6542
-
kisviku #4141 Válaszolok mindegyik kérdésedre.
A Xenon-ok mindig is fognak állomásokat berakni, nekem a Xenon 347-esbe harmadszor "települt be" egy Xenon Station.
Dokkolni nem engedm meg mire odaérek az M2-eseim már javában támadják.Természetesen full hajókkal rakják be, tehát ha megtámadtad, akkor jobb ha gyorsan szétlövöd,mert kijön vagy 50 db hajó belőle.
Namost én a 347-est már berendeztem elég rendesen, 3 faj élelmiszerüzemei (argon,split,boron)és farmjai + 1 Lasertower Factory + 1 125MW-os pajzsgyár + 1 25-ös és egy 5 MW-os + 2 SPP+ 2 Crystal fab.
Ezenkívül most megy a Gamma PPC a Hornet Missile Factory is...de a lényeg hogy már eléggé tele van a szektor.
Persze a Xenon Station továbbra is csak jön és jön.
Ja és nagyon érdekes, hogy az eredeti az pont a szektor közepén volt, most ott van a Lasertower gyár.Ez nem zavarja, mert egy kicsit inkább mellérakja.
Másik a PPC fegyverek kivétel nélkül minden M1, M2 hajóra rámegy, de előbb érdemes megnézned, hány és melyik megy rá.
A lényeg, hogy mindegyik M2 hajónak a max lézere 144 ezer.
Ide még a Xenon K is beletartozik. -
Zombye #4140 A Xenonok úgy látszik gyárugráltatásra is képesek, most "ugrattak" be egy Xenon Stationt a frissen kipucolt xenon szektoraim egyikébe.
-
Zombye #4139 Azért se mentem M2-es hajóval, mivel nekem egy ilyen szerkentyű még csak vágyálom. Van két M6-om Centaur+Nemesis, van egy orkám meg egy csomó kissebb hajóm, meg 14 gyáram.
Nem szetázok, egyrészt túl könnyű pénzszerzési mód, másrészt esik tőle a harci rangom mint a jégverés.
-
Zombye #4138 Most konkrétan nem emlékszem, de az Odyseusra is megy PPC vagy nem? Ha nem GHEPT meg BHEPT biztosan megy rá. kell venni egy ilyen "humánus fegyver kollekciót", és a baráti szektorokban ezt a garmitúrát kell alkalmazni.
Én jelenleg nagy Xenon írtásban vagyok.
A felső 3 szektort már kipucoltam, de mire leértem a hajógyáras szektorukig kb 5 vagy 6 Xenon K visszaszivárgott.
A shipyardos szektort is kipucoltam fullosra, most megyek leverni a "betolakodókat" aztán jöhet az utolsó szektor a Xenon 374.
Xenon szektor pucolásra nekem tökéletesen bevállt a Perenid Nemesis. előre GPSG lövegekre 1x BPSG. Egy picit lassú volt, de kb fél nap alatt (vasárnap déltől este hégig) megoldottam a kérdést.
Ja, elfogtam 15 Xenon L-t 5 N-t meg 3 M-et. sok másik hajóból is kiugrottak, de azokat vagy a PSG nyírta ki, vagy a Xenon hajók lötték le, miközben dokkolt volna valamelyik gyárba.
-
#4137 Odyseussra en is azt gondoltam, hogy csak az unknow secktorokban hasznalom, amugy leszerelem a fegyverzetet... -
#4136 Hanyas uzi? -
kisviku #4135 Az Odysseusal csak egy probléma van.
Mivel a PSG fegyverek nagyon nagy területen sebeznek, ezért nem igazán bölcs dolog más friendly hajó mellett lövöldözni, mivel azokat is elpusztítja.
Jártam én így már sok szektorban és nagyon sok szerencsétlent lőttem le vele.Elfogadottságom pedig zuhant a mélybe... -
kisviku #4134 Egyetértek!
Nekem is eltartott egy darabig hogy rájöjjek melyik M2-es a legjobb illetve a legjobban használható.
