X2-The Threat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Csak az sajna Paranid hajó és mondjuk úgy, hogy a Paranid-HmudaCorps viszony nem éppen a "harmonikus" tartományban leledzik. :-)

Ellenkezõ esetben már rég Pegazussal száguldoznék keresztül kasul a szektorokban. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
csak scriptel.

ha a khaak ekkora gond, akkor használj Hermest v. Iguana-t ill. Split Caima-t kereskedéésre és tegyél rá 25 MW pajzsokat sokat (1-2 tartalékot is). Bár kevesebbet tudnak vinni, de legalább gyorsak 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

K.András
Vegyél hermest azzal fuvaroztas,azt nem érik utol ritkán lövik le.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Hmuda
Elnézést. Szeretnék minden téves nézetet eloszlatni. Én kizárólag a Khaakokat akarom kiiktatni, mert abban semmi élvezet nincs, hogy kétpercenként kell transzportereket vásárolgatni milliókért. Mert ha azt akarom, hogy kicsit tovább éljen, akkor nem árt rá pajzs is ugyebár :-). Fegyvert nem is rakok rá, mert úgyse lenne esélye, inkább kösse fel a nyúlcipõt és meneküljön, de így sincs túl sok esélye. Szóval a kalózokkal-Xenonokkal nincs gondom, de a Khaakok kivitelezésénél kicsit tulzásba estek a készítõk (szvsz). Biztos nem lehet õket véglegesen kiirtani az univerzumból?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
ja ja

A második kitétel a 125MW-os gyáradra vonatkozott. Jó neked, hogy nincs hiány semmibõl a gyáraidban. 😊

What\'s your excuse?

Valen
A GPPC-t magamnak gyártom 😊)

Valen
1. Ha kiszámolod, olcsóbb még mindig legyártani, mint a equiptment bótban megvenni. 😊)
2. Biztos 😊) Mi?
3. Biztos 😊)

a) A GPPC kész ráfizetésnek tûnik. Vagy... esetleg el tudod adni az Equipment dokkban? 😉
b) Jó neked. 😄
c)Pontosítom magam: az elõbb 3 CF és 2 SPP akart lenni.

What\'s your excuse?

Valen
Hát az én GPPC gyáramat Kingdom End's-ben az alábbiak látják el:

1. Saját SPP gyáram a szektortban + a környezõ szektorokban lévõ SPP-im, vmint a többi faj SPP-i
2. többi faj crystal Fab-ja látja el az SPP-imet
3. Ore-t a többi faj bányájából veszem (nincs a környéken Ore Mine-om 😊)
4. BOFU a Boron gyárakból szerzem be.

a 125 MW Shield gyárnál viszot mindent magam gyártok és eddig még nincs hiány semmibõl 😊

Csak a get ware scriptet akartam üzemelés közben látni. Az ingyen EC-rõl igazatok volt, nem éri meg. De könyörgöm, ahhoz hogy el tudjam látni egy szektorom EC-vel minimum 3 CF és SPP kelljen??
Szerencsére volt elõtte mentésem, így inkább egy SPP-t szerváltam a Red Lightba. 😊

What\'s your excuse?

[NST]Cifu
Te már ilyeneket alkotsz?!?! 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv!
Akinek van már valahol gyárlánca, az kérem ossza meg velem a titkát: hogyan tudja megfelelõen ellátni az SPP-t Crystallal úgy, hogy marad még fölös EC egyéb gyárak számára?
Ugyanis! Összegyûlt némi alaptõkem, amit a Kingdom Endben egy CR+CB+CF+SM láncba invesztáltam. Azonban a Crystal Fab nem tudja megfelelõen ellátni az SPP-t! Ugyebár 8 perc alatt állít elõ 8 Crystalt, az SPP pedig 150%-os nap mellett 1:47 alatt fogyaszt 2 Crystalt! Ha két CF-et veszek, akkor a kiszolgáló gyáraikkal együtt túl sok EC-t visznek, és az SPP nem bírja le õket. Ezért kérdem hát a tapasztaltabbakat miként valósították meg pl.: a GPPC gyáraik ellátását?
A szófosásért elnézést kérek utólag is. 😊

What\'s your excuse?

