X2-The Threat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha pedig már beengednek, akkor elvállalsz pár belsõ küldetést az állomásokon és már szinte félisten vagy náluk.
A pirate-okat érdemes lövöldözni, meg mindenkit aki ellenséges nekik.Értem itt szeretett Xenonjaimat, akik néha pofátlanul átbarangolnak a mellettük lévõ szektorokba.
Persze ne a K-val kezdj.
Ha pedig eljutsz, hogy vegyél egy M6-ost, akkor már állomással együtt viheted a kalózokat.
Okés, hogy kell lenni ellenségnek a játékban, mert unalmas lenne.De ez a "bele a közepébe" ez túlzás. Mennyi idõmbe telt mire szétlõttem azt a sok Xenont.
Megnézem mi van, ha egy másik Xenon szektort is "magamévá teszek" 😊
Si vis pacem, para bellum.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Egyeb javaslatod van?
Az egyéni véleményem pedig.
TOROKRAAA!!! NE KÍMÉÉÉLD!!! ÜSD VÁGD!! STB. STB.
EZ a kereskedõ Mk3 meg szerintem hülyeség. Legalább is ebben a szektorkereskedõs formában. gyakorlatilag azt csinálja, hogy elmegy egy gyárba, pl cahunabaceri, és vesz egy csomó cuccot, amennyi belefér a raktérbe, meg persze pénz függvénye is a dolog. Aztán ezt a cuccot eladja best pricén. És így tovább. De mivel szektorszinten csinálja, egyre kissebb a profit, tehát elõbb utóbb marhára nem éri meg foglalkozni vele. Állítolag már készül az unvierzumtrader változat is. Annak már látom némi értelmét.
Nekem eddig ez szûrõdött le. Ha más észrevett valami más lényegeset ezzel az új Trading Softwareval kapcsolatban, fûzzze hozzá a mondókámhoz lécci!.
Köszi.
Ezt csak nem hagyhatja az AI? Ha így nézzük, tulajdonképpen szívességet tett neked, hogy visszahozott pár ellenséget...
😊))))))))
Most fogom elõször mondani a játékra hogy menjen a kur*a,tetves,ge*i anyjába!
Helyzet a következõ:
Ugye lezúztam a Xenon Shipyardot, több nem is jött azóta.Gondoltam kihasználom az idõt, építem tovább a Xenon 347-est.Közben vettem egy Teladi Condor-t is, elmentem, hogy felszereljem. Kb. félúton járok, két shipyard között, amikor jön a szokásos rizsa, hogy "One of your ships is under attack...Xenon Sector 347".
Na mondom, már megint mi van?
A gép BETELEPORTÁLT vagy hogy mondjam egy Xenon Station-t a szektor közepébe!
Az addig ott sem volt.Berakta, természetesen full hajókkal, mert hát miért is rakná be üresen....
Gyorsan odakapcsolok, már vagy 15 Xenon L, 20 Xenon M és kb 20 Xenon N támadta a három csatahajómat.
Jó, hát majd lezúzzák õket. Természetesen nem.Nem zúzták le, hanem úgy ahogy vannak, mind a három megsemmisült.
Ha én vezetem, akkor megközelíteni sem tudnak, nem megtámadni!De egyszerre hármat irányítani kicsit érdekes lenne. Nemcsak ez ba*ta fel az agyamat, hanem mi ez a hirtelen "berakom" oda azt az állomást? Mi ez a faszság???
Most visszatöltöm és a maradékot is elpusztítom, azt garantálom!Ha beledöglök is de kiírtom a Xenonokat!
én meg tõtthetek újra...
1. az autopilot az omicron ... szektorban, a Trading Station felé vette az irányt, és dockolni készül.
What\'s your excuse?
ASZT := AZT!!!
HÚHHH EZ DURVA VOLT!
Ekkor autopilotra vállt, hogy mit csinál aszt még nem tudom, de bõszen figyelem.
Én ülök a hajóban.
hajó = MANTA
Zeenoo nem tudom mire gondoltál, a honlaphoz semmi közöm. A neveket pedig azért angolul írtam, hogy könnyebben megtaláld az oldalon. 😛
What\'s your excuse?
Én is csodálkoztam, de lényeg hogy meglett.
Tegnap esterol van egy mentesem, igy csak felnapi jatekom megy a levesbe :|
Par kerdes:
Mitol fugg vajon, hogy egy adott shipyardban van L-es hajo?
Nekem neha adnak a Boronok, neha meg nem.
Masik: Harmadik missziot megcsinaltam, kene vmi kutyu a Paranidoktol, erre a spanom azt mondja, hogy bekulni kene veluk, hogy eladjak nekem. Na de hogy?
A "PAJZS" nevû szót nem "ly"-al írják....
125 MW-os én még nem találtam Argonnál ,de biztos hogy van.
Greet Reef-ben én sem találtam shipyard-ot, viszont sok Equipment Dock van...
Ha adsz egy kis idõt -mivel most értem haza- akkor keresek neked 125 Mw-ost.
CTD When saving
I get a crash to desktop when I try to save my game!
Status : Investigating
1.3pocsrol tudunk mar valamit?
meg kell szokni a biztonsági mentések készítését 😊
én így csináltam : 3 savet használtam, mindig a legutolsó dátumúra mentettem, így mindig volt 2 tartalék, nem túl régi save 😊)
Goyo2:
A Shipyard A Greet Feef-ben legdélen van, azért nem találtad 😊. Ha sima kis hajóval mentél duplex sckennerrel, akkor azért nem láttad 😊
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Mentettem.
Mentes kozben kilepett.
Azota, ha betoltom a mentest, azonnal kilep magabol.
Tud erre valaki vmi orvossagot?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A greet reef ben gondoltam scriptbol kiprobalom hogy lehet állomást kreálni. Akartanm csinálni egy argon shipyardot ami a z én tulajdonomba lett volna. Futtattam, nem lett, de közben megjött a boron shipyard. Nem tudom ettõl jött vajon meg, nincs kedvem próbálgatbi, nehogy eltûnjön megint. A lényeg hogy nem is ott jelent meg a boron shipyard ahova az argon akartam tenni. Hát ez érdekes.
Mit kene csinalnom?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Egyre gyakrabban bérelek TL-t. Van amelyik 63-mal vánszorog, pedig megnéztem, mehetne gyorsabban is, van, amelyik 157-el repeszt. Szóval a lógikka más.
Please segitsen valaki!

What\'s your excuse?
X-Scripting
Innen esetleg a Teladi Auto tradert vagy ha majd gyáraid lesznek a Xai Corp. Trading Commandsot ajánlom. A Xai Corp. Jumpdrive Commands viszont kötelezõ darab. 😊
What\'s your excuse?
A gépi TL pedig azért megy lassan, hogy el ne üssön senkit. Ha lassabban megy, még a legdebilebb TS pilóta is ki tudja kerülni. Legalábbis így logikus.
What\'s your excuse?
?????
Vannak külön Khaak szektorok? Hol? Mikor és hogy kapok térképet róluk?
Jelszó:
...és akkó gyakáás!