Ha esetleg Xenonokat is akarsz bántani, lejjebb (inkább visszább) elolvashatod, hogyan pucoltam ki a most már virágzó Xenon 347-est.... -
#4133 Oks, akkor sporolas :) -
#4132 kisdopy: azért nem mondom, mert nem akarlak elkeseríteni :))
Lipovics: Odysseussal én 3 M2-es Khaak hajót is leszedek PSG-vel :)) lentebb már irtam a taktikát, leírom még1x:
Előre 2 GPSG + GPPC
Oldalakra, Fel, Le, Hátra: 1 PSG + 2 PPC
és tartalék 2-3 db 125 MW shield :)) -
Asmodeus84 #4131 Nekem még azzal sem sikerült teljesen. :) -
#4130 Szoval konkretan Paranid Odysessura gondolsz? :D
Amugy ezt nem ertem. Meg se moccan a pajzsa. PSG nelkul nem lehet leszivni a genyat? -
kisdopy #4129 Na nem baj, de
Mindig a remény hal meg utoljára !!! -
#4128 Lipovics:
próbálj meg egy Erősebb M2-essel menni, aminek van 5 125MW-s pajzsa, meg megy rá GPSG+BPSG+GPPC :)) -
#4127 kisdopy: igen, pl. én, de nem fogom elárulni -
kisdopy #4126 Egy kérdésem lenne.
Ősszetudá szedni valaki, hogy még milyen küldik lessznek ?
Előre is kőszi. -
kisdopy #4125 Szevasztok.
Nálam is kintvan a "modifield" felirat ,de kiprobáltam és folytatodik a küldi. Éppen ott tartok amikor megveszed a "low frequvency scennert" uttána mentek el "Nyana's Hideut" -ba
igaz a scriptek közül csak a "xai_jump","Station Accountant 3.5","Goyo féle Satellite Telepito" -ket használom -
#4124 Hmm!
Atugrottam Khaak-ekhoz bulizni, es szomoruan lattam, hogy a kedves M2-juk szedi a pajzsom ezerrel. Ezt meg meg is ertettem, forditott esetben en is hasonlokeppen jartam volna el.
Nade! Hogy o viszont nem hajlando sebzodni, az mar kimeriti a pofatlansag fogalmat.
Hajom: Split Python, Gamma- es Beta PPC. Otletek? -
#4123 Ja, a 04.dat meg 04 akarmit at kell nevezni 05-re es siman megz 1.3as poccsel. -
#4122 Esetleg hivatalos scriptek vannak hozzá?
Már ami nem "modified" grrrr
-
#4121 Na mindegy, a Shift-z fele nalam nem mukodik, viszont a Teladi autotrade az megy!
http://xscripting.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=267 -
#4120 Akinek mukodik az autotrade script, atkuldene nekem a fajlokat?
Nalam ugyanis azt csinaljak, hogy ha beallitom az autotradet, akkor visszamennek abba a szektorba, ahol vasaroltam oket es pihennek egy kicsit (nem mozdulnak) -
#4119 Hi All!
Ha már egyszer megjelent az a bizonyos "Modified" felirat akkor ha kikapcsolom a scripteket sem fog eltünni?
Vagyis a föszál igy már végleg játszhatatlanná válik?
Mert akkor kezdhetem elöröl az egészet ugyanis az összes "tiszta" mentésemet felülirtam ... -
#4118 K.András:
én 20k-ért vettem, mert amikor vettem nagyon kellett egy Joy, de vehettem volna én is olcsóbban, ha még vártam volna pár napot :) -
#4117 Kössz! -
kisviku #4116 Igen, azért villog ,mert valami hiányzik.
Új állomás építésekor az alapanyag, amivel dolgozik, amiből előállít, az hiányzik.Pl. Powerplantban kristály...
Amint viszel neki, abbahagyja. -
K.András #4115 Azért villog mert nem termel,nincs benne még elég áru vagy kifogyott,mivel most épitetted ezért az a baj hogy nincsen benne áru. -
K.András #4114 Nekem is ez van,full stabil,erös motor,rengeteg effektet tud,a lövésröl meg lehet mondani mivel gyilkolnak stb,szerintem nagyon jo!Nem bántam meg,hja és én 16-ért vettem akcioban kb egy éve!!! -
#4113 Hi All!
Megvettem az elsö gyáramat! KÚÚL!
De miért villog sárgán?
Pedig beállitottam rajta az árakat.
Help meeee plíz! -
#4112 kisvuki:
én eg MS ForceFeedback 2-t használok, de ez 30k körül van a boltban :)), viszont semmi bajom vele, nagyon királyuly kijön a FFB érzés, ha adult-ra vagy Bodybuildre állítom, akkor némely halymeresztő kanyar és lövés után majdnem kitépte a kezemből a Joy magát :))
De csak az X2-ért nem éri meg megvenni.
Lipovics:
"SPOILER" az omicronos csata után átáll a gém végtelen üzemmódba, csak kisebb transport és egyéb küldiket tudsz válalni, mivel a főszál bezárul. -
goyo2 #4111 1.3 patch
Visszatöltöttem a full mentésem amin csak az 1.2 patch volt, mert a 256MB memcsi nagyon kevés volt neki. Legalább 2x annyi memcsi kell az 1.3 patch-nek. (észrevételeim szerint)
Másnál mi a helyzet ezzel?
