X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak folytasd tovább.Ne add fel! Elõbb utóbb meglesz az eredménye.
Ha pedig már beengednek, akkor elvállalsz pár belsõ küldetést az állomásokon és már szinte félisten vagy náluk.
A pirate-okat érdemes lövöldözni, meg mindenkit aki ellenséges nekik.Értem itt szeretett Xenonjaimat, akik néha pofátlanul átbarangolnak a mellettük lévõ szektorokba.
Persze ne a K-val kezdj.
Ha pedig eljutsz, hogy vegyél egy M6-ost, akkor már állomással együtt viheted a kalózokat.

Köszönöm mindenki értékes válaszát.
Okés, hogy kell lenni ellenségnek a játékban, mert unalmas lenne.De ez a "bele a közepébe" ez túlzás. Mennyi idõmbe telt mire szétlõttem azt a sok Xenont.
Megnézem mi van, ha egy másik Xenon szektort is "magamévá teszek" 😊

Keress olyan split rendszert, aminek a szomszédjában kalózrendszer van. ott sokkal gyakoribbak a piratok. És tényleg így van, nem kell egy rendszerben várni, többe is mehetsz, a lényeg, hogy a split faji rangod emelkedjen. Nézz ki Orinocot, az M3, és sokkat több % jár érte, mint egy sima hajóért.

Si vis pacem, para bellum.

K.András
Nem kell feltétlen egy rendszerben várni,az ö rendszereikbe menj és keresgélj ,kell legyen egy pirat bázis,ha azt kilövöd tuti beengednek..

http://druglord.buzz.hu/ ;)

lipovics
Lelottem 6 pirat hajot, ugyanugy nem engednek dokkolni, piratok meg nem jonnek husz percre 😊
Egyeb javaslatod van?
K.András
Ezt irtam kb egy hete,megveszed 500 ezer cr-ért és 4-5 fuvar után állithatod be megint...Azért ez elég gagyi megoldás...

Neee ne írsd ki õket!!! A solenek is megkérték az illetékes kormányszerveket, hogy ne írtsák ki a Xenonokat mert hát õk is mechanikából vannak, oszt bisztos együtéreznek velük, vagy abban reménykednek, hogy értelmesen továbbfejlõdnek.

Az egyéni véleményem pedig.

TOROKRAAA!!! NE KÍMÉÉÉLD!!! ÜSD VÁGD!! STB. STB.

EZ a kereskedõ Mk3 meg szerintem hülyeség. Legalább is ebben a szektorkereskedõs formában. gyakorlatilag azt csinálja, hogy elmegy egy gyárba, pl cahunabaceri, és vesz egy csomó cuccot, amennyi belefér a raktérbe, meg persze pénz függvénye is a dolog. Aztán ezt a cuccot eladja best pricén. És így tovább. De mivel szektorszinten csinálja, egyre kissebb a profit, tehát elõbb utóbb marhára nem éri meg foglalkozni vele. Állítolag már készül az unvierzumtrader változat is. Annak már látom némi értelmét.

Nekem eddig ez szûrõdött le. Ha más észrevett valami más lényegeset ezzel az új Trading Softwareval kapcsolatban, fûzzze hozzá a mondókámhoz lécci!.

Köszi.

Nos igen, az AI kereskedelme nem egy állandóan, kiszámíthatóan mûködõ valami. Én el tudom képzelni, hogy a pajzsokat egyszer ide adja el, egyszer oda.

K.András
Odamész,kilösz egy pár piratot,elég egy pár darab,utána tudsz dokkolni,leszállsz a trading dokba ott beszél manckossackal vagy ki a rákkal az adja majd el a cumot neked,persze tizszeres áron azaz 3333cr helyett 33333cr-ért.

lipovics
Ugy latszik az en kerdesemre senki nem tudja a valaszt 😊
Most gondoldd el, hogy kiirtod a Khaakokat, a Xenonokat. Ott járkálnál a baráti népek között unatkozva, cél, feladat, ellenség nélkül ?????
Ezt csak nem hagyhatja az AI? Ha így nézzük, tulajdonképpen szívességet tett neked, hogy visszahozott pár ellenséget...
😊))))))))

