6542
-
Braveheart #4221 Ki nem ismeri azt? :) Bár nem játszottam vele. Is-is? Érdekes játék lehet. Lehet nagy csatahajókkal menni? -
Braveheart #4220 Ja és honnan lehet letölteni? DC-n alig van meg vkinek és az is lassú -
#4219 ELite című játékot ismered? -
#4218 is-is -
Braveheart #4217 Hali. Eddig nem ismertem a játékot, de láttam hogy már több mint 4000 hozzászólás van a topicban. Ez miylen játék? RTS vagy szimulátor? -
#4216 Nekem neha felajanl egy khaak kordinatat 300e-ert, de hiaba veszem meg, nem adjak :) -
Zombye #4215 Igen, az. Argon Prime beli Trading Station. De ha jól emlékszem, valaki írta, hogy ő is beugrott az útjába kerülő első gyárba, és meg tudta venni.
-
#4214 argon? -
#4213 En nekem meg mindig csak egy khaakom van es fel se ajanljak, hogy megvegyem. -
Zombye #4212 Ja, ami a "maradék" Khaak szektorokat illeti, a ceremony után bementem ez első utamba kerülő Trading Stationba, és máris meg tudtam venni, 329 ezer credit leszurkolása ellenében.
-
#4211 Koszi! -
Zombye #4210 Salvage Insurance a neve, és a Goner Templomban lehet hozzájutni ami a CloudBase South West szektorban lelhető fel.
A kristály darabja 3000 cr. ha van ilzened, kÖzvetlen a hajódban ülve nyomsz egy Ctrl+S-t, és máris menthetsz.
-
#4209 Mi az a mentokristaly es hol lehet beszerezni? -
kisviku #4208 Hm, érdekes.
Az Omicronos küldit a mai napig nem bírtam megcsinálni, bár asszem már sokszor mondtam, miért.
Nem is gecizek vele sokat, annyira szarul fut már (igen még mindig 1.0-ás verzió), hogy teljesen mindegy hogy egy kis hajóval megyek-e neki vagy elviszem a flottámat.
Próbáltam már külön-külön midegyik M2-vel és persze úgy is hogy bevittem 4 db M2-est egy M1-est és vagy hetven másik hajót....érdeles volt.
Ha megmutatnám az egosoftnak, hogy fut egy ilyen gépen, az álluk is leesne.
Mindegy, a lényeg hogy küldenek egy másikat az ellopott/elveszett/fasz tudja mi lett vele darab helyett... -
Zombye #4207 Sikerült!
Najó. Hatodik rárepülésre.
Utána mentettem egyet, majd 2 perc mulva lefagyott.
Ilyet már nagyon régóta nam csinált!
Most visszatölt és folyt köv.
Odahívom a Centauromat, és takarítok.
-
Zombye #4206 IMÁDOM A PSG-t!!!
Leszedtem ezeket a vackokataaat!!!
Na, még egy rárepülés, és kész!
-
Zombye #4205 Első rárepülés megvan.
Most kéne azokat a köcsög UNKNOWN OBJECT-eket leszedegetni.
-
Zombye #4204 Nos, nekirugaszkodok ennek a nyamvadt Omycronos küldetésnek!
Perseus feltőtve 3x AHEPT + 3xBPSG.
Meg vettem még 5 mentőkristályt is, az űrbéli mentésekhez.
Szurkoljatok! -
kisviku #4203 Érdekes módon engem nem engedtek be a Xenon Shipyardra
De szívesen építenék magamnak egyet....ha lehetne. -
#4202 Poenbol kiprobaltam a Khaak M2-t. Hat hogy az mekkora csites hajo.. Az egy dolog, hogy szinte lelohetetlen, de a fegyverzete...
1. Sebez, mint atom
2. Nem kell vele pontosan celozni, magatol rahuzza (aimbot fele, foleg az m5,m4 hajoknal van ennek nagy elonye)
Megneztem meg a Xenonok m2-jet, abban csak az a gaz, hogy kegyetlenul vannak elhelyezve az agyuk... -
Zombye #4201 A Xenonok a Shipyardjukat is visszaépítették, de hajó egy szál se jön ki belőle. Nem is baj. Olyan jó nézni, ahogy a csomó Mercury, meg Cayman zavartalanul repeszt át a rendszeren.
-
#4200 Amugy kozben talaltam egy boltot. Getsu Fune-be (ahol az ot eqip bot van), ott arul a split. Azaz sztem csak arulna, mert fel napja nezegetem, mindig ures :) -
#4199 50 ugras a terkep kozepen barhova eleg. Azaz az egesz univerzum nem forgalmazott akkor appc-t. Azert akartam eladatni, mert nem tudok m2-vel bedokkolni a gyarba :) -
Romeo One #4198 Lehet, hogy én értettem félre valamit. Ha neked kell APPC, miért akarod eladni másnak? -
Romeo One #4197 "...meg se moccan az elado hajo...
Ilyenkor mi van?"
Ilyenkor? 50 ugrás távolságon belül senki nem akar a beállított ár, vagy a fölött Alpha PPC-t vásárolni.
