6542
-
Braveheart #4261 Na felraktam az 1.2 cracked patchet, elindítom, hibaüzenet. Antianalising kikapcsol, azonnal megy minden, eddig nem is fagyott :) Ja és még vmi: ha veszek egy nagyobb hajót, pl. egy csatrahajót, abba ugye át lehet ülni? -
Braveheart #4260 Namármost kijött egy 1.3-as crackelt patch is, de leszedtem Valen honlapjáról az 1.2-t is. Melyiket rakjam fel? Az 1.3-as fagyott... -
Braveheart #4259 Hmm, köszi a helpet. Bár most újraraktam a gépet, az 1. training mission pl. mindig ugyanott lefagy. -
kisviku #4258 No kis barátom, látom új vagy itt.
Egy picit érdemes visszaolvasni, hogy megtudd mi a helyzet eme játékkal.
De szívesen elmagyarázom én is.
Ez nem rts, nem sok köze van az Imperium Galactica szerű űrstratégiákhoz, csak annyi hogy ez is űrben játszódik...
No, ha ismered az Elite vagy a Privateer c. játékokat az aranykorból (Spektrum,C64,Amiga,386,stb) akkor ez is egy ilyesfajta okosság.
A lényeg, hogy te egy pilótát alakítasz, te döntöd el minek nevezed magad.Kalóz, hős megmentő, katona, kereskedő, stb.
A játék egy érdekes univerzumban,az X univerzumban játszódik, amit különböző fajok népesítenek be.Van emberi faj is, ennek kialakulásáról a játék előző részeiben valamint a fellelhető X-es oldalakon megtalálod.
Gyorsan ugrok, mert sok kedvem nincs a teljes elmagyárázásra... :)
Olvasván tovább kérdésedet, igen, itt egy hajóban kell ücsörögni, avagy mehetsz sima űrhajósként is ,de nem ajánlott. A lényeg hogy egy szimpla kereskedőként kezdesz, vásárolsz, eladsz, hajót bővítesz, hajókat veszel és később ha belejöttél, veszel űrállomásokat, amik itt a gyáraknak felelnek meg.
Lehetséges békésen is játszani, becsülettel összegyűjtesz pénzt vagy kalózkodással lopsz, ölsz, stb.Lehet egy egész flottád is, nagyon sok fajta hajó van, potosan hét hajóosztály, persze minden fajnál mások a típusok.Vehetsz vadászgépeket, transzportereket, óriás transzportert, anyahajót, cirkálót, és csatahajót is.Idáig egy rendkívül hosszú út vezet, hihetetlen sok játék után, mivel ezek már nem olcsó dolgok.
Van a játéknak sztori része is, habár kicsit rövid, de hangulatos.Kb ennyi bevezetőnek, majd folytatom még.
A fagyás dologra a válaszom a következő:
gondolom most töltötted le (mivel még kapni nem lehet) és az 1.0-ás verzió van fent. A játék kiadása után néhány nappal érkeztek az első tapasztalatok, miszerint állandóan fagy, bugos, lassú még erőműveken is, stb. Sajnos így jött ki, de ezt később peccsekkel javították. Valen úr (!) honlapjáról le is töltheted a crackelt verziókat, melyekkel már sokkal simább a játék.
Na ennyi mára. -
goyo2 #4257 Esetleg ezen a lapon találsz technikai infókat, igaz nem él a lap (ha érdekel miért elmondom) de a forumban van kis infó (cantin), mégse 4000 üzit kell átfutni. :-)
http://spacegames.srv.hu/ -
Braveheart #4256 Most meg midnig kifagy. Hmm talán videodriver baja van? (GefFX5600) -
Braveheart #4255 Na reinstalltam, most úgy néz ki jól felment. Már csak azt magyarázzátok el, hogy hogyan lehet, vagy egyáltalán van-e RTS nézet, vagy mindig egy hajóban kell ücsörögni? -
kisviku #4254 A law enforcement license arra való, hogy a megsemmisített ellenfél után "fejpénzt" kapsz.
Magyarán, ha van, ilyened akkor még pénzt is kapsz a reputáció növekedés mellett. -
#4253 Nekem se megy... -
#4252 A válasz már le volt írva :)) -
#4251 Hi All!
Egy gyors kérdés:
Ha kinyirok egy kalózt alapból is nö a reputációm, vagy csak akkor ha megveszem a "law enforcements license"-t ? -
goyo2 #4250 Császtok
Kicsit morcos vagyok, kinyirtam egy centaurral egy enemy sectorban egy stationt, aztán elhúztam a belem onnan.