-
#4110 Sracok!
Tudunk mar vmit arrol, hogy mit lehet csinalni az omicronos csata utan? Plusz kuldi? -
Asmodeus84 #4109 Még az Il2: Forgotten Battles kedvéért ruháztam be joyra, de nem bántam meg. Ajánlásra egy Saitek Cyborg Rumble Force-ot vettem kb. 13 ezerért. Nem igazi Force Feedback csak imitálja némi rezgéssel, de a célnak teljesen megfelel. Robosztus darab, 10 programozható gombbal és egész jó konfiguráló szoftverrel. Hátránya, hogy minden bootoláskor elállítódik egy picit, de némi mozgatás után automatikusan bekalibrálja magát. A másik hátáránya, hogy nem könnyű beszerezni (felért egy tortúrával).
Itt vettem anno:
Game Pla-Net
PR szöveg OFF! :))
És a postával sok sikert! -
kisviku #4108 Hát megint itt vagyok.
Hosszú ideje (kb 3 nap) :) nem írtam, godoltam várok még a februárban rendelt X2-mre.
Most állati ideges vagyok már, még nem merem most leírni amit gondolok a magyar postáról, de ha kiderül amit gyanúsítok, elképesztő botrányt csinálok.
A lényeg hogy megint írtam az Egosoft-nak, mert nem igaz, hogy egy kiba*tt csomag nem érkezik meg EGY HÓNAP ALATT a németektől ide magyarországra.
A szörnyű érzésem, hogy a posta elvesztette, megrongálta vagy ELLOPTA (!), de várok amíg kiderül, mert nem vádaskodok alaptalanul.
Hogy miért írtam ezt ide?
Azért hogy tanuljatok a hibámból, és ne próbáljátok megrendelni,hacsak nem vagytok időmilliomosok....
Vissza a játékhoz.
Kérdésem, milyen joy-t ajánlotok mellé? Én nem tudom hogyan, de november óta billentyűvel illetve egér segítségével küszködöm, igaz, hogy nem közelharcban többnyire, mert az lehetetlen.
Szóval megéri-e egy FFB-s joy az árát itt? Remélem nem tartok fel senkit, de FFB-s kormáynom az van, az nem igazán való ide, joy-ból pedig utoljára a jó öreg Gravis Analog Pro-t használtam, amíg el nem tört....
Kb 5 éve nincs joy-om, nincs szükségem reá, de ezért a játékért kiadok azt a 20 rugó amibe kerül egy ilyen.
Összefoglalva:
Milyen joy-t támogat? Érezni az FFB-t? És mit ajánlotok?
Tudom nem hardver rovat, de a játékhoz kapcsolódik.
-
Asmodeus84 #4107 Valószínű azt jelenti. Nekem spec mindegy, már végigvittem. :) Plussz még az Omicron Lyrae-ben az anyahajó ennek hatására kimászott a Shipyardról és újra védelmi funkcióval cirkál. Jól jön, mert van ott két gyáram is. -
#4106 A Modified felirat kint van - de ez most mit jelent? Hiába megyek a Rolk's Drift-be, nem lesz ott a csajszi? Nem lehet a játékot végigjátszani, csak mert fentvan a Xai és a Teladi script?!?
Hát a jó ***** *********!!! Méghogy az egosoft által nem jóváhagyott scriptek futattása esetén nem lehet a történeti szálat végigvinni?!?
Hát elmennek a fenébe! -
Asmodeus84 #4105 Valen:
Igen eddig úgy volt. De most hiába indítom a jumpot, majd nyomom a SETA-t, a nő ugyanolyan komótosan számol tovább, és(!!!) nem ugrik a r*hadt dög amíg el nem jut 100-ig. :((
Cifu:
A Readme13.rtf-ben benne van, hogy ha custom cuccokat használsz kikapcsolja a történeti szálat és egy szép modified feliratot biggyeszt a bal felső sarokba. -
goyo2 #4104 Nekem a pacs 1.3 óta annyit vakar a vinyóm, hogy nem lehet játék közben megmozdulni. Nem biztos hogy attól van. Másnak nem okozott ilyen problémát? (virus nincs (asszem), spy nincs, rezidens progi nincs, nagy sz@r van.) -
goyo2 #4103 Mittomén, arra emléxem, hogy amikor kiléptem a xenon347-ből a boron csaj meg csak nem jön. visszamentem, oszt látom ott küzd a gyogyós . Na mindegy goldoltam, ott rohadjon meg én megyek a nyanya hideoutba. Aztán végül is találkoztunk. -
#4102 Mi ez a "eldobja a főszálat" szöveg?