20179
-
#3855 jó az oldal :DDD...kéne egy stage records táblázat, és küldhetnénk a replayeket :DDD, mit szólsz????? -
#3854 egyértelműen jó...és hogy ezt alátámasszam, egy újabb rekordom:
ausztrál 1-es szakasz - 5:25:50
...gyorsan menni, minél kevesebb hibával...ez a rally...már-már sikerül (virtuálisan) -
#3853 tömören: nagyon jó, az egyik legjobb. -
#3852 Most akkor jo a game vagy szar ,iranyithatatlan? -
#3851 Én egyenlőre örülök, ha egy-egy pályát választva végigmegyek rajta, és kapok fél percet :D Mondjuk az is igaz, hogy a törés realistic-en van, sazl vigyázni kell a szekérre :) -
#3850 Tessek egy visszajatszas:)) Semmi extra, csak mar presztizs kerdes volt, mert amiota kijott a jatek, kb. 20x probaltam ezen a palyan megverni RB-t (Challenge) de nem jott ossze:)))) Neha orultem, hogy ha a palya vegeig eljutok:))
Most osszejott, bar az eleje csunya volt a vege meg tul ovatos:))))))))))
Japan, Pirka Menoko, RB Challenge, RB vs Alexease :DDD -
#3849 Nyugtass meg: nincs jogsid ugye? -
#3848 ami sztem az aszfalton lényeg:
szinte sosincs csak fék...mindig van mellette gáz, (főleg ha lekapcsolod a kuplung segítséget), de a teligáz is ritka.
van a két hosszú szakasz a Francián, azok az igaziak, ha azokon végigmész jól, akkor ez az 1stage már nem gáz.
az első szakaszon sztem akkor vagy ok, ha jól jösz fel..ez alap, mert innen jön a neheze, szal 1:06 vagy alatta, aztán jön a besz@rás ahol apró mozdulatok számítanak, aztán már csak nem szabad bebukni a végét.
egyébként soxor megfordulhatsz diffiből is, ha megtalálod, bár ez csak nagyon lassú kanyaroknál jó. -
badoer #3847 ez ugyanaz.remélem menni fog vele.koszonom norbi
-
#3846 Ez új szezon amit kezdtem. Na mind1 mondon majd kiderül. -
Norbri #3845 No DVD Patch -
Norbri #3844 Mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy az új nevekkel egy teljesen új szezont kell iondítani, mert akkor könnyen fagyhat, meg ilyesmi.
Próbálta már valaki hófalas modot? Van egy-két mókás videó róla (bocs, ha már volt róla szó).
bp!
A setupokat igencsak kell buherálni. Az sem mindegy, hogy milyen autóval mész, nekem a Lancer sokkal könnyebben irányítható volt, mint a Subaru. Van kint a BHMS-en már valami aszfaltos setup (talán Hyundaira, nem tudom pontosan), azt lehet, hogy ajánlott kipróbálni. -
badoer #3843 sziasztok.nem tudtok egy crack linket adni a dvds verziohoz?arreb talaltam egyet de nem talaltam ott creket.koszonom -
#3842 Az elofordulhat, vagy valami mas ami bele lett turva.
Erdekesseg keppen: a kodokban meg talaltam PC Version 0.45 feliratot, es hivatkozasokat PS2 memoria kartyara is:))) -
#3841 Én is már sokszor de nekem se volt. Igaz ez most amivel kezdtem a 2004-es nevekkel van lehet abban van vmi hiba majd kiderül a további helyszíneken. -
#3840 Jó, jó értem. De valami akkor sem kóser! Vegyük alapul azt, hogy most ültem le először PC elé, sohasem játszottam még autóversennyel meg ilyenek. Minden figyelmemmel is totálra vágom a kocsit és Ricsi ellen kapok vagy 2 percet! Szóval nem néhány másodperc dönt, hanem percek. Már arra is gondoltam letöltök egy-két ripléjt ésd megnézem ki hogy megy vele. Nem bírom elképzelni, hogy minden stimmelne a játék körül és ennyire bal....sz lennék!
Ráadásul a Francia pályát nyomom amit alapból ad, már lementem rajta vagy 30x-or.
?????????????????????????????????????????? -
#3839 En eddig 3x jatszottam vegig a bajnoksagot (egyelore light-osan:DD) de nem volt ilyen problemam. Nalam inkabb az elmentesekkel volt problema. -
#3838 Akkor senki nem tapasztalt ilyet? -
#3837 -
Norbri #3836 Sziasztok!
A nyáron kezdtem el tervezni egy oldalt az RBR-ről, de igazából csak most volt időm befejezni. A címe hunrbrally.atw.hu.
Magamról annyit, hogy nagy rajongója vagyok a rally-nak (számomra sokkal jobban tetszik, mint mondjuk az F1) és a rally-s játékoknak. Anno még valamikor a Network Q Rally-val kezdtem (régi dos-os játék néhol, nem túlzás, 50 kn-es szakaszokkal!), aztán jött a CMR (szigorúan az 1 rész, mert a többi nagyon rossz lett), amivel szintén nagyon sokat játszottunk tesómmal, majd mégkésőbb a Rally Championship (a Rally Trophy valahogy kimaradt az életemből), ami szintén sok hetet/hónapot elvett az életemből, és mai napig ez az egyik játék amit előveszek igencsak sokszor.
Az RBR most teljesen a monitor elé szegez, csak sajnos most javítás alatt van a pedálom, ezért a kormányon lévő karokkal próbálom meg irányítani a játékot. Eddig piszokul nehéz, de ha nincs benne kihívás (lásd CMR), akkor mire lenne jó egy játék? A rally suli szakaszán én is csak próbálkozok és skandináv flikkes kanyarral van a legtöbb gondom.