Egyből meg tudtam venni a khaak fegyver infókat, csak az a kár hogy nem működik.
Nektek egyből ment? -
Braveheart #4249 Nekem nem kérte a 2. cd-t... igaz először vmi 1gb kellett volna neki, de miután nem fejezte be az insttallt, leszedtem újra az 1-es cd-t, és most meg 500 mb kell neki és elég furcsa... mikor kéri a 2. cd-t??? -
Zombye #4248 Ja! én is pont ezt akartam írni!
Nekem olyasmi szűrődött le, hogy most már nekidurálod magad az 1.3-as patchnak.
Persze, lehet hogy tévedek.
-
#4247 Csak a konklúzíót hagytad le :)) -
kisviku #4246 Változik a világ...ahogy a Gyűrűk Urában is mondották.
Igen, német barátaim megnyugtattak, hogy az első küldeményük elveszett, így kapok egy másikat....egy kicsit más módon.
Most már ott tartok a jó öreg 1.0-ás verzióval, hogy elérte a 100 Mb-ot a savegame és egyre többet fagy...A remek, kb 15-20 frame per sec-os sebességről ne is beszéljünk.
Az unreal tournament 2004 a maga 5.5 gigás terjedelmével jobban fut 1280*1024-ben 32bit-es színnel, mint az X2 800*600 16 bit semmi extra nincs beállítva dolgokkal....
De szépen megfogalmaztam előző mondatom végét :) -
#4245 installkor kéri a 2. CD-t, ha nem, akkor uninstalláld, és újra
ja a Windows Média Format-t tedd fel.
AZon a gépen készültek, FULL detail FA és FF max-ban 1280x1024-ben :))
Viszont erősen lekonvertálva a méret miat :))
-
Braveheart #4244 Vmi tényleg nem jó: nincsen beszédhang, zene, és néha kifagy a játék. Nálatok nem volt ilyen gond? -
Braveheart #4243 Érdekes: zene, beszég hang nincs, most ki is lépett... Mire kell a 2.cd? Még nem is kérte... -
Braveheart #4242 Na most jött le a 2. cd, kezdhetek imádkozni...
sajna emiatt nem tudtam játszani vele, de majd bepótolom (holnap szivatás lesz a suliban) -
Braveheart #4241 A képek meg amíg nem töltődtek le, nem jelentek meg csak x-ek voltak a helyükön, de most már látom. Amúgy azok a képek az aláírásodban lévő gépen készültek? Mert nálam a benchmark demo sokkal szebb volt szerintem egy kicsit gyengébb gépen. Ja és az 1.3-as cracket honnét lehet leszedni? A crackel 1.3 patch már megvna, bár most zsedhetem le megint az 1. cd-t -
Braveheart #4240 Remek, itt a gond: a 01.dat file crc-s, hogy a rohadt életbe! Megint szedhetem le az első cd-t... -
#4239 Na, milyen CD emulátort használsz?
Nekem a Deamon Tools 3.46-al simán megy, de ha nem megy, mountold be az image-t és utánna másold át a winyóra egy könyvtárba a CD tartalmát, akkor fel tudod installálni.
a Weboldalamon remélem a linkek azért látszódtak (olvasni kell) Pl. UFO, Flotta, stb. Ha jó látom még az 1.2-es crackelt patch is fentvan :) igaz azóta van 1.3-as is, de mind1 :)
mellesleg a térkép a játékhoz elengedhetetlen lesz :))
A játék elején a szimulátor mód-ot vidd végig :) -
Braveheart #4238 76%-nál ezt írja ki: An error occured while moving the data process vagy mi, és:
component:exe
File Group:exe
H:\01.dat
CRC-s lenne? -
Braveheart #4237 Baz az install vmilyen hibát jelez, azt írja rakjam be azt a cd-t amin rajta van az x2.exe file. Most akkor mi van? Tölthetem le megint az 1. cd-t? -
Braveheart #4236 Már csak 6 file van hátra. Az előbbi kérdésekre tudja vki a válaszokat? -
Braveheart #4235 És a sérülések meglátszanak a hajókon vagy csak "szétpottyannak"?
Bocs a sok kérdésért, de képben kell lennem :) 1 óra múlva ár játszok vele! -
Braveheart #4234 Ja és még azt hadd kérdezzem meg, hogy a warezcenteres verzióhoz melyik 1.3-as patch és melyik crack a jó? -
Braveheart #4233 Köszi mindenkinek a helpet. De hogy jön ide az flottairányítás, ha mi vagyunk a pilóták? -
#4232 Ilyenek johetnek meg :)
En meg egy kuldit nem csinaltam meg. Egyet probaltam elvallani, de az urge nem volt ott, ahova irtak: Kicsit vartam ra, aztan gondoltam csokolom en megyek :) -
Zombye #4231 Jaj még valami!
Story: Ekkorát még életemben nem röhögtem ezen a játékon ekkora poént!
Elvállaltam egy túrautat, 37 mizura időtartam, szektoronként 103 ezer cr. majdnem tele lett a mantám, 491 utas.
Túra befejezve, visszaszállítom őket a kiindulási pontra, (Family Rhy Split Trading Port), felveszem fizetségem, majdnem 1 milát, majd folytatom ügyködésem, mintha mi se történt volna. (A teladi titkos szolgálatnak kiírtottam egy teladi ürgét, kaptam érte 210 ezer cr-t, fejlődtem is rendesen náluk.)
Getsu Fune - Royal Boron Trading Stationban szintén volt egy ilyen utaztatás, ez is kb annyit fizetett folna, mint az előző. My Tour Ship bedokkol, (így hívom a túramantámat), küldetésre rácsap, és megdöbbenve bámulom a kiírást:
"Mégis hogy akarsz szállítani, mikor tele van a hajód?"
Teleee??? Mi a franc!
S+F
és mi vigyorok rám a képernyőről? 491 SLAVE!!!
Akkorát röhögtem, hogy az nem igaz. Szerencsétlenségükre eladtam őket, 3 kalózbázist kellett végigjárnom, mert egybe csak 200-at vesznek be. Kerestem velük majd fél milát.
Ötlet, mégis kik lehettek? Talán a Rhy család válogatott ellenségei?
Ha hosszú voltam, bocsi!
-
Zombye #4230 Kérdéseidre a válaszok szépen sorjában:
1. Abszulót 3D-s!
Nem is akármilyen! Csak relative durva jó gép kell hozzá, meg egy "értelmesebb" VGA.
2. a Xenon és Khaak hajók kivételével, ja és persze az UFO-ba nem tudsz beleülni. Ez ha minden igaz scriptel megoldható, de a játékban alapból nem használhatot ezeket a hajókat. Az összes többi faj hajójával repkedhetsz.
Ezt ki is számolom neked most itt gyorsan.
... Hűű basszus már fél 8 van?!...
van 5 faj: Argan, Boron, Teladi, Split, Perenid.
mindegyiküknek van M6+M5+M4+M3+M2+M1+TS+TP+TL osztályú hajója ez 6x9 = 54.
A kalózoknak csak M5+M4+M3+TS, ez + 4 = 58.
HülE VAGYOK!
Xenon hajókba is ülhetsz, (M5+M4+M3) ha sikerül elfognod valamelyiket. Ugyanez vonatkozik a kalózhajókra is, csak elvenni tudod a korábbi tulajdonosától, ellentétben az 5 faj hajóival, azokat hajógyárakban meg tudod vásárolni.
szóval eddig 61 különböző hajó. +1, ha a Goner shipbe is bele lehet ülni, bár én még nem próbáltam elfogni egyet sem. Békés egy népség, nincs fegyver sem a hajóikon.
Szóval bele lehet ülni, ha jól számolom 61(+1?).
Ha kifelejtettem valamit írjátok be.
-
#4229 Annyiban, hogy urben jatszodik mind a ketto :) -
Braveheart #4228 És bele lehet ülni a hajókba? 2d-s vagy 3d-s a játéktér? Alig várom már hogy lejöjjön :) -
Braveheart #4227 Megnéztem az odlalt, de csak 1 kép jött be, sztem vmilyen térkép. Hasonlít a játék a Freeslancerhez? -
#4226 Nincs benne multi sajnos, pedig nagyon hiányzik :((
Ja mégvalami, ha leszedted a 2 CD-t valahonnan, akkor az 1.3-as patchet is szedd le hozzá (vki belinkeli talán :)) -
#4225 1. Nézz el az oldalamra (aláírásomban)
2. Argonopedia is nézd meg
3. Stratégia (gazdasági managment) + űrszimulátor + RPG egy kicsit -
Braveheart #4224 Ja és van benne multiplayer/skirmish? -
Braveheart #4223 Köszi! -
#4222 Innen
Ja ez SMS Web-es :)), de gondolom 160Ft-t megér neked :))