20179
-
Nekem Logitech FF-es kormányom van és még azzal is baromi nehéz vezetni! -
SE0418 #3814 off
Trally: nyomd le a J billentyűt!
Oda-vissza kapcsol a bill./kormány között.
Nekem Logitech MOMO-m van azzal jól működik.
on. -
VÁÁÁÁÁ :D
Ez ok,de a 4.9 sem javít? :P -
AA helyett növelj egyet a felbontáson. -
Villogásán? Nekem csak keresztben azélhúrok vannak kiveszejtve, amik a közelbe érve eltűnnek :) Persze AA nélkül nncsenek, de úgy meg randa a közeli :) -
Na kipróbáltam a játékot Csak kár, hogy nem lehet multiba játszani :((
-
De, annyi, csak ma kicsit rázós a napom :D -
Basszatok le hogy nem olvasok vissza^.^,de a 4.9 drájver segít az út "villogásán" ? ^.^
thx ^.^
-
hunt3r #3807 koszi, akkor otthon megcsinalom :)
-
én a brit rally győzelemért kaptam -
hunt3r #3805 peugeot 206 ot hogy lehet megszerezni? -
Nem inkább 1:23,37? -
Tegnap este végre megcsináltam az advanced tréning teljes pályáját. 2:23.37... meg 6 tonna k0rv@@nyázás -
"Akinek nem megy az RBR az próbálja ki a Magyar TRally-t!
TRally
(Lehet kormánnyal is irányítani!)"
...én nyomtam már, de nekem kormánnyal nem megy :(((... -
két újabb skin tölthető le a www.bhmotorsports.com -ról:
-
Jo ez a jatek ,csak billel nem igazan elvezheto, majd ha egyszer lesz kormanyom akkor tuti visszaterek ra, de addig azert vegigviszem ;) -
Skacok ha valakinek lenne kedve besegíteni az ne fogja vissza magát az itt
www.autosjatekok.hu
lévő menüknél lévő játékokhoz kellene egy kis szösszenet (lást a készen levőket, info, vélemény...). Természetesen a író neve a szösszenet alatt, úgy mint ennél
Need For Speed Underground HUN
a Faq-ok voltak megoldva
jöhet a szösszenet ide:
[email protected] -
no ezt jól leírtad...ki kellene rakni felülre, a kérdések elkerülése végett..:)) -
nekem az van...és nincs panaszom...asszem leértékelve vettem még anno 26-ért -
Használtan tudnék venni egy MS sidewinder ff usb-t. Szerintetek mennyit érne? A srác nem sokat használta. -
De szerintem, most mar senki sem panaszkodhat, mert jon 3 teljesen eltero rally jatek (Colin5, Xpand, RBR). Igy mindenki megtalalja az igenyehez mertet.
Persze, mindegyik lehetett volna jobb a sajat neveben, ki maradtak dolgok, vagy belekerultek apro bosszanto hibak, esetleg szivesen otvoznenk, atvennenk dolgokat az egyikbol a masikba de ez van:))
Teny hogy semmisem tokeletes, de a lenyeg hogy mar van mibol valasztani:))
Remelem a RBR sikeres lesz PC-n, komoly eladasokat fog produkalni (amihez itt is sokan hozzajarulnak akinek tetszik, nyomatja, regota vart valami hasonlot stb.:DDD), es kovetendo pelda lesz masoknak is, nem kulonben az SCI-nek hogy neki alljon egy igazan PC-re "kitalalt" RBR2-nek:))))))))
(*** Es most ismet johetnek a: "nem indul, csikozza az utat, lassu, nem megy billel, AA-AF, catalyst, mx440 stb.:)))) ***) -
Rossi1 #3794 Köszi!
Akkor ez az én játékom csak kormányom nincs... :( Szerinted nagyon gáz bill.-el nyomni??? -
Sorry, javítok: Alexease! -
Axelease!
Köszi a pályahosszal kapcsolatos infót! -
- Nincs Multiplayer:/
- Az Xpand Rally extra csicsas arkadosabb jatek (billeseknek), a RBR inkabb "real" grafikas szimeseknek (kormanyhoz)
- "Szabvanyos", normal hosszusagu, a valodi helyszinekhez merten hossszu szakaszok vannak. 6-13km hosszuak, 3-10 perc alatt teljesithetoek. Ha esetleg rovidnek tunne atlag 5 perc vezetes szakaszonkent, akkor nem az, mert mint szimulator eleg komoly feladat eredmenyesen, hiba nelkul vegig uton tartani, koncentralni, odafigyelni stb. -
Rossi1 #3790 Nincs koprmányom, szóval bill.- en tudom csak nyomni a játékot... Szóval akkor ugorjak neki vagy várjak még???:) -
AA-t vedd le, AF maradhat. Nálam megoldotta. -
Sziasztok!
Sajna Én csak majd a jövő hétvégen tudom kezelésbe venni a játékot. Milyen hosszú pályák vannak benne és mekkora a leghosszabb?
Köszi -
És én is? :-D
Kormány van? -
akkor én mehetek? :DDD -
Aki pedig ezzel tud menni, az mehet pályázni a suparuhoz... -
Azt nagyon sajnálom, hogy nekem a Colin sorozat sokkal több élményt nyújtott mint ez! Nem azt mondom, hogy jobb, sőt! De ez már nekem durva! Még beállva se tudnék normálisan menni vele...:DDe komolyan, a Colin 2 volt az igazi! Pont olyan reális, hogy még vezetni tudtad! A kettőt kombinálni kéne, és akkor...akkor wazze isten lenne! Így meg vigyorgok magamon, hogy nem birok az úton maradni, megyek mint Észventúra. :) LOJÁL! -
Rossi1 #3783 Csaó Srácok!!
Gondolom lejárt kérdést teszek fel, de milyen a játék???:) Csak azért kérdezem, mert vacilálok az Xpand Rally és e között. Pontosabban, nem tudom, hogy most ezt "vegyem" meg vagy várjak az Xpand megjelenéséig?! Előre is köszi Rossi1 -
Jól tudom, hogy lehet multiplayerben is játszani? -
Gear #3781 Nem! Az majd az XPAND Rally lessz. -
lboyongo #3780 hi, nem tudom hol keressem és most nincs időm visszaolvasni...szal a gond az h feltelepítem utána setup.exe, és amit kibont crack "invalid fingerprint"-tel elszáll. A gamecopy-s crack az pedig wrong disc-et produkál, ha segítene vki megköszönném.
-
Deajka #3779 Hi!
A demo-hoz képest változott a gépek vezethetősége, viselkedése?
A demoban nekem olyan könnyen dobálózott a kocsi ,hogy nem tetszett. (kormánnyal)
Más: Ez nem a crome grafikai engine-jének a túrbózott változata? -
Hogy állsz a festésekkel, kész vannak??? A toyota látom kész... -
AA/AF nélkül, de próbáltam azzal is, nem voltak csíkok -
Torry #3776 Nah az!
Te hogy nyomod?