudnék normálisan menni vele...:DDe komolyan, a Colin 2 volt az igazi! Pont olyan reális, hogy még vezetni tudtad! A kettőt kombinálni kéne, és akkor...akkor wazze isten lenne! Így meg vigyorgok magamon, hogy nem birok az úton maradni, megyek mint Észventúra. :) LOJÁL!
  • Rossi1
    Csaó Srácok!!

Gondolom lejárt kérdést teszek fel, de milyen a játék???:) Csak azért kérdezem, mert vacilálok az Xpand Rally és e között. Pontosabban, nem tudom, hogy most ezt "vegyem" meg vagy várjak az Xpand megjelenéséig?! Előre is köszi Rossi1
  • Buba007
    Jól tudom, hogy lehet multiplayerben is játszani?
  • Gear
    Nem! Az majd az XPAND Rally lessz.
  • lboyongo
    hi, nem tudom hol keressem és most nincs időm visszaolvasni...szal a gond az h feltelepítem utána setup.exe, és amit kibont crack "invalid fingerprint"-tel elszáll. A gamecopy-s crack az pedig wrong disc-et produkál, ha segítene vki megköszönném.
  • Deajka
    Hi!

A demo-hoz képest változott a gépek vezethetősége, viselkedése?
    A demoban nekem olyan könnyen dobálózott a kocsi ,hogy nem tetszett. (kormánnyal)
    Más: Ez nem a crome grafikai engine-jének a túrbózott változata?
  • JuanG
    Hogy állsz a festésekkel, kész vannak??? A toyota látom kész...
  • robotnyk
    AA/AF nélkül, de próbáltam azzal is, nem voltak csíkok
  • Torry
    Nah az!

Te hogy nyomod?