20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • JuanG
    no gyorsan kipróbáltam eredeti verzióban, nagyjából ugyanaz (gépigény stb), de egy fontos eltérés van: a replayben az első kerekek rendesen forognak a kormányzás szerint :DDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bp
    Itt egy ripléj. Ez a max, amit ki tudok hozni a pályából, ha gyorsabban megyek repülök....bár így is fogok! Iszonyatosan csúszik, mint ha nem is tapadna a gumi. Alap beállítással nyomom. Nézzétek már meg és mondjátpk el, mi lehet a baj! THX! ezaz
  • Sonajk @:o)
    Ha érdekel valakit: Hyundai Accent Tarmac Setup
  • [Walaki]D`Lair
    én default setuppal szoktam ugyanezt...:DDD

[mondjuk én 2 éve LFS-ezek]
  • radeer
    Na, azóta hogy ideírtam nem tudok menni egy szakaszt sem 5-8 borulás nélkül... letöltöttem b type free subaru setup-ját és első versenyen igaz...rookie-ban de végigmentem és több mint 1 perccel első lettem elöttük, ami mint alatt írtam eddig nagyon távol állt tőlem! Hihetetlen jó játék, kössz a setup-ot..ha vannak még finomított beállítások , én mint tök amatőr ebben szívesen veszem a segítséget.( mittom murvásra,aszfaltra, pályákra stb.)
  • RelakSfromhome
    egyébként kezdetnek a micubishit érdemes használni, igaz? Nekem legalábbis az jött be :)
  • RelakSfromhome
    Itt bemutatok egy pörgést fejen állva a replay végén :D
  • uHs Gerzson
    Még beszél a gyerekkel és majd képeket fog majd belinkelni, de ahogy irta meglesz szerinte.
  • radeer
    Kezdem azzal, hogy igen gyönyörű a játék grafikája..ilyet még nem láttam. Ellenben nem vagyok mai csirke, és mentem már pár autós gaméval, de.... majd 24 éves számítógépes ( kezdve c-64 ) pályafutásom alatt nem találkoztam olyan autós gémmel ami ennyire felbosszantott volna, már próbáltam mindenféle kormánybeállítással..állandó gáz és csak fékkel szabályzom,stb...de képtelen vagyok végigmenni a pályákon. Jó mondjuk végig bírok menni, de az nem verseny. Folyton kixcsúszik az autó és ha van egy komolyabb kanyar csak lépésben tudom bevenni, nehogy már ez legyen a raly...hisz még a legkakibb colinban is lehet beszúszni egy kanyarba. Jó-jó lehet mondani, hogy állítsam be a verdát, de nem hiszem hogy minden sofőr ért ahhoz a bonyolult dolgokhoz amik a kocsin vannak ( ezer és ezer állítás). Szóval lehetne benne szerintem azért használhatobb alap beállítás, amivel szépen lehet menni...és aztán az okosok mennének jobban.
  • b-type
    én linkeltem, de aszfaltos,
    viszont tény, hogy ahoz, hogy kiautózd eléggé ismerni kell a pályát, hogy legyen elképzelés arról, hogy melyik kanyarba mennyivel akarsz bemenni..mert csak akkor tudod használni.
    pl. nálam maximál a terpesztés ezen a setupon, mivel sok a tempos kanyarra érkezés már elindult autó egyensúlyal( alacsony a kasztni merevítés is)
    ha nem azzal a tempóval érkezel akkor inkább csak zavaró, mert tekeredik az autó...pont az alacsony merevítés, és a terpesztés-rugózás miatt.
  • Breki33
    a setup is megvan?
  • Breki33
    már linkeltek be

és volt szó egy magyar oldalrol ahova az idők mennek fel
  • uHs Gerzson
    Én megtaláltam a forumot és találtam egy érdekes beirást aminek annyi a sztorija hogy a gyereknek van egy rally ismeröse aki majd megadja az ö kocsijuk beálitásait, és majd küld róla képet.
    Éredekes lesz.
  • bp
    Emberek!

Végső elkeseredésemben és persze azért is mert nem válaszoltatok a kérdéseimre: aki ment egy jó időt, ne csak a ripléjt másolja már fel hanem a teljes beállítását! Nem tudom hogy én rontom-e el, de nem bírok rendesen menni még kormánnyal sem. Igaz, csak egy Logic3, de nem hinném, hogy ez lehet a baj. Kezelhetetlen az autó, vagy hússzal megyek és kapok 2 percet egy 5 perces szakaszon.
    Tehát, plz link ide be egy setup-file!
  • JuanG
    megvan...installing
  • raziel.
    Csao.

