6542
-
Braveheart #4301 MAjd ha lesz felesleges napom, majd akkor végigolvasom :) Azért kösz. Most telipakoltam a transporteremet energy cellel, viszem a boroniaiaknak, de 44-es sebességgel kb 1 hét lesz míg odaér... -
#4300 Na ez 3 lok volt, de mind1 :)) -
#4299 Braveheart>
2 okból nem adunk segítséget :
1. mivel a világ mindig változik, nem lehet aztmondani, hogy itt és itt ennyi és ennyi pénzért ezt lehetz csinálni.
2. Olvasd végig a fórumot (..... hosszú, de megéri, mert töménytelen információ van leírva :))
3. Ahány ember annyi féle boldogulási lehetőség.
Személy szerint én addig nem lőttem le senkit (még rá se) amíg nem lett meg a Paranid Odysseusom (M2-es hajó) :)) -
kisviku #4298 Türelem, türelem.
Ne az elején kalózkodj, mert esélyed sincs.
Inkább fedezd fel a játékot (különben is az a legjobb amikor saját magad jössz rá mindenre), ismerkedj, nézz köül, kereskedj.
Ha elég pénzed van, akkor már vehetsz jobb hajót és utána azt "kalózkodsz le" akit csak akarsz.
Én amíg meg nem szereztem az első korvettemet, nem bántottam senkit sem.Ez persze az én stílusom.De mondom mégegyszer, inkább gyűjts pénzt, hogy jobb hajót vehess. -
Braveheart #4297 Hogyan lehetek kalóz? Még az argon discivererem van meg mindig, és akármit lövök, le sem megy a pajzsa olyan szar a fegyverem... -
#4296 Igen benne van :) ANGOLUL !!!!!
Tehát mintha ott se lenne :) -
goyo2 #4295 Arra nem emléxem, pontosan mi volt a küldi, de sayaért ne aggódj majd meglesz. Én is visszamentem érte mert ott bénázott a xenonokkal. A message logban biztos bent van az eredeti küldi célja. -
#4294 Ez fáj pont hogy, nem volt ott. -
#4293 Igen ezt a verziót is próbáltam de én átmentem a szektoron, Ő meg eltünt. Azóta sehol se találom és semmi objektivát nem kaptam, semmi a mesages logba, semmi üzenet. -
Braveheart #4292 Help! Amikor megkapom az első kis transzport hajóm, hogyan érdemes továbbmenni? -
#4291 Simán menyj át a szektoron, ne törődj Saya-val, amikor átérsz a kapun, ott lesz melletted. -
kisviku #4290 A lényeg, hogy át kell menni a szektoron asszem.
Tehát nem ott kell okoskodni, hanem át kell menni a szektoron, csak hát ez útközben van.
Már rég játszottam ezt a részt, de úgy emlékezem mintha a mögötte lévő szektorban kell valmit csinálni.
Próbálj valami gyors hajóval átsuhanni rajta. -
#4289 ????
Van ilyen kuldi? :D -
Romeo One #4288 Hát, strafe drive nélkül valszínűleg csak másodpercekig bírtam volna. SD-vel viszont egész jól el lehet lavírozni a lomha PPC lövedékek elől. -
#4287 Hi All!
Mit kell csinálni abban a küldiben mikor a Saya-t kell követni a Xenon 347-be? Akárhogy igyekszem mindig kilönek és az a hü**e pi**a csak ott köröz 3-4 xenon 2-es között -
kisviku #4286 Igen.Hát vajh' miért...
Amikor először nekimentem a Xenonoknak a 347-es szektorban, három különböző M2-essel próbáltam ki.
Legjobban az Odysseusszal bírtam.
Egy Strafe Drive Device hasznos lehet.... -
Braveheart #4285 A játék elején mit érdemes csinálni, amikor kapok egy kis transporthajót? Nem tudtam elküldeni automata tradere vmiért, biztos kéne egy program vagy upgrade hozzá... -
Romeo One #4284 Hehe.Tegnap este heccből nekimentem a Centaurral egy Xenon M2-nek. Egész jól ment a gyakás, csak aztán előkeveredett még egy... Még utána is bírtam egy darabig, aztán valahogy mindig olyan helyzetbe kerültem, hogy vagy nem tudtam lőni, vagy én is célpont lettem... -
#4283 [email protected], de koszi, leszedtem! -
Zombye #4282 Sajna E-mail címedet nem találtam, de belinkelem néked.
Station Account 3.5 revisied/fixed
Használd egészséggel!