K.András
Vagy visszaadod nekik a rendszert 😊

Valen
😊)

Ha meg nem, akkor marad a lasertower+M2-es õrjárat....

Valen
meg kell próbálni 😊)

Hát ha lehet olyat....miért ne?

Valen
kisvuk> lõdd szét a Xenon 347 szektorba vezetõ kaput (maelyiken jönnének) 😊)

Így elég unalmas lenne a játék, ha nem lennének ellenfelek.
Én alig várom, hogy épüljön Pirate Station vagy Pirate....mi a másik állomásuk neve?
Mellesleg nem értem, hogy a Teladik miért haragszanak meg, ha én Pirate szektorban lövök állomásokat.
Az okés, hogy õk támogatják a kalózokat, de nem az õs tulajdon állomásaikat lövöm. Vagy mégis?

És én mit szóljak, hogy a "kölcsönvett" Xenon 347-esbe jönn(éne)ek vissza az eredeti tulajdonosok? 😊
Most tartok ott, hogy az alap energiaellátáshoz már van SPP, Crystal Fab, Flower Farm, és Sun oil Refinery. Ez így 4 állomás.Közben úgy tíz percenként, de van hogy sûrûbben jelentkezik egy Xenon K és esetleg pár vadászgép, hogy megkíséreljék "visszavásárolni" földjeiket....
Hamarosan arra is találok megoldást, hogy az illetéktelen látogatók ÉLVE ne kerüljenek be a szektoromba ahol épül a Victory Corp. HQ-ja. (húú, de nagyképû vagyok)

K.András
Szerintem kár lenne kiszedni bármelyik ellenséget...

De, asszem scriptekkel megoldható a khaakok eltüntetése.

Hmuda
Elég gáz, hogy mindkét vállalkozásomat szétcseszik, mert egyetlen hajóm se marad életben. 😛

Hmuda
Akkor nincs végleges kiirtás? :-((((((((((

Nincs valami mod, ami csak a Khaakokat veszi ki?

[NST]Cifu
Végülis csak 11x kerül többe, mint a Dragon, tényleg, miért is nem azzal járok...

robotnyk
rohadt mázlista 😄
Valen
tudom drágább,de akkor is 😊)

Valen
CIFU miért dragonnal mész !!!! ott a Python, ugyanolyan gyors és legalább erõsebbb 😊)

HMUDA: nekem is van 1 rossz hírem 😊)

Van 1 rosz hírem...
A többire szerintem te is rájösz.
😊
Hmuda
KURVA!!!

Nyugisan gyüjtögetem a pénzem az este és most arra ébredtem, hogy csakazértis megjelentek a Khaakok...

Valaki legyen szives nyugtasson meg, hogy a fõszál végén totálisan el lesznek pusztítva ezek a kis gírnyók. Utálnám, ha utána is zaklatnának. Perzse minden egyes hajómnak annyi és az állomásaim is folyamatos támadás alatt vannak. 😛PP

[NST]Cifu
Kingdoms End. Ez teljesen ballra fent, egy Boron szektor.

Amúgy a jó *@&#$£>#¤...
Ahogy haladok elõre a történetben, egyre durvábbak a Khaak-ok, mostmár menetrend szerint ugrálnak a képembe, egyszer már vissza is kellett töltenem, mert viszonylag rövid idõ alatt egymás után két nagy Khaak Cluster pattant elém, és hiába voltam egy Split Dragonban, és hiába volt a rendszerben még egy Argon Centaurom, úgy lenyomtak, mint zinger a varrógépet. Lassan már csak úgy merek menni, ha legalább még egy Dragon kisér, mert sokat számít, hogy nem csak engem lõhetnek... 😊

lipovics
Megvettem a kereskedo szoftvereket es radobbentem, hogy igy mennyivel egyszerubb kalmarkodni... 😄
(hajomnak 100 a raktere, 130 a vegsebessege, meg az alap verdaval vagyok, lusta voltam elmeni a masik hajoert)
Pikk-pakk osszejott 250.000, nemsokara megveszem az elso Spp-m.
Szerintetek hova erdemes rakni az elsot? Konkret rendszer erdekelne.
Hmuda
Okés, köszi mindkettõtöknek. :-)

Én 700 fölött szoktam eladni. Néha ki kell várni, de úgysem termelõdik túl gyorsan, szóval nem gond.

