6542
  • Romeo One
    Mé, a csajszit nem lövik a Xenonok, vagy csak nem találják el?
  • Valen
    Asmodeus:

ha elindítod a junpot és megnyomod az időgyorsítást, akkor csak 50%-ig jut el a számolásban és már ugrassz is :)
  • goyo2
    Én egy barracudával száguldottam végig, még vissza is mentem mert a csajszi elmaradt. :-)
  • Asmodeus84
    Nekem szerencsére nem voltak scriptes gondjaim az 1.3-al. A TAT (Teladi...) továbbra is ott figyel a menüben, mondjuk ki nem próbáltam még. :)
    - Végre írtható lett a J is!
    - Az viszont nem tetszik, hogy ha jumpolni akarok akkor SETA ide vagy oda végig kell várni, míg a Natasha el nem számol 100-ig.
    - Érdekes húzás volt a készítőktől ez a modified mód. Csak azoknak, akik nem tudják mi az: ha valamilyen külsős scriptet, modot használsz, akkor a program "eldobja a főszálat". Ezért kár, nekem spec nagy szükségem a volt a story alatt Xai Jumpdrive scriptjére.
  • Asmodeus84
    De a legjobb megoldás ha Pegasussal mész és magad után jumpoltatod (hejj be magyaros vótam) az M6/M3/M2-t, szóval amid van :).
  • Romeo One
    Centaur. Asszem akkor várok másik hajóra.
  • Valen
    [NST]Cifu:

Tudom, csak mondom :))

Mellesleg a számítástechnikát nem igazándiból használom a munkám során, így aztán nekem teljesen mindegy hogy van-e papírom vagy nincs :)

• Valen
    Romeo One>

Nyugottan mhetsz egy gyors M6-al (amely +250 el megy legalább :)), bár mikor én elöször próbáltam, akkor az M2-es Odysseusomat lenyomták mint a bélyeget :)), de aztán egy Hermessel átmentem minden gond nélkül :))
  • Romeo One
    A Nyana Hideoutos küldi a RedRouttal mennyire húzós?
    Nekimenjek M6-tal, vagy gyüjtögessek még M2-re?
  • Romeo One
    OFF:
    Nekem a kedvencem, hogy alaplapra integrált eszközöknek (hk., vk.,) nem kell IRQ...
  • [NST]Cifu
    MŰKÖDIK!!!
    Köszi Goyo!!!
  • [NST]Cifu
    No Offense, nem vitaindítónak szántam :)
    Csak erről mindig eszembe jut az az eset, amikor egy papirokkal kikent/kifent rendszergazda konkrétan közölte, hogy márpedig hálózaton Win98-ról nem lehet látni egy másik gép WinXP alatti, NTFS particióját...
  • Valen
    azért kell, hogyha elmegyek, jelentkezek egy munkahelyre, akkor tudjam bizonyítani, hogy én értek a számítógéphez :)) (pedig nem is :)), ez olyan mint a diploma, ha nincs szóba se állnak veled hiába van szakmai tapasztalatod, ha van diplomád akkor meg szóbaállnak veled, de akkor meg a szakmai tapasztalat fog hiányozni :))
  • [NST]Cifu
    Nekem nincs ECDL vizsgám (mi a ráknak, anélkül is tudom kezelni a gépet ), de alaphelyzetben én is a bal shiftel próbáltam...
  • Valen
    milyen gépíró gyaklorlat szerint????

én egy hülye ECDL vizsgával rendelkező építőmunkás vagyok, nekem nem tanítottak gépírást . Otthon is csak 2 informatikus van a családban, de ők sem tanítottak gépírásra, ergo én nem tudtam, hogy gépírásnál csak a bal oldali Shift-et szabad használni
  • Zeenoo
    Mert mondtátok? a gépirógyakorlat szerint a "t" betü kiemeléséhez a bal shiftet kell nyomni!
  • lipovics
    :DDDD
  • Valen
    miért nem mondtuk hogy a Jobb Shift+t nyomd ???
  • Zeenoo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!
    Na kész vagyok!!!
    Aztmondjátok : "Thereshallbewings" ... nagy T-vel.
    Hát én próbálkozok, próbálkozok de a betük nyomogatásával csak a különbözö menük jönnek be...
    Aztán egyszercsak véletlenül nem a szokásos BALSHIFT+T-t nyomtam meg hanem a JOBB SHIFT+T-t és lássatok csodát megjelent a Script editor ... hát LOL nem mindegy hogy jobb vagy bal shit
  • lipovics
    Mar de, lehet lassu a primposta!
  • goyo2
    Elküldtem mailba. Nem kaptad meg?
  • lipovics
    repulj az urben es ird be: Thereshallbewings
    A nagy t = shift+t, addig probald, mig egy kis hangot nem hallasz. Utana "s" es ott lesz egy uj menupont.

