X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valen
sok sikert hozzá 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Nnna.Hát kérem szépen, épülget a Xenon 347-es... 😊
Még mindig próbálkoznak visszajönni az eredeti tulajdonosok, kevés sikerrel.
Viszont sajnos a tervem, hogy Lasertowerekkel lassítom õket nem jött be.
Bár a Lasertowernek nagyobb a hatótávolsága, mint az átlagos fegyvereké, de sajnos nem olyan nagy, mint az M1 és M2-é.Azonban rendkívül hatásosak a többi fos hajó ellen! A másik (nyugati) kaput eddig két darab õrízte, de most már négy fogja.Gyönyörûen bepozicionálva félelmetes fegyverek.
úgy döntöttem, megkockáztatok egy M1-es hajó vásárlását is, mert eddig "csak" az M2-es csatahajókat gyûjtöttem.
Nekem legjobban az Argon Colossus tetszik, mesés forma, nagy hangár , igen kellemes tûzerõ. Vagy a Teladi Condor, ami egyszerûen k*va jól néz ki.
Persze egy jó darabig eltart majd mire felszerelem, nemcsak fegyverrel, hanem inkább hajókkal....

Hmuda
Szvsz meg mindegy létezõ hajó 20-ról hozza. Legalábbis én még egyet se láttam, amelyik nem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[NST]Cifu
Az M6 is kb. 20km-rõl hozza be az adatot, sõt, emlékeim szerint még az M5 is...

Válaszd ki a mapon, majd nyomj egy "I"-t...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Valen
5 olyan sektort, mint az Ore Belt 😊)

Valen
ez igaz, de akkor is ahol 100-nál több aszteroida van !!!

én 5 sektort megcsináltam így kb 4 óra alatt 😊

Nem kell nagyon rohangálni.
Nekem az M2-esrõl behozza az infot úgy 10-20 km-es távolgságból is. Jó, persze nem lehet mindenkinek M2-ese...szóval megértem a helyzetet.
Egyébként meg próbáld úgy hogy közöttük repülsz el, így mindkét oldalról lehet szkennelni. Nem kell minden egyes darabhoz odamenni.

Hmuda
Idõkorlát?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Nya! Megnéztem a demót!

Nem lehet benne menteni. Ez mondjuk érthetõ, de nem túl jó dolog. Van kemény 4 darab szektor. A traning missünöket lehet még ezen kívül megcsinálni. Ja, credit tekintetében elég bõkezû a demó, 1 milát ad kapásból.

Valen
Ace egyébként is egy kalap .... 😊)

Zeenoo
Felraktam egy másik gépre ahol nincs Fönt az ACE és tökéletesen fut ...
Ennyit az ACE-ról
😊
Kösz a tippet

Valen
akkor szedd le és próbáld meg újra felrakni a gamét 0-ról, megpatcheled a tõlem leszedett patchel

Na, lejött a demó lássuk!
Zeenoo
csak ACE

Valen
milyen codec-ek vannak fent?

Zeenoo
ACE fent van, és fölraktam installkor a Winmedia Frissitést is.
És a veboldaladról leszedtem a 1.2 azzal is ugyanezt csinálja

Valen
ja 1.2-es cracked patch a weboldalamon van fenn, próváld ki azzal is .)

Valen
és feltetted az instalkor Windows media format v. vmi hasonlót?

valamint ha ACE MEGA Codec Sux-ot használd, akkor szedd le, mert sokaknak bezavar

Zeenoo
Elméletileg Deviance 1.2

Valen
Zombye: azt aszektort már végigszkenneltem manuálisan 😊)
1 v. 2 jó azteroida van összesen 😊)

Zeenoo:

Melyik verzió ?

Zeenoo
Hi all!
Segitsetek ha tudtok!
Nekem kifagy azonnal ahogy uj játékot inditva kilépek az ürbe!
Ez miért lehet?
Az összes tréning akadozásmentesen fut.
A tényleges játékban viszonta amikor a faszi elkezd hozzám beszélni van hogy egy mondatot elmond 5-6-szor és kb a 10. mondatnál végképp beragad.
Van valakinek valami ötlete?