K.András
Szerintem senkit nem lehet kiirtani a játékban,föleg amig pénze van,mondom már ki tudja miota irtom a Spliteket,és kb tiz perc után ugyan annyi gyár van ott 😊

lipovics
Kivancsi voltam, negyszer egymas utan betoltottem ugyan azt a mentest, negyedikre tele volt L-es hajokkal a Boron drydock. Hm...
Nah, újabb érdekesség történt.
Most fogom elõször mondani a játékra hogy menjen a kur*a,tetves,ge*i anyjába!
Helyzet a következõ:
Ugye lezúztam a Xenon Shipyardot, több nem is jött azóta.Gondoltam kihasználom az idõt, építem tovább a Xenon 347-est.Közben vettem egy Teladi Condor-t is, elmentem, hogy felszereljem. Kb. félúton járok, két shipyard között, amikor jön a szokásos rizsa, hogy "One of your ships is under attack...Xenon Sector 347".
Na mondom, már megint mi van?
A gép BETELEPORTÁLT vagy hogy mondjam egy Xenon Station-t a szektor közepébe!
Az addig ott sem volt.Berakta, természetesen full hajókkal, mert hát miért is rakná be üresen....
Gyorsan odakapcsolok, már vagy 15 Xenon L, 20 Xenon M és kb 20 Xenon N támadta a három csatahajómat.
Jó, hát majd lezúzzák õket. Természetesen nem.Nem zúzták le, hanem úgy ahogy vannak, mind a három megsemmisült.
Ha én vezetem, akkor megközelíteni sem tudnak, nem megtámadni!De egyszerre hármat irányítani kicsit érdekes lenne. Nemcsak ez ba*ta fel az agyamat, hanem mi ez a hirtelen "berakom" oda azt az állomást? Mi ez a faszság???

Most visszatöltöm és a maradékot is elpusztítom, azt garantálom!Ha beledöglök is de kiírtom a Xenonokat!

az autopilottal idõnként tele van a hócipõm. Kidokkolok, megadok neki egy másik gyárat, és a hülyéje lazán befordul, majd az állomáson KERESZTÜL akar elindulni...
én meg tõtthetek újra...

közvetítés!

1. az autopilot az omicron ... szektorban, a Trading Station felé vette az irányt, és dockolni készül.
Bazz azt a gyárat én is halálra kerestem. Újabb X-akta: most a Getsu Fune-ban õrjáratozó Odysseus tûnt el. 😊

What\'s your excuse?

júúúújjjjj

ASZT := AZT!!!

HÚHHH EZ DURVA VOLT!
nyomjá S+C+TRADE+START SECTOR TRADER.

Ekkor autopilotra vállt, hogy mit csinál aszt még nem tudom, de bõszen figyelem.

Én ülök a hajóban.

hajó = MANTA
Valen: Elnézést, nem volt feltüntetve hogy neki szólt, s elég fáradt is voltam.

Zeenoo nem tudom mire gondoltál, a honlaphoz semmi közöm. A neveket pedig azért angolul írtam, hogy könnyebben megtaláld az oldalon. 😛

What\'s your excuse?

Most érkeztem Ianamus Zura nevû teladi szektorba. Beugrok a "cuccboltba" és veszek próbaképp egy Trading Software MK3-t.Hátha használható is valamire, nemcsak a száma nagyobb.
Trade MK3-at próbálta már valaki?

Attól függ, hogy az adott shipyard/equipment dock közös raktárban van-e az a fajta és mennyiségû pajzs, ami az "M"-es, "L"-es hajókhoz kell.

Köszönöm a hozzászólásokat (megtanulok helyesen írni is), de a Greet Reef-ben már ott lebegett az Advanced Sat. Szóval annyira láma nem vagyok. Ha akarod kimentem otthon a képet.
Én is csodálkoztam, de lényeg hogy meglett.

lipovics
Kb, most tudtam lehiggadni, reggel tiz ota jatszom, elvezem a szabadnap oromeit, erre ez a vege...
Tegnap esterol van egy mentesem, igy csak felnapi jatekom megy a levesbe :|

Par kerdes:
Mitol fugg vajon, hogy egy adott shipyardban van L-es hajo?
Nekem neha adnak a Boronok, neha meg nem.

Masik: Harmadik missziot megcsinaltam, kene vmi kutyu a Paranidoktol, erre a spanom azt mondja, hogy bekulni kene veluk, hogy eladjak nekem. Na de hogy?
Segítek, de elõbb tanulj meg légyszíves helyesen írni.
A "PAJZS" nevû szót nem "ly"-al írják....

125 MW-os én még nem találtam Argonnál ,de biztos hogy van.
Greet Reef-ben én sem találtam shipyard-ot, viszont sok Equipment Dock van...
Ha adsz egy kis idõt -mivel most értem haza- akkor keresek neked 125 Mw-ost.