Goyo, a mi kis projektunk hogy halad? :)
  • cifuatwork
    Este kipróbálom (mivel is lehet előhozni a Script menűt?).
  • goyo2
    Script probléma megoldása?:

Gondoltam, megnézem miért nem megy a script,kikapcsoltam a script debuggingot, meg vissza és elindultak az autotrade scriptek.
    Lehet hogy elég kikapcsolni, vagy be, lényeg hogy azzal kell játszani.
    Nem is kellett ujra kiadnom a parancsot.
    kiváncsi vagyok másnak bejött-e?
  • goyo2
    Szerintem vagy a 440003.xml-t vagy a 440003.pck-t irta felül.
    Ha csak a menuben nincs és amugy mukodik a script akkor semmi gond. Csomaold ki a pck-t és olvaszd össze az xml-el. A Patch feloglalt olyan ,,command number" -eket amiket esetleg pont te is használtál a scriptjeidben. Át kell irni a scriptekben a számokat azonosra mint ami a xml-ben van, de nem ütközik a pck-ban találhatóval.
    Amugy nekem a FATE scriptek mukodnek, csak az áhitott shift-z autotrade még nem.

• lipovics
    Koszi!
  • [NST]Cifu
    Light of Hearth (Argon) ill. Family Njy (Split)
  • lipovics
    Hol lehet venni Gamma HEPT gyarat?
    Eskuszom mar 10*er zongoraztam at a rendszereket, de nem talalom :(
  • [NST]Cifu
    Hát az 1.3 patch óta konkrétan egyetlen scriptem sem megy. Nincs sem Teladi Autotrade, sem Xai, sem semmi. Hiába rakom fel őket, nincsenek a Command Consolban...

Viszont végre élvezhetem az M2-vel való repesztést - igaz még messze nem fullos, de poén :))
  • Zeenoo
    thx
  • Asmodeus84
    A Teladi Space Equipment Dockokban (pl.: Ceo's Buckzoid, Seizewell[?], Ianamus Zura, PTNI Headquarters). Az ára kb. 20-22 ezer.
  • Zeenoo
    Hi All!
    Hol tudok venni ilyet: "Best Selling Price Locator" ?
  • Zombye
    Én még csak az omikronos küldetésnél tartok, de a "nagy hangfileból" úgy hallottam ki, hogy Brannen bácsi kómába esett a csata után, és csak egy teladi orvoscsapat tudná meggyógyítani, de ők valamilyen spéci kristályokra vágynak, amit össze kéne gyűjteni. Ezek a kristályok különböző színüek.

Ilyen küldetést nem csinált senki?
  • Valen
    Doki 171: nekem megvan, de szerintem ha a 2. résszel játszottál már, akkor az első rész irányítása, kezelése egy kissé butácska.

Lipovics: nincs, csak a cél amit kitüztél magadelé :)) pl.: 2.000.000.000-ot minél elöbb elérni, minden hajóból 5 db, minden gyárból minimum 1 db, stb..
  • lipovics
    koszi!
  • lipovics
    El tudnad nekem ezt kuldeni emilben?
    [email protected]
  • lipovics
    Omicronos csata utan van meg kuldetes?
  • Doki171
    Szevasztok. HA megvan valamelyőtöknek az elsőrész akkor eltudnátok vmilyen módon juttatni mert kipróbálnám azt is.
    Érdekel milyen volt az előd.

Szal ha megvan akkor irjatok be hogy tudnam megszerezni töletek. Köszi csáó.
  • goyo2
    A Shift-z autotrade scripten mit változtattam:
    Csak annyit ir a logba hogy melyik hajó mivel kereskedett és mennyi az adott körre esõ profit. Ha jól emléxem elõtte az összes profitot irta csak, amibõl nehéz volt eldönteni, hogy az utolsó körben mennyi volt a nyereség. Amugy nekem ez az autotrade script jött be. Ha már itt tartok aki nem ismeri:
    Ezeket lehet induláskor megadni:
    - kezdõszektor (ide mindig visszamegy, nem is kérdez)
    - max hány kapun mehet át
    - a hajó sebessége 1-4 ig számozva, ez arra jó hogy pl a mantának megadom hogy az 3, igy olyan áruval is kereskedik ami gyorsan változik.
    - kereskedjen-e energyvel. (ez nem szoktam engedélyezni, ott ahol még nincs power-plantom mert felvinné az energy árát, ott viszon ahol van , pont jól jön mert akkor a tied is viszik.) meg legalább a nagyobb profitot hozo cuccal kereskednek.

Nekem a mantáim kb max 130e-ig szoktak keresni körönként, fõleg siliconnal meg warhead-el.
  • Boron Power
    Hopp. Lehet, hogy én egy korábbi linkről töltöttem le? A gamecopyworld-ön már egy nagyobb és r jelzésű patch van fent. Talán ez a megoldás.

Üdv!