Mármint a letöltésbõl!
78 kilóbittyel kb 35 perc. nekem még van jó 28 hátra.
Ha még valakit ez fel tud izgatni!

X2 THE THREAT DEMO

Én azé megnézem, mit is raktak beléjemegfele
Na várjááá még egy síma scriptet se tudok írni, de erre ASTEROIDSCAN-re marha nagy szükségem lenne. Van egy split szektor, ami mellett nyugatra van egy unknown szektor. Ebben a split szektorban (nevét most nem tudom), pl irgalmatlan sok aszteroida van. de tényleg. lehet vagy 50-55. és már herótot kapok attól, hogy egy kis pegasussal rohangáljak az aszteroidák között, és scanneljek. Fúúúj Elég volt!

Ami most nekem nagyon bejött, az az 1 személy fuvarozása. Álltalában perenid csávók szoktak sokat fizetni egy körért. Tudjátok, vigyél el ide és ide, majd ha kedved és idõd van várj meg a dockban, és vigyél el ide és ide.

Nagyon jó kis biznic.

A másik, ami még jópofa, az a túristautak lebonyolítása. Egy mantával, amibe sok cella fér az ugrásokhoz, elég sok pízt össsze lehet kaparni viszonylag rövid idõ alatt. Gyármenedzselések közben ilyesmivel nagyon jól el lehet ütni az idõt.

Jópofa volt az is, amikor kifogyott a cellám, és be dokkoltam egy SPP-be utánpótlásért, beszólt az "idegenvezetõ", hogy rendkívül boldog lenne, ha nem most bonyolítanám le az üzleti tranzakcióimat, hanem az utasaimmal törõdnék.

Kidokkoltam, túrbóztam egyet, majd nyomtam egy F betût, és hosszan goldolkodtam, hogy az "utasok" rublika mellett levõ "eject" gombra ráentereljek e.
Valen
Zomby : Erkölcsi támogatásom a tied az aszteroida szkennelõ script írásához 😊)

Ha másképp nem megy, írok már egy aszteroidascannerscriptet. Kezdem marhára unni az aszteroidascannelést.
A Centaúrral már lõni sem kell! Egyszerûen átgyyalogolsz vele az aknamezõn. Én is úgy csináltam. Ugyanezt játszottam el abban a szektorban, (a neve most nem jut eszembe), ahol alapban volt a pirate anarchy port. A leírás szerint, itt van (illetve már csak volt) a legnagyobb ismert aknamezõ. S + C + 2 + 2.
Valen
csakhogz az Argon Centauron 2x125 MW pajzs véd a robbanástol, a discoveryn meg max 3.5 MW 😊)

Érdekes, hogy bár én rég játszottam a sztorit, de emlékszem rá, hogy nekem nem volt semmi problémám a Brennan's Triumph szektorban.
Egyszerûen ki kell jelölni az aknákat és szétlõni...
Igaz,hogy én akkor már Argon Centaurral mentem, de egy sima vadászgéppel sem nehezebb.

Valen
HMUDA: a gépi kereskedõk is azokat használják, és nincs mit

lipovics: ne használj IE6-ot inkább Mozilla/Opera 😊)
a windows calculatort elindítod, scientific/tudományos módba kapcsolod, dec értéket kiválasztva beírod a számot és rányomsz a hex gombra 😊)

Hmuda
Csak azt sajnálom a legjobban, hogy a Fighter Drone-ok egy idõ után maguktól felrobbannak. Pedig szvsz õk adnák a legjobb védelmet a szállítók számára. Olcsók, gyorsak, könnyen pótolhatók.

Hmuda
Valen: megvannak az aknák, köszi a segítséget. 😄

lipovics
413215-nek mennyi a Hex erteke? 😊
lipovics
Hat ha ranyomok jobb egerrel a kepre, nekem nem ajanlja fel a mentest (xp sp1, ie6)
Hmuda
Okés.

Valen
nem, hanem vagy 50, de ha egy felrobban akkor egész láncreakciót indít be. ezért kell messzirõl és fokozatosan mennni közelebb

Hmuda
Szóval 10 darab akna van ott?