Én sorban mentek mind a 20 helyre. Ha tele, kezdem elõlrõl. Így mindig van 2-3 napra visszamenõleg több mentésem, ha valami elszállna.

lipovics
Ezt talaltam a honlapon:

CTD When saving
I get a crash to desktop when I try to save my game!
Status : Investigating

1.3pocsrol tudunk mar valamit?
Valen
Lipovics : Ne tedd, mert többet vesztesz mint hinnéd 😊)
meg kell szokni a biztonsági mentések készítését 😊

én így csináltam : 3 savet használtam, mindig a legutolsó dátumúra mentettem, így mindig volt 2 tartalék, nem túl régi save 😊)

Goyo2:

A Shipyard A Greet Feef-ben legdélen van, azért nem találtad 😊. Ha sima kis hajóval mentél duplex sckennerrel, akkor azért nem láttad 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

lipovics
Hat nem tudom. Kb most ott tartok, hogy letorlom az egeszet a fenebe 😞
Hmuda
Csinálj egy könyvtárat és oda mindig rakd be a legutóbbi mentéseidet. Jó ha van külön elrakva ilyen esetekre.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lipovics
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGGGG!

Mentettem.
Mentes kozben kilepett.
Azota, ha betoltom a mentest, azonnal kilep magabol.
Tud erre valaki vmi orvossagot?
Hmuda
Pattanj ki a hajódból és menj el a két leszakadt darabhoz (pont a oda ahol a cél be van állítva). Aztán megtalálod.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Meglett a shipyard! De hogy:
A greet reef ben gondoltam scriptbol kiprobalom hogy lehet állomást kreálni. Akartanm csinálni egy argon shipyardot ami a z én tulajdonomba lett volna. Futtattam, nem lett, de közben megjött a boron shipyard. Nem tudom ettõl jött vajon meg, nincs kedvem próbálgatbi, nehogy eltûnjön megint. A lényeg hogy nem is ott jelent meg a boron shipyard ahova az argon akartam tenni. Hát ez érdekes.

lipovics
Ott tartok, hogy szetlottem az aknakat, miutan a spanom elhuzott, de nem tortenik semmi.
Mit kene csinalnom?
Akkó gondban vagyok. :-(

[NST]Cifu
Érdekes, nálam a Great Reef-ben ott a Shipyard, és abban valóban kapható 125MW pajzsgyár...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

De nem mindegyik megy lassan. Tapasztalat...
Egyre gyakrabban bérelek TL-t. Van amelyik 63-mal vánszorog, pedig megnéztem, mehetne gyorsabban is, van, amelyik 157-el repeszt. Szóval a lógikka más.

Valen irta a 3643-ban hogy a Greet Reef-ben van eladó 125MW gyár. Nos nekem még shipyard sincs ott. És sehol máshol nem találok. Van akinek hasonlóan nincs ott shipyard? Nekem 125-ös gyár kell nagyon. (Mire lesz pénzem m2-re addigra az összes palyzsot és stukkert le akarom gyártani neki.)

Please segitsen valaki!

Tuvok
jó kérdés...2-t és könnyebbet...

Zeenoo
De jól szoltál !!!

Zeenoo
Nemértem aki ilyen frankó weboldalt tud csinálni miért nem tanul meg magyarul ???

Valen
én Tuvoknak válaszoltam 😊)

Hát pl. azért mert ha megharagszik rá a hatóság a karambolokért és lekapcsolja, amint mondjuk egy GPPC gyáradat cipeli az igen kellemetlen lenne.

What\'s your excuse?

Alap opciókkal ez elég macerás. Javaslom nézz szét itt:
X-Scripting
Innen esetleg a Teladi Auto tradert vagy ha majd gyáraid lesznek a Xai Corp. Trading Commandsot ajánlom. A Xai Corp. Jumpdrive Commands viszont kötelezõ darab. 😊

What\'s your excuse?

Valen
de minek 😊

A gép hajói a pajzs és a fegyverek kivételével véletlenszerûen van felszerelve. Láttam már Dolphint 1300 és 2900 cargo bayjel ugyanabban a szektorban.
A gépi TL pedig azért megy lassan, hogy el ne üssön senkit. Ha lassabban megy, még a legdebilebb TS pilóta is ki tudja kerülni. Legalábbis így logikus.

What\'s your excuse?

Tuvok

most ébredtem

Zeenoo
Te huzzz Alunni!!

"...mindegyik(5db) Khaak szektorba, leírtottam a bázisokat,..."
?????
Vannak külön Khaak szektorok? Hol? Mikor és hogy kapok térképet róluk?
Jelszó:
...és akkó gyakáás!