Si vis pacem, para bellum.

Valen
,= +

pl.
24 x 22 = 528
24 x 16 = 384 + 100 Crd nyereség és még mindig jó vagy 😊

Valen
minimum 24 x az EC ára, egy kis nyereség 😊)

Hmuda
Na, beindítottam a szilikon bányámat. Mennyiért érdemes eladni a cuccot (az energiát sajátkezûleg készítem).

Valen
de ha kell menj fel a HWSW.hu fórumába s kérdezd meg 😊)

Valen
nem kell hozzá win, megy az Boot CD-rõl is, sõt ha fel tudod préselni 1,44-es floppyra, akkor arról is 😊)

egért meg autómatán betölti, ha felismeri

Ja, hogy mindhárom prim? Lehet, még nem próbáltam. A PQM-hez meg kellett volna win mûködõ, az meg ugye nem volt.

Valen
nálam itthon a 3 gépbõl az egyiken így van felosztva a winyó :

C (Primary/Unhide/Active) - Win 98
D (Primary/Unhide) - WINXP

Extendedben a Linux Partició, mert az autómatán megcsinálja magának:
E (HDA0C) - Linux Ext2 v. újabb
F (HDA0D) - Linux Swap

Valen
akkor is megy három primari partició egymás mellett 😊)

Hogyne kéne. Ami nem primary, az extended, erre rakja rá a logicalt. Ja, és nem kettõ, három partíció. 😊))

Valen
hát én meg azt használom immár 5 éve, s eddig mindent megcsinált (winyó format fél perc alatt, Linus és egyéb file rendszerek támogatása, stb.) nekemmég nem volt balyom vele igaz eddig csak pár ezer winyót formáztunk, osztottunk fel vele, lehet hogy még nem használtuk eleget a bugok elõhozására 😊)

robotnyk
én mindent ajánlanék, de a PMet nem. szerény véleményem szerint kerülljétek, mint ördög a tömjénfüstöt 😊
Valen
nem is kell extended két particióhoz !!!

Használhjatzok Partition Magicet az egy király program, gyorsabb, szebb, jobb mint az fdsik 😊)

Nem irigyellek. Nekem az fdisk vágta haza az egyik partíciómat, nem rakott alá extended területet...
A megmentési arány nálam is hasonló, bár az a 10% jobban hiányzik, mint a megmentettbõl 20.
Szerencsére az X2 utils&savegames könyvtár nekem is túlélte.
😊))
Csak újratelepítés azért kell...
Sokkal jobban el tudtam volna képzelni a hétvégémet, mondjuk két új gyár telepítése között némi kalózvadászat éás khaakpusztítás képében. 😞((

BaLeeX
Na végre egy sorstárs. Én is két vinyó (egy 80 gigás meg egy 40 gigás) adatainak mentésével foglalkoztam a hétvégén, mert az elszaródott ide kábel (!!!) tönkrebaszta a fat táblát és többet a gép fel sem ismert a vinyóról meghajtókat. Hát nem kívánom senkinek, de szerencsére az adatok 90%-a megvan. Az X2 könyvtárat is megmentettem, megy minden gond (és újratalapítés) nélkül.

Mellesleg 1.0-ra mehet az 1.2 egyszerre. Elõször install 1.0, cracket ne tedd fel, hanem install 1.2 eredeti aztán mehet rá a crackelt exe.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Valen
1.0-ra mehet 1.2 röktön, ha nincs eredeti CD-d akkor szedd le az oldalamról a 1.2 Cracked Patchet !!!