-
#4281 Elkuldened nekem? -
Romeo One #4280 Ok, köszi. Nekem azért jobb ez, mert semmilyen scriptem nem fut. Még Station Account sem. Kétszer megpróbáltam scripteket, mindkét kísérlet a játék újratelepítésével végződött. -
#4279 Zomby: az úgy működik, hogy a Script Editorban elindítod, megadod, hogy mennyi pénzt hagyjon a gyáraidban (minden gyárra egységesen adja meg !!!!) és a többit a központi számládra utalja. A lényeg, hogy nem fut folyamatosan a háttérben, ergo nem lassítja a gémet :)) -
Braveheart #4278 Köszi a helpet neked is és a többieknek is! -
Zombye #4277 Levadásztam ezt a Station Account 3.5-t. Még nem próbáltam ki, mert menni kell polcot venni, de hazajövök és beizzítom.
már több mint 30 gyáram van, és marha macera egyenként pénzt osztogatni, meg hasznot fölözni nekik/belőlük.
-
Zombye #4276 Nekem is hasonló tapasztalataim vannak ezzel az MK3-as software bővítménnyel. Az egosoft megnyilatkozása szerint, már készül a galaxitrader változat is. Na, annak már látom némi értelmét. De ez a szektortrader még nagyon láma.
És ehhez képest drága is. Több mint 500 eyer cr.
-
#4275 Én kipróbáltam nem rossz, egy mantára tettem fel viszonylag jól müxik csak mikor befejezte a kereskedelmet (a rendszerben ahol elindítottad már nem tud semmit haszonnal adni venni) akkor küld egy üzenetet, hogy készvan most milegyen ergo mindig át kell küldeni egy másik szektorba(macerás).Ha elég nagy a szektor (sok a gyár) akkor sokáig folyamatosan megy és szép summát hozhat a konyhára (nekem pl majdnem 1Millát hozott mikor meguntam és elküldtem a ShiftZ féle autotradeval) de egy teladi autotrade vagy a ShiftZ gyerek autotrade scriptje sokkal jobb és nem is kell annyit pesztrálni :). -
Romeo One #4274 Na, senki nem vett Trade Mk3-at? -
#4273 Itt az ideje hogy nekiláss :)) -
kisviku #4272 Jó, jó tudom hogy kihagytam. :)
De nem rémregényt és nem kézikönyvet akarok ideírni....:) -
#4271 Ja és nézzetek el ide : Szóval ide :)) -
#4270 pl. gyárak (miben mit lehet kapni, stb.) -
#4269 Egz két dolgot kihagytál :)) -
kisviku #4268 Huh, ide még nem válaszoltam.
Minden hajódat amit megvettél tudod parancsokkal irányítani.
Vannak olyan hajók M1, M2,TL és M6 osztályúak, amikben a kisebb hajók is elférnek, magyarán bedokkolsz a saját nagy anyahajódba.Ahogy a nagy hajókanak, úgy a kisebbeknek is tudsz ugyanolyan parancsokat adnit, egy-két kereskedelmi parancs kivételével.
Ja, igen hajóosztály:
M1: Ezek a legnagyobbak, repülőgép vagy minek nevezzem itt őket, szóval szállító anyahajók.Jellemzőjük, hogy nagyon sok hajó fér el bennük,erősek, nagyok, tűzerejük is nagy de nem annyira, mint az M2-es csatahajóké.Nagyon drágák, áruk az 50 milla és 100 milla között van.
M2:Na igen.Ezek a legerősebbek.Ez a csatahajók osztálya.Minden fajnak különböző van, akárcsak a többi hajóból is.Nagyon erősek, sok ágyú (18 darab, 3-3-as felosztásban),nagy raktér, van helye kisebb hajóknak is a hangárban, kivéve a transzportokat.Erős pajzsok, egyszóval veszedelmesek.Drágák a drágák, fajonként változik az ár, de 40-90 milla között.
M3: Nehéz vadászgépek.Ezek a típusok a nagy tűzerő/páncélzat jelesei.Komoly pilótáknak ajánlott, ezekkel lehet kellemesen zúzni.Raktér/sebesség/tűzerő/pajzs fajonként változik.
M4: Közepes vadászok.Kisebb tűzerő, stb mint az fentebbieknek, viszont gyorsabb és olcsóbb.
M5: Könnyű vadász osztály.Kicsi, gyors, némelyik elképesztően gyors, kicsi tűzerő és páncélzat, de cserébe olcsó.
M6: Cirkálók.Néhányan nehézbombázónak titulálják, pedig inkább korvett vagy cirkáló.A vadászoktól nagyobb (sokkal), de a csatahajóktól kisebb (szintén sokkal). Jellemző rájuk, hogy a fő ágyúkon kívül van még felül és alul is egy mely csata közben - akárcsak a többi hajón - külön irányítható vagy a gép automatikusan használja. Rakterük nagy, de nem akkora mint egy fullosra tuningolt transzporteré, egy darab kicsi M5-ös hajónak van dokk fenntartva rajta.Sebesség/tűzerő stb persze változó vagy Te is meghatározhatod, attól függően, hogy mit raksz rá fegyverként. Nagyon erősek, és jó irányítás mellett még az M2-esekre is komoly veszélyt jelent. Nagyon ajánlott hajók.