Remélem tetszik az oldal (jó lenne egy kis versenyt is indítani majd), és nem baj, hogy ennyit írtam? -
HellBurner #3835 Én is hasonló cipőben járok. Egy éve egy két bombos két axis-os joystick elektronikábol (+ még egy poti) csináltam egy kormámy+pedált. Működik meg minden (majd rakok be képet), de most csak vettem egy igazit, és igaz hogy jobb, kényelmesebb meg minden, de egyáltalán nem könnyebb vele. -
#3834 Én vagyok a hülye, mert folyamatosan AA-t írok AF helyett :D -
#3833 Bajnokságban tapasztalt már vki bugot? Most kezdtem el egyet megint, hogy végre Rallyban is megtanuljak váltani :)
Szóval Angol rallyn az utolsó 2 szakasz előtt 1 perc volt a hátrányom az elsőhöz képest. Namost az 5. 6. szakaszon az egyiken első lettem a másikon pedig majdnem első. Erre a végén az összesítésnél tök utolsó lettem 5 perces hátrányal. Büntetésről nem tudok. -
Haszi #3832 King of the Air!!! -
#3831 Milyen filtereket? Honnan? -
#3830 Érdekes dolgokat olvashat itt az ember...
Egyébként aki a kormány_vagy_bill kapcsolatban kérdezget:
én ahogy letöltöttem, izé megvásároltam, szóval telepítés után elkezdtem nyomni a sulit billről. Nem mindent teljesen szabályosan, de a gép által elfogadva, több mint a feladatok háromnegyedét aranyra nyomtam. Jött az utolsó próbatétel. Este nyolctól hajnali kettőig próbáltam, de a legtisztább időm is 2-5 mp-ig lecsúszott a kívánttól.
Bosszús voltam (na mondjuk ez enyhe kif.)
Másnap előszedtem a jó öreg Ligic3-as szupergagyi kormányomat (2 axis tehát nincs egyszerre fékezés meg gázadás :( , 4 gomb). Mivel annak idején mindkét kábeléből jó 10 cm-t fogyasztott el a drága kutyám, gyorsan "összekókányoltam", kalibráltam, és asszem 4. próbálkozásra megcsináltam az utolsó tesztet, és még maradt is vagy 5-6 mp.
Bocs, hogy hosszúra sikerült, de ez az egész arról szólt, hogy még ha gagyi olcsó kormány is, de lényeges különbségek vannak vezethetőségben, meg élményben is persze.
Colin 1-2 idejében (az első idejéből származik a kormány, tehát már a szakálla is ősz...) azokat is éjjel-nappal nyomtuk.
Annál is nagy különbség volt, hogy mivel... -
#3829 Nem vagy egyedül! Én se vagyok egy Colin McRae, de még csak ma délután kezdtem.
Bukás-->>> lehet röhögni -
#3828 szedd le a filtereket -
#3827 mer ez nem nfsu valszeg -
#3826 Meg olvasd el az oktatásnál az instrukciókat. Az sokat segít! -
SE0418 #3825 Csak nyugodtan, szépen ahogy a csiga megy a réten...! -
#3824 Na akkor emberek!
Beszereztem egy kormányt (úgyis puccs van) és gondoltam vége a billentyűs marháskodásnak.... de így sem megy. Állandóan összetöröm a gépet! Van valami trükk a fékezésen kívül? Miért megy fékezéskor keresztbe az autó?????????
HELP ME! -
#3823 Helló mindenkinek! Az a problémám,hogy csak a leggyengébb felbontásban működik a játék amúgy fagy! RAD9600,49CAT,XP.
A 3329-es hsz. nem segített. Valami 5let? THX! -
#3822 Amúgy az intrót le lehet cserélni simán csak egy videót kell wmv fájlba tenni, és átnevezni RBR.wmv-re. Van egy 2002-es év összefoglaló videóm az igen hangulatos és illik a játékhoz :)
Ja van olyan hogy összetöröm az autó elejét és kitörik az első lámpa. Utána hiába van megjavítva, később sem fog világítani. Hogy ez most bug vagy direkt van fene se tudja. -
#3821 ha az van mint nekem :) akkor van egy setup.bat a feltelepített könyvtárban.
futtat ill. elindít
utána crack bemásol a megfelelő helyre (létrehoz egy ilyen könyvtárat a setup.bat)
majd indít...szüttyög meg másol megint jópárat és amikor feldúzzad kb 3,2gb körülire akkor végez :)
indít
jáccik
kormány nélkül necces...
ui.:(kicsit jobban átnéztem;rally school-t végig nyomtam perfectre meg lenyomtam rb-t-azon a pályán bill-el bizonyos technikai okok miatt)
a gravitációt igen elmonyászták borulások ill majdnem borulások esetén.
üdv -
laja2 #3820 www.warezcenteronline.tk -
laja2 #3819 Megvan a megoldás a 2 CD-s verzió "invalid fingerprint" hibájára. Futtassátok a setup.bat-ot a játék könyvtárában. Jó sok fájlt másol sokáig, de aztán már csak a crack könyvtárban lévő exe-t kell átmásolni, és megy. -
#3818 Rally szezonnál ilyen nevek ellen harcolhatok:
-
Travelos #3817 adjatok már egy http címet, ahonnan leszedhetném a RBR-t, mert FTP nem megy a proxi miatt! -
laja2 #3816 SEGÍTSÉG!! Leszedtem a két CD-s iso-t, és installálás után nem megy, "invalid fingerprint" hibaüzenet miatt... segítség... köszönöm.