Nemtudjátok mitől van az hogy beálitom optionsba hogy az irányitást a nyilakra és gaméba meg szarik jobbra meg balra menni...és ez a gondja havernak is...elöször még ment, másnap elinditom már nem... mi lehet a baj?
  • b-type
    hajrá.
    de azért ne hagyd, hogy az eredmény legyen a fontos...jókat kell rajta szaggatni, élvezkedni.

• Mnemomic
    Én is ezért meg jó érzés ha eredetiben megvan az embernek egy ilyen játék :)
  • SE0418
    Én is megveszem, nem azért mondtam. Csak most a patch előtt nem kell azt várni, hogy az eredeti megoldja a problémákat.
  • b-type
    egy dolog mindenképpen.
    a kifizetésével támogatom egy q jó program eladásait.
    milyen játékot vegyek meg eredetiben ha nem az ilyen jóságokat.
    kinek a Trd2, kinek az Rbr.. :)
    jól csinálták, szeretem, megéri, megveszem. pont. :)
  • SE0418
    Írj ha megvan!
    Szvsz. nem lesz különbség a warez és az eredeti között, max. nem kell vacakolni a töréssel.
  • JuanG
    valahol itt
  • Breki33
    tom nem új, de csak most láttam

valaki ajánlott egy asfalt setup-ot a BHMS-en de nem találom, nem tudsz potos linket ?
  • JuanG
    már megvan :DDD...de nekem a subaru szent, max csak megnézem játék közben is, mert tényleg jól néz ki...
  • JuanG
    mindjárt megyek a CDGalaxisba az eredeti példányomért :DDD...lesz uninstall meg reinstall...aztán elkapom b-type-ot a hosszú francián :DDD...
  • Breki33

Ez nagyon tetszik.
  • Breki33
    TrackIR enhanced mode for RBR:-)

Vajon hogy műxik?
  • Breki33
  • Moby
    5.49 a setupoddal :) 42-ig nem nyugszom GRRRR :D
  • winona
    nagyon köszönöm, ezt nem tudtam!
    így már azért kényelmesebb próbálkozni, mert nem kell végigvárni a restartot! :)
  • Biszke
    köszi.
  • 505thZajcev[PT]
    Nos az hogy a gep reseteli magat egy olyan problema ami kikapcsolhato, de ez tobbnyire akkor fordul elo ha vmi vegzetes kivetel tortenik.Ha szerencsed van akkor ezentul csak a program lep ki desktopra.
    My computer-->> jobb eger gomb -->> tulajdonsagok-->>advanced ful-->>startup and recovery (nemtom magyarul hogy van forditva,3 sorbol a legalso)-->>settings -->>system failure resznel mind3 kockabol vedd ki a pipat, foleg az automatically restart elol
  • Breki33
    automata váltóval?
    Sajna nagyon megszoktam

Azért kiváncsi lennék ezzel a teknikával amit itt oktatnak, hogy mennék pl a Colin2-ben P
  • b-type
    :)
    fog is menni..meg még jobban is.
  • 505thZajcev[PT]
    Linkek, patchek .....
  • Breki33
    hát énis úgy kezdtem, de aztán rájöttem, hogy meg kell tanulni vezetnem úgy mint ti :-)
  • Breki33
    köszi

énis láma vagyok mert csak a 8-asnál tartok P
  • b-type
    ja, bocs...én még nem nyomtam ki a sulit.
    csak az alapot, hogy tudjak menni szezont futni...:
    mivel dobogón szerepelek már három éve a bajnokok közt, ezért még megtart a Subaru, de ahogy hallom jövőre fiatalítani akarnak :), lehet mennem kell a Mitsu.-hoz..
    legszivesebben egy felhozó pilótai állást vállalnék a Skoda-nál :)))))))
    én így játszom..:)
    a külön szakaszokat ahol az időre megyek, azokat mint hegyi felfutó versenyeket kezelem...ezért is nem bántja a lelkiismeretem, hogy megismerek, és persze ezáltal betanulok egy pályát..:)
    én így nyomom...egy pszihologus kapásból lökné mi a bajom. :DD
    de azok nem tudják mi a faxa :DDDD
  • robotnyk
    ja, ott ati vid.kar driverről volt szó
    és igen, gamepadet húzd ki.
  • Sonajk @:o)
    "Ettől még had legyen jogom, hogy kultúráltan nem lekisfiúzva senkit nem indulattól remegő hangon hozzászóljak."

Részemről ez irányba teljes joggal felruházlak

de aztán betartani ám ;)

Más:
    Végre sikerült ma de. (bár ráment az egész) megfutnom a Rally school-ban az utolsó pályát. Akkor én most LÁMA vagyok (már mint, hogy egy gész de. kellett hozzá). Mindegy, a lényeg az, hogy végre meg van.