TL: Na ezek azok az iszonyatosan nagy transzportok, amik a gyárakat is cipelik.Hihetetlen nagy raktér a jellemző, óriásiak, nagy páncélzat és egy-két modellen a tűzerő is nagy, de nem ajánlott vele vadászgatni.
Nehezen fordulnak még full tuning mellett is, hangárjuk 10-12 hajónak kialakítva.Ezekkel plusz az M2 és M1 hajókkal csak és kizárólag Shipyard-on tudsz dokkolni.Ha fegyver stb kell a hajódba, akkor a benne dokkolt kisebbekkel tudod megoldani.Lehet használni raktárnak is, de inkább gyártelepítésre való.
TS és TP osztály:
Itt vannak a legalapvetőbb hajók a transzportok.A TS a freighter (áruszállító)a TP a passenger (személyszállító).Mindkettő hajóra jellemző a tágas raktér, sz egyiknél bővíthető (TS) a másiknál nem, viszont az meg sokkal gyorsabb.Egy darab ágyúnak van helye a hajón, az is hátul.Persze hogy nem vadászatra való :) de védelemnek nem rossz vagy meneküléskor utolsó mentsvárként....
Alap hajó, mely a gyáraid elengedhetetlen tartozéka.
Huhh asszem ennyi most.
A többiektől szorri a hosszúságért.... -
Romeo One #4267 Próbálta valaki a Trade Mk3-at? Mennyire intelligensen dolgozik, mik a hibái? Érdemes egy hajót ilyenre állítani? -
kisviku #4266 Interaktívan változik, tehát az akkor múködik és megy magától, ha éppen nem abban a szektorban vagy.
Ezt leginkább majd akkor látod, ha lesz saját kereskedőhajód/flottád, és folyamatosan nyomon követed az útját.
A gyárakat/állomásokat építeni pedig a TL osztályú nagy transzportokkal lehet.Később ha lesz elég pénzed, Te is vehetsz egy ilyet, de addig is érdemes keresni őket a "főszektorokban" pl. egy faj anyabolygójának szektorában, olyan helyen, ahol van Shipyard.Például ilyen az Argon Prime is.Egyszerűen odamész hozzá, kommunikálsz ("C" gomb), és megkéred hogy dokkoljon egy Shipyardon.
Onnan már egyszerűbb a dolog, bemész, kiválasztod mit, és átpakolod az egész gyárat a felbérelt transzportba, és mehet a móka.
Ezután keresel egy helyet neki, hogy hova rakja le,lerakja és kész.
De asszem kicsit előreszaladtunk a játékban, próbáld kitapasztalni, ha kell segítség, írj bátran amit tudok, segítek. -
kisviku #4265 No, én nem is azért mondtam, ez amolyan...hmm..."baráti" megszólítás.... :)
Mindjárt válaszolok is a kérdésedre.
Igen, természetesen Te vezeted a nagy csatahajókat is, sőt még a Turreteket (ágyúkat)is irányíthatod külön. Szerintem ez nagyon fel fog dobni Téged is, mivel én már nagyon rég óta vártam olyan játékot amiben vezethetek csatahajót.
-
Braveheart #4264 Nos, felraktam az 1.3-at, bár asszem épp most botlottam egy bugba: a combat simulator 1. pályáján kinyírtam minden ellenfelet, de nem történt semmi...
Még vmi: Az egész "galaxis" interaktivan változik, vagy mindig minden ugyanakkor és ugyanott történik? Meg hogy lehet gyorsan irányítani a hajókat? Míg kiadok egy parancsot, felépülne az adott atomerőmű pl. -
#4263 Most teszem fel a honlapomra az 1.3-as patchet + cracket.
Én az 1.2-el a lenti konfiggal simán játszottam nem volt gond, DE:
1. Ne húzd a géped egy kicsit se (nálam ha akár 1 Mhz-el emeltem a CPU/MEM frekit, akkor már fagyott a game :)))
2. Ha Ati-d van, akkor a "képernyő tulajdonságok/beállítás/advenced/3D/Direct 3D menüjénél válaszd a Custom-ot és a "Custom" gombra klikkelve a
Anti-Aliasing-t és Anisotropic-t állisd Application Preference-re :))
-
Braveheart #4262 Azért annyira nem vagyok már "kicsi" :)