Valen
Cifu > SCRIPT

HMUDA > elöszöris Cloudbase SW-ben a trading station-on vezsel 10 db fighter drone-t.

mikor elérkezel brennan's triumph-be, akkor megközelíted a kaput 10 Km-re, rázúmolsz ALT-al és elkezded t-vel szeknnelni a környékét, amikor kiírja, hogy SQUASH mine, akor kidobsz a raktérbõl 1 db fighter drone-t és megadod neki a hogy follow to és kiválasztod a SQUASH mine-t.
Megvárod mig odaér és felrobban, ekkor újraszkennelsz, és ha nincs, akkor közelebb mész 8 km-re, aztán szkenn, ha van kilõ elõzõ módszerrel, ha nincs közelebb 6 km-re, és így tovább.

De légy alapos, inkább többször szkennelj, mert szar dolog 1 db elnézet SQUASH-tól meghalni 😊

úgy adod meg neki, mint a többi hajódnak a parancsokat 😊)

Hmuda
Mi a titka a Brennan aknamezõnek? Akár hajóval, akár ûrruhában nyomulok, mindig meghalok és semmi lehetõségem nincs az aknák láthatóvá tételére. Ez így elég frusztráló.

[NST]Cifu
He...
A'meg ho'gy a rák'ba kõ'?

Valen
sõt (ha cheat akkor nem) akár építhetsz is oda egy kaput mely pl. összeköt galaxis másik pontján lévõ szektorral és akkor máris olcsóbb a Jumpdrive használata 😊)

Valen
mennek a wasteland mellé hidd el 😊)

[NST]Cifu
Iszonyú bonyolult ám a pénzcheat...

Nálam így mûködött: legyen legalább 66k pénzed, a pontos értéket írd fel, majd mentés. Ezután betöltöd egy HEXeditorba a mentést, és rákeresel az értékre HEX-ben (az érték sorrendje nem fordított, vagyis pl. 66000 Cr-nél a 0101D0-ra kell rákeresni). Ezt átírod és kész...

Mondjuk én miután kipróbáltam milyen a Centaur, szépen visszatöltöttem az eredeti mentést és inkább SETA-ztam ész nélkül...

Viszont ez csak addig volt poén, amíg 3-4 TS-em kereskedett biztonságban, az Argon és Boron szektorokban - most egy óra SETA átlag 2-3 TS-embe kerül, ami miatt egyenlõre kénytelen vagyok mellõzni a pénzszerzés felgyorsítását...
Át kellene állnom a teljesértékû gyárépítésre, de ez problémás, mivel vacilálok melyik szektorba lenne érdemes megtelepednem. A Wasteland melletti Unknow szektor biztos csúcs, de oda nem valószinû, hogy jönnének a kereskedõ teherhajók, arra pedig még nincs keret, hogy most egy saját ellátásra való "gyárláncot" felhúzzak. Egyenlõre a Rolk's Legacy vagy a Triniti Sanctum tünik nyerõnek - kérhetek ötleteket, hogy még mely helyeken érdemes gondolkozni?

K.András
LOL

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Valen
miért, jobbklikk és save picture 😊)

Lipovics:

Shift+t vel próbáld, a nyílt ûrben 😊)

lipovics
Nagy nehezen leloptam a terkepet az oldaladrol :_)
Direkt nehezitetted meg a dolgot? 😊
Mar azon gondolkoztam, hogy printscreen es photoshop segitsegevel szedem le, mig vegul a forraskod eredmenyre vezetett 😊
lipovics
Elvileg ugy kene belepni, hogy jatek kozben beirod: Thereshallbewings. Na, en ezt probaltam es nem ment 😊
Hmuda: töltsd be a játékon belüli script editorba vmelyik scriptet, írni is ott tudod õket. Nem a hagyományos módon történik a dolog, hogy elkezded írni a programsort, hanem az egyes utasításokat, változókat menübõl tudod kiválasztani és betenni.

lipovics
M5 azert nem jo, mert S a raktere, a kristaly meg M 😞