-
#4196 Lipovcs: APPC-t az ha jól tudom az Argon a Split és a Teladi nép gyárt, de hogy kitől tudzs -e három közül venni, az már egy másik kérdés:
GabrielYulaw: ha kint vagy az ürben, s nem megy a hajó, írd be:
Thereshallbewings (a T = Shift+t (vagy bal vagy jobb oldali Shift-el működik csak)
Ha ezt beírtad, akkor egy hangot kell hallanod, és a (s)hip menü / (c)oputer menüben lesz egy új parancs, mely a "script editor" néven szerepel, tehát leggyorsabban a s-c-s bill. kombinációval jutsz el.
itt kiválasztod a legelső pontot. Ezután a listából kiválasztod a futtatni kívánt scriptet és (r)-t nyomsz.
Ekkor az első pontot választod (Enter) és utánna megint (Enter)-t nyomsz. Ha a script-nek meg kel adni egy bizonyos helyet, akkor az t most kell megtenni, ha nem kell megadni, akkor kész, lefutott a script.
Mégvalami. Vannak olyan scriptek (pl. Xai, Teladi trading...) amelyeket nem kell így futtatni, hanem beépül a játék navigációs rendszerébe.
Pl. a Xai Jumpdrive is ilyen, hogy meg kell venni az Argon Equiptment Dock-ban a Xai Jumpdrive szoftvert. Ha van a másik hajódon ilyen szoftver+jumpdrive, akkor távolról is el tudod jumpoltatni a hajód (a Shipcomputer: Navigation menüpontjával), ha nincs iylen szoftver, akkor nem tudod eljumpoltatni a másik hajód, hiába van rajta jumpdrive :)) -
#4195 Koszi (sokadszor) -
#4194 AAA nem ertem. Valahogy sikerult felrakon a Pythonomra Alpha PPC-t. Most is akarok szerelgetni, de nem talalom, hogy hol kene venni. Azert is erdekes, mert van egy alpha ppc gyaram, 50 ugrast engedelyeztem neki es meg se moccan az elado hajo...
Ilyenkor mi van?
Melyik nep equipment shopjaban van Alpha PPC? -
Gabriel Yulaw #4193 Viszont rengeteg egyéb hasznos infót tudtam meg... :DDD -
Gabriel Yulaw #4192 Sziasztok!
Előre is bocsánat, de lehet lyat kérdezek ami már le lett párszor már írva, de én még nem találtam meg. Segítség kéne, hogy miként is lehet beüzemelni a scripteket amiket letöltök. Követve a fórumban olvasottakat letöltöttem a ShiftZ által készített scriptet és még néhány hasonlót, de nekem vmiért nemakar menni. Lécci segítsetek, ha tudtok, mert már fáj a szemem :D 2 n3 napja olvasgatom a fórumot visszafelé, de még nem találtam rá a megoldásra. Előre is köszönöm.
Gabe -
#4191 Build Warehouse - Add/remove ware
Description: This script allows you to build a warehouse and add/ remove chosen wares of your choice. Unfortunately you cannot add a software upgrade. Please read the readme for further instructions. Thanks
Version: 1.1 Filesize: 14.62 Kb
Added on: 28-Feb-2004 Downloads: 250
HomePage | Rate Download | Report Broken Link | Details
BuildTradeStationV2
Description: Build a trading station which can store all the wares in x universe!
Version: 2 Filesize: 3.23 Kb
Added on: 28-Dec-2003 Downloads: 1891 Rating: 5 (3 Votes)
Create Argon Federal ShipYard
Description: Create an Argon Federal ShipYard. Comes standard with 5 125MW Sheilds. Has every Argon station listed. Only put M1/M2 ships. Rest is factories. Will include other ships with Wharf. PLEASE READ README.TXT
Version: 1 Filesize: 2.80 Kb
Added on: 26-Dec-2003 Downloads: 1343 Rating: 4 (3 Votes)
HomePage | Rate Download | Report Broken Link | Details | Comments (1)
Create Free Argon Trading Station
Description: Free Argon Trading Station script. Gives 5 125MW Shields, and a nice small list of goods.
Version: 2 Filesize: 1.99 Kb
Added on: 26-Dec-2003 Downloads: 813
Create Mini Trading Station
ezek mind olyan scriptek :)) -
#4190 Lipovics:
"Create Trading station script" vagy a "Create Shipyard scriptet" vagy a "Ship Creator scriptet" a X2scriptingről :)) -
#4189 Melyik az a script? Esku alatt vallom, hogy nem talalom. -
#4188 Koszi! -
#4187 Alpha PPC-t melyik nep arul? Most vagy en vagyok a vak vagy igen, de akkor se tudom :)) -
Zombye #4186 Köszönöm szépen! -
#4185 Zombye : van a neve Station Account script 3.x, ezzel a futtatáskor a megadott összeget ad a gyárnak (pl. fix 500k, a többit a bankszámládra utalja :)) -
Zombye #4184 Ez a fránya lutri meg az istennek nem jön be!
már 107 szelvényt vettem és még mindíg nem nyertem egy büdös petákot sem!
Bár az is igaz, hogy már csak 1100 cr-t fizetek, és nem 2500-t.
-
Zombye #4183 Olyan script van-e, ami a gyáraimnak meghatározott időközönként pénzt ad ha kell, a profitot meg "átutalja" a számlámra? Most húztam fel a XXIII. gyáramat, és most már kezd babrássá válni a pénzosztogatás, és a profit lefölözése.
-
